Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Когато съм бил на 10 сигурно съм имал. Но когато поживееш повече осъзнаваш какви са и за какво се борят.

И аз съм така, но не мога да не призная, че 12к души са отишли да я гледат и слушат. Без реклама и без предварително афиширани гост-изпълнители. Пее си ОК за 20 години. Като слушам цялата зала преживява дежа вю както едно време я викаха на бис. Мръсна носталгия.

• Like 4
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, SantaCloud каза:

И аз съм така, но не мога да не призная, че 12к души са отишли да я гледат и слушат. Без реклама и без предварително афиширани гост-изпълнители. Пее си ОК за 20 години. Като слушам цялата зала преживява дежа вю както едно време я викаха на бис. Мръсна носталгия.

И аз имам носталгия по това време. :D 
"Водка с утеха"... интересно звучи.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Галена довечера има участие в Карлово, да видим дали ще присъства на концерта.

Преслава явно е изпратила и по 2 покани на някои от колегите си.

Коце и той има участие днес в Стара Загора ама ще е на концерта преди това. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Колко процента са 12к от 6 милиона? Ако беше направила концерт с половин милон щях да я призная ама надали.

Е как без реклама. По БТВ я въртяха редовно.

По-скоро залата преживява душевен оргазъм след няколко чашки алкохол за да му отпусне душицата :D 

• Like 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Пхахаха айде пак смешния ефект туруру руууу на Водката в началото все едно от електронна игра музичка :D

Признай си, че ти харесва! 

Току що, FolkEmpire каза:

Колко процента са 12к от 6 милиона? Ако беше направила концерт с половин милон щях да я призная ама надали.

А колко в тая държава могат да съберат и 1000 със среден вход от 50-60 лева? В чалгата има 5 имена. В попа 10 и толкоз. Успех си е. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Пхахаха айде пак смешния ефект туруру руууу на Водката в началото все едно от електронна игра музичка :D

Не ми е от любимите песни нито Водка с утеха, нито Моето слабо място и разбирам защо ги е оставила без клипове, но пък хората и така си ги харесаха....
Очаквам Да гори в любов, Пиян, Режим неприлична, Беден в сърцето, Нищо друго, Заклевам те и Лъжа е още да чуя.
Яд ме е , че изпуснах Как ти стои.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

По-скоро залата преживява душевен оргазъм след няколко чашки алкохол за да му отпусне душицата :D 

Излъчвали са реклама по БТВ? Ако е така, значи ще я излъчват по празниците и снимат в момента.

Сподели в други сайтове

Ко? Не! И къде биха се събрали 500,000 човека 🤦🏻‍♂️мисли малко

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

А колко в тая държава могат да съберат и 1000 със среден вход от 50-60 лева? В чалгата има 5 имена. В попа 10 и толкоз. Успех си е. 

Да си призная, че ми харсва, нещо което отдавна е залязло... Ми не ми харесва.

Смятай щом това се води за връх, колко ни е потънал народа и не му се ходи на такива места. Преди години имаше много повече народ на такива събития. Сега сякаш има някаква малка групичка, които само с това се занимават.

Сподели в други сайтове

Смятай щом това се води за връх, колко ни е потънал народа и не му се ходи на такива места. Преди години имаше много повече народ на такива събития.

Човек, залата има капацитет 🤣🤣

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

На някой голям стадион, площади и т.н.

Ако е толкова голям интереса хората щяха да се избиват за да я гледат.

А аз тук не чувам да пеят през цялото време а само на най-запомнящите се места. Най-върлите фенове пеят всичко и даже се чуват по-силно от изпълнителя на сцената.

Тук слушам 80 процента от бенда да свири и всичко друго слуша само.

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

На някоя нива може да събере, хем и тя, и колежките и ще се чувстват по-свойски :) 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Не ми е от любимите песни нито Водка с утеха, нито Моето слабо място и разбирам защо ги е оставила без клипове, но пък хората и така си ги харесаха....
Очаквам Да гори в любов, Пиян, Режим неприлична, Беден в сърцето, Нищо друго, Заклевам те и Лъжа е още да чуя.
Яд ме е , че изпуснах Как ти стои.

Тези ги изпя вече!

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Най-ужасната й песен. 

На времето имах много приятели които не слушаха поп-фолк, но умираха за тази песен.... :D 

Сподели в други сайтове

На някой голям стадион, площади и т.н.

Чудя се дали можеш да си представиш кво е половин милион на едно място. Дори не би било безопасно…

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

Щом Веселин Маринов гласи 3 концерта в зала 1 на НДКто, а билетите почват от 40 лв, се сещай къде е проблема. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Смятай щом това се води за връх, колко ни е потънал народа и не му се ходи на такива места. Преди години имаше много повече народ на такива събития. Сега сякаш има някаква малка групичка, които само с това се занимават.

Безплатно. С 100 изпълнители антураж. Планета-Пайнер не можеха да напълнят Арена-та с топ имената си. Не е за подценяване. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, borisslav1 каза:

Тези ги изпя вече!

Така ли? Явно е било съвсем в началото. Интересно ми е "Режим неприлична" как е звучала.
Значи очаквам Моят нов любовник, Мъж на хоризонта, Да гори в любов  и се надявам да е включила Заклевам те и Беден в сърцето.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...