Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 22 минути, fengergana каза:

от къде да знам,аз не спя с нея,а с мъжа й!!!

а и тя взима 4-5000 лв на участие, а клиповете й са 10 макс

4 лв вероятно има кой да и даде за участие, ама за 5000 обаче кво предлага? 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

4 лв вероятно има кой да и даде за участие, ама за 5000 обаче кво предлага? 

Е**бат я дебели нерези. Това е тарифата за частно садо-мазо парти, където коцкари и старци се гаврят с нея. 5000 лв. за 6 часа €бане, гаврене, карат я да им яде изпражненията. Иначе с пеене само не става. 🤪

• Haha 2
Сподели в други сайтове

@SantaCloud

Много ме кефи от текста "Живот мой с тебе сме комбина"... любимата ми фраза е! И това "ма**ата им на всички познати" много добре се вписва. 🤪 

Ще спра за тебе лавинаааа  :ba:

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

@SantaCloud

Много ме кефи от текста "Живот мой с тебе сме комбина"... любимата ми фраза е! И това "ма**ата им на всички познати" много добре се вписва. 🤪 

Ще спра за тебе лавинаааа  :ba:

И после се чудя как песента стигна 8,5К :D Интересното е, че феновете са 25-45, с доминация на жените. Но е със супер задържане. Доста е успешна. Имаш усет. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SantaCloud каза:

И после се чудя как песента стигна 8,5К :D Интересното е, че феновете са 25-45, с доминация на жените. Но е със супер задържане. Доста е успешна. Имаш усет. 

Още ли си получил предложение да ти купят песен? Тази новата е много приятна, ей сега я бях надул. Не разбирам какво още се чудят. Имаш големи попадения сред творчеството ти.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Още ли си получил предложение да ти купят песен? Тази новата е много приятна, ей сега я бях надул. Не разбирам какво още се чудят. Имаш големи попадения сред творчеството ти.

Според мен новата на Емилия ще е повратната точка. Ако песента стане хит ще преосмислят всичко.

Аз си събирам отзиви още.  Макар че лайковете, събовете ми говорят доста.

Но @Willy  и още N-човека не харесват! :(  Няма как да не съм тъжен от този факт.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SantaCloud каза:

Според мен новата на Емилия ще е повратната точка. Ако песента стане хит ще преосмислят всичко.

Аз си събирам отзиви още.  Макар че лайковете, събовете ми говорят доста.

Но @Willy  и още N-човека не харесват! :(  Няма как да не съм тъжен от този факт.

Айде-айде, в изказването му имаше доза моментен афект. След толкова песни, които направи, си имаш попадения, няма как да се отрече.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, SantaCloud каза:

Аз ти казах, че такъв тип песни се харесват на хората. За доминацията на жените е ясно, на нас особено ни допадат такъв тип неща. 😁 Значи тази песен ти е сред най-харесваните? 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Айде-айде, в изказването му имаше доза моментен афект. След толкова песни, които направи, си имаш попадения, няма как да се отрече.

Знам. Обикновено, който хейти слуша най-много :D А и хейтът е неизбежен. Аз също хейтя по всевъзможни посоки, така че... да налива. Само да се моли Галена да не хареса нищо мое, че как ще го превъзмогне хахахах

Все пак на всеки му харесват различни неща като звучене.  

преди 1 минута, Stela каза:

Аз ти казах, че такъв тип песни се харесват на хората. За доминацията на жените е ясно, на нас особено ни допадат такъв тип неща. 😁 Значи тази песен ти е сред най-харесваните? 

Така се очертава. Харесват ли ти неща за домашното насилие и такъв тип драми? Щото имам един мастърпийс, който го пазя за 25 ноември, когато е Международен ден за елиминиране на насилието срещу жените. Не знам как се удържах до сега. 

Вчера като споменах Имаш потенциал и алгоритъмът почна да го препоръчва. 

За сега Истеричка, Дзен, Ти беше с друга, Колана и Мръсница имат по-голямо задържане. След това е Живот мой. Но това зависи и от броя гледания и други фактори. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

Кати няма ли да се откаже... По-добре достойно да си запази това, което беше преди години. Усилията й сега са безмислени. Никой не я отразява.

Според мен песните й звучат прекалено ретро. По-ретро от тези дето пускаше и 2000-2005. Но ако нацели нещо яко, може и да й провърви. Но с това пускане на рандом песни - се прецаква.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Grinch каза:

Сега се замислих, ако Преслава и Галена пусант дует, в кой ли канал ще го качат 😁

Как в кой? В Планета Офишъл... 

Вероятно или ще направят 2 дуета или ще е в канала на тази, която плаща. По-вероятно в този на Галена. Все пак на нея й предстои концерт догодина. Може пък да го качат в каналите на двете, което ще е тъпо. Но Гло ще ги научи как.

Между другото не е ли притеснително, че го обръщат малко на сборни концерти. Общо взето преди Митьо плащаше да ги събира в една зала, а сега големите изпълнители плащат и си викат гост-изпълнители да пълнят дупките. Не че е лошо. Поне пълнят залите с билети. Както си му е редът.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

Така се очертава. Харесват ли ти неща за домашното насилие и такъв тип драми? Щото имам един мастърпийс, който го пазя за 25 ноември, когато е Международен ден за елиминиране на насилието срещу жените. Не знам как се удържах до сега. 

Вчера като споменах Имаш потенциал и алгоритъмът почна да го препоръчва. 

За сега Истеричка, Дзен, Ти беше с друга, Колана и Мръсница имат по-голямо задържане. След това е Живот мой. Но това зависи и от броя гледания и други фактори. 

Зависи от песента. По принцип харесвам песни посветени на разни световни проблеми, войни, бедствия, обаче това са тежки песни и не знам дали всеки би ги слушал. В България това е доста болна тема с домашното насилие и може и да се забележи. Ако искаш прати ми някаква част от песента или от текста за да чуя. 

Първата ми любимка "Мисля за друг" защо не е сред най-слушаните... чак ме е яд! 🤨

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Emanuela.Carey каза:

Кати - Боксерките - Coming soon

WWW.INSTAGRAM.COM

53 likes, 6 comments - kati.mihailova1 on November 17, 2024: "Дано да Ви хареса песента! ❤️🍀❤️".

Качена е в услугите.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Grinch каза:

Сега се замислих, ако Преслава и Галена пусант дует, в кой ли канал ще го качат 😁

В на Фики

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Вероятно или ще направят 2 дуета или ще е в канала на тази, която плаща. По-вероятно в този на Галена. Все пак на нея й предстои концерт догодина. Може пък да го качат в каналите на двете, което ще е тъпо. Но Гло ще ги научи как.

Между другото не е ли притеснително, че го обръщат малко на сборни концерти. Общо взето преди Митьо плащаше да ги събира в една зала, а сега големите изпълнители плащат и си викат гост-изпълнители да пълнят дупките. Не че е лошо. Поне пълнят залите с билети. Както си му е редът.

На Преса не беше сборен, даже гостенката Софка не е пяла свои песни

• Like 4

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

За Ивелина ми стана малко жал ... сигурно не е приятно по-малката ти сестра да напълни най-голямата зала в страната, а твоята роля да е на пиш пауза на концерта ѝ ..

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

Зависи от песента. По принцип харесвам песни посветени на разни световни проблеми, войни, бедствия, обаче това са тежки песни и не знам дали всеки би ги слушал. В България това е доста болна тема с домашното насилие и може и да се забележи. Ако искаш прати ми някаква част от песента или от текста за да чуя. 

Първата ми любимка "Мисля за друг" защо не е сред най-слушаните... чак ме е яд! 🤨

Песента се казва "Жалейка". Но е комерсиална. Има потенциал да се слуша на дневна база.

Щото май беше сред първите, които публикувах. Още нямаше аудитория за бг мюзик. Още чакам твоя топ 10 или топ 20, щото то много песни пуснах ххх

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, asylum каза:

В на Фики

На Преса не беше сборен, даже гостенката Софка не е пяла свои песни

Да, ама седя 15 минути. 3 песни май пяха заедно. Сложи сега Галена, Коцио, сестра й, дъщеря й, може би пропускам и други... Добре, че не качи Галин, Борис Дали и всички изпълнители във вип ложата. И все пак - трябва да се отбележи и признае, че в афиша нямаше толкова гости. Тъй че си продаде билетите като пич хем преждевременно, хем без помощ. 

Но някой каза, че са рекламирали по БТВ. Това вярно ли е?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...