Grinch Публикувано Понеделник в 08:52 Report Share Публикувано Понеделник в 08:52 преди 15 минути, SG каза: В поста го казва Камси. Kamelia (@kamelia_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 4,497 likes, 87 comments - kamelia_official on November 2, 2024: "С голямо вълнение и радост тези дни ще ви зарадвам с новата ми песен СЛЕД ТЕБ Може... Искам нещо такова от нея, това е последният проект, в който ми допада всичко. 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 09:22 Report Share Публикувано Понеделник в 09:22 преди 40 минути, meleto каза: Кама не пуска ли нова песен преди месец-два? Тя обикновено ако се разпише с 2 на година е добре. Какво й става? Има бебе и хрантутник да изхранва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Понеделник в 09:54 Report Share Публикувано Понеделник в 09:54 преди 14 часа , Emanuela.Carey каза: @-A. прочела е постовете ти във форума! Мери си приказките, пикло. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 10:02 Report Share Публикувано Понеделник в 10:02 преди 6 минути, -A. каза: Мери си приказките, пикло. ❤️ 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 10:44 Report Share Публикувано Понеделник в 10:44 Питай я да влезе в Алфа. Тъкмо кака ѝ Ивайла ще я наглежда! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 11:29 Report Share Публикувано Понеделник в 11:29 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Питай я да влезе в Алфа. Тъкмо кака ѝ Ивайла ще я наглежда! Има фантазии как му разцепва бушона с колана 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 11:33 Report Share Публикувано Понеделник в 11:33 преди 2 часа , Lelqtian каза: Има бебе и хрантутник да изхранва. Бизнес логиката е да харчи по-малко за песни 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Понеделник в 11:50 Report Share Публикувано Понеделник в 11:50 преди 12 часа , FolkEmpire каза: Счестоводителката как може да каже на тази песен, че никой не я е чувал? Когато излезе си беше хит!!! Даже нищо не спомена за хита на колежката и Теодора... Нейната била гллям хит аууу.. По-скоро беше нещо между другото. Не виждам връзката между Смелите си имат всичко и Моят номер, освен че и двете са кавъри на песни на Нино: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 12:02 Report Share Публикувано Понеделник в 12:02 преди 11 минути, payner_tv каза: Не виждам връзката между Смелите си имат всичко и Моят номер, освен че и двете са кавъри на песни на Нино: И двете песни си приличат много това е връзката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 12:17 Report Share Публикувано Понеделник в 12:17 Във Фейсбук хейтят Ванча, че отказала снимка на фенка. Според мен тук си е напълно права. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Понеделник в 12:19 Report Share Публикувано Понеделник в 12:19 преди 8 часа , FikLena каза: Галена няма откакво да се страхува,да обяви дата вече. Щом тия анонимници пълнят 88888 Арена Мюзикъла Нотр Дам дю Пари ще има 5 или 6 представления в зала 1 на НДК, кой ли не пълни Арена-та.. Не е голямо постижение да напълниш една зала в милионен град. Нелепото е, че всенародните чалга любимки ги е страх и то с основание - Стораро, дето уж е емблема за чалгата си напълни залата по втория начин, кво остава за по-анонимните. Никаква логика няма всякакви безизвестници да пълнят зали на високи цени , а чалгата, дето уж е масовата музика, да го прави с 300 зора на символичен вход, помним как беше и на концертите на Планета. Ако някой ми обясни логиката ще съм му благодарен. Някаква идея това кво ще е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 12:25 Report Share Публикувано Понеделник в 12:25 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Във Фейсбук хейтят Ванча, че отказала снимка на фенка. Според мен тук си е напълно права. Мечта ми е Ванча да ме унижава на някой селски площад 😜 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 12:26 Report Share Публикувано Понеделник в 12:26 преди 52 минути, meleto каза: Бизнес логиката е да харчи по-малко за песни Логика и бизнес .... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 12:55 Report Share Публикувано Понеделник в 12:55 Къде е педиЙовко? Само педиПетков интервюира вече... Ето защо новата му боза ми бие на Апартамента. Била правена от ПалмсМюзик и бил част от тях... Айй.. финансират го хазартна компания Този няма ли най-накрая да смени думичките: Уважаеми, скъпи... Не си на Златния Орфей бе цигле 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 13:35 Report Share Публикувано Понеделник в 13:35 преди 36 минути, FolkEmpire каза: Къде е педиЙовко? Само педиПетков интервюира вече... Ето защо новата му боза ми бие на Апартамента. Била правена от ПалмсМюзик и бил част от тях... Айй.. финансират го хазартна компания Този няма ли най-накрая да смени думичките: Уважаеми, скъпи... Не си на Златния Орфей бе цигле неграмотници. зад кОлисите се пише! Да им замЕрише на семки в колата дано! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 14:28 Report Share Публикувано Понеделник в 14:28 Какво й става: Ивана грубо изгони своя фенка от сцената, почитателите й скочиха възмутени! (ВИЖ ТУК) KLIUKI.BG Ивана натири своя фенка, отишла при нея за снимка! Ванча явно е поръчала статия. Без пари незнам дали някой ще се сети за нея, още по-малко да ръси такива хвалби - как имала повече от един (1)) фен. Тя ако имаше такива, още повече желаещи снимка, щяха да отидат подготвени с дрон за панорамни фотоси. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Понеделник в 14:29 Report Share Публикувано Понеделник в 14:29 преди 1 час , FolkEmpire каза: Къде е педиЙовко? Само педиПетков интервюира вече... Ето защо новата му боза ми бие на Апартамента. Била правена от ПалмсМюзик и бил част от тях... Айй.. финансират го хазартна компания Този няма ли най-накрая да смени думичките: Уважаеми, скъпи... Не си на Златния Орфей бе цигле Стружката как пляска все едно плескавици прави преди 6 минути, Lelqtian каза: Какво й става: Ивана грубо изгони своя фенка от сцената, почитателите й скочиха възмутени! (ВИЖ ТУК) KLIUKI.BG Ивана натири своя фенка, отишла при нея за снимка! Ванча явно е поръчала статия. Без пари незнам дали някой ще се сети за нея, още по-малко да ръси такива хвалби - как имала повече от един (1)) фен. Тя ако имаше такива, още повече желаещи снимка, щяха да отидат подготвени с дрон за панорамни фотоси. "Марш ма! Брже! Броже! Да не извикам Стояна да те пльосне по тиквата с гадулката!" 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Понеделник в 14:38 Report Share Публикувано Понеделник в 14:38 Според Мария и всичките й платформи, новата й песен със Стораро е излязла още днес по обед. Интересно къде я е пуснала освен на плазмата й у тях? 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Понеделник в 15:24 Report Share Публикувано Понеделник в 15:24 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 15:27 Report Share Публикувано Понеделник в 15:27 преди 55 минути, FolkEmpire каза: Стружката как пляска все едно плескавици прави "Марш ма! Брже! Броже! Да не извикам Стояна да те пльосне по тиквата с гадулката!" Тони Месаро лишава някой провинциален пазар или жепе гара от бира скарата си ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:40 Author Report Share Публикувано Понеделник в 15:40 преди 1 час, FolkEmpire каза: Стружката как пляска все едно плескавици прави "Марш ма! Брже! Броже! Да не извикам Стояна да те пльосне по тиквата с гадулката!" Ивана, яж ми банана, ма! Урсуло! Морска вещице! Да ти замирише на нурофен, ма! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 16:06 Report Share Публикувано Понеделник в 16:06 преди 1 час, ANGEL каза: Според Мария и всичките й платформи, новата й песен със Стораро е излязла още днес по обед. Интересно къде я е пуснала освен на плазмата й у тях? Сега вече знаем, че някой я следва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 16:28 Report Share Публикувано Понеделник в 16:28 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Във Фейсбук хейтят Ванча, че отказала снимка на фенка. Според мен тук си е напълно права. Ванча Найт 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 16:31 Report Share Публикувано Понеделник в 16:31 преди 2 часа , Lelqtian каза: Какво й става: Ивана грубо изгони своя фенка от сцената, почитателите й скочиха възмутени! (ВИЖ ТУК) KLIUKI.BG Ивана натири своя фенка, отишла при нея за снимка! Ванча явно е поръчала статия. Без пари незнам дали някой ще се сети за нея, още по-малко да ръси такива хвалби - как имала повече от един (1)) фен. Тя ако имаше такива, още повече желаещи снимка, щяха да отидат подготвени с дрон за панорамни фотоси. преди 1 час, Balkandji1 каза: Лидерка-непукистка! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 16:34 Report Share Публикувано Понеделник в 16:34 преди 5 минути, asylum каза: Ванча Найт От снощи съм на Ванча найт и въртях Шампанско и Сълзи. Такъв евъргрийн в чалгата не знам дали някога ще се роди пак. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.