Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 4 минути, meleto каза:

Просто дебютантите не са интересни с нищо и когато няма истински хайп - не им се получава. То и песните са по калъп.  Май никога не е било по-лошо от сега за начало на кариера. Преди поне те гледат по Планета щат-не щат.

Да така е, никога не е било по-трудно да стартираш кариера отколкото сега. Причината е в свръхпродукцията от предните 3 десетилетия. Бяха реализирани хиляди сингли, музиката се изтърка, всичко пято-чуто. Ненапразно в последно време залагат предимно на кавъри от чужбина.

На хората им омръзна този жанр.

@Willy Имаш ли статистика в последните пет години по колко песни от всяка година са правили над 10 млн. гледания, за да направим сравнителен анализ на това дали хитовете се увеличават или намаляват?

@meleto Как ще коментираш, че бивш министър на отбраната в Канада официално признава по телевизията, че извънземни често посещават Земята? Това е първото по рода си признание от представител на властите по този въпрос.

Сподели в други сайтове

• Отговори 538
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Да така е, никога не е било по-трудно да стартираш кариера отколкото сега. Причината е в свръхпродукцията от предните 3 десетилетия. Бяха реализирани хиляди сингли, музиката се изтърка, всичко пято-чуто. Ненапразно в последно време залагат предимно на кавъри от чужбина.

На хората им омръзна този жанр.

@Willy Имаш ли статистика в последните пет години по колко песни от всяка година са правили над 10 млн. гледания, за да направим сравнителен анализ на това дали хитовете се увеличават или намаляват?

@meleto Как ще коментираш, че бивш министър на отбраната в Канада официално признава по телевизията, че извънземни често посещават Земята? Това е първото по рода си признание от представител на властите по този въпрос.

Предполагам, че е на пица от кристали :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Ти как ще коментираш, че в последните 3 години общувам с извънземни индивиди? :D Можеш ли да повярваш така, като ме знаеш що за човек съм. :3fdb8960598fa63e:

И за тебе съм им разказвал, виждали са ти снимки и сега ми казаха,че те харесват. Знаят за триъгълника Гоце Делчев - Абланица - Боголин. :3fdb8960598fa63e:

Един от Абланица ми направи 3 пъти серенада в последните години, ти не знаеш за това. Мой регион е триъгълника Гоце Делчев - Абланица - Боголин.

Там имало някакви скали известни в този район, Бил ли си? Говори се, че земята там има силна енергия. Аз се уверих по хората, с които за запознах от Абланица.

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Balkandji1 каза:

Ти как ще коментираш, че в последните 3 години общувам с извънземни индивиди? :D Можеш ли да повярваш така, като ме знаеш що за човек съм. :3fdb8960598fa63e:

И за тебе съм им разказвал, виждали са ти снимки и сега ми казаха,че те харесват. Знаят за триъгълника Гоце Делчев - Абланица - Боголин. :3fdb8960598fa63e:

Един от Абланица ми направи 3 пъти серенада в последните години, ти не знаеш за това. Мой регион е триъгълника Гоце Делчев - Абланица - Боголин.

Там имало някакви скали известни в този район, Бил ли си? Говори се, че земята там има силна енергия. Аз се уверих по хората, с които за запознах от Абланица.

Е поне си говориш с някой, аз нямам нерви вече. Иначе аз не вярвам в енергиите, но може и да има. Поне човека серенади ти прави. Жест си е. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

@asylum песента която даде на Сланина - Нещастникът , всъщност я имаме и на български. На Анна.

Не знам дали си я чувал, но много се харесваше тази песен.

Вълнуваш се от тая Сланина повече, отколкото родата и продуцента и, взети заедно. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, WindWalkerMonk каза:

Е поне си говориш с някой, аз нямам нерви вече. Иначе аз не вярвам в енергиите, но може и да има. Поне човека серенади ти прави. Жест си е. 

Замисли се - ти си жива енергия. Сърцето ти бие постоянно и излъчва енергия. То работи с енергия. Имаш биополе, което учените доказаха, че съществува, което се простира до 3-4 метра от тялото ти. Това е твоята енергия.

Нали си забелязвал как в градския транспорт да речем или в дискотека (айде там имаш повече опит) от някой човек ти става неприятно, напряга те. Това е, защото енергията му няма добри сходства с твоята. Това е един прост пример.

В този ред на мисли, земята също излъчва своя енергия, има свое биополе, за което допринасят скалите, почвата, тревата, дърветата. За това става въпрос.

За мен вашата земя произвежда красиви хора. Ти например си красив, тия другите момчета също бяха доста, потребителят Салваторе от Гоце Делчев също е хубав. Впечатленията ми са, че земята ви ражда силни, хубави и издържливи хора.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

@asylum песента която даде на Сланина - Нещастникът , всъщност я имаме и на български. На Анна.

Не знам дали си я чувал, но много се харесваше тази песен.

Има и още 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Just_Me каза:

Този има дете? И жена?? Знае ли се коя е  :D

Много ми е антипатичен. Изглежда ми като лукав, пресметлив човек, на който схемите не са му чужди.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Вълнуваш се от тая Сланина повече, отколкото родата и продуцента и, взети заедно. 

Е, не, одеве си я тананиках!!

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

В този ред на мисли, земята също излъчва своя енергия, има свое биополе, за което допринасят скалите, почвата, тревата, дърветата. За това става въпрос.

За мен вашата земя произвежда красиви хора. Ти например си красив, тия другите момчета също бяха доста, потребителят Салваторе от Гоце Делчев също е хубав. Впечатленията ми са, че земята ви ражда силни, хубави и издържливи хора.

Не е ли жена? Ох, как й беше предният ник, много ме кефеше 🥹

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Много ми е антипатичен. Изглежда ми като лукав, пресметлив човек, на който схемите не са му чужди.

А Оцко като какъв ти се струва?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Е, не, одеве си я тананиках!!

Не е ли жена? Ох, как й беше предният ник, много ме кефеше 🥹

А Оцко като какъв ти се струва?

Не, пич си е, той е бил и модератор тук, доколкото помня. От Гоце Делчев е, учеше в София. Неповторим стил на писане има и много липсва на форума.

Оцко ми се струва като някакъв мекушав и нежен човек.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Не, пич си е, той е бил и модератор тук, доколкото помня. От Гоце Делчев е, учеше в София. Неповторим стил на писане има и много липсва на форума.

Оцко ми се струва като някакъв мекушав и нежен човек.

А Ганев? А Кости?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Ганев ми е неутрален, Кости ми изглежда купонджия и положителен човек.

Ба, и на мен тъй ми мязат 😳🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Казах ви, че няма да миряса, ако няма ден с над 200К.

image.png.e8e98cb56a4340fdb0b9ef63a8f7091f.png

Все пак остава втори след Азис, който има пореден силен ден с 242К.

@meleto Имаш ли информация някъде в архивите си колко гледания е имала "Мотел" на 24-тия си ден, че тук спорим коя от двете песни е по-голям хит.

Междувременно Райна продължава да купува гледания. Песента й с Камен отново е на път да пробие топ 20 с нови 42К. Как не я е срам Райна, по принцип има имидж на честен и открит човек, а за последните си песни лъже публиката с купуване на трафик.

Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Lelqtian каза:

Разбира се. Все пак иде зима. Време е за Сланина. Само, че не консумирам!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

От 2.11.2024 г. от 11:47, Sisa каза:

Днес й е последното участие за месеца. Да не говорим, че за миналия месец има 7 участия. Репетициите са на макс. 🙂 

Преслава е от изпълнителите, които искаш да слушаш и компенсират с глас. При тия които липсва, залагат на шоу. Айде изчакай 16ти и тогава да прецениш дали е било скучно. (Ако въобще ходиш, защото тук само лаете) 😉

Само да не бичи плейбека на концерта? Защо не подариш покани, щом смяташ че не могат да си позволят билети?!? Нали си връзкарка и на тези години все още тичаш след полата на Пепа. 

IMG_0635.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

Междувременно Райна продължава да купува гледания. Песента й с Камен отново е на път да пробие топ 20 с нови 42К.

@-A. прочела е постовете ти във форума!

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Emanuela.Carey каза:

Ето го и цялото интервю

Изслушах го - голяма мъка ей, многострадална Геновева 🙄

Тото май яко се е объркал, че Кости е работил по песни на Дисни 🤔 Не намирам такова нещо в нета.

"Чувал ли е някой за Нино"..а за теб кой е чувал извън БГ ма 🙄 Нино пее "Theos", която си гърмеше стабилно в България.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Balkandji1 каза:

Казах ви, че няма да миряса, ако няма ден с над 200К.

image.png.e8e98cb56a4340fdb0b9ef63a8f7091f.png

Все пак остава втори след Азис, който има пореден силен ден с 242К.

@meleto Имаш ли информация някъде в архивите си колко гледания е имала "Мотел" на 24-тия си ден, че тук спорим коя от двете песни е по-голям хит.

Междувременно Райна продължава да купува гледания. Песента й с Камен отново е на път да пробие топ 20 с нови 42К. Как не я е срам Райна, по принцип има имидж на честен и открит човек, а за последните си песни лъже публиката с купуване на трафик.

Не, тогава не мерех дневните, а само седмичните гледания.

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, pechenko каза:

Само да не бичи плейбека на концерта? Защо не подариш покани, щом смяташ че не могат да си позволят билети?!? Нали си връзкарка и на тези години все още тичаш след полата на Пепа. 

IMG_0635.jpeg

Есил, Галя, Преса или Атижа е това?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...