Balkandji1 Публикувано Понеделник в 18:14 Report Share Публикувано Понеделник в 18:14 преди 1 час, meleto каза: И моето мнение беше същото като чух Алиша в Тикток с бенд. Много неестествено звучи. Въобще изцяло резонирам с всичко написано. Зависи от дискографията. Аз не знам защо се напъва да бъде повече певица, отколкото може вокално. Защото вече губи почва под краката си. Алисия беше сред топ имената в чалгата дълги години, но интересът към нея в последно време се изчерпва и се чуди как да привлече внимание. Въпреки това последната й песен с Ванеса сякаш е хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 18:14 Report Share Публикувано Понеделник в 18:14 I’m here! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Понеделник в 18:16 Report Share Публикувано Понеделник в 18:16 На Преса са пак две песни? На първата е тагната Петя Радева, а сега на втората Росен Димитров. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 18:18 Report Share Публикувано Понеделник в 18:18 преди 30 минути, Гальо каза: Preslava (@preslava_official) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,595 likes, 57 comments - preslava_official on November 4, 2024: "Говорят, че ума с магия съм ти взела и сочат “Вижте вещицата!” Изпивам ти кръвта, така съм те... На снимката е Анелия? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 18:20 Report Share Публикувано Понеделник в 18:20 Айдееее 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 18:28 Report Share Публикувано Понеделник в 18:28 преди 52 минути, Emanuela.Carey каза: Три часа по-късно като си пияна на куче: This could be us ако ме беше спонсорирал за сиси 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Понеделник в 18:31 Report Share Публикувано Понеделник в 18:31 Коце ще бъде във Велико Търново на 7 ноември. Ех, тоя път ще го изтърва. А колко хубаво беше като бях там в Търново на участието му и преживяванията ми. Много хубаво си изкарах в Търново. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Понеделник в 18:52 Report Share Публикувано Понеделник в 18:52 преди 20 минути, Sunlight каза: Коце ще бъде във Велико Търново на 7 ноември. Ех, тоя път ще го изтърва. А колко хубаво беше като бях там в Търново на участието му и преживяванията ми. Много хубаво си изкарах в Търново. братът на Борис Дали там ли ще е, за да ида и да ме разчекне като пиле на грил? 1 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 18:52 Author Report Share Публикувано Понеделник в 18:52 преди 1 час , meleto каза: Тая песен Топ, топ... мина и замина. Що за годишен хит е? Нещо приеми да чуем. А последната песен на Анелия ти казах, че е флоп. Месец по-късно не е в топ 25 дори! Ами искаме или не, един от ТОП хитовете на 2024 година в Поп-фолка. И може би най-големия хит на пролетта след "Мой си мерак", заедно с "Къртиш" и "Лудница". Никакъв флоп не е песента на Анелия. Това е най-успешната й самостоятелна песен от години насам. Говоря за "Имам друг". "Буря" имаше шансове, но не я пусна в подходящ момент.... Та така. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 18:54 Author Report Share Публикувано Понеделник в 18:54 преди 37 минути, Mr. Greshen каза: На Преса са пак две песни? На първата е тагната Петя Радева, а сега на втората Росен Димитров. Нормално. Да се надяваме.... Сигурно пак ще са през една седмица. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Понеделник в 18:59 Report Share Публикувано Понеделник в 18:59 преди 7 минути, fengergana каза: братът на Борис Дали там ли ще е, за да ида и да ме разчекне като пиле на грил? Той винаги е там. Нали му е озвучител и шофьор. Обаче май Коце не пее новата песен по участия. Тя нещо не се получи. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 19:00 Author Report Share Публикувано Понеделник в 19:00 преди 1 минута, Sunlight каза: Той винаги е там. Нали му е озвучител и шофьор. Обаче май Коце не пее новата песен по участия. Тя нещо не се получи. Със Софи Маринова ли? С право.... По-тъпа песен май не беше пускал. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Понеделник в 19:04 Report Share Публикувано Понеделник в 19:04 преди 2 минути, DevilWish каза: Със Софи Маринова ли? С право.... По-тъпа песен май не беше пускал. Забавна беше нещо в началото, ама омръзна много бързо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 19:07 Author Report Share Публикувано Понеделник в 19:07 преди 4 минути, Sunlight каза: Забавна беше нещо в началото, ама омръзна много бързо. След такъв голям хит като песента им от 2020 година да пуснат това е жива излагация. Обаче това за Софи Маритова е типично. "Бурята в сърцето" с Устата..... после "Точно ти" се получи..... може би и "Мой си дяволе", а разните бози като "Бате, шефе" и "Дива любов", а там и последната никой не ги слуша..... Тази година хита му е "Моята принцеса". Няма ли да пуска нещо самостоятелно? Иначе с Преслава дуетите му имат възходящ прогрес, защото първата им песен беше срам и простотия, но "Не ми пречи" и "Сладкото зло" бяха класи над нея. Особено "Сладкото зло", мога да кажа, че песента е невероятна, но когато излезе не бях много на такава вълна. Но си беше от големите хитове на 2022. Същото важи и за "Не ми пречи" - дуета на 2009 година. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Понеделник в 19:10 Report Share Публикувано Понеделник в 19:10 преди 8 минути, DevilWish каза: След такъв голям хит като песента им от 2020 година да пуснат това е жива излагация. Обаче това за Софи Маритова е типично. "Бурята в сърцето" с Устата..... после "Точно ти" се получи..... може би и "Мой си дяволе", а разните бози като "Бате, шефе" и "Дива любов", а там и последната никой не ги слуша..... Тази година хита му е "Моята принцеса". Няма ли да пуска нещо самостоятелно? Иначе с Преслава дуетите му имат възходящ прогрес, защото първата им песен беше срамо и простотия, но "Не ми пречи" и "Сладкото зло" бяха класи над нея. Особено "Сладкото зло", мога да кажа, че песента е невероятна, но когато излезе не бях много на такава вълна. Но си беше от големите хитове на 2022. Същото важи и за "Не ми пречи" - дуета на 2009 година. Бурята в сърцето я има благодарение на Устата. Софи е спряла да има хитове и продуцента й е помолил Устата да направи песен с нея, че Софи да има хит, защото продуцентът й казал,че тогава отдавна не е имала хит и да й съживи кариерата, той прави песента с нея. Тя песента е испанска в оригинал. Обаче новата песен на Райна май се харесва. Има 350 000 гледания. Сега я дават. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Понеделник в 19:21 Report Share Публикувано Понеделник в 19:21 преди 28 минути, fengergana каза: братът на Борис Дали там ли ще е, за да ида и да ме разчекне като пиле на грил? Пожелавам ти Борката да те разчекне. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Понеделник в 19:22 Report Share Публикувано Понеделник в 19:22 преди 13 минути, Sunlight каза: Обаче новата песен на Райна май се харесва. Има 350 000 гледания. Сега я дават. Купува гледания. Беше влезнала в дневния топ 20 с 50К, след което в даден изпадна от топ 100. После се завърна на някое място към №80 и след това отново приближи топ 20 с 40 и нещо хиляди. Райна се излага. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Понеделник в 19:25 Report Share Публикувано Понеделник в 19:25 преди 3 минути, DarkChild каза: Пожелавам ти Борката да те разчекне. пожелавай ми всеки ден това да ме правят! 🤪 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Понеделник в 19:37 Report Share Публикувано Понеделник в 19:37 преди 1 час, Mr. Greshen каза: На Преса са пак две песни? На първата е тагната Петя Радева, а сега на втората Росен Димитров. Значи пак 2 флопа наведнъж? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Понеделник в 19:39 Report Share Публикувано Понеделник в 19:39 Офф, Супер Саш е направил кавър на тази песен: Кому е нужно да я съсипва така 🙄 И защо изобщо продължава да пее??? @Emanuela.Carey ма мило, кажи му да си стои като текстописка (ама за треторазрядните ако може) 😩 Заради него не стъпвам в Илюжън и Сикретс. Големият управител! Омръзна ми на всяка певица да се вре на сцената, за да пее "Не е лошо момче, ама не става" 🙄 Изприщвам се само като го пиша, камо ли да го слушам 😂 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Понеделник в 19:52 Report Share Публикувано Понеделник в 19:52 Данна защо е все на лайф в Тик Ток както в момента и няма участия? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Понеделник в 19:59 Report Share Публикувано Понеделник в 19:59 Мангото Сандрито много колегиална и мъжка постъпка да сподели лапсуса на Галена в "Гласът на България". Оплюват я в коментарите. Дано никога повече не работи с него! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Понеделник в 20:08 Report Share Публикувано Понеделник в 20:08 Райна ако купува, пудела и Аладин как са я минали с 500к,а лайковете им имат само 2к разлика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 20:08 Report Share Публикувано Понеделник в 20:08 преди 6 минути, Just_Me каза: Мангото Сандрито много колегиална и мъжка постъпка да сподели лапсуса на Галена в "Гласът на България". Оплюват я в коментарите. Дано никога повече не работи с него! Тя работила ли е някога с него? Той е протеже на Ганев като цяло и ако е участвал в нейна песен е било заради него. Иначе аз не разбрах какъв е точно лапсуса? Проверих в Гугъл и наистина има термин “Глисандо” в пеенето. Някой да ни просветли какво толкова страшно е казала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 20:14 Report Share Публикувано Понеделник в 20:14 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.