GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Когато съм бил на 10 сигурно съм имал. Но когато поживееш повече осъзнаваш какви са и за какво се борят. И аз съм така, но не мога да не призная, че 12к души са отишли да я гледат и слушат. Без реклама и без предварително афиширани гост-изпълнители. Пее си ОК за 20 години. Като слушам цялата зала преживява дежа вю както едно време я викаха на бис. Мръсна носталгия. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, SantaCloud каза: И аз съм така, но не мога да не призная, че 12к души са отишли да я гледат и слушат. Без реклама и без предварително афиширани гост-изпълнители. Пее си ОК за 20 години. Като слушам цялата зала преживява дежа вю както едно време я викаха на бис. Мръсна носталгия. И аз имам носталгия по това време. "Водка с утеха"... интересно звучи. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Пхахаха айде пак смешния ефект туруру руууу на Водката в началото все едно от електронна игра музичка 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Галена довечера има участие в Карлово, да видим дали ще присъства на концерта. Преслава явно е изпратила и по 2 покани на някои от колегите си. Коце и той има участие днес в Стара Загора ама ще е на концерта преди това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, SantaCloud каза: И аз съм така, но не мога да не призная, че 12к души са отишли да я гледат и слушат. Без реклама и без предварително афиширани гост-изпълнители. Пее си ОК за 20 години. Като слушам цялата зала преживява дежа вю както едно време я викаха на бис. Мръсна носталгия. Колко процента са 12к от 6 милиона? Ако беше направила концерт с половин милон щях да я призная ама надали. Е как без реклама. По БТВ я въртяха редовно. По-скоро залата преживява душевен оргазъм след няколко чашки алкохол за да му отпусне душицата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Пхахаха айде пак смешния ефект туруру руууу на Водката в началото все едно от електронна игра музичка Признай си, че ти харесва! Току що, FolkEmpire каза: Колко процента са 12к от 6 милиона? Ако беше направила концерт с половин милон щях да я призная ама надали. А колко в тая държава могат да съберат и 1000 със среден вход от 50-60 лева? В чалгата има 5 имена. В попа 10 и толкоз. Успех си е. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 минути, FolkEmpire каза: Мале тоя синтезатор е от али експрес Прочетох Ани Принцес 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, FolkEmpire каза: Пхахаха айде пак смешния ефект туруру руууу на Водката в началото все едно от електронна игра музичка Не ми е от любимите песни нито Водка с утеха, нито Моето слабо място и разбирам защо ги е оставила без клипове, но пък хората и така си ги харесаха.... Очаквам Да гори в любов, Пиян, Режим неприлична, Беден в сърцето, Нищо друго, Заклевам те и Лъжа е още да чуя. Яд ме е , че изпуснах Как ти стои. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Колко процента са 12к от 6 милиона? Ако беше направила концерт с половин милон щях да я призная ама надали. Е как без реклама. По БТВ я въртяха редовно. По-скоро залата преживява душевен оргазъм след няколко чашки алкохол за да му отпусне душицата Излъчвали са реклама по БТВ? Ако е така, значи ще я излъчват по празниците и снимат в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Колко процента са 12к от 6 милиона? Ако беше направила концерт с половин милон щях да я призная ама надали. Е как без реклама. По БТВ я въртяха редовно. Ко? Не! И къде биха се събрали 500,000 човека 🤦🏻♂️мисли малко 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, SantaCloud каза: Признай си, че ти харесва! А колко в тая държава могат да съберат и 1000 със среден вход от 50-60 лева? В чалгата има 5 имена. В попа 10 и толкоз. Успех си е. Да си призная, че ми харсва, нещо което отдавна е залязло... Ми не ми харесва. Смятай щом това се води за връх, колко ни е потънал народа и не му се ходи на такива места. Преди години имаше много повече народ на такива събития. Сега сякаш има някаква малка групичка, които само с това се занимават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Мислих си, че ще закрива с "Лъжа е" ? Явно е само края на втора част. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, FolkEmpire каза: Да си призная, че ми харсва, нещо което отдавна е залязло... Ми не ми харесва. Смятай щом това се води за връх, колко ни е потънал народа и не му се ходи на такива места. Преди години имаше много повече народ на такива събития. Човек, залата има капацитет 🤣🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 3 минути, asylum каза: Ко? Не! И къде биха се събрали 500,000 човека 🤦🏻♂️мисли малко На някой голям стадион, площади и т.н. Ако е толкова голям интереса хората щяха да се избиват за да я гледат. А аз тук не чувам да пеят през цялото време а само на най-запомнящите се места. Най-върлите фенове пеят всичко и даже се чуват по-силно от изпълнителя на сцената. Тук слушам 80 процента от бенда да свири и всичко друго слуша само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, asylum каза: Ко? Не! И къде биха се събрали 500,000 човека 🤦🏻♂️мисли малко На някоя нива може да събере, хем и тя, и колежките и ще се чувстват по-свойски 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, DevilWish каза: Мислих си, че ще закрива с "Лъжа е" ? Явно е само края на втора част. Най-ужасната й песен. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 4 минути, DevilWish каза: Не ми е от любимите песни нито Водка с утеха, нито Моето слабо място и разбирам защо ги е оставила без клипове, но пък хората и така си ги харесаха.... Очаквам Да гори в любов, Пиян, Режим неприлична, Беден в сърцето, Нищо друго, Заклевам те и Лъжа е още да чуя. Яд ме е , че изпуснах Как ти стои. Тези ги изпя вече! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Концертът не е ли към края си вече 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, asylum каза: Най-ужасната й песен. На времето имах много приятели които не слушаха поп-фолк, но умираха за тази песен.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, FolkEmpire каза: На някой голям стадион, площади и т.н. Чудя се дали можеш да си представиш кво е половин милион на едно място. Дори не би било безопасно… Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 1 минута, FolkEmpire каза: На някой голям стадион, площади и т.н. и кой стадион или площад събира половин милион? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 5 минути, SantaCloud каза: Признай си, че ти харесва! А колко в тая държава могат да съберат и 1000 със среден вход от 50-60 лева? В чалгата има 5 имена. В попа 10 и толкоз. Успех си е. Щом Веселин Маринов гласи 3 концерта в зала 1 на НДКто, а билетите почват от 40 лв, се сещай къде е проблема. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Да си призная, че ми харсва, нещо което отдавна е залязло... Ми не ми харесва. Смятай щом това се води за връх, колко ни е потънал народа и не му се ходи на такива места. Преди години имаше много повече народ на такива събития. Сега сякаш има някаква малка групичка, които само с това се занимават. Безплатно. С 100 изпълнители антураж. Планета-Пайнер не можеха да напълнят Арена-та с топ имената си. Не е за подценяване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 16 Author Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, borisslav1 каза: Тези ги изпя вече! Така ли? Явно е било съвсем в началото. Интересно ми е "Режим неприлична" как е звучала. Значи очаквам Моят нов любовник, Мъж на хоризонта, Да гори в любов и се надявам да е включила Заклевам те и Беден в сърцето. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Току що, DevilWish каза: На времето имах много приятели които не слушаха поп-фолк, но умираха за тази песен.... безвкусници 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари