Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Danger. каза:

@Balkandji1 спечелих въпросния бас и 50-те лева, Преса не изпълни “Старата ни песен”. По едно време се уплаших, че ще я изпее и нея, подкара ги някои за по 15 секунди, включително и “Нищо.”

Викам - ей сега отиде :roll1: 

Радвам се, че си си прекарал добре и уважаваш творчеството на конкурентката. :1000(33):

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

@Balkandji1, @Danger. прогнози дали този хит ще успее да събере сумарно 10 милиона до края на годината?

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не сме били родени тогаз, гато е било вярно това. Сега Тайландските травестити са по-хубави:
4201-1.jpg

Аз бях. Аз съм роден 85 година и ти казвам, че през 90-те българките бяха масово слаби, сексапилни и красиви. Много повече с€кс се правеше в тази държава. Само, като отворя някой сайт за с€кс или запознанства забелязвам спад на потребителите, търсещи изживявания с около 60% за 20 години. Какво е това?

• Thanks 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Balkandji1, @Danger. прогнози дали този хит ще успее да събере сумарно 10 милиона до края на годината?

Не съм в добър в изчисленията на база след 2 месеца. За мен е грандиозно какви гледания е направил вчера. Вместо да пада като всяка вече излезнала песен, тя катери още и още нагоре. 350К за ден на пети-шести ден е феноменално.

Аз обаче харесвам повече "Писмо", по-въздействаща ми е, не искам да остава в сянката й.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Не съм в добър в изчисленията на база след 2 месеца. За мен е грандиозно какви гледания е направил вчера. Вместо да пада като всяка вече излезнала песен, тя катери още и още нагоре. 350К за ден на пети-шести ден е феноменално.

Аз обаче харесвам повече "Писмо", по-въздействаща ми е, не искам да остава в сянката й.

А какво стана с Писмо? Уха... паднала е вече. Последните 2 също вървят надолу. Еми, казах ти, че са пълнежи. Жалко за Писмото. И тя ще спада тепърва. А песента на Азис доста се е вдигнала май? Щом има 200к за 24ч... Завръщането на Лидия - от 30к на 90к, как ти стои? А сега като гледам е с над 180к.. Двойно вдигане спрямо предните 2 дни хахах

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SantaCloud каза:

А какво стана с Писмо? Уха... паднала е вече. Последните 2 също вървят надолу. Еми, казах ти, че са пълнежи. Жалко за Писмото. И тя ще спада тепърва. А песента на Азис доста се е вдигнала май? Щом има 200к за 24ч... Завръщането на Лидия - от 30к на 90к, как ти стои? А сега като гледам е с над 180к.. Двойно вдигане спрямо предните 2 дни хахах

"Писмо" леко спада, като включим ремикса е със 180К за вчера, на трето след "Нервите" и Азис. Азис много вдига гледания петък, събота и неделя. През седмицата беше паднал 150К, вчера е с 210К.

Без коментар за Алфа мюзик и техните простотии с гледанията. Реално от тази компания си купуват кариери в youtube.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DarkChild каза:

Калво безочиенот Галош да моли публиката повече да не ги разделя. Все едно публиката е виновна, че не се отразяваха почти десетилетие.

Чуди се какво да каже. Реално проблемът стана заради една награда :"Певица на годината", която незаслужено дадоха на Преслава, а Галена не се яви на церемонията и написа "Здрава съм" във фейсбук.

• Like 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Чуди се какво да каже. Реално проблемът стана заради една награда :"Певица на годината", която незаслужено дадоха на Преслава, а Галена не се яви на церемонията и написа "Здрава съм" във фейсбук.

Публиката ги “разделяше” с освирквания, но реално беше подкупена с пици 🤣🤣🤣

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Balkandji1 каза:

А някой има ли представа какъв наистина им беше проблемът? Години се говореше, че е заради наградата, сега въртят, че феновете били виновни и неверните слухове, които чували една за друга. А в същото време голямо приятелство имали. Доста ми е странно. :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Емилия е казала снощи на участието си, че ще пусне “Сбърка Адреса” след 7 дена.

Тоест другата събота или неделя ще я пусне.

Емили е с 3 флопа тая година и мязаше на крупие снощи 

• Like 1
  • Haha 2
  • Sad 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Bunn каза:

А някой има ли представа какъв наистина им беше проблемът? Години се говореше, че е заради наградата, сега въртят, че феновете били виновни и неверните слухове, които чували една за друга. А в същото време голямо приятелство имали. Доста ми е странно. :D 

Те сами се скараха, а после хората им виновни. "В Америка телефон няма ли?"

• Like 1
  • Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Bunn каза:

Фики им беше проблема - Галена го запозна със съпругата му, а Преса още го жалеше.

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Гледам клипчета от концерта, качени в тубата, и в секторите около мен се пееше повече. МСМ и Лъжа е бяха с по-добри приеми.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, DarkChild каза:

Калво безочиенот Галош да моли публиката повече да не ги разделя. Все едно публиката е виновна, че не се отразяваха почти десетилетие.

Има много по-различен смисъл казаното. Може би има предвид публиката да не ги разделя под формата на спорове коя е по-велика, да няма вражда между феновете. Години наред феновете създават някакво разделение между двете по един или друг начин. Иска да призове за уважение и към двете без значение от фенските пристрастия. И двете са постигнали достатъчно и заслужават подкрепа каквато получиха снощи. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

Има много по-различен смисъл казаното. Може би има предвид публиката да не ги разделя под формата на спорове коя е по-велика, да няма вражда между феновете. Години наред феновете създават някакво разделение между двете по един или друг начин. Иска да призове за уважение и към двете без значение от фенските пристрастия. И двете са постигнали достатъчно и заслужават подкрепа каквато получиха снощи. 

Трябваше да каже: "Моля феновете от Рамания да не ни разделят!"
А Лелките щяха да мислят, че двете имат румънски фенове. 🤭:roll1:

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Репортерчето как се надъхва насред пустите улици :D

image.png.312dbc619806b7e2bfee8a889a2083b3.png

Хванали са 100 кила л@йна и DJ Теди Пластмасорджо :D

Това русото джудже зад Коцьо Ива Кикимова ли е  :D

Гъбин: Тя е кулйеШШШШкАА на баШШта миии.. И по любов са колеги нали :D

Въх...

image.png.550ad63d1a6f7b84562fd0eabf4ef93f.png

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Трябваше да каже: "Моля феновете от Рамания да не ни разделят!"
А Лелките щяха да мислят, че двете имат румънски фенове. 🤭:roll1:

Да не се правят на ощипани лелките, знаят кои сме. Рамания е известен форум за поп-фолк музика все пак. От 2006 ли е? @SantaCloud

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Да не се правят на ощипани лелките, знаят кои сме. Рамания е известен форум за поп-фолк музика все пак. От 2006 ли е? @SantaCloud

Screenshot - 2024-11-17T173426.149.png

• Like 2
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Stela каза:

Снощи беше конкурсът Мис Вселена. Написаното е в този стил.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...