FolkEmpire Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Jail ☠️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 3 часа , Balkandji1 каза: Това беше първия клип в който я видях и въртяха по Планета и беше още неизвестна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час преди 7 часа , Stela каза: А какво мислиш за тази Можеше да я забие на концерта. Брутален брутализъм! Жесток текст, невероятно изпяване, уникално нежна песен и супер подценена. Тогава остана в сянката на останалите супер хитове от албума, но и до днес звучи супер актуално и романтично. "Интрига" като цялостна ера и албум е една от перлите в короната на Преслава и една от причините Преслава да е Преслава, която днес познаваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час От няколко дни слушам само тази песен, не знам Драганински какво им слага в тези песни - пристрастяваща дрога, опияняващ алкохол или кислород, необходим за живот??? Но тандемът Преслава-Драганински е едно от най-добрите неща, случили се на чалгата изобщо, а тая песен наистина е тотален брутализъм: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 29 минути Report Share Публикувано преди 29 минути преди 9 часа , BaGaBoNtIn каза: След този грандиозен успех за Преслава, нека направи догодина цяло турне с подобни концерти в най-големите градове. Според мен ще има огромен успех,тъкмо да промотира още повече албума. Според мен ще се върне в кръчмотеките. преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Jail ☠️ Което си е, си е. Баш така изглежда. преди 6 часа , FolkEmpire каза: Това беше първия клип в който я видях и въртяха по Планета и беше още неизвестна. Тя с тая песен дебютира на концерт на Пирин фолк, на който бях. После излезе клипът на Дума за вярност и после май клипът на тая песен, ако не беше и след още некоя песновка 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.