Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, DevilWish каза: И на мен си ми харесва и я слушам. Целия албум с удоволствие го слушам. Само "Старата ни песен" ми е малко по-слаба и "Спомени" не ми е от любимите, но всяка друга песен ми носи емоция. От албума най тъпа е Балканското….. Всичко друго е слушаемо 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 преди 2 минути, HIStory каза: Откога това да имаш по-високи очаквания от това, което получаваш, се нарича негативизъм? Еми съжалявам, че не съм в екстаз, ама не виждам за какво, освен за това, че изобщо е решила да прави концерт, за което евала. През цялата й кариера викате УАУ на клиповете за два лева, изобщо не очаквам, че някой ще има някаква градивна критика към нея. Зависи. По принцип феновете на Преслава сме критични. И преди е било така...... Според мен @Andrew Cunanan. също е обективен. Аз също казвам когато нещо не ми харесва..... За подбора и вчера казах. Това което и ти за "Улицата". Няма лошо да има и малко критика, когато е градивна. За съжаление не е по клиповете, но за последните се е постарала..... Няма как да не сме доволни Преди беше само дискотека и дивани. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: От албума най тъпа е Балканското….. Всичко друго е слушаемо 😅 Аз пък си я харесвам "Балканско за разкош", когато излезе много я слушах, а не съм по този тип песни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Дори без да имам чалга алгоритъм, Тик-ток и социалните мрежи са ми заляти от концерта на Преслава. Поп-фолкът не е имал толкова viral момент от години... 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Какво мислите за визиите? Мен само последната ми е грозновата 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 "Принцеса" на Константин и Томас наистина е брутален хит, приема вчера беше топ. Всички много се радваха на малкия, вкл. и Константин, който 2-3 пъти го целуна по главата. Като говорим, не приказваме! @Balkandji1 ей това е грандиозно излизане на “сцената”’ vania velikova (@vaniavelikova8686) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 361 likes, 6 comments - vaniavelikova8686 on November 16, 2024: "Дали не започнах участието с гръм и панаир отново скандал". 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Лора Димитрова, Анастасия Мавродиева и Петя Радева 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 час , Mr. Greshen каза: Преслава да каже на екипа на Планета да и обработят веднагически Живей и да си пусне лайв видеото в канала. Ще има много гледания .. И без да я качват, клипа на Галена в тик ток вече е минал 300к. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Ноември 17 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 17 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Лора Димитрова, Анастасия Мавродиева и Петя Радева 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Лора Димитрова, Анастасия Мавродиева и Петя Радева Коя коя е в триглавата ламя? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Айде на мръсния хит, който заслужаваше да прозвучи снощи !! Щеше да разк*рви хората на максимален предел и да започнат да се събличат а и още нещо Моето слабо място 2.0 3 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Малина 2024 - ХИТ Глория, Ивана, Десислава, Камелия 2024 - ШИТ 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 50 минути, Willy каза: Малина 2024 - ХИТ Глория, Ивана, Десислава, Камелия 2024 - ШИТ Отвратителна песен. Така и не можах да я изслушам докрай. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 8 минути, SantaCloud каза: Отвратителна песен. Така и не можах да я изслушам докрай. Нямаш вкус! 378 хил. гледания · 3,5 хил. реакции | Софи Маринова... WWW.FACEBOOK.COM Софи Маринова #софимариноваmoment 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Качете някъде Дума за вярност- брутално изпълнение 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Бахти и наглите хора сте тези които са били на диваните и чакаха само клипове и снимки да видят. Истинската тръпка беше на живо почти не съм разбрал как са минали 3 часа и не ми се искаше да свършва. Преслава показа коя е всъщност , публиката пееше всяка една нейна песен. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 2 минути, FikLena каза: Качете някъде Дума за вярност- брутално изпълнение 99 хил. гледания · 3,3 хил. реакции | ПРЕСЛАВА & СОФИ МАРИНОВА -... FB.WATCH Преслава и Софи Маринова изпълниха песента “Дума за вярност” - първата песен на Преслава!❤️🥹 Бяха невероятни! Концерт - 20 години на сцена | Арена София 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, presi_fen! каза: Бахти и наглите хора сте тези които са били на диваните и чакаха само клипове и снимки да видят. Истинската тръпка беше на живо почти не съм разбрал как са минали 3 часа и не ми се искаше да свършва. Преслава показа коя е всъщност , публиката пееше всяка една нейна песен. Искам пакккккк ❤️ След първите 2,3 песни Всички бяха на кракаааааа 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 час, Willy каза: Малина 2024 - ХИТ Глория, Ивана, Десислава, Камелия 2024 - ШИТ На Глория тая година не й трябва хит, защото "Огнени, огнени, ааааааААаАААаа" й държи още топло и я храни. Важното ми е, че Рени изкарА хитачка. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 16 часа , pechenko каза: Живей Излиза сестрата на Пепа това значи че е време да отида до тоалетната Чак и на мен ми стана гадно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 26 минути, SantaCloud каза: Отвратителна песен. Така и не можах да я изслушам докрай. Аз за твоите песни- 1 2 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, FikLena каза: Чак и на мен ми стана гадно.. Защо трябва да ти става гадно? Сестра й е скучна и безлична, няма нищо общо с харизмата на Преслава. Разбирам, че е нормално да я включи, сестри са, но това не променя фактите. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 9 минути, presi_fen! каза: Бахти и наглите хора сте тези които са били на диваните и чакаха само клипове и снимки да видят. Истинската тръпка беше на живо почти не съм разбрал как са минали 3 часа и не ми се искаше да свършва. Преслава показа коя е всъщност , публиката пееше всяка една нейна песен. Очакванията бяха за "концерт-спектакъл", както беше обявено, а не за Приказките, пренесени в Арена-та. Вдигни малко летвата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Ох Стария ни флоп СТАВАЙ ОТ ПОДА 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари