Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 16 минути, Jouey каза:

@Emanuela.Carey и Емануелица е била.

Да, чак сега качи стори.

Сигурно няма мобилен интернет заради 5G облъчването и е чакала да се прибере на Wifi ♥️

• Haha 6
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Emanuela.Carey каза:

под този тикток много я хранят

Ако бях на нейното място и бях загубил от зле направен ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, щях да сложа край на кариерата си, just sayin' 👀

• Like 4
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Казах си ах колко кют изкарала е детето за една част от песента, после видях че пее и на друга песен. Колко време беше на сцената детето, абсолютно ненужно дълго.😭

Глория така изкара внучката си на концерта в НДК. Супер дълго време разтягаха приказки със Симона и стана досадно. 

• Like 1
  • Haha 3
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Джордан и на концерт е захапал вейпа

IMG-0249.jpg

Олеее първоначално не го познах. Викам си кой е този м**го зад Деса, а то било Джордан. 😂 Страшен мустак! 

• Haha 4
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Тези 5-6 билета за 120 лева които се освободиха последния ден в Евентим са били точно на редовете с “вип гостите” с покани - значи вероятно е трябвало и други да дойдат, но са отпаднали.

Асенов и Драганински са били там, но май Сиана и Ганев са пропуснали.

• Like 1
  • Wow 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Тези 5-6 билета за 120 лева които се освободиха последния ден в Евентим са били точно на редовете с “вип гостите” с покани - значи вероятно е трябвало и други да дойдат, но са отпаднали.

Асенов и Драганински са били там, но май Сиана и Ганев са пропуснали.

Да не са нещо скарани с Ганев? Последната им обща песен е Балканското, преди редовно работеше с него.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Да не са нещо скарани с Ганев? Последната им обща песен е Балканското, преди редовно работеше с него.

Писмото и Нервите са негови аранжименти - просто може да са нямали възможност да дойдат от Сливен.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Бях на целия концерт, няма такава емоция. Всички бяха на крака от началото до края, някой от гостите бяха излишни. Но просто има такива хитове Преслава, такава енергия и присъствие, че стоиш и се наслаждаваш❤️

Тук мисля има много добре подбрани моменти❤️Просто Преслава 

WWW.INSTAGRAM.COM

23K Followers, 60 Following, 2,178 Posts

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Джордан и на концерт е захапал вейпа

IMG-0249.jpg

Кадъра е един път. Все едно са в AMG-то и я праска на кормилото :D 

Иначе след поредните му корекции много прилича на The Weeknd :D

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Да, чак сега качи стори.

Сигурно няма мобилен интернет заради 5G облъчването и е чакала да се прибере на Wifi ♥️

Ако й кажат колко връзки между 5G и колко телефона е имало по времето когато е стояла там дали повече ще ходи на концерти? :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Willy каза:

Ако бях на нейното място и бях загубил от зле направен ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, щях да сложа край на кариерата си, just sayin' 👀

Не било изкуствен интелект, а някаква Радостина.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Петя е една! Няма такъв фурор и емоция… концертът беше брутален. Евала на хората, които не спряха да крещят през цялото време. Не ми се искаше да свършва… ❤️

• Like 3
Сподели в други сайтове

Ами, браво на Преслава, време беше. Харесва ми атмосферата, която видях от малкото клипчета. Много се радвам за успеха й и за това, че в тази зала пее български изпълнител, на български език с български музиканти. Честно казано ми писна от гърци и сърби, сигурно 70-80-% от концертите там са на чужденци... трябва да звучи повече нашата музика и да се възвърне концертната дейност! Видно е, че на хората им се ходи на подобни събития.

Бендът, пеенето, хитовете й - няма как да не се получи. Сега след нея, ако искат да яхнат вълната, могат и други да се пробват. 

Трябваше да викне Милко и да изпеят "Раздяла". Много яко парче.

Другият път да обърнат внимание малко на мултимедията и кадрите на стените - тези огледалните по средата са супер грозни, като от 92-ра. Не че е супер важно, но все пак.

Нека големите имена в жанра да правят концерти, жанрът има нужда от възраждане, ама извън чалготеките и кръчмите.

• Like 5
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...