asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 5 минути, Lelqtian каза: В тая къща накрая само Валя Али май остана стрейт? Не. Джина ти Стоева се принуди да напусне Ара, за да избяга набезите на палавата Валя Али в коридорите! Затова и забраниха дует Джинраро! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Цунамито удари ❤️🔥 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 1 млн. гледания · 18 хил. реакции | Дамаджани се леят | Дамаджани се... WWW.FACEBOOK.COM Дамаджани се леят 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 30 минути, Stela каза: Цунамито удари ❤️🔥 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 56 минути, Lelqtian каза: В тая къща накрая само Валя Али май остана стрейт? Просто си следват ориенталската максима "Жените за разплод, мъжете за удоволствие" 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 8 минути, DarkChild каза: Просто си следват ориенталската максима "Жените за разплод, мъжете за удоволствие" 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Диня Стоева се е завърнала ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 2 часа , Bunn каза: Демек хората се комплексират, защото харесват чалга 😃 Абсолютно, те я харесват, но не искат и затова изкарват пред всички как е дъно.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 45 минути, SantaCloud каза: Диня Стоева се е завърнала ли? Никъде не е ходила, всяка седмица има участия по механи и кръчми. Просто не си хаби парите за песни и клипове, които никой няма да слуша така или иначе. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Никъде не е ходила, всяка седмица има участия по механи и кръчми. Просто не си хаби парите за песни и клипове, които никой няма да слуша така или иначе. Karma work hard, Alisia work harder 😛 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Никъде не е ходила, всяка седмица има участия по механи и кръчми. Просто не си хаби парите за песни и клипове, които никой няма да слуша така или иначе. Няма ли нов дует с Маноля? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Почерпете се с хит по повод рождения ми ден! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 8 часа , asylum каза: Тя е по-бЕла от мене! В Лом ги къпят с белина като малки и мажат със сода бикарбонат за избелване. Пък и Джако й е идол. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 3 часа , xroflx9 каза: Почерпете се с хит по повод рождения ми ден! Честит Бърдей, хън! Да те мандрЪсат само топ секси котарачета. В техните очи да си по-секси от Андреа в периода 2008-2011. Да се къпеш в пачки по стотачки, Гучи, Фере и мъжко семе! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 10 часа , swiftiebe каза: Факта че Джена е правила 5 МИНУТНИ мега-хитове ???? Тя караше публиката да МИСЛИ да разсъждава и да пише интерпретативни съчинения Много преди Джен да проплаче на развален турски, стрина й Гюрулту е мачкала с 5 минутни песни и клетви: недостижимо ниво за чалгата днес. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Джина Стоева не може да се намаже на малкия пръст на Алисия - нито като песни, нито като визия, нито като масово одобрение. Българинът никога не е намирал за секси мъжкараните. Алисия дълги години имаше супер успешен Пи Ар покрай връзката с Валери и буквално всеки в тая държава знае за нея, не съм убеден, че същото важи за Джина. Като творец Джина винаги ми е била посредствена, като визия и песни също. За хит от миналато десетилетие при нея се сещам само за дуета с Емануела и първото трио с Ивена и Теньо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 5 часа , xroflx9 каза: Почерпете се с хит по повод рождения ми ден! Честит Рожден Ден! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Най-голям соло ХИТ 2023 Най-голям соло ХИТ 2024 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Кралица Емануела за пореден път ми е Номер 1, въпреки ,,Сиромах’’ 😍😍 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 40 минути, Crimson каза: Кралица Емануела за пореден път ми е Номер 1, въпреки ,,Сиромах’’ 😍😍 Аз не знам как имам Азис🤦🏻♂️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Топ 10 най-гледани соло песни издадени само през 2024! 1. Азис - Мръсница - 11.5М 2. Десита - Mi amor - 10.8М 3. Меди - Дум так - 10.7М 4. Галена - Зиг заг - 10.6М 5. Преслава - Да ѝ приседне - 8.6М 6. Галена - Неговата жена - 8.5М 7. Галена - Мъко моя - 8.2М 8. Селина - Откачила - 6.8М 9. Галена - Жалко - 6.5М 10. Галена - Докторе - 6.2М БОНУС 11. Галена - Запалката - 6.1М 12. Симона - Хапи ме - 6М Съвсем скоро позициите ще се разменят и Преслава ще влезе с още две песни в Топ 10 и ще изравни Галена. Преслава - С нервите съм зле - 2.6М (8 дни) Преслава - Писмо - 2.8М (12 дни) Иначе за класацията: Имаме си две алфи, една дебютантка, двата краля и двете кралици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 7 часа , xroflx9 каза: Почерпете се с хит по повод рождения ми ден! Честит рожден ден! Днес си искай бакшишите в пълна стойност! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 35 минути, DanielPiliov каза: Топ 10 най-гледани соло песни издадени само през 2024! 1. Азис - Мръсница - 11.5М 2. Десита - Mi amor - 10.8М 3. Меди - Дум так - 10.7М 4. Галена - Зиг заг - 10.6М 5. Преслава - Да ѝ приседне - 8.6М 6. Галена - Неговата жена - 8.5М 7. Галена - Мъко моя - 8.2М 8. Селина - Откачила - 6.8М 9. Галена - Жалко - 6.5М 10. Галена - Докторе - 6.2М БОНУС 11. Галена - Запалката - 6.1М 12. Симона - Хапи ме - 6М Съвсем скоро позициите ще се разменят и Преслава ще влезе с още две песни в Топ 10 и ще изравни Галена. Преслава - С нервите съм зле - 2.6М (8 дни) Преслава - Писмо - 2.8М (12 дни) Иначе за класацията: Имаме си две алфи, една дебютантка, двата краля и двете кралици. Ми амор и Откачила откога са солови😁 Джордан и Меди викаш са за фон 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 4 минути, Гальо каза: Ми амор и Откачила откога са солови😁 Джордан и Меди викаш са за фон Затова написах бонус 2 песни, в случай че е по-честно така😊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари