Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Джина Стоева не може да се намаже на малкия пръст на Алисия - нито като песни, нито като визия, нито като масово одобрение. Българинът никога не е намирал за секси мъжкараните. Алисия дълги години имаше супер успешен Пи Ар покрай връзката с Валери и буквално всеки в тая държава знае за нея, не съм убеден, че същото важи за Джина. Като творец Джина винаги ми е била посредствена, като визия и песни също. За хит от миналато десетилетие при нея се сещам само за дуета с Емануела и първото трио с Ивена и Теньо.

Преувеличаваш. Джина имаше много хитове и беше доста актуална, но всичко е забравено отдавна.

• Like 1
  • disgusting 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза:

Джина Стоева не може да се намаже на малкия пръст на Алисия - нито като песни, нито като визия, нито като масово одобрение. Българинът никога не е намирал за секси мъжкараните. Алисия дълги години имаше супер успешен Пи Ар покрай връзката с Валери и буквално всеки в тая държава знае за нея, не съм убеден, че същото важи за Джина. Като творец Джина винаги ми е била посредствена, като визия и песни също. За хит от миналато десетилетие при нея се сещам само за дуета с Емануела и първото трио с Ивена и Теньо.

Това е все едно да сравняваш акули с орли.

Джина Стоева поддържа имидж на непретенциозен народен човек, докато Алисия си е модерна кифла. 

Стоева дръпна много нагоре покрай Сървайвър, но така и не намери друга песен като "Докога". 

Тази песен кара ли ви да се чувствате като тъжен манИИИкен?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DanielPiliov каза:

Преслава в топ 50 spotify

#2 - С нервите съм зле

#3 - Писмо

#20 - Не вдигай

#36 - Нищо

#46 - Не се изтриваш

#47 - Моето слабо място

Интересно, че Не се изтриваш й е една от най-големите стрийминг, а почти не я отрази на концерта. Донякъде разбирам, защото е може би най-трудната й песен за изпълнение на живо. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, z_o_ каза:

Мирелчето:

Да се самоцитирам. Е, ако й пробутват боклуци - и тя ще последва Лидия... която изглежда като следваща флопърка. Ако спешно не се намери хит за нея - не я виждам да прокопса.

Screenshot - 2024-11-20T163304.636.png

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

@SantaCloud Оправи си класацията!

image.png.15f53ff616449a58f977bad4983693be.png

Недопустими бъгове. Също така гледанията на Галена и Фики са сметнати за два дни.

Мда, това Imp. Вече за 3 път прави тая мизерия. - има същата група и в бг и затова са отишли на грешното място.

Относно дуета: пуснали са го в 18ч, а тогава вече системата приключва с дневните ровения в каналите за нови песни. Открила го е на следващия ден. В този смисъл са включени около 30часа. Не се случва за първи път. Реално песен след 18ч може да се форсне да се появи същия ден ако потребителите я добавят от https://popnable.com/actions/add-video

И то до 21ч.

Сподели в други сайтове

Галена и Фики бутат Преслава от първо място, но с "Нервите съм зле" остава силна:

1. Фики и Галена - "Живот мой" ~ 300K

2. Преслава - "С нервите съм зле" 234К

3. Азис "Мръсница" 158К

4. Преслава "Писмо" 135К

5. Преслава "Не вдигай" 92К

-----------------

"Не вдигай" на Преслава е с покачване на гледанията във вторник, с нагоре в сравнение с понеделник. Песента изглежда, че ще е третият хит на Преслава, издаден в рамките на 2 седмици.

Дали "С нервите съм зле" ще победи Фики и Галена до 2-3 дни, имайки предвид бруталното си задържане, остава да разберем.

В топ 20 в първия си пълен ден пробива песен на Графа, колаборацията му с Д2 "Колко си красива" прави 32К на №19.

Традиционно силни остават "АМГ Истерия" на Теди Александрова и "Делта форс" на Галена. И двете песни все още гравитират около топ 10.

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Balkandji1 каза:

Галена и Фики бутат Преслава от първо място, но с "Нервите съм зле" остава силна:

1. Фики и Галена - "Живот мой" ~ 300K

2. Преслава - "С нервите съм зле" 234К

3. Азис "Мръсница" 158К

4. Преслава "Писмо" 135К

5. Преслава "Не вдигай" 92К

-----------------

"Не вдигай" на Преслава е с покачване на гледанията във вторник, с нагоре в сравнение с понеделник. Песента изглежда, че ще е третият хит на Преслава, издаден в рамките на 2 седмици.

Дали "С нервите съм зле" ще победи Фики и Галена до 2-3 дни, имайки предвид бруталното си задържане, остава да разберем.

В топ 20 в първия си пълен ден пробива песен на Графа, колаборацията му с Д2 "Колко си красива" прави 32К на №19.

Традиционно силни остават "АМГ Истерия" на Теди Александрова и "Делта форс" на Галена. И двете песни все още гравитират около топ 10.

А Моята принцеса?

WWW.INSTAGRAM.COM

73 likes, 1 comments - miramusicbulgaria on November 20, 2024: "Новата песен с премиера скоро в YouTube канала ми 🫶❤️🍫 #Мира...

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, asylum каза:

А Моята принцеса?

WWW.INSTAGRAM.COM

73 likes, 1 comments - miramusicbulgaria on November 20, 2024: "Новата песен с премиера скоро в YouTube канала ми 🫶❤️🍫 #Мира...

"Моята принцеса" е с 56К на №12. Теди Александрова е на №7 с 62К.

В топ 10 намира място и новата песен на Илиян "Колко сме се наранявали". На №8 с 62К. Джена е девета.

Камелия е на #53 с 15К.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

ХИТ! 😘 

АНДЖИ ХИТАЧКАТА!
@Balkandji1 на кое място е Анджи Хитачката? 

• Like 1
  • Love 1
  • skull 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Balkandji1 каза:

@Danger. Още едно мое предричане се сбъдва.

"Писмо" се завръща в топ 10 на Спотифай, пробивайки си път в топ 3. А беше на крачка от това да напусне топ 20. :3fdb8960598fa63e:

Възможно е, Преслава е силна тая есен. Но “Писмо” няма как да пребори “Делта форс”, затова поне съм сигурен. 

Гледанията на дуета са 335К, 253К иначе за първи и втори ден. 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...