Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Не е ларж като Счетоводителката - да раздава Айфони, макар и модел от предишна година, наляво-надясно.

В днешно време пиците на Преса биха излезли по-скъпо от тия мобифони 🤣

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Не е ларж като Счетоводителката - да раздава Айфони, макар и модел от предишна година, наляво-надясно.

Напротив. Почна раздаването, може да дишаш спокойно. 

Screenshot_20241121_205605_Instagram.jpg

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Не знам за коя говорите, но тя и сега е долна безизвестница.

Е за Петя, с тоя клип дебютира по Планетата на времето.

• Haha 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, gotiniq каза:

Какво трябва да видим на тази фотография? Чаве позиращо за снимка до  хърбава и изгърбена жена, на видима възраст - 273 години и носеща космодиск, с увиснала ци*ца и проскубана от перхидрол косица, състояща се от точно 2 косъма,  а роднините на въпросното чаве - дебели дърти кадъни заснемат този момент, за да им носи умиление във вечността??? Направо ще посна една солза!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Какво трябва да видим на тази фотография? Чаве позиращо за снимка  хърбава и изгърбена жена, на видима възраст - 273 години и носеща космодиск, с увиснала ци*ца и проскубана от перхидрол косица, състояща се от точно 2 косъма,  а роднините на въпросното чаве - дебели дърти кадъни заснемат този момент, за да им носи умиление във вечността??? Направо ще посна една солза!

Не плачи, че въпреки това са предпочели хърбава и изгърбена жена, на видима възраст - 273 години и носеща космодиск, с увиснала ци*ца и проскубана от перхидрол косица, състояща се от точно 2 косъма, вместо да дойдат да се снимат с теб. Завистта не е полезна, нали знаеш!? 😊😉

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, fengergana каза:

като взема една права лопата и ще видиш,манг*лко!!!

Вземи от Ванчето Великова!

преди 7 минути, gotiniq каза:

Пепа Янева на първи ред! 

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, gotiniq каза:

Не плачи, че въпреки това са предпочели хърбава и изгърбена жена, на видима възраст - 273 години и носеща космодиск, с увиснала ци*ца и проскубана от перхидрол косица, състояща се от точно 2 косъма, вместо да дойзат да се снимат с теб. Завистта не е полезна, нали знаеш!? 😊😉

Че за кво му е снимка, еле па с такива. Само да дръзнат да приближат, одма ще им откаже фотоси!

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, gotiniq каза:

Не плачи, че въпреки това са предпочели хърбава и изгърбена жена, на видима възраст - 273 години и носеща космодиск, с увиснала ци*ца и проскубана от перхидрол косица, състояща се от точно 2 косъма, вместо да дойзат да се снимат с теб. Завистта не е полезна, нали знаеш!? 😊😉

Вместо да куфееш на "Ако бях се родила река" и "Кралица", ти се занимаваш с мен. При все че си платил цялата си месечна заплата, за да видиш баба си - артритната селянка Гюра на живо.
Аз: 1
Ти: 0

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Публиката: Флоп
@Mr. Greshen саботира Анелия като пусна демо на песента месец преди да излезе и тя искаше да затваря форума. 😘 

Люси и бавеше клипа 2 месеца, не съм я саботирал аз, а той 😂

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Че за кво му е снимка, еле па с такива. Само да дръзнат да приближат, одма ще им откаже фотоси!

Не всички са толкоз благотворителни като Янева и Галена да се снимат в махалата и да дават на ман га лите да си търкат потните, миризливи и серенясали чатали в тях.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Вместо да куфееш на "Ако бях се родила река" и "Кралица", ти се занимаваш с мен. При все че си платил цялата си месечна заплата, за да видиш баба си - артритната селянка Гюра на живо.

Той не е отишъл да я гледа, и на него му е скучно. Ако се вълнуваше от стрина Гю, нямаше да кисне тука. Наемник е - лепнала му е 5 ле’а на челото - да пиарства тука 😉

• Haha 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Ти не мисли за мен и моята локация, камо ли за мизерната ми заплата дали е за Гюра. Определено "Ако бях се родила река" и "Кралица" са последните песни, на които бих "куфял". Споко 😉

• Haha 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Не всички са толкоз благотворителни като Янева и Галена да се снимат в махалата и да дават на ман га лите да си търкат потните, миризливи и серенясали чатали в тях.

Те ма нг алите са по-чистоплътни от тия в публиката на Гю 😘

• Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Той не е отишъл да я гледа, и на него му е скучно. Ако се вълнуваше от стрина Гю, нямаше да кисне тука. Наемник е - лепнала му е 5 ле’а на челото - да пиарства тука 😉

А ти тренираш за разузнаването ли? Със сигурност няма да те огрее, не ставаш! 🫠😉

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, swiftiebe каза:

Колко тъп и стар трябва да си, за да идеш на концерт на Глория през 2024? Това е просто несериозно бе хора ...

Гледаме колко, на снимките от залата. 🥲

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1

Сподели в други сайтове

Ами да, Кали е права - Глория няма хит от 20 години поне . Била е силна още когато годините са започвали с цифрата 1. От десетилетия е кръгла НУЛА . Кралица е само сред стари г**таци реално, за последните 2 поколения е точно никоя. 

Редактирано от Stela
  • Like 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Те ма нг алите са по-чистоплътни от тия в публиката на Гю 😘

И имат по-големи и пълни с парафин ЗАПАЛКИ и поне ги ползват по предназначение. Гюреви са само на страп они и ди л да.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, gotiniq каза:

А ти тренираш за разузнаването ли? Със сигурност няма да те огрее, не ставаш! 🫠😉

Какви са тия паранои и нечленоразделност🥹хапчетата!

• Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , swiftiebe каза:

Ами да, Кали е права - Глория няма хит от 20 години поне . Била е силна още когато годините са започвали с цифрата 1. От десетилетия е кръгла НУЛА . Кралица е само сред стари гейтаци реално, за последните 2 поколения е точно никоя. 

Очевидно си в грешка. Кое не ти е ясно в пална зала с най-различни хора и на най-различни възрасти!? Колко трябва да си малоумен да го виждаш и да го отричаш!?

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , swiftiebe каза:

Ами да, Кали е права - Глория няма хит от 20 години поне . Била е силна още когато годините са започвали с цифрата 1. От десетилетия е кръгла НУЛА . Кралица е само сред стари гейтаци реално, за последните 2 поколения е точно никоя. 

Не сме били родени през века, през който Гюру е вилняла. Нито Господ е съществувал тогаз.

преди 2 часа , gotiniq каза:

Очевидно си в грешка. Кое не ти е ясно в пална зала с най-различни хора и на най-различни възрасти!? Корко трябва да се малоумен да го виждаш и да го отричаш!?

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, gotiniq каза:

Очевидно си в грешка. Кое не ти е ясно в пална зала с най-различни хора и на най-различни възрасти!? Корко трябва да се малоумен да го виждаш и да го отричаш!?

Посления и хит е от коя година ? 1998-9 най-вероятно . 

За пълната зала ... видяхме с какви хора е пълна, сигурно е по програма на някой старчески дом за пенсионерско парти. 

• Like 2
  • Haha 2
  • Dislike 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , gotiniq каза:

Аз виждам само дебели стари г**ове и дебели дърти кадъни?

Редактирано от Stela
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...