asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, gotiniq каза: Очевидно си в грешка. Кое не ти е ясно в пална зала с най-различни хора и на най-различни възрасти!? Колко трябва да си малоумен да го виждаш и да го отричаш!? Платена публика, тип Море от любов. надявам се надписът за аплодисменти да светва периодично, че да се сещат га да плескат 2 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Боже, това е парти на всички клиенти на Гюри от периода й като жрица на любовта на Дунав мост? Дали ще си спретнат една шумна ор гия като завършек на тази вечер? 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 25 минути, Emanuela.Carey каза: Я, ето ги @xroflx9 и @fengergana без филтър! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Боже, това е парти на всички клиенти на Гюри от периода й като жрица на любовта на Дунав мост? Дали ще си спретнат една шумна ор гия като завършек на тази вечер? От социалния патронаж са ги пратили на хранилка. Little did they know, че ще получат по ябълка и шепа жито от Д-р Емилова😜 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Аз, @swiftiebe и @Andrew Cunanan. платихме реклама на концерта на Гло! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 час, gotiniq каза: Концерт на Глория в действие. Колко човека събира залата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Току що, Willy каза: Аз, @swiftiebe и @Andrew Cunanan. платихме реклама на концерта на Гло! А от мен и @FikLena получи знак 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 7 минути, swiftiebe каза: Посления и хит е от коя година ? 1998-9 най-вероятно . За пълната зала ... видяхме с какви хора е пълна, сигурно е по програма на някой старчески дом за пенсионерско парти. За теб може и да е от 1994 г., за друг не. Какъв е проблема в това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Току що, gotiniq каза: За теб може и да е от 1994 г., за друг не. Какъв е проблема в това? “Я се махайте оттука с тия камери, че кът ви забия по един шЪмар!” добре си попил/а агресивния подход. Браво! 2 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 минути, Willy каза: Аз, @swiftiebe и @Andrew Cunanan. платихме реклама на концерта на Гло! as we should! 💅 дали този оргазмичен хит ще изтряска 10 милиона гледания? А дано! Имаме нужда от регулярно получаване на нови хитове от Малинаж! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 минути, gotiniq каза: За теб може и да е от 1994 г., за друг не. Какъв е проблема в това? Скъпо, то тук не е до за мен или за теб. Дали имаш хит или не не е субективно, а обективно понятие . А обективно - такъв няма от моето раждане. Както ти каза Андрю, опитай се поне да се насладиш на постановката, очевидно е скучно, ама чак до степен стоене във форум ли? Ние: 2 Ти: 0 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 4 минути, gotiniq каза: За теб може и да е от 1994 г., за друг не. Какъв е проблема в това? Ся за 30 години музикална кариера не е срамно да нямаш НИТО един ХИТ, дано поне докато направи 50 години на сцена направи поне един, че ако и тогава няма - лошо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: as we should! 💅 дали този оргазмичен хит ще изтряска 10 милиона гледания? А дано! Имаме нужда от регулярно получаване на нови хитове от Малинаж! Регулярно мятам гюбеци на това в кухнята и в хола! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ся за 30 години музикална кариера не е срамно да нямаш НИТО един ХИТ, дано поне докато направи 50 години на сцена направи поне един, че ако и тогава няма - лошо. Татяна дори направи хит, макар и тоалетен. Стрина Гю още се пъне. То тая крива физиономия само от запек ще да е, всъщност… 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 @gotiniq Сам си си виновен с този текст "Глория в действие" и куп намусени хора. Аз сериозно помислих, че постът е хумористичен. Всички в близък план са намръщени - факт. Не става въпрас за "красиви-грозни" а за изражение на лицето, правиш ли разликата? Ако Лиди някога има концерт, ама всички на снимката са намръщени, бих се замислил дали да я кача, или поне да скрия лицата, де да знам. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 3 минути, asylum каза: “Я се махайте оттука с тия камери, че кът ви забия по един шЪмар!” добре си попил/а агресивния подход. Браво! на джамайка й 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Дори само след написвайки името на Гло няколко пъти започнах да усещам нафталинен вкус в устата .. нека се прочистим с един пут*енски Х И Т 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 4 минути, swiftiebe каза: Скъпо, то тук не е до за мен или за теб. Дали имаш хит или не не е субективно, а обективно понятие . А обективно - такъв няма от моето раждане. Както ти каза Андрю, опитай се поне да се насладиш на постановката, очевидно е скучно, ама чак до степен стоене във форум ли? Ние: 2 Ти: 0 Миличко, спокойно. Не съм на концерта, но се радвам колко много ви дразни Гюра. 🫠🫠 Разтапям се от кеф даже. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, Gerganafen каза: @gotiniq Сам си си виновен с този текст "Глория в действие" и куп намусени хора. Аз сериозно помислих, че постът е хумористичен. Всички в близък план са намръщени - факт. Не става въпрас за "красиви-грозни" а за изражение на лицето, правиш ли разликата? Ако Лиди някога има концерт, ама всички на снимката са намръщени, бих се замислил дали да я кача, или поне да скрия лицата, де да знам. А факта, че е отишъл пред сцената, за да ги снима прави нещата още по- забавни. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, Gerganafen каза: @gotiniq Сам си си виновен с този текст "Глория в действие" и куп намусени хора. Аз сериозно помислих, че постът е хумористичен. Всички в близък план са намръщени - факт. Не става въпрас за "красиви-грозни" а за изражение на лицето, правиш ли разликата? Ако Лиди някога има концерт, ама всички на снимката са намръщени, бих се замислил дали да я кача, или поне да скрия лицата, де да знам. Това е просто преди концерта иначе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Току що, gotiniq каза: Това е просто преди концерта иначе. Глория изпусна ли се на сцената? А ти ходи ли да забършеш пода след нея? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, gotiniq каза: Миличко, спокойно. Не съм на концерта, но се радвам колко много ви дразни Гюра. 🫠🫠 Разтапям се от кеф даже. Анатема! Как си дръзнал да не отидеш! Отлъчен си от фенклуба и затрит от оная тетрадка със снимки и телефонни номера. Пардон, пропуснах рождените дати 🤣 стрина Гю щи удари един втори чифт копита - за назидание! преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Глория изпусна ли се на сцената? А ти ходи ли да забършеш пода след нея? Не, с перманентен запек е. Изписан й е и на лицето. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 14 минути, asylum каза: Не, с перманентен запек е. Изписан й е и на лицето. Тоти може да я научи как се правят кли з ми или Камелия да й направи фист инг. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Тоти може да я научи как се правят кли з ми или Камелия да й направи фист инг. Съмнявам се да помогне - инатлив запек е. стрина Гю с такъв хит кога? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 29 минути, asylum каза: Анатема! Как си дръзнал да не отидеш! Отлъчен си от фенклуба и затрит от оная тетрадка със снимки и телефонни номера. Пардон, пропуснах рождените дати 🤣 стрина Гю щи удари един втори чифт копита - за назидание! Не знам как ще преживея сега. Но ще използвам последния си дъх да се насладя как Гюра бръкна тук там на някои с пълна зала в Русе с "умрялата си кариера". 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари