Lelqtian Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 10 часа , Grinch каза: За Ивелина ми стана малко жал ... сигурно не е приятно по-малката ти сестра да напълни най-голямата зала в страната, а твоята роля да е на пиш пауза на концерта ѝ .. Да не и е сестра е редно да е свикнала вече. Пък и като не е искала да е пиш пауза, да не се е съгласявала да е такава. Да си е била изпросила нещо по-нормално, примерно да открива с две три песни, или някъде там, да се изявява докато публика влиза в залата. Примерно. Изобщо да се радва че Лисунгера не я пратил на касите да си купи чинно билет като всички други посетители. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 10 часа , Danger. каза: А защо Симона и Мирела бяха в горните сектори при евтините билети, а Галин и Лидия долу почти до сцената? Защото няма дует с първите две ли? Защото явно е имало все пак някъв контрол, който скоропостижно ги е пренасочил към местата, за които са си закупили билети. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Mи концерта на Преслава си е бил типичен чалга концерт. Като тоя на Софа, Глория, Стораров. Знам, че понеже феновете й не знаят какво е концерт са във възторг, но да обясня - концерти се правят от векове извън чалгата. Има неща наречени турнета, това са поредица от концерти на големи стадиони. Те се правят от големи звезди като Мадона (това е нещо като Глория на поп - музиката, не я знаете, защото сте чалгурани, за вас има само Преслава и Азис), Тейлър Суифт, дори в операта Лучано правеше (мислете си за Азис). 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 45 минути, Гальо каза: @Emanuela.Carey TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Време им е най-накрая за дует. От 15 години ни обещават! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 44 минути, WindWalkerMonk каза: Mи концерта на Преслава си е бил типичен чалга концерт. Като тоя на Софа, Глория, Стораров. Знам, че понеже феновете й не знаят какво е концерт са във възторг, но да обясня - концерти се правят от векове извън чалгата. Има неща наречени турнета, това са поредица от концерти на големи стадиони. Те се правят от големи звезди като Мадона (това е нещо като Глория на поп - музиката, не я знаете, защото сте чалгурани, за вас има само Преслава и Азис), Тейлър Суифт, дори в операта Лучано правеше (мислете си за Азис). Факт е, че истерията е малко в повече. Нито е имало хореография, нито ефекти, нито пиротехника, нито някакви изненадващи гости, брутални изненади от гледна точка на песни и т.н. Концерта си е стандартен за жанра и страната - хитовете на Преслава + сестра й, Галена, Софка и Костя, няколко кичозни тоалета, много силен прием на повечето песни и стабилно живо пеене. Аз даже съм малко неприятно изненадан от липсата на няколко думи за Милко Калайджиев, от претупания микс с вечни нейни балади и дългото отделено време на Паола. За нещо наистина интересно бих чакал Галена, но уви, няма кой да я издържи 2 часа наживо. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 9 минути, Thecranfan каза: Факт е, че истерията е малко в повече. Нито е имало хореография, нито ефекти, нито пиротехника, нито някакви изненадващи гости, брутални изненади от гледна точка на песни и т.н. Концерта си е стандартен за жанра и страната - хитовете на Преслава + сестра й, Галена, Софка и Костя, няколко кичозни тоалета, много силен прием на повечето песни и стабилно живо пеене. Аз даже съм малко неприятно изненадан от липсата на няколко думи за Милко Калайджиев, от претупания микс с вечни нейни балади и дългото отделено време на Паола. За нещо наистина интересно бих чакал Галена, но уви, няма кой да я издържи 2 часа наживо. Реално това да не е бенефисен концерт? Или последен? На всеки концерт ли трябва да повтаря колко е благодарна, ала-бала. Толкова пъти е благодарила в годините. 20 години да не би Милко да й е правил кариерата? Съгласен съм, че всичките гости бяха излишни. Айде за по 5 минути да направи микс с тях, ама Софка вися там 15 минути. Както и да е. Супер е Преситу хаха 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Вие каква точно хореогррафия сте очаквали? Преслава да прави шпагати на сцената ли? Тия циркови номера ги е оставила на тези, на които не им достига глас. Доколкото видях, имаше някакви хора, които правеха номера във върдуха и се въртяха, балет също имаше. Гарантирам, че никой в залата не е отишъл да гледа хореография. Стига сте се чудели за какво да критикувате. Не всички са длъжни да мачкат със сценично шоу. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Хит машина! Време й е за концерт в Арена! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 БоНба😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Вчера е бил повратен ден Нервите - 264К Писмо - 135К Лидия - 83К - пак двоен спад хахах Не вдигай - 77к Вещица - 54К Емиии... Анелия и Емануела - доста слабо се представят. Последните им песни са около 30к. и са около 30то място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 4 минути, asylum каза: Хит машина! Време й е за концерт в Арена! Мислиш ли, че би събрала хора дори за ЗАЛА 3 на НДК. Аз не мога да си представя какъв контингент би платил за Тед. Нейната дискография е за дискотеки. Не знам какво и как ще пее на самостоятелен концерт. Освен ако не е оная турбоикона от Сърбия... как се казваше? Дето винаги прилича на изрод на сцената хахах Карлеуша ли беше. В такава стилистика може и да прокопса Теди, ама тя май е доста дървена на сцената. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 8 минути, SantaCloud каза: Мислиш ли, че би събрала хора дори за ЗАЛА 3 на НДК. Аз не мога да си представя какъв контингент би платил за Тед. Нейната дискография е за дискотеки. Не знам какво и как ще пее на самостоятелен концерт. Освен ако не е оная турбоикона от Сърбия... как се казваше? Дето винаги прилича на изрод на сцената хахах Карлеуша ли беше. В такава стилистика може и да прокопса Теди, ама тя май е доста дървена на сцената. Да! Ще събере! Фрашкана е с хитове и има супер дуети също! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 44 минути, Gerganafen каза: Вие каква точно хореогррафия сте очаквали? Преслава да прави шпагати на сцената ли? Тия циркови номера ги е оставила на тези, на които не им достига глас. Доколкото видях, имаше някакви хора, които правеха номера във върдуха и се въртяха, балет също имаше. Гарантирам, че никой в залата не е отишъл да гледа хореография. Стига сте се чудели за какво да критикувате. Не всички са длъжни да мачкат със сценично шоу. Абе тя и Адел не залага много на хореография, но не е като да не инсталира 240 метра видеостена на концертите си в Мюнхен и да не представи уникално визуално шоу. Когато има желание и визия, има и начин. Особено в Арената. Концерта на Преслава представляваше просто по-дълго нейно участие с повече хора, по-разнообразен репертоар и без обичайния плейбек и актуалната песен по 3 пъти. Впрочем, съдейки по реакциите, публиката й е доволна и точно това е очаквала, точно както феновете на Глория си чакат точно концертите със соц танците на балет "Нова", маниерното мятане на кичур коса с два пръста и ефирното време за дуети със Симона. Затова смятам, че съм малцинство с по-сдържаната си оценка. Всеки случай браво на нея, че напълно Арената, не че не го очаквах след Софка и Стораро. Язък, че няма да видим нищо такова от Десислава, Анелия и Ивана, но кой както си го направи. Молец, Скандау, Криско... просто безумие. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Ако тези двете бяха направили общ концерт в пика на Цура щеше да е най-голямото събитие за десетилетието. За жалост на Цура като чели ѝ се занимава още по-малко от преди. Очаквах след Пеевски да направи поне едно клубно участие в големите дискотеки и да гръмне като лидерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Ако тези двете бяха направили общ концерт в пика на Цура щеше да е най-голямото събитие за десетилетието. За жалост на Цура като чели ѝ се занимава още по-малко от преди. Очаквах след Пеевски да направи поне едно клубно участие в големите дискотеки и да гръмне като лидерка. Глупости. Галя няма нужда от никому ненужни ремаркета. Да изпеят дует е едно, да изнесат общ концерт е 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Аз не съм фен на Преслава, но не очаквах повече от това. Което е хем добре, хем не съвсем. Добре е очакванията да са изпълнени, но не е добре тези очаквания да са били предварително занижени, защото знаеш, че от този изпълнител, колкото и да го възхваляват и натрапват през годините - това е максимума. Един average концерт. Онези, които са можели повече, бяха изритани (и сами се изритаха) в ъгъла през годините. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 6 минути, asylum каза: Глупости. Галя няма нужда от никому ненужни ремаркета. Да изпеят дует е едно, да изнесат общ концерт е Не съм казвал че има нужда от Цветелина. Просто те двете са с най-скъпите клипове и визии и обединено щяха да направят истински спектакъл. + че са си най-близки от чалгата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 19 минути, Thecranfan каза: Абе тя и Адел не залага много на хореография, но не е като да не инсталира 240 метра видеостена на концертите си в Мюнхен и да не представи уникално визуално шоу. Когато има желание и визия, има и начин. Особено в Арената. Концерта на Преслава представляваше просто по-дълго нейно участие с повече хора, по-разнообразен репертоар и без обичайния плейбек и актуалната песен по 3 пъти. Впрочем, съдейки по реакциите, публиката й е доволна и точно това е очаквала, точно както феновете на Глория си чакат точно концертите със соц танците на балет "Нова", маниерното мятане на кичур коса с два пръста и ефирното време за дуети със Симона. Затова смятам, че съм малцинство с по-сдържаната си оценка. Всеки случай браво на нея, че напълно Арената, не че не го очаквах след Софка и Стораро. Язък, че няма да видим нищо такова от Десислава, Анелия и Ивана, но кой както си го направи. Молец, Скандау, Криско... просто безумие. Слушах Криско в един подкаст, в който обясняваше, че сцената в Арена-та ще му струва 5 пъти колкото наема на залата. Наемът е 50 000 лв. Плюсът при него е, че ще я ползва два поредни дни, което ще оправдае сумата. Ако сложим средно цена на билет 50 лв, при 15 000 места, това прави 750 000 лв оборот. След приспаднати данъци, това са някъде около 550 000 лв. Няма да правя сметка за другите разходи, но всеки сам може да си направи извод, че такъв концерт е скъпо удоволствие. Тук се намесват спонсорите, които са точно при Молец, Криско и т.н. Чалгата от много време няма такива. Не мисля, че има изпълнител, който да не иска да направи най-доброто. Просто нещата стоят така. Силно се надявам след концерти като този на Преслава, надявам се догодина и на Галена, повече спонсори да вложат, за да може да се вдигне нивото и да се доближим поне малко до гиганти като Адел. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 4 минути, Grinch каза: Слушах Криско в един подкаст, в който обясняваше, че сцената в Арена-та ще му струва 5 пъти колкото наема на залата. Наемът е 50 000 лв. Плюсът при него е, че ще я ползва два поредни дни, което ще оправдае сумата. Ако сложим средно цена на билет 50 лв, при 15 000 места, това прави 750 000 лв оборот. След приспаднати данъци, това са някъде около 550 000 лв. Няма да правя сметка за другите разходи, но всеки сам може да си направи извод, че такъв концерт е скъпо удоволствие. Тук се намесват спонсорите, които са точно при Молец, Криско и т.н. Чалгата от много време няма такива. Не мисля, че има изпълнител, който да не иска да направи най-доброто. Просто нещата стоят така. Силно се надявам след концерти като този на Преслава, надявам се догодина и на Галена, повече спонсори да вложат, за да може да се вдигне нивото и да се доближим поне малко до гиганти като Адел. А откъде е инфото, че наемът на залата е точно 50 000лв? Търсих в интернет, но не намерих такава информация? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 37 минути, Grinch каза: Ќ Тук се намесват спонсорите, които са точно при Молец, Криско и т.н. Чалгата от много време няма такива. Не мисля, че има изпълнител, който да не иска да направи най-доброто. Просто нещата стоят така. Силно се надявам след концерти като този на Преслава, надявам се догодина и на Галена, повече спонсори да вложат, за да може да се вдигне нивото и да се доближим поне малко до гиганти като Адел. Галена има едни от най-силните спонсори. Самсунг, разни казина и други за които не се сещам на момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 53 минути, Emanuela.Carey каза: Не съм казвал че има нужда от Цветелина. Просто те двете са с най-скъпите клипове и визии и обединено щяха да направят истински спектакъл. + че са си най-близки от чалгата Цуролина е най-голямото дърво в чалгата, а и на живо пее ужасно. Ще е резил. Нека си снима клипове. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 59 минути, Grinch каза: Тук се намесват спонсорите, които са точно при Молец, Криско и т.н. Чалгата от много време няма такива. Всеки чалга клип има поне по 3 спонсора. Освен това хонорарите в чалгата са поне 3 пъти по-големи от тези в другите жанрове. Въпроса с концертите е, че чалга певиците можеш да ги видиш всеки ден от седмицата. Затова ако обявят концерт не е някакво рядко събитие, освен ако не е годишнина, спектакъл или сборен концерт. Дори не става въпрос за пари - в дискотеките плащаш повече, от колкото за един билет. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Djena__Gorkoto_momiche.mp3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари