meleto Публикувано Понеделник в 16:38 Report Share Публикувано Понеделник в 16:38 Това за мен й е най-добрият прием. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 16:40 Report Share Публикувано Понеделник в 16:40 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: От снощи съм на Ванча найт и въртях Шампанско и Сълзи. Такъв евъргрийн в чалгата не знам дали някога ще се роди пак. Аз близо час й слушах лайфове. Яд ме е, че не пеят всички с оркестри. Много по-яко е 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 16:41 Report Share Публикувано Понеделник в 16:41 ХИТ: Ивана👈 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 16:46 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:46 Мария х Тони Стораро х Кирил Кирилов - “Я, Хабиби” Очаквайте много скоро! 1 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 16:50 Report Share Публикувано Понеделник в 16:50 преди 3 минути, DevilWish каза: Мария х Тони Стораро х Кирил Кирилов - “Я, Хабиби” Очаквайте много скоро! Ох, прочетох Кирил Маричков и викам WTF.Кой е КК? 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 16:51 Report Share Публикувано Понеделник в 16:51 преди 1 минута, asylum каза: Аз близо час й слушах лайфове. Яд ме е, че не пеят всички с оркестри. Много по-яко е Зависи. Не на всяка ѝ отива бенд или оркестър - особено за дискотека след полунощ. Мога да кажа че участието на Алисия беше голямо мъртвило. Думкат инструменти, тя се надвиква с бенда, песните не се разпознаваха на моменти докато тя не запее нещо. Просто музиката ѝ не е правена за това. А и отделно хората бяха дошли на чалготека, загряха с чалга от диджея и изобщо не им се покачи настроението като го обърнаха на концертна зала. Виж при Меди се получава, но песните му просто са правени с такъв замисъл защото той от години си пее с бендове. Ванча също има такава дискография, с която може да си го позволи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 16:52 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:52 Току що, meleto каза: Ох, прочетох Кирил Маричков и викам WTF.Кой е КК? Това чудо което пее със Стораро в един от най-големите хитове тази година - "Топ, топ, топ". Мария май иска и тя хит. Между другото "АКО жена се изпърди" е най-големия хит на Марийка в новия й канал, днес прави 2 месеца и скоро ще чукне 1 М. Голямо постижение! ХИТ: Мария Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 16:55 Report Share Публикувано Понеделник в 16:55 @Emanuela.Carey води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай,пий и се сбий заради мене! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 16:56 Author Report Share Публикувано Понеделник в 16:56 Пускайте си я, има малко до 1 М. Може това да чака за да пусне "Я, Хабибииииии, я хабиби, я хабибиииииииии .... кажи само да" 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 16:57 Report Share Публикувано Понеделник в 16:57 153 хил. гледания · 3 хил. реакции | Фолк звездата Малина показа... WWW.FACEBOOK.COM Фолк звездата Малина показа истински професионализъм и отдаденост, като изпълни своите хитове на площада във гр. Главница при температури... 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 17:01 Report Share Публикувано Понеделник в 17:01 преди 5 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey води ме в някоя квартална кръчма и поръчвай,пий и се сбий заради мене! На ти кинти - кифлите със теб да ги черпиш по един моет! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 17:04 Report Share Публикувано Понеделник в 17:04 преди 22 минути, xroflx9 каза: ХИТ: Ивана👈 преди 26 минути, meleto каза: Това за мен й е най-добрият прием. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 17:06 Report Share Публикувано Понеделник в 17:06 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Зависи. Не на всяка ѝ отива бенд или оркестър - особено за дискотека след полунощ. Мога да кажа че участието на Алисия беше голямо мъртвило. Думкат инструменти, тя се надвиква с бенда, песните не се разпознаваха на моменти докато тя не запее нещо. Просто музиката ѝ не е правена за това. А и отделно хората бяха дошли на чалготека, загряха с чалга от диджея и изобщо не им се покачи настроението като го обърнаха на концертна зала. Виж при Меди се получава, но песните му просто са правени с такъв замисъл защото той от години си пее с бендове. Ванча също има такава дискография, с която може да си го позволи. И моето мнение беше същото като чух Алиша в Тикток с бенд. Много неестествено звучи. Въобще изцяло резонирам с всичко написано. Зависи от дискографията. Аз не знам защо се напъва да бъде повече певица, отколкото може вокално. преди 10 минути, DevilWish каза: Това чудо което пее със Стораро в един от най-големите хитове тази година - "Топ, топ, топ". Мария май иска и тя хит. Между другото "АКО жена се изпърди" е най-големия хит на Марийка в новия й канал, днес прави 2 месеца и скоро ще чукне 1 М. Голямо постижение! ХИТ: Мария Тая песен Топ, топ... мина и замина. Що за годишен хит е? Нещо приеми да чуем. А последната песен на Анелия ти казах, че е флоп. Месец по-късно не е в топ 25 дори! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 17:07 Report Share Публикувано Понеделник в 17:07 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Зависи. Не на всяка ѝ отива бенд или оркестър - особено за дискотека след полунощ. Мога да кажа че участието на Алисия беше голямо мъртвило. Думкат инструменти, тя се надвиква с бенда, песните не се разпознаваха на моменти докато тя не запее нещо. Просто музиката ѝ не е правена за това. А и отделно хората бяха дошли на чалготека, загряха с чалга от диджея и изобщо не им се покачи настроението като го обърнаха на концертна зала. Виж при Меди се получава, но песните му просто са правени с такъв замисъл защото той от години си пее с бендове. Ванча също има такава дискография, с която може да си го позволи. Почти на всички песните стават за оркестър. Може би само на Емануела не, и то по-скоро старите. Не сме свикнали, затова ни звучат странно. А и слаби оркестри викат. Айде на Лесли каручка в мола: “какви песни подкарахме, още няма 6 ч.” 🤣 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 17:08 Report Share Публикувано Понеделник в 17:08 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: На ти кинти - кифлите със теб да ги черпиш по един моет! Тази става за оркестър, и то бая 😛 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 17:09 Report Share Публикувано Понеделник в 17:09 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: На ти кинти - кифлите със теб да ги черпиш по един моет! Единствения ВИП на масата ти сега е гледката към мен,другото не става! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 17:14 Report Share Публикувано Понеделник в 17:14 Тя Маноля да не е луда да си вземе оркестър. Това значи, че трябва да пее на живо на участия. Знаете, че е перманентно на плейбек. Да не говорим, че едва ли й се дават пари. Защо на Маноля социалните мрежи са толкова неразработени, с изключение на Инстаграм. Във ФБ и Тикток е с ниска активност и малко следвания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Понеделник в 17:22 Report Share Публикувано Понеделник в 17:22 преди 48 минути, asylum каза: Лидерка-непукистка! Коя сте вие е въпрос, който е редно Ванчето да задава на пияндетата срещу нея, под звуците на 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 17:24 Report Share Публикувано Понеделник в 17:24 преди 5 минути, meleto каза: Тя Маноля да не е луда да си вземе оркестър. Това значи, че трябва да пее на живо на участия. Знаете, че е перманентно на плейбек. Да не говорим, че едва ли й се дават пари. Те тези които пеят всяка вечер на живо сега не могат да говорят. За Емилия имаше супер много коментари от подкаста, че е прегракнала. Галена си прави операция. ДесиСлава също вече е далеч от англески глас. Емануела обаче си пее селективно силните части от песните на живо, за да вдигне публиката и ѝ се получава. По-късно ако не ме мързи ще изровя как пееше Виновна и Окадар на едно участие. преди 8 минути, meleto каза: Защо на Маноля социалните мрежи са толкова неразработени, с изключение на Инстаграм. Във ФБ и Тикток е с ниска активност и малко следвания. Защото си ги поддържа сама и не ѝ се занимава. Другите си имат асистенти, които да качват вместо тях. Освен това таргет аудиторията ѝ въобще не е във фейсбук. А в Тикток си трендва и без собствен акаунт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 17:29 Report Share Публикувано Понеделник в 17:29 Аз и @Emanuela.Carey в Плаза след като сме се карали в Рамания 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 17:35 Report Share Публикувано Понеделник в 17:35 преди 5 минути, xroflx9 каза: Аз и @Emanuela.Carey в Плаза след като сме се карали в Рамания Три часа по-късно като си пияна на куче: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Понеделник в 17:44 Report Share Публикувано Понеделник в 17:44 Вещицата идва😙 Говорят, че ума с магия съм ти взела и сочат “Вижте вещицата!” Изпивам ти кръвта, така съм те оплела, нали вечерям с мъжки сърца…🤷🏻♀️😉 #preslava #comingsoon 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Понеделник в 17:46 Report Share Публикувано Понеделник в 17:46 Preslava (@preslava_official) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,595 likes, 57 comments - preslava_official on November 4, 2024: "Говорят, че ума с магия съм ти взела и сочат “Вижте вещицата!” Изпивам ти кръвта, така съм те... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 18:05 Report Share Публикувано Понеделник в 18:05 преди 39 минути, Emanuela.Carey каза: Те тези които пеят всяка вечер на живо сега не могат да говорят. За Емилия имаше супер много коментари от подкаста, че е прегракнала. Галена си прави операция. ДесиСлава също вече е далеч от англески глас. Емануела обаче си пее селективно силните части от песните на живо, за да вдигне публиката и ѝ се получава. По-късно ако не ме мързи ще изровя как пееше Виновна и Окадар на едно участие. Защото си ги поддържа сама и не ѝ се занимава. Другите си имат асистенти, които да качват вместо тях. Освен това таргет аудиторията ѝ въобще не е във фейсбук. А в Тикток си трендва и без собствен акаунт. Интересно дали си е запазила гласа? В Тикток няма неин акаунт? Общо взето не й се дават пари за социалните мрежи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Понеделник в 18:11 Report Share Публикувано Понеделник в 18:11 преди 1 час, meleto каза: Тая песен Топ, топ... мина и замина. Що за годишен хит е? Нещо приеми да чуем. А последната песен на Анелия ти казах, че е флоп. Месец по-късно не е в топ 25 дори! Как ще е минала и заминала, като е една от най-старите в топ 30 и често гравитира около топ 20? Още се слуша. Песента на Анелия не е флоп съотнесено към актуалното състояния на кариерата й. И тя се забеляза. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.