Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

Току що, Mr. Greshen каза:

Дори Гло е била в публиката, а феновете й обяняват колко лош е бил

концерта

Гло да направи кавър на Как ти стои с аранжимент от Калин 😂

Или "Режим Неприлична" :roll1:

• Haha 4
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Gerganafen каза:

а защо не е и на:
"Проклета кучка така ме наричаш"?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Преслава с 345К на “С нервите съм зле” на ден 5 - ти…Това е феноменално, поправете ме ако греша, но това ще е най-бързо достигналата песен 2М гледания на Преслава? Някой точни данни за “Пиян” и Улицата”?

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, DanielPiliov каза:

Преслава с 345К на “С нервите съм зле” на ден 5 - ти…Това е феноменално, поправете ме ако греша, но това ще е най-бързо достигналата песен 2М гледания на Преслава? Някой точни данни за “Пиян” и Улицата”?

@Andrew Cunanan.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DanielPiliov каза:

Не се изтриваш и Пиян май ги имаха по-бързо.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза:

Той и само с нея и Камелия от големите няма дует.

иначе очаквам след Галена да започне да се мъкне след дирника на Емилия.

Няма и с Емануела

преди 46 минути, Lelqtian каза:

Да я включи в началото, като толкова държи, не посредата. 

Преса е подгрявала на сестра си, прилежно научила се от примера Лепа Брена, която загря публиката преди Рени да разтресе сцената.

преди 24 минути, Gerganafen каза:

РапЕрите и брейк денсърите в клипа не са съгласни

Копира от хореорафията на  

преди 15 минути, Gerganafen каза:

"Я, можело и още повече роднини да се набутат - за другия път,  мамо Стефке, готви се!"

Стефан и Алекс ще заместят Фики на "Кой" и "Боже, прости"

Синът на Галя е кючекчия. Ще излезе на Чупката 😍

преди 12 минути, Gerganafen каза:

Чекнейки се на диван по бална роклА

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Злобеенето по Емилия носи бръчки и самота. Извънземните го кодираха във вселената. :3fdb8960598fa63e:

Извънземните, ако я харесваха, щяха да я дарят с ХИТ, а не с напразни инвестиции в пословични флопове. 🤭

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Злобеенето по Емилия носи бръчки и самота. Извънземните го кодираха във вселената. :3fdb8960598fa63e:

Нямаме против.:Vishenka_05:

Човек да не напише половин дума за нея, веднага долиташ. Почвам да си мисля, че на теб всъщност ти е сестра. :D 

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Много интересно как песен, която ще направи 7 млн. тук "специалистите" категоризират като флоп? Вече има 4 млн. с топика:

Флоп не е неизвестна песен, а продукт неоправдал по-високите очаквания. 😃

• Like 4

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Флоп не е неизвестна песен, а продукт неоправдал по-високите очаквания. 😃

Флоп, моето момче, е песен - провал. Това е превода на думата. Песен, която към днешна дата ще има 7 млн. не е флоп, а хит. Те средни хитове правят по 5 млн, та какво да говорим за 7 млн.

Сподели в други сайтове

Чудя се защо Планета не започне да организира концерти и турнета и без това всички вече са самостоятелни изпълнители...

Хубаво е че започна да се дава тон на самостоятните концерти, но освен големите имена няма как друг да напълни зала Арена. Азис, Галена, Преслава...може би Ивана? Деси Слава? 

За мен беше тотална изненада, че Криско е продал билетите за Арена и ще прави втори....Кой би слушал Криско в Арена, та той е по площадите и без това......

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Jake каза:

Чудя се защо Планета не започне да организира концерти и турнета и без това всички вече са самостоятелни изпълнители...

Хубаво е че започна да се дава тон на самостоятните концерти, но освен големите имена няма как друг да напълни зала Арена. Азис, Галена, Преслава...може би Ивана? Деси Слава? 

За мен беше тотална изненада, че Криско е продал билетите за Арена и ще прави втори....Кой би слушал Криско в Арена, та той е по площадите и без това......

Ивана към днешна дата е тотално зле. Няма да разпродаде Арена със сигурност.

Има само 5 хита от 2005-6. 
Сама си го направи.

Дори Гло има актуални хитове в последните години.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Трендинг в момента топ 5, 4 песни са на Преслава. Писмо с 2 милиона, Нервите 1.6, Не вдигай 400к. Браво, изкара силни песни този път. '

Както предрече Балканджи, Писмо се харесва и не на поп фолк фенове, коментар под нея:

Толкова отдавна не слушам поп-фолк. Случайно попаднах на песента. Разплаках се, а музиката още отеква в съзнанието ми! Докосна ме силно, може би защото имам дете на същата възраст на най-малкия актьор! Поздравления за цялостното изпълнение- текст, музика, аранжимент, видеоклип! Удари ме направо в сърцето!

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bunn каза:

И аз това се чудя, и защо не изпяха с Галена “Хайде, откажи ме”?

За Хайде откажи ме е по-разбираемо. Живей е мн по- позната песен сред по-младите и тикток хит. Но за Не ми пречи наистина е просто тъпо решение. Щеше да е много по-силен момент ако бяха избрали нея.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Bunn каза:

И аз това се чудя, и защо не изпяха с Галена “Хайде, откажи ме”?

Тази песен е била за Райна и Константин и Райна е била бясна когато е излезнал дуета.

• Like 2
  • Confused 1
  • Kiss 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...