Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Бонка много увехнала 

IMG-0530.jpg

И е хакнала канала на Планета

преди 3 часа , Balkandji1 каза:

Аз съм удивен с каква мълниеносна скорост омръзват песните в новото време. Преди не беше така. През десетилетието '00 една песен се слушаше с месеци, случваше се песни да се слушат по половин година, та чак до 2011 с "Тихо ми пази", която беше хит сигурно 8-9 месеца.

Какво се случи? Защо нови, яки песни писват за 5 дни?

Не чакаме радио и тв.

преди 2 часа , SantaCloud каза:

Когато имаш пряк достъп до всяка нова песен и можеш да я пуснеш на риплей 919191 пъти един след друг - така става. Навремето чакахме ТВ Планета, по радиото или ако имаме касетка-диск. Но дори касетките се навиваха трудно и изискваше време и усилие. 

Точно. Но пък аз допреди 8 години скъсвах от въртене едни и същи песни на мп3 и не ми писваха, че и още слушам редовно песни от допреди 2020. Може би просто бълват ужасна музика.

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

И това може би по някакъв начин изхабява момента с пристрастяването към някоя песен за по-дълъг период от време...!? Аз разбирам човек да търси новото, свежото, момента на изненада, но е започнало да липсва стиковането на съзнанието с песни в дългосрочен аспект.

Буквално има песни, които ми харесват, а не пускам повече от 2 пъти.. това при мен не е било преди. И на мен ми писнаха песните на Преслава. В предни години песни с тия начални цифри щяха да ме държат половин година.

Бъгнаха ни!

И на мен Писмото ми омръзна за 5 дни, а Живот мой - за 3.

преди 2 часа , Fast каза:

Казвал съм го и преди, време е за нова pop-leaning вълна.

Ерата на турските сериали отмина. Трябва да се адаптират.

Не е минала, кльопат се драми и кючеци

преди 2 часа , SantaCloud каза:

Пускай си новите неща 5 пъти дневно макс. Няма да имаш този проблем. :D Макар че аз както харесвам Счети, днес забравих да си я пусна. 

Аз последните две години слушам пестеливо. Ако нещо ми хареса, гледам макс 2-3 пъти на ден да слушам, за да не ми писне. На Малина и Дамян още ме кефи 😛

преди 41 минути, Bunn каза:

По принцип има шанс песента да се слуша от ромския етнос в България и чужбина, но лично аз не съм чул нито веднъж в социалните мрежи, а в Тик ток прекарвам много време.

Слушат я доста.

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

На Дамян последната има само 300к от 1.9М от България.15% 

Ето пример за купени!

Лидия с новата песен:

325к от БГ от общо 1.1М

29%

• Haha 4
  • skull 2

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ANGEL каза:

Има драма в Алфа, но съвсем Десита не е намесена.  Нещо около Лидия ми понамирисва доста от това, което видях на концерта на Преслава, а на Адам дните му са буквално преброени, особено след тази музикална академия сега, на която е съ-основател.  

А какво си видял на концерта и с какво е свързана драмата? 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bunn каза:

А какво си видял на концерта и с какво е свързана драмата? 

Объркало се е момчето. Вероятно се е припознал в безкрайната тройница. Освен ако някой изрично не му е посочил коя отговаря на името Лидия - този някой вероятно е майка й (ако и тя би могла да я разпознае, разбира се).

• Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Willy каза:

Лидия с новата песен:

325к от БГ от общо 1.1М

29%

Да, като си плащаш през ЮТ в държави като Индия, трафикът е лесен и евтин. За да не съм голословен даже ще ви светна.

Както се вижда, цената за 1000 гледания:

• България 0,015 - 15 лв
  • Индия 0,007 - 7лв.
  • Бангладеш - 5лв. 
  • Пакистан - 5лв.
  • Казакстан и Непал - 6лв.

Следователно, с бюджет от 100 лева при най-нискотарифните държави - 20 000 гледания. С бюджет от 1000 лв - 200 000 гледания. На фона на цената, която плащат за проектите - просто е нищо. 

Нашата е зала 3 бона за трафик. 

Screenshot - 2024-11-27T181226.209.png

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, ANGEL каза:

Има драма в Алфа, но съвсем Десита не е намесена.  Нещо около Лидия ми понамирисва доста от това, което видях на концерта на Преслава, а на Адам дните му са буквално преброени, особено след тази музикална академия сега, на която е съ-основател.  

Нали Галин се оплакваше, че Лидия е непродуктивна. 
Иначе ме съмнява да ги напусне, не ми изглежда да има огромен хъс за лидерка. Освен това е свикнала наготово да получава хитови дуети и да се отчита с голяма песен периодично.

Адам го държи само факта, че Галин не успя да продуцира друго момче в Алфа. Но и той без Алфа съвсем ще изчезне. Няма интерес към него самостоятелно.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, DevilWish каза:

.... ТАЙМ!

Тая луда ли е да пуска песен и то с Жив Комикс след Преслава, Галена и Емилия? Тотална липса на адекватност. 🤦‍♂️

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Нали Галин се оплакваше, че Лидия е непродуктивна. 
Иначе ме съмнява да ги напусне, не ми изглежда да има огромен хъс за лидерка. Освен това е свикнала наготово да получава хитови дуети и да се отчита с голяма песен периодично.

Адам го държи само факта, че Галин не успя да продуцира друго момче в Алфа. Но и той без Алфа съвсем ще изчезне. Няма интерес към него самостоятелно.

Каква академия?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Каква академия?

Адам и един чалга вокален педагог са основали академия за пеене

WWW.INSTAGRAM.COM

919 Followers, 101 Following, 37 Posts - Vocal Vision House (@vocalvisionhouse) on Instagram: "Where voices find their home. 📍гр. София, ул. “Екзарх Йосиф” 21, ет. 1 ЦЕНОРАЗПИС ⤵️"
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

919 Followers, 101 Following, 37 Posts - Vocal Vision House (@vocalvisionhouse) on Instagram: "Where voices find their home. 📍гр. София, ул. “Екзарх Йосиф” 21, ет. 1 ЦЕНОРАЗПИС ⤵️"

Демек Адам инвестира в други начинания. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Да,ние с @fengergana всяка вечер “пеем” там

• Haha 2
  • Kiss 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, borisslav1 каза:

Тая луда ли е да пуска песен и то с Жив Комикс след Преслава, Галена и Емилия? Тотална липса на адекватност. 🤦‍♂️

Може би не е най точният момент Анелия и Живко Микс
да пуснат песента си но те една години я забавияха.
А тези който пуснаха песни ами всичко е бораба за тренд с бози...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, borisslav1 каза:

Те не бяха ли пуснали дует преди години в ден, в който България беше в траур? Не им върви като дует явно...

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

Те не бяха ли пуснали дует преди години в ден, в който България беше в траур? Не им върви като дует явно...

Не помня такъв случай, ама нищо чудно, аз чак такава неадекватност от друга не виждам... Кому е нужно дуети с Жив Комикс? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, borisslav1 каза:

Не помня такъв случай, ама нищо чудно, аз чак такава неадекватност от друга не виждам... Кому е нужно дуети с Жив Комикс? 

Радвай се, че не е с Живко Добрев.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Той може ли да пее, че академия отваря?

преди 19 минути, FolkEmpire каза:

Валя да не го е закъсала за пари :D

image.png.6c79c75683449b034a990e7a5bc350a4.png

image.png.ee627ea2ef9f99d45ec44470d51c3978.png

Мяза на Секирата!

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Радвай се, че не е с Живко Добрев.

То верно в днешно време Жив Комикс е за предпочитане пред 90% от певиц/ите. Докъде го докарахме!

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, SantaCloud каза:

Да, като си плащаш през ЮТ в държави като Индия, трафикът е лесен и евтин. За да не съм голословен даже ще ви светна.

Както се вижда, цената за 1000 гледания:

• България 0,015 - 15 лв
  • Индия 0,007 - 7лв.
  • Бангладеш - 5лв. 
  • Пакистан - 5лв.
  • Казакстан и Непал - 6лв.

Следователно, с бюджет от 100 лева при най-нискотарифните държави - 20 000 гледания. С бюджет от 1000 лв - 200 000 гледания. На фона на цената, която плащат за проектите - просто е нищо. 

Нашата е зала 3 бона за трафик. 

Screenshot - 2024-11-27T181226.209.png

И какво, Галена вместо да си купи гледания е луда да си плаща спонсорирани реклами на песента в Инста и фб?

Сподели в други сайтове

Музикалният тренд е по-реалистичен и престижен от основния тренд, защото музикалният е на база гледания от България, а основния на цялостни гледания. Затова и често песните на алфа и компания са на горни позиции в основния и на по-ниски в музикалния. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Danger. каза:

Музикалният тренд е по-реалистичен и престижен от основния тренд, защото музикалният е на база гледания от България, а основния на цялостни гледания. Затова и често песните на алфа и компания са на горни позиции в основния и на по-ниски в музикалния. 

Не е ли по-логично да е престижно да си в основния, борейки се с подкасти, скечове, репортажи и прочее?

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Не е ли по-логично да е престижно да си в основния, борейки се с подкасти, скечове, репортажи и прочее?

Явно такъв е алгоритъма, иначе да. Някои епизоди от риалити като Къщата на инфлуенсърите бяха на висока позиция в основния тренд, но за подкасти и репортажи е почти невъзможно да се борят с гледанията на чалга песните за високи позиции в тренда. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Danger. каза:

Явно такъв е алгоритъма, иначе да. Някои епизоди от риалити като Къщата на инфлуенсърите бяха на висока позиция в основния тренд, но за подкасти и репортажи е почти невъзможно да се борят с гледанията на чалга песните за високи позиции в тренда. 

Значи пак излиза, че е по-хубаво да си в основния трендинг. 🙈

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...