Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

• Отговори 538
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

От снощи съм на Ванча найт и въртях Шампанско и Сълзи. Такъв евъргрийн в чалгата не знам дали някога ще се роди пак.

Аз близо час й слушах лайфове. Яд ме е, че не пеят всички с оркестри. Много по-яко е

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Мария х Тони Стораро х Кирил Кирилов - “Я, Хабиби”💙 Очаквайте много скоро!

image.png.e5f7d02bc8855e9c59460db204ed145b.png

Ох, прочетох Кирил Маричков и викам WTF.Кой е КК?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Аз близо час й слушах лайфове. Яд ме е, че не пеят всички с оркестри. Много по-яко е

Зависи. Не на всяка ѝ отива бенд или оркестър - особено за дискотека след полунощ.

Мога да кажа че участието на Алисия беше голямо мъртвило. Думкат инструменти, тя се надвиква с бенда, песните не се разпознаваха на моменти докато тя не запее нещо. Просто музиката ѝ не е правена за това. 
А и отделно хората бяха дошли на чалготека, загряха с чалга от диджея и изобщо не им се покачи настроението като го обърнаха на концертна зала.

Виж при Меди се получава, но песните му просто са правени с такъв замисъл защото той от години си пее с бендове. 
Ванча също има такава дискография, с която може да си го позволи.

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Ох, прочетох Кирил Маричков и викам WTF.Кой е КК?

Това чудо което пее със Стораро в един от най-големите хитове тази година - "Топ, топ, топ".
Мария май иска и тя хит. Между другото "АКО жена се изпърди" е най-големия хит на Марийка в новия й канал, днес прави 2 месеца и скоро ще чукне 1 М. Голямо постижение! ХИТ: Мария
image.png.337587e7dd3925b9ce0056a62e558e89.png

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Пускайте си я, има малко до 1 М. Може това да чака за да пусне "Я, Хабибииииии, я хабиби, я хабибиииииииии .... кажи само да"

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Фолк звездата Малина показа истински професионализъм и отдаденост, като изпълни своите хитове на площада във гр. Главница при температури...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай,пий и се сбий заради мене!

На ти кинти - кифлите със теб да ги черпиш по един моет!

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, xroflx9 каза:

ХИТ: Ивана👈

преди 26 минути, meleto каза:

Това за мен й е най-добрият прием. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Зависи. Не на всяка ѝ отива бенд или оркестър - особено за дискотека след полунощ.

Мога да кажа че участието на Алисия беше голямо мъртвило. Думкат инструменти, тя се надвиква с бенда, песните не се разпознаваха на моменти докато тя не запее нещо. Просто музиката ѝ не е правена за това. 
А и отделно хората бяха дошли на чалготека, загряха с чалга от диджея и изобщо не им се покачи настроението като го обърнаха на концертна зала.

Виж при Меди се получава, но песните му просто са правени с такъв замисъл защото той от години си пее с бендове. 

И моето мнение беше същото като чух Алиша в Тикток с бенд. Много неестествено звучи. Въобще изцяло резонирам с всичко написано. Зависи от дискографията. Аз не знам защо се напъва да бъде повече певица, отколкото може вокално.

преди 10 минути, DevilWish каза:

Това чудо което пее със Стораро в един от най-големите хитове тази година - "Топ, топ, топ".
Мария май иска и тя хит. Между другото "АКО жена се изпърди" е най-големия хит на Марийка в новия й канал, днес прави 2 месеца и скоро ще чукне 1 М. Голямо постижение! ХИТ: Мария
image.png.337587e7dd3925b9ce0056a62e558e89.png

Тая песен Топ, топ... мина и замина. Що за годишен хит е? Нещо приеми да чуем. 

А последната песен на Анелия ти казах, че е флоп. Месец по-късно не е в топ 25 дори!

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Почти на всички песните стават за оркестър. Може би само на Емануела не, и то по-скоро старите. Не сме свикнали, затова ни звучат странно. А и слаби оркестри викат.

Айде на Лесли каручка в мола: “какви песни подкарахме, още няма 6 ч.” 🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Тази става за оркестър, и то бая 😛

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Единствения ВИП на масата ти сега е гледката към мен,другото не става!

Сподели в други сайтове

Тя Маноля да не е луда да си вземе оркестър. Това значи, че трябва да пее на живо на участия. Знаете, че е перманентно на плейбек. Да не говорим, че едва ли й се дават пари. 

Защо на Маноля социалните мрежи са толкова неразработени, с изключение на Инстаграм. Във ФБ и Тикток е с ниска активност и малко следвания.

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, asylum каза:

Лидерка-непукистка!

Коя сте вие е въпрос, който е редно Ванчето да задава на пияндетата срещу нея, под звуците на 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, meleto каза:

Тя Маноля да не е луда да си вземе оркестър. Това значи, че трябва да пее на живо на участия. Знаете, че е перманентно на плейбек. Да не говорим, че едва ли й се дават пари. 

Те тези които пеят всяка вечер на живо сега не могат да говорят.
За Емилия имаше супер много коментари от подкаста, че е прегракнала. Галена си прави операция. ДесиСлава също вече е далеч от англески глас.

Емануела обаче си пее селективно силните части от песните на живо, за да вдигне публиката и ѝ се получава. По-късно ако не ме мързи ще изровя как пееше Виновна и Окадар на едно участие.

преди 8 минути, meleto каза:

Защо на Маноля социалните мрежи са толкова неразработени, с изключение на Инстаграм. Във ФБ и Тикток е с ниска активност и малко следвания.

Защото си ги поддържа сама и не ѝ се занимава. Другите си имат асистенти, които да качват вместо тях. 
Освен това таргет аудиторията ѝ въобще не е във фейсбук. А в Тикток си трендва и без собствен акаунт.

Сподели в други сайтове

Вещицата идва😙

Говорят, че ума с магия съм ти взела
и сочат “Вижте вещицата!”
Изпивам ти кръвта, така съм те оплела,
нали вечерям с мъжки сърца…🤷🏻‍♀️😉
#preslava #comingsoon

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

1,595 likes, 57 comments - preslava_official on November 4, 2024: "Говорят, че ума с магия съм ти взела и сочат “Вижте вещицата!” Изпивам ти кръвта, така съм те...

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Emanuela.Carey каза:

Те тези които пеят всяка вечер на живо сега не могат да говорят.
За Емилия имаше супер много коментари от подкаста, че е прегракнала. Галена си прави операция. ДесиСлава също вече е далеч от англески глас.

Емануела обаче си пее селективно силните части от песните на живо, за да вдигне публиката и ѝ се получава. По-късно ако не ме мързи ще изровя как пееше Виновна и Окадар на едно участие.

Защото си ги поддържа сама и не ѝ се занимава. Другите си имат асистенти, които да качват вместо тях. 
Освен това таргет аудиторията ѝ въобще не е във фейсбук. А в Тикток си трендва и без собствен акаунт.

Интересно дали си е запазила гласа?

В Тикток няма неин акаунт? Общо взето не й се дават пари за социалните мрежи :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, meleto каза:

Тая песен Топ, топ... мина и замина. Що за годишен хит е? Нещо приеми да чуем. 

А последната песен на Анелия ти казах, че е флоп. Месец по-късно не е в топ 25 дори!

Как ще е минала и заминала, като е една от най-старите в топ 30 и често гравитира около топ 20? Още се слуша.

Песента на Анелия не  е флоп съотнесено към актуалното състояния на кариерата й. И тя се забеляза.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...