Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

Току що, DevilWish каза:

И на мен си ми харесва и я слушам. Целия албум с удоволствие го слушам. Само "Старата ни песен" ми е малко по-слаба и "Спомени" не ми е от любимите, но всяка друга песен ми носи емоция. 

От албума най тъпа е Балканското….. Всичко друго е слушаемо 😅

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, HIStory каза:

Откога това да имаш по-високи очаквания от това, което получаваш, се нарича негативизъм? Еми съжалявам, че не съм в екстаз, ама не виждам за какво, освен за това, че изобщо е решила да прави концерт, за което евала. През цялата й кариера викате УАУ на клиповете за два лева, изобщо не очаквам, че някой ще има някаква градивна критика към нея. 

Зависи. По принцип феновете на Преслава сме критични. И преди е било така......
Според мен @Andrew Cunanan. също е обективен. Аз също казвам когато нещо не ми харесва..... За подбора и вчера казах. Това което и ти за "Улицата". Няма лошо да има и малко критика, когато е градивна.
За съжаление не е по клиповете, но за последните се е постарала..... Няма как да не сме доволни :D Преди беше само дискотека и дивани.

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Mr. Greshen каза:

От албума най тъпа е Балканското….. Всичко друго е слушаемо 😅

Аз пък си я харесвам "Балканско за разкош", когато излезе много я слушах, а не съм по този тип песни. :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Balkandji1 "Принцеса" на Константин и Томас наистина е брутален хит, приема вчера беше топ. Всички много се радваха на малкия, вкл. и Константин, който 2-3 пъти го целуна по главата. 

Като говорим, не приказваме! @Balkandji1

ей това е грандиозно излизане на “сцената”’

WWW.INSTAGRAM.COM

361 likes, 6 comments - vaniavelikova8686 on November 16, 2024: "Дали не започнах участието с гръм и панаир отново скандал".

• Like 1
  • Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Mr. Greshen каза:

Преслава да каже на екипа на Планета да и обработят веднагически Живей и да си пусне лайв видеото в канала. Ще има много гледания ..

И без да я качват, клипа на Галена в тик ток вече е минал 300к.

IMG-20241117-102654-135.jpg

• Like 5

Сподели в други сайтове

Айде на мръсния хит, който заслужаваше да прозвучи снощи !! Щеше да разк*рви хората на максимален предел и да започнат да се събличат а и още нещо 

Моето слабо място 2.0

• Like 3
  • Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Willy каза:

Малина 2024 - ХИТ

Глория, Ивана, Десислава, Камелия 2024 - ШИТ

Отвратителна песен. Така и не можах да я изслушам докрай. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SantaCloud каза:

Отвратителна песен. Така и не можах да я изслушам докрай. 

Нямаш вкус! 

WWW.FACEBOOK.COM

Софи Маринова #софимариноваmoment

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Бахти и наглите хора сте тези които са били на диваните и чакаха само клипове и снимки да видят. Истинската тръпка беше на живо почти не съм разбрал как са минали 3 часа и не ми се искаше да свършва. Преслава показа коя е всъщност ,  публиката пееше всяка една нейна песен.

• Like 4
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FikLena каза:

Качете някъде Дума за вярност- брутално изпълнение

FB.WATCH

Преслава и Софи Маринова изпълниха песента “Дума за вярност” - първата песен на Преслава!❤️🥹 Бяха невероятни! Концерт - 20 години на сцена | Арена София

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, presi_fen! каза:

Бахти и наглите хора сте тези които са били на диваните и чакаха само клипове и снимки да видят. Истинската тръпка беше на живо почти не съм разбрал как са минали 3 часа и не ми се искаше да свършва. Преслава показа коя е всъщност ,  публиката пееше всяка една нейна песен.

Искам пакккккк ❤️

След първите 2,3 песни Всички бяха на кракаааааа

20241116_204350.jpg

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Малина 2024 - ХИТ

Глория, Ивана, Десислава, Камелия 2024 - ШИТ

На Глория тая година не й трябва хит, защото "Огнени, огнени, ааааааААаАААаа" й държи още топло и я храни.

Важното ми е, че Рени изкарА хитачка.

• Like 1
  • Haha 4
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FikLena каза:

Чак и на мен ми стана гадно.. 

Защо трябва да ти става гадно? Сестра й е скучна и безлична, няма нищо общо с харизмата на Преслава. Разбирам, че е нормално да я включи, сестри са, но това не променя фактите. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, presi_fen! каза:

Очакванията бяха за "концерт-спектакъл", както беше обявено, а не за Приказките, пренесени в Арена-та. Вдигни малко летвата.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...