gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 42 минути, Gerganafen каза: @gotiniq Сам си си виновен с този текст "Глория в действие" и куп намусени хора. Аз сериозно помислих, че постът е хумористичен. Всички в близък план са намръщени - факт. Не става въпрас за "красиви-грозни" а за изражение на лицето, правиш ли разликата? Ако Лиди някога има концерт, ама всички на снимката са намръщени, бих се замислил дали да я кача, или поне да скрия лицата, де да знам. Фактът в публикацията е пълна зала с хора, на различна възраст, дошли на концерт на певица, в случая Глория. Всичко останало са плиткоумни интерпретации, които само показват последващия тесногръд и дори безвкусен хумор. Няма лошо, наздраве! 😉😊🫠🥳 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 7 минути, gotiniq каза: Не знам как ще преживея сега. Но ще използвам последния си дъх да се насладя как Гюра бръкна тук там на някои с пълна зала в Русе с "умрялата си кариера". Само преди 5 дни Преслава събра публика на 1 концерт, колкото Гюра на 3, Кой къде е бръкнал е ясно. Аз:2 Ти:0. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 час , gotiniq каза: Фактът в публикацията е пълна зала с хора, на различна възраст, дошли на концерт на певица, в случая Глория. Всичко останало са плиткоумни интерпретации, които само показват последващия тесногръд и дори безвкусен хумор. Няма лошо, наздраве! 😉😊🫠🥳 написал си "п***титутка" погрешно.🤭 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Само преди 5 дни Преслава събра публика на 1 концерт, колкото Гюра на 3, Кой къде е бръкнал е ясно. Аз:2 Ти:0. И 10:0 да го пишеш, много си смешно! Трябва да ти кажа, че концертът 30 години Глория в Зала 1 на НДК, беше доста по-интересен от този на Преслава в Арена 8888. Преслава просто печели с това, че беше в Арената. Гюрето, ако беше малко по-умна, можеше да пренесе концерта си в Арената и тогава пак щеше да е над Преслава. Това не омаловажава успеха на Преслава, браво! Но просто обикновен концерт. Преслава = Аматьорка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Току що, gotiniq каза: Трябва да ти кажа, че концертът 30 години Глория в Зала 1 на НДК, беше доста по-интересен от този на Преслава в Арена Армеец. Преслава просто печели с това, че беше в Арената. Гюрето л, ако беше малка по-умна, можеше да пренесе концерта си в Алената и тогава пак щеше да е над Преса. Толкова ли цигани има в Русе, че Глория е напълнила тази кръчма? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 час , gotiniq каза: И 10:0 да го пишеш, много си смешно! Трябва да ти кажа, че концертът 30 години Глория в Зала 1 на НДК, беше доста по-интересен от този на Преслава в Арена Армеец. Преслава просто печели с това, че беше в Арената. Гюрето л, ако беше малка по-умна, можеше да пренесе концерта си в Алената и тогава пак щеше да е над Преслава. Това не омаловажава успеха на Преслава, браво! Но просто обикновен концерт. Преслава = Аматьорка. Раздвоение на личността? Биполярно разстройство? Мило, стажът ми бе в клиниката по психиатрия към ВМА, ако имаш нужда да облечеш текстилното изделие - риза с ръкави, които се връзват зад гърба, само позвъни - веднага ще те хоспитализираме по клинична пътека. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Раздвоение на личността? Биполярно разстройство? Мило, стажът ми бе в клиниката по психиатрия към ВМА, ако имаш нужда да облечеш текстилното изделие - риза с ръкави, които се връзват зад гърба, само позвъни - веднага ще те хоспитализираме по клинична пътека. Фактите са си факти! Плюнчи се, дрънкай колкото щеш, безхитовата умряла Глория, пак ви натри носа! Сориии 🫠😊😉😇 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 7 минути, gotiniq каза: Фактът в публикацията е пълна зала с хора, на различна възраст, дошли на концерт на певица, в случая Глория. Всичко останало са плиткоумни интерпретации, които само показват последващия тесногръд и дори безвкусен хумор. Няма лошо, наздраве! 😉😊🫠🥳 Колко много кофти определения в 3 изречения, много сладко. Аз лично съм във форума за смеха, за теб не знам. Цяла Рамания вика на Лидия "Тройница", преди Гергана беше "бездарница", да виждаш да ми пука? Не са ни майки, нито сестри, нито пък ни издържат. По-добре да ги обсъждат с лоши или майтапчийски коментари, отколкото да не са коментирани изобщо. Тогава вече е зле. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, gotiniq каза: Фактите са си факти! Плюнчи се, дрънкай колкото щеш, безхитовата умряла Глория, пак ви натри носа! Сориии 🫠😊😉😇 Много е тъжно, когато отидеш на концерт - не за да слушаш музиката, не за да се веселиш. не за да уважиш изпълнителя, а за да поставаш снимки в някакъв си форум, мислейки си, че натриваш носове. То направо е жалко. Падение! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 3 минути, Gerganafen каза: Колко много кофти определения в 3 изречения, много сладко. Аз лично съм във форума за смеха, за теб не знам. Цяла Рамания вика на Лидия "Тройница", преди Гергана беше "бездарница", да виждаш да ми пука? Не са ни майки, нито сестри, нито пък ни издържат. По-добре да ги обсъждат с лоши или майтапчийски коментари, отколкото да не са коментирани изобщо. Тогава вече е зле. Да бе, разбира се. Няма лошо. Разбирам те напълно, споко. 😉 Нека шоу да има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 8 минути, gotiniq каза: И 10:0 да го пишеш, много си смешно! Трябва да ти кажа, че концертът 30 години Глория в Зала 1 на НДК, беше доста по-интересен от този на Преслава в Арена Армеец. Преслава просто печели с това, че беше в Арената. Гюрето л, ако беше малка по-умна, можеше да пренесе концерта си в Алената и тогава пак щеше да е над Преслава. Това не омаловажава успеха на Преслава, браво! Но просто обикновен концерт. И с кое по-точно концертът на Гло е бил "необикновен" за разлика от обикновения на Преслава? При все, че го прави за 6-ти път в същата зала, много се съмнявам да е толкова уникален. И двете са статични певици, залагащи на глас, така че едва ли Глория се е вихрила в хориографията също. И кога най-накрая ще го видим тоя така уникален концерт? Знам, че и Калинчо има нужда от почивка човекът, не може презаписи 24/7, но минаха почти 5 месеца все пак. БТВ явно не са го избрали за Нова година, така че... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Много е тъжно, когато отидеш на концерт - не за да слушаш музиката, не за да се веселиш. не за да уважиш изпълнителя, а за да поставаш снимки в някакъв си форум, мислейки си, че натриваш носове. То направо е жалко. Падение! Ти май дори не разбра, че изобщо не съм на този концерт .. 😅🤣 но да, дойдох тук, за да се позабавлявам с вас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, gotiniq каза: Ти май дори не разбра, че изобщо не съм на този концерт .. 😅🤣 но да, дойдох тук, за да се позабавлявам с вас. Поздрави се с този Джеронимо хит и напусни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 12 минути, Gerganafen каза: И с кое по-точно концертът на Гло е бил "необикновен" за разлика от обикновения на Преслава? При все, че го прави за 6-ти път в същата зала, много се съмнявам да е толкова уникален. И двете са статични певици, залагащи на глас, така че едва ли Глория се е вихрила в хориографията също. И кога най-накрая ще го видим тоя така уникален концерт? Знам, че и Калинчо има нужда от почивка човекът, не може презаписи 24/7, но минаха почти 5 месеца все пак. БТВ явно не са го избрали за Нова година, така че... Просто Глория е много по синхронизирана с Дани Милев бенд. Много повече са се сработили във времето и това пролича в нейния концерт. Аранжиментите на Глориевите песни бахя по-готини от на Преслава. Глория пее по-хубаво на живо от Преслава. Сцената при Глория беше по-ефектна от тази на Преслава. Няма да правя сравнение между концерта на Преслава с последния такъв на Цеца и на над 25 различни концерти, на които съм бил в тази зала. Даже и публиката при Преслава, като цяло, беше доста по-умряла от публиката на концерта при Глория, което влияе на усещането от самия концерт. И забравих ... мазните и гадни гейтаци на концерта на Преслава, бяха доста повече от този на Глория. Хубаво е тази обективна истина да послужи като трамплин за Преслава, за да може, ако прави следващ концерт, да й се получи още по-добре, самата тя го заслужава. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 9 минути, gotiniq каза: Просто Глория е много по синхронизирана с Дани Милев бенд. Много повече са се сработили във времето и това пролича в нейния концерт. Аранжиментите на Глориевите песни бахя по-готини от на Преслава. Глория пее по-хубаво на живо от Преслава. Сцената при Глория беше по-ефектна от тази на Преслава. Няма да правя сравнение между концерта на Преслава с последния такъв на Цеца и на над 25 различни концерти, на които съм бил в тази зала. Това си е твое субективно мнение. Естествено, че като Глоериев фен ще посочиш нея като по- във всичко. Всеки Пресов може да каже "Преслава пее по-хубаво", "аранжиментите бяха по-готини" и т.н. А също и "имаше музикални изненади като "Дума за вярност", "Умирам", дует с Паола и т.н.", както и че събра 4-5 пъти колкото Глория, и даже отвори места които хората купуваха, без да знаят дали изобщо ще виждат кой пее. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 8 минути, gotiniq каза: Просто Глория е много по синхронизирана с Дани Милев бенд. Много повече са се сработили във времето и това пролича в нейния концерт. Аранжиментите на Глориевите песни бахя по-готини от на Преслава. Глория пее по-хубаво на живо от Преслава. Сцената при Глория беше по-ефектна от тази на Преслава. Няма да правя сравнение между концерта на Преслава с последния такъв на Цеца и на над 25 различни концерти, на които съм бил в тази зала. Даже и публиката при Преслава, като цяло, беше доста по-умряла от публиката на концерта при Глория, което влияе на усещането от самия концерт. И забравих ... мазните и гадни гейтаци на концерта на Преслава, бяха доста повече от този на Глория. Хубаво е тази обективна истина да послужи като трамплин за Преслава, за да може, ако прави следващ концерт, да й се получи още по-добре, самата тя го заслужава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 9 минути, Gerganafen каза: Това си е твое субективно мнение. Естествено, че като Глоериев фен ще посочиш нея като по- във всичко. Всеки Пресов може да каже "Преслава пее по-хубаво", "аранжиментите бяха по-готини" и т.н. А също и "имаше музикални изненади като "Дума за вярност", "Умирам", дует с Паола и т.н.", както и че събра 5 пъти колкото Глория, и даже отвори места които хората купуваха, без да знаят дали изобщо ще виждат кой пее. Преслава от години е далеч по-хитова и комерсиална от Глория. Това обаче не прави песните (повечето) също толкова приятни за слушане. В случая, концертите на Глория са по-приятни за посещение от единия такъм на Преслава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 3 минути, Gerganafen каза: Това си е твое субективно мнение. Естествено, че като Глоериев фен ще посочиш нея като по- във всичко. Всеки Пресов може да каже "Преслава пее по-хубаво", "аранжиментите бяха по-готини" и т.н. А също и "имаше музикални изненади като "Дума за вярност", "Умирам", дует с Паола и т.н.", както и че събра 4-5 пъти колкото Глория, и даже отвори места които хората купуваха, без да знаят дали изобщо ще виждат кой пее. Аз бях на концерта на Преса и публиката се дереше на почти всяка песен, а този чичу пише, че публиката била умряла. Направо да ти умре коня е положението. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Тук аз лично съм заснел "умрялата публика": 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Не знам какво спорите Глория или Преслава,като мами напълни арената още 2018 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза: Само преди 5 дни Преслава събра публика на 1 концерт, колкото Гюра на 3, Кой къде е бръкнал е ясно. Аз:2 Ти:0. Биполярното разстройство е лечимо психично заболяване. До оня ден я възхваляваше, ама като те хване лигнята не се усещаш кога прекаляваш. Концертът на Глория е с два пъти по-малко публика, но в град с десет пъти по-малко население. Хич няма да е лошо да се научите да уважавате труда и успехите на хората. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 минути, HIStory каза: Биполярното разстройство е лечимо психично заболяване. До оня ден я възхваляваше, ама като те хване лигнята не се усещаш кога прекаляваш. Концертът на Глория е с два пъти по-малко публика, но в град с десет пъти по-малко население. Хич няма да е лошо да се научите да уважавате труда и успехите на хората. Напълнила е залата само с роднини и бивши и настоящи клиенти. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Напълнила е залата само с роднини и бивши и настоящи клиенти. След концерта ще има масова оргия, а ти сам/сама (или каквото си там) ще си лягаш ... тъжна история си, да. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 14 минути, gotiniq каза: Преслава от години е далеч по-хитова и комерсиална от Глория. Това обаче не прави песните (повечето) също толкова приятни за слушане. В случая, концертите на Глория са по-приятни за посещение от единия такъм на Преслава. Отново твое лично, субективно мнение. Човек, много си се изложил с тоя едит: Цитат Даже и публиката при Преслава, като цяло, беше доста по-умряла от публиката на концерта при Глория, което влияе на усещането от самия концерт. И забравих ... мазните и гадни гейтаци на концерта на Преслава, бяха доста повече от този на Глория. Хубаво е тази обективна истина да послужи като трамплин за Преслава, за да може, ако прави следващ концерт, да й се получи още по-добре, самата тя го заслужава. Подивя като се пошегувахме относно лицевите изражения на твойта "кралска агитка", един куп грозни определения за хуморът ни, а какви са тия епитети за Пресовите сега? Да не искаш да измерват хората с гейометър преди всеки концерт? Сакън недей, че тогава Гло хептен пред никой няма да пее. Поне каза, че Прес заслужава да става по-добра, пак е нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 4 минути, gotiniq каза: След концерта ще има масова оргия, а ти сам/сама (или каквото си там) ще си лягаш ... тъжна история си, да. невероятно интервю. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари