Grinch Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 9 часа , lqlqlq00 каза: "претъпкана с хитове" защо го казваш все едно е някво постижение чалга изпълнител да има хитове? Това се слуша главно в България, почти всички чалгари са натъпкани с "хитове". А Преслава разчита на името си над 10 години вече, абсолютно всичко което издаде ще прави милиони гледания в YouTube, така че стига сте ги възхвалявали тези чалгаджии все едно са направили кой знае какво. Разбира се, че е постижение. И не, не са почти всички натъпкани с хитове. От 2004 до 2024 е само Преслава. Другата с подобно постижение е Галена, просто тя по-късно успя да гръмне. А и може ли да ми посочиш коя друга има толкова хитове, които дори нямат клип? Категорично след вчера мога да заявя нещо и това е, че към днешна дата има две певици, които играят в една лига и това са Преслава и Галена. Всички други са поне едно стъпало надолу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Преслава да каже на екипа на Планета да и обработят веднагически Живей и да си пусне лайв видеото в канала. Ще има много гледания .. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 9 часа , Willy каза: Камелия верно си е тръгнала към изхода след три песни на Преслава...wtf?! 😭 Това не е била Камелия, а @foxy_vd под прикритие, дегизиран като Камелия и въоръжен с 20 камери, 30 фотоапарата и 40 смартфона, за да заснеме празната зала и да се изсмее на всички ни, дето твърдяхме, че я е продала. След като видял, че е фраш, е напуснал залата с тъга и разочарование в очите. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Учудих се, че не е включила Да и приседне 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 10 часа , Emanuela.Carey каза: Не мисля че за Галин Преслава е някаква фикс идея, каквато беше Галена например. Той с нея и без това вече има 3 дуета. Мисля че в момента се е насочил към Азис. Андреа обаче до съвсем скоро твърдеше, че с Преслава са най-добри приятелки и опитваше да създаде конфликт между нея и Галена. Според мен със сигурност в момента е бясна! Преса вече е Сашова = смъртен враг! преди 9 часа , Fast каза: Тайна ли е за някого колко е злобна? Къде видя злоба? Дошла е да я уважи за малко, преди да замине за участие. Нямаш угодия. преди 9 часа , swiftiebe каза: КАК може да не забие този тотален ХИТ цялата публика да завъртеше един як кючек така само както ние го умеем ? Неадекватница!!! Ама ще и простим какво да я правим, свикнали сме и Нова е песента и не е знаела дали ще е успешна, когато е репетирала с оркестъра. преди 7 часа , FolkEmpire каза: Кадъра е един път. Все едно са в AMG-то и я праска на кормилото Иначе след поредните му корекции много прилича на The Weeknd Ако й кажат колко връзки между 5G и колко телефона е имало по времето когато е стояла там дали повече ще ходи на концерти? Във всичко виждаш сеkс 😳 преди 3 часа , DarkChild каза: Не било изкуствен интелект, а някаква Радостина. Коя Радостина? Магазинерката ли? преди 11 минути, Mr. Greshen каза: Учудих се, че не е включила Да и приседне И тя не си я помни тая песен. Флопов флап 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Изпратиха ми изпълнения на всичките песни от "Не съм ангел" до "Писмо"! Пяла е изцяло на живо и песните които е включила не са никак малко. Имало е микс от баладите - Ако утре ме губиш, Горчиви спомени, и Безразлична. Няма как всичко да се изпее, но е пяла на живо всичките песни. Дано ако има следващ концерт включи Моят нов любовник, Мъж на хоризонта и С нервите съм зле. В Сигнал Точка Бг също новите песни вървят много добре. 1-Писмо 4-С нервите съм зле (очаква се тази седмица да е първа) 15- Не вдигай 50-те най... 2024 - брой №46 SIGNAL.BG Преслава е на първото място в попфолк класацията 50-те най... с „Писмо“. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 преди 16 минути, Mr. Greshen каза: Учудих се, че не е включила Да и приседне Че тя не е чак такъв хит за да я включи. То оставаше да включи "Да й приседне" или "Старата ни песен".... Не, че щяха да имат лош прием, но пред другите песни..... За мен най-голямата изненада в подбора е "Дума за вярност" и "Нищо". Приятно изненадан съм! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 3 минути, DevilWish каза: Изпратиха ми изпълнения на всичките песни от "Не съм ангел" до "Писмо"! Пяла е изцяло на живо и песните които е включила не са никак малко. Имало е микс от баладите - Ако утре ме губиш, Горчиви спомени, Изтрезняваш ли и Безразлична. Няма как всичко да се изпее, но е пяла на живо всичките песни. Дано ако има следващ концерт включи Моят нов любовник, Мъж на хоризонта и С нервите съм зле. В Сигнал Точка Бг също новите песни вървят много добре. 1-Писмо 4-С нервите съм зле (очаква се тази седмица да е първа) 15- Не вдигай 50-те най... 2024 - брой №46 SIGNAL.BG Преслава е на първото място в попфолк класацията 50-те най... с „Писмо“. Пяла е Изтрезняваш ли заедно с баладите? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Mr. Greshen каза: Пяла е Изтрезняваш ли заедно с баладити? Обърках се за "Изтрезняваш ли". Извинявай. Не я е пяла на концерта. Учудващо. Сигурно са присъствали тези песни които написах предварително, но нали ги съкращаваше.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 @DevilWish Преслава изпя "Последен адрес", но нямаше топ прием. Другият път искаме да включи и: "Завинаги твоя" "Моят нов любовник" "Жените след мен" "Феномен" 'Червена точка" "Мръсно и полека" преди 3 минути, Mr. Greshen каза: Пяла е Изтрезняваш ли заедно с баладите? Не, пропусна я, за жалост. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Доста се чудех дали да ходя, но се радвам, че реших да пропусна. Защото: Племенницата, сестрата, щерката...? Даже Глория се ограничава до един представител на родата и пак е досадно, камо ли да си изсипеш цялата фамилия. Правиш тоя концерт за публиката, не да зарадваш роднините, че са стъпили на сцената в Арената. То семейна вечеринка направо, как не е изкарала и мама, щото нали от нея си наследила таланта. Или Павел, да забият Готина и готин. Тея миксове също не са ми ок - подбери си 20-30 наистина топ песни и ги забий яко, тоя миш-маш е супер тъпа идея. Ясно е, че има страшно много хитове и няма как да изпее всичко, но затова може да има други концерти и да разнообразява трак листата. Предпочитам да пропусне любимата ми песен, отколкото да изстреля две изречения от нея и да подкара следващата. Да набуташ половината си класики в микс, ама да пееш Улицата ДВА пъти и то с Паола ми е нелепо. Никаква логика няма да не изпее и Нервите, която й е най-пресния хит. Относно гостизпълнителите - тъпо, че е пропуснала Борис Дали, Първи в сърцето трябваше да прозвучи. Дали, Константин (с Не ми пречи), Елена и Галена щяха да са повече от достатъчни, ако изобщо трябва да има гост изпълнители. Аман вече от скачените съдове Преса-Коцьо-Софка. Софи като цяло беше излишна. Драго Чая водещ ???? И защо изобщо й е притрябвал водещ? Константин и Томас??? За чий?? Иначе браво, трябва да има повече концерти, ама това, което видях, не оправда очакванията ми. 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 22 минути, Mr. Greshen каза: Учудих се, че не е включила Да и приседне Вървеше по видеостената преди стартирането на концерта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: @DevilWish Преслава изпя "Последен адрес", но нямаше топ прием. Другият път искаме да включи и: "Завинаги твоя" "Моят нов любовник" "Жените след мен" "Феномен" 'Червена точка" "Мръсно и полека" От споменатите "Моят нов любовник" и "Мръсно и полека" определено трябва. Забравяш "Мъж на хоризонта". Това какъв хит беше..... Но наистина като видях колко песни е пяла.... няма как всичко. За мен два пъти "Улицата" беше излишно. Ясно ни е какъв голям хит е, но може би защото малката не е подходяща за всички текстове.... и все пак можеше да я остави за накрая. За "Феномен" ми е съмнителен приема, за "Червена точка" също. "Жените след мен" когато излезе и тя не беше такъв бум на времето. Пускаше се по дискотеките, но не беше кой знае какво. Тогава имаше и хейт по Преслава, че залязва и т.н. Само че "Пия за тебе" беше една от най-слушаните песни за 2010 заедно с "Влез", "Тихо ми пази", "Палатка" и т.н. Аз си мисля, че трябваше за "Пия за тебе" да покани Галена.... Това щеше да избие рибата. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, HIStory каза: Доста се чудех дали да ходя, но се радвам, че реших да пропусна. Защото: Племенницата, сестрата, щерката...? Даже Глория се ограничава до един представител на родата и пак е досадно, камо ли да си изсипеш цялата фамилия. Правиш тоя концерт за публиката, не да зарадваш роднините, че са стъпили на сцената в Арената. То семейна вечеринка направо, как не е изкарала и мама, щото нали от нея си наследила таланта. Или Павел, да забият Готина и готин. Тея миксове също не са ми ок - подбери си 20-30 наистина топ песни и ги забий яко, тоя миш-маш е супер тъпа идея. Ясно е, че има страшно много хитове и няма как да изпее всичко, но затова може да има други концерти и да разнообразява трак листата. Предпочитам да пропусне любимата ми песен, отколкото да изстреля две изречения от нея и да подкара следващата. Да набуташ половината си класики в микс, ама да пееш Улицата ДВА пъти и то с Паола ми е нелепо. Никаква логика няма да не изпее и Нервите, която й е най-пресния хит. Относно гостизпълнителите - тъпо, че е пропуснала Борис Дали, Първи в сърцето трябваше да прозвучи. Дали, Константин (с Не ми пречи), Елена и Галена щяха да са повече от достатъчни, ако изобщо трябва да има гост изпълнители. Аман вече от скачените съдове Преса-Коцьо-Софка. Софи като цяло беше излишна. Драго Чая водещ ???? И защо изобщо й е притрябвал водещ? Константин и Томас??? За чий?? Иначе браво, трябва да има повече концерти, ама това, което видях, не оправда очакванията ми. Мили, бях там. И не е пяла по 2 изречения от песен. Миксовете съдържаха куплет и припев и не звучаха като миксове, даже последната песен от микса беше почти цялата. Роднините не натежаха много-много освен двете песни на сестра й, които играха ролята на пиш пауза. Като цяло за първи опит беше супер. "Спомени" в дует с гръка цялата бе излишна. Можеше да забие няколко класики вместо това, но като цяло съм доволен. Очаквах по-малко и получих повече. Емоцията в залата беше неописуема, масово хората бяха на крака, имаше скандирания, бисове и супер приеми. Мисля, че щеше да ти хареса, ако беше присъствал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 2 минути, DevilWish каза: От споменатите "Моят нов любовник" и "Мръсно и полека" определено трябва. Забравяш "Мъж на хоризонта". Това какъв хит беше..... Но наистина като видях колко песни е пяла.... няма как всичко. За мен два пъти "Улицата" беше излишно. Ясно ни е какъв голям хит е, но може би защото малката не е подходяща за всички текстове.... и все пак можеше да я остави за накрая. За "Феномен" ми е съмнителен приема, за "Червена точка" също. "Жените след мен" когато излезе и тя не беше такъв бум на времето. Пускаше се по дискотеките, но не беше кой знае какво. Тогава имаше и хейт по Преслава, че залязва и т.н. Само че "Пия за тебе" беше една от най-слушаните песни за 2010 заедно с "Влез", "Тихо ми пази", "Палатка" и т.н. Аз си мисля, че трябваше за "Пия за тебе" да покани Галена.... Това щеше да избие рибата. Има 4 милиона към днешна дата и се помни. А навремето й бе голям хит. Хейтът беше, че е направила кавър на песен на 2 месеца на бг изпълнител от конкурентна компания. "Мангава тут" имаше супер прием. Със Софи пяха "Нямам право" и "Дума за вярност" - беше брутално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 4 минути, HIStory каза: Доста се чудех дали да ходя, но се радвам, че реших да пропусна. Защото: Племенницата, сестрата, щерката...? Даже Глория се ограничава до един представител на родата и пак е досадно, камо ли да си изсипеш цялата фамилия. Правиш тоя концерт за публиката, не да зарадваш роднините, че са стъпили на сцената в Арената. То семейна вечеринка направо, как не е изкарала и мама, щото нали от нея си наследила таланта. Или Павел, да забият Готина и готин. Тея миксове също не са ми ок - подбери си 20-30 наистина топ песни и ги забий яко, тоя миш-маш е супер тъпа идея. Ясно е, че има страшно много хитове и няма как да изпее всичко, но затова може да има други концерти и да разнообразява трак листата. Предпочитам да пропусне любимата ми песен, отколкото да изстреля две изречения от нея и да подкара следващата. Да набуташ половината си класики в микс, ама да пееш Улицата ДВА пъти и то с Паола ми е нелепо. Никаква логика няма да не изпее и Нервите, която й е най-пресния хит. Относно гостизпълнителите - тъпо, че е пропуснала Борис Дали, Първи в сърцето трябваше да прозвучи. Дали, Константин (с Не ми пречи), Елена и Галена щяха да са повече от достатъчни, ако изобщо трябва да има гост изпълнители. Аман вече от скачените съдове Преса-Коцьо-Софка. Софи като цяло беше излишна. Драго Чая водещ ???? И защо изобщо й е притрябвал водещ? Константин и Томас??? За чий?? Иначе браво, трябва да има повече концерти, ама това, което видях, не оправда очакванията ми. Що за негативизъм и черногледство трябва да имаш, за да можеш след целия концерт и емоция да се захванеш за Томас и Константин или племенницата? Почти 3 часов концерт на живо пълен с хитове, кой от кой по-добре приет. Това с миксовете според мен беше добре даже, разпалваше още повече публиката. Един не видях да се оплаква, разбира се само такъв човек, който си седи вкъщи и на дивана дава акъл😃 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: Има 4 милиона към днешна дата и се помни. А навремето й бе голям хит. Хейтът беше, че е направила кавър на песен на 2 месеца на бг изпълнител от конкурентна компания. На Дилан "Пробвай върху мен". Тогава имаше истерия по "Пия за тебе".... Да не кажа даже, че за мен това е най-добрия й дует... Между другото един огромен плюс е, че не закри с "Лъжа е". Защото всички това очакват, нали? Би било предвидимо. Колкото и голям хит да е, няма смисъл да я използва вече за закриване. "Новата ти" също е един от най-големите й ретро хитове. Как се прие според теб? "Как ти стои"? Една от любимите ми песни също. Много бях доволен, че ги е включила! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 това ме зариби. 🤭 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: това ме зариби. 🤭 Ами тя е егати яката песен и аз няколко дни не я спирам заедно "С нервите съм зле". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, DevilWish каза: На Дилан "Пробвай върху мен". Тогава имаше истерия по "Пия за тебе".... Да не кажа даже, че за мен това е най-добрия й дует... Между другото един огромен плюс е, че не закри с "Лъжа е". Защото всички това очакват, нали? Би било предвидимо. Колкото и голям хит да е, няма смисъл да я използва вече за закриване. "Новата ти" също е един от най-големите й ретро хитове. Как се прие според теб? "Как ти стои"? Една от любимите ми песни също. Много бях доволен, че ги е включила! Брутални приеми на "Водката", "Живей", "Новата ти", "Лъжа е", "Улицата", "Режим-а" и куп други. Голям пропуск, че не снимаха "Живей" навремето. Но благодарение на обстоятелствата тази песен се превръща във вечен хит. Имаше брутални задръствания с автобусите, хората слизаха и вървяха пеша на талази. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 2 минути, DevilWish каза: Ами тя е егати яката песен и аз няколко дни не я спирам заедно "С нервите съм зле". Мен и Вещицата много ме изкефи. И 4ти нови са яки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 @Balkandji1 "Принцеса" на Константин и Томас наистина е брутален хит, приема вчера беше топ. Всички много се радваха на малкия, вкл. и Константин, който 2-3 пъти го целуна по главата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: Брутални приеми на "Водката", "Живей", "Новата ти", "Лъжа е", "Улицата", "Режим-а" и куп други. Голям пропуск, че не снимаха "Живей" навремето. Но благодарение на обстоятелствата тази песен се превръща във вечен хит. Имаше брутални задръствания с автобусите, хората слизаха и вървяха пеша на талази. И където казваш със Софи - страхотно им се получиха дуетните изпълнения. Едва ли някой е очаквал да чуе "Дума за вярност". ❤️ Аз много се зарадвах на "Умирам", защото е една от най-любимите ми неклипирани нейни песни. За "Живей" никога не е късно да измислят нещо. Или някакъв клип подобен на "Писмо" без тяхно участие, като фен видео..... За хубавите песни винаги има време. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 2 минути, Гальо каза: Що за негативизъм и черногледство трябва да имаш, за да можеш след целия концерт и емоция да се захванеш за Томас и Константин или племенницата? Почти 3 часов концерт на живо пълен с хитове, кой от кой по-добре приет. Това с миксовете според мен беше добре даже, разпалваше още повече публиката. Един не видях да се оплаква, разбира се само такъв човек, който си седи вкъщи и на дивана дава акъл😃 Откога това да имаш по-високи очаквания от това, което получаваш, се нарича негативизъм? Еми съжалявам, че не съм в екстаз, ама не виждам за какво, освен за това, че изобщо е решила да прави концерт, за което евала. През цялата й кариера викате УАУ на клиповете за два лева, изобщо не очаквам, че някой ще има някаква градивна критика към нея. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: Мен и Вещицата много ме изкефи. И 4ти нови са яки. И на мен си ми харесва и я слушам. Целия албум с удоволствие го слушам. Само "Старата ни песен" ми е малко по-слаба и "Спомени" не ми е от любимите, но всяка друга песен ми носи емоция. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари