Gerganafen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Mr. Greshen каза: Дори Гло е била в публиката, а феновете й обяняват колко лош е бил концерта Гло да направи кавър на Как ти стои с аранжимент от Калин 😂 Или "Режим Неприлична" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Gerganafen каза: Или "Режим Неприлична" а защо не е и на: "Проклета кучка така ме наричаш"? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Преслава с 345К на “С нервите съм зле” на ден 5 - ти…Това е феноменално, поправете ме ако греша, но това ще е най-бързо достигналата песен 2М гледания на Преслава? Някой точни данни за “Пиян” и Улицата”? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, DanielPiliov каза: Преслава с 345К на “С нервите съм зле” на ден 5 - ти…Това е феноменално, поправете ме ако греша, но това ще е най-бързо достигналата песен 2М гледания на Преслава? Някой точни данни за “Пиян” и Улицата”? @Andrew Cunanan. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: а защо не е и на: "Проклета кучка така ме наричаш"? О дааа 😂 С клип в стил Намери си майстора 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Искам Глора да направи кавър на 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 5 минути, DanielPiliov каза: Преслава с 345К на “С нервите съм зле” на ден 5 - ти…Това е феноменално, поправете ме ако греша, но това ще е най-бързо достигналата песен 2М гледания на Преслава? Някой точни данни за “Пиян” и Улицата”? Не се изтриваш и Пиян май ги имаха по-бързо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза: Той и само с нея и Камелия от големите няма дует. иначе очаквам след Галена да започне да се мъкне след дирника на Емилия. Няма и с Емануела преди 46 минути, Lelqtian каза: Да я включи в началото, като толкова държи, не посредата. Преса е подгрявала на сестра си, прилежно научила се от примера Лепа Брена, която загря публиката преди Рени да разтресе сцената. преди 24 минути, Gerganafen каза: РапЕрите и брейк денсърите в клипа не са съгласни Копира от хореорафията на преди 15 минути, Gerganafen каза: "Я, можело и още повече роднини да се набутат - за другия път, мамо Стефке, готви се!" Стефан и Алекс ще заместят Фики на "Кой" и "Боже, прости" Синът на Галя е кючекчия. Ще излезе на Чупката 😍 преди 12 минути, Gerganafen каза: Или "Режим Неприлична" Чекнейки се на диван по бална роклА 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Злобеенето по Емилия носи бръчки и самота. Извънземните го кодираха във вселената. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Злобеенето по Емилия носи бръчки и самота. Извънземните го кодираха във вселената. Извънземните, ако я харесваха, щяха да я дарят с ХИТ, а не с напразни инвестиции в пословични флопове. 🤭 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Balkandji1 каза: Злобеенето по Емилия носи бръчки и самота. Извънземните го кодираха във вселената. Нямаме против. Човек да не напише половин дума за нея, веднага долиташ. Почвам да си мисля, че на теб всъщност ти е сестра. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Искам Глора да направи кавър на Да направи кавър с мама Стефче на 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Много интересно как песен, която ще направи 7 млн. тук "специалистите" категоризират като флоп? Вече има 4 млн. с топика: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Много интересно как песен, която ще направи 7 млн. тук "специалистите" категоризират като флоп? Вече има 4 млн. с топика: Флоп не е неизвестна песен, а продукт неоправдал по-високите очаквания. 😃 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Willy каза: Флоп не е неизвестна песен, а продукт неоправдал по-високите очаквания. 😃 Флоп, моето момче, е песен - провал. Това е превода на думата. Песен, която към днешна дата ще има 7 млн. не е флоп, а хит. Те средни хитове правят по 5 млн, та какво да говорим за 7 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Чудя се защо Планета не започне да организира концерти и турнета и без това всички вече са самостоятелни изпълнители... Хубаво е че започна да се дава тон на самостоятните концерти, но освен големите имена няма как друг да напълни зала Арена. Азис, Галена, Преслава...може би Ивана? Деси Слава? За мен беше тотална изненада, че Криско е продал билетите за Арена и ще прави втори....Кой би слушал Криско в Арена, та той е по площадите и без това...... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 4 минути, Jake каза: Чудя се защо Планета не започне да организира концерти и турнета и без това всички вече са самостоятелни изпълнители... Хубаво е че започна да се дава тон на самостоятните концерти, но освен големите имена няма как друг да напълни зала Арена. Азис, Галена, Преслава...може би Ивана? Деси Слава? За мен беше тотална изненада, че Криско е продал билетите за Арена и ще прави втори....Кой би слушал Криско в Арена, та той е по площадите и без това...... Ивана към днешна дата е тотално зле. Няма да разпродаде Арена със сигурност. Има само 5 хита от 2005-6. Сама си го направи. Дори Гло има актуални хитове в последните години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Трендинг в момента топ 5, 4 песни са на Преслава. Писмо с 2 милиона, Нервите 1.6, Не вдигай 400к. Браво, изкара силни песни този път. ' Както предрече Балканджи, Писмо се харесва и не на поп фолк фенове, коментар под нея: Толкова отдавна не слушам поп-фолк. Случайно попаднах на песента. Разплаках се, а музиката още отеква в съзнанието ми! Докосна ме силно, може би защото имам дете на същата възраст на най-малкия актьор! Поздравления за цялостното изпълнение- текст, музика, аранжимент, видеоклип! Удари ме направо в сърцето! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Каква беше причината да не я изпеят? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Danger. каза: Каква беше причината да не я изпеят? И аз това се чудя, и защо не изпяха с Галена “Хайде, откажи ме”? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Току що, Bunn каза: И аз това се чудя, и защо не изпяха с Галена “Хайде, откажи ме”? Галена имала лоши спомени от ‘ония награди’ 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 1 минута, Bunn каза: И аз това се чудя, и защо не изпяха с Галена “Хайде, откажи ме”? За Хайде откажи ме е по-разбираемо. Живей е мн по- позната песен сред по-младите и тикток хит. Но за Не ми пречи наистина е просто тъпо решение. Щеше да е много по-силен момент ако бяха избрали нея. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 17 Author Report Share Публикувано Ноември 17 преди 9 минути, Bunn каза: И аз това се чудя, и защо не изпяха с Галена “Хайде, откажи ме”? Тази песен е била за Райна и Константин и Райна е била бясна когато е излезнал дуета. 2 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Да видим утре дали ще направят фурор 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари