Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

Майййко, тая вечер викам чакай да вляза да видя някой присъствал качил ли е клипчета от концерта на Глория, това-онова, то пак се почнали някакви препирни. На колко години станахте?

На нито един концерт не съм бил тая година и нямам намерение засега, но се радвам, че си пълни залите и театрите жената. Успех си е, при все че дори не е имало плакати в града.

Но по повод заяждания от страна на някакви анонимки какви хора били в залата... е добре да се каже - погледнете се първо вие, защото съм сигурен, че не мязате на нищо и че щом се хабите да обсъждате външния вид на хората, не сте ок със своя. Типично за тоя форум. А едно време какви разговори имаше... пада ви яко нивото, не сте ок отстрани, дори и на майтапи да го карате - да си го знаете!

Поздравления за всички, които правят концерти изобщо, без значение Глория, Преслава, Ритон, Лила, Веско, Киров, Миро и с каква публика са им пълни залите. Хората все са си хора. Който събира хора, значи има какво да им пее. Дъвчете си дъвките някъде другаде.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Gerganafen каза:

Отново твое лично, субективно мнение.

Човек, много си се изложил с тоя едит:

Подивя като се пошегувахме относно лицевите изражения на твойта "кралска агитка", един куп грозни определения за хуморът ни, а какви са тия епитети за Пресовите сега? Да не искаш да измерват хората с гейометър преди всеки концерт? Сакън недей, че тогава Гло хептен пред никой няма да пее. :( 

Поне каза, че Прес заслужава да става по-добра, пак е нещо. :D 

Е сори, надявам се да не ти е лично, но фактите са си факти ... и на двата концерта си имаше дразнещи гейтаци, просто при Преслава бяха повече и се усещаха повече.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, adorable каза:

Майййко, тая вечер викам чакай да вляза да видя някой присъствал качил ли е клипчета от концерта на Глория, това-онова, то пак се почнали някакви препирни. На колко години станахте?

На нито един концерт не съм бил тая година и нямам намерение засега, но се радвам, че си пълни залите и театрите жената. Успех си е, при все че дори не е имало плакати в града.

Но по повод заяждания от страна на някакви анонимки какви хора били в залата... е добре да се каже - погледнете се първо вие, защото съм сигурен, че не мязате на нищо и че щом се хабите да обсъждате външния вид на хората, не сте ок със своя.

Поздравления за всички, които правят концерти изобщо, без значение Глория, Преслава, Ритон, Лила, Веско, Киров, Миро и с каква публика са им пълни залите.

Ето го и тоя, другия Ентелегентен - дойде и веднага отсъди, че "бил сигурен как не сме приличали на нищо". Разлика между коментар за лицево изражение и такъв за външен вид правиш ли, умен? Или щом е относно фенове на Глорийка давай да атакуваме направо с тежката артилерия. Много ниско ниво, сори.

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, adorable каза:

Но по повод заяждания от страна на някакви анонимки какви хора били в залата... е добре да се каже - погледнете се първо вие, защото съм сигурен, че не мязате на нищо и че щом се хабите да обсъждате външния вид на хората, не сте ок със своя. Типично за тоя форум. А едно време какви разговори имаше... пада ви яко нивото, не сте ок отстрани, дори и на майтапи да го карате - да си го знаете!

Поздравления за всички, които правят концерти изобщо, без значение Глория, Преслава, Ритон, Лила, Веско, Киров, Миро и с каква публика са им пълни залите. Хората все са си хора. Дъвчете си дъвките някъде другаде.

Напротив, секси сме!

• Like 2
  • Love 1
  • Kiss 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Ето го и тоя, другия Ентелегентен - дойде и веднага отсъди, че "бил сигурен как не сме приличали на нищо". Разлика между коментар за лицево изражение и такъв за външен вид правиш ли, умен? Или щом е относно фенове на Глорийка давай да атакуваме направо с тежката артилерия. Много ниско ниво, сори.

Първосигнални като примАта, на който подражават

• Like 1
  • Thanks 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Шшш, ти нещо? Никога не съм имал проблем с теб, като сме писали тук - не съм визирал и теб в случая, а някакви хора, на които за първи път им чета никове. Глория, мисля, доказах, че мога да я критикувам и затова не съм ѝ на концерта, така че тая ярост отде я изкара, не знам. Ирониите ти не са на място. "Умен", вика, мааайко. Какво ви става, бе хора?

Докачливи до безобразие на тема певици. Ако това ще ви успокои - от феновете на всяка има много по-стойностни и адекватни индивиди от самите певици. Не тях защитавам. Едните са се обезобразили, други са се самозабравили, и така. Но всеки, който прави концерт, заслужава уважение. Концерта като такъв коментирайте, другото няма смисъл.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, adorable каза:

Шшш, ти нещо? Никога не съм имал проблем с теб, като сме писали тук - не съм визирал и теб в случая, а някакви хора, на които за първи път им чета никове. Глория, мисля, доказах, че мога да я критикувам и затова не съм ѝ на концерта, така че тая ярост отде я изкара, не знам. Ирониите ти не са на място. "Умен", вика, мааайко. Какво ви става, бе хора?

При положение, че аз май първи цитирах Готиния, естествено, че ще си помисля, че имаш предвид и мен. И кой ти каза, че е ирония? По принцип създаваш впечатление на умен човек, но тоя път коментира на ниско ниво. Успокойте страстите и преди да се нахвърлите на хората си спомнете, че тия са просто певици. Да, просто певици.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Gerganafen каза:

При положение, че аз май първи цитирах Готиния, естествено, че ще си помисля, че имаш предвид и мен. И кой ти каза, че е ирония? По принцип създаваш впечатление на умен човек, но тоя път коментира на ниско ниво. Успокойте страстите и преди да се нахвърлите на хората си спомнете, че тия са просто певици. Да, просто певици.

Готиния ако е решил да ви дразни или просто да шерне нещо, аз просто влязох да видя какво е пяла Глория, но се натъкнах на други неща, които ме изумиха - и пак повтарям, не точно от теб. Това сваля от нивото. Аз умен ли съм или прост не знам, нито има значение.

Не бих сравнявал певица с певици, концертите им. Не ми е интересно да присъствам. Като няма човешко отношение или се събират примадони, или се пеят едни и същи песни - ами няма да присъствам до момента, в който не видя развитие. Мисълта ми е, че от останалата част от публиката си има нормални хора, които представа си нямат тука какви неща се пишат и едва ли ще им приятно да си видят лицата, описани като такива или онакива. Тя и Преслава се е обезобразила, ама са се събрали хора да я слушат.

Да, просто певици са. Но да знаеш, че понякога към Глория по презумпция има хейт или сарказъм, само щото е тя. Като има успех, нека се признае и толкоз, както и на другите се признава. Като е сгафила, сгафила е.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, stereoto_ каза:

image.png.216a94a431ff6234c88c40642f96db28.pngimage.png.cb4d2b0cfb123cae62630b1897dbbd20.png 

Пълна зала! Отново! Браво, Глория!

А .. мани. Селска вечеринка, ужас. Грозни и тъпи хора, събрани да гледат провиснала бабка. Тук, в този форум, само високо интелектуални неща са свикнали да гледат хората ... 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

спрете да се карате за Глория,че напълнила зала Русе, а елате и напълнете мен🤪

Много ме ядосват днеска, скарай им се😘

• Like 4
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

спрете да се карате за Глория,че напълнила зала Русе, а елате и напълнете мен🤪

От този момент, си обща за мен, от този момент си друга съвсем ... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, gotiniq каза:

Screenshot_20241122_002013_Chrome.jpg.062c7e4ea23fa2e7fa9f97084ceb1138.jpg

За мен обаче на всеки такъв по-голям концерт трябва да има различна програма и това да е основният елемент на изненада. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, adorable каза:

За мен обаче на всеки такъв по-голям концерт трябва да има различна програма и това да е основният елемент на изненада. 

Хубаво би било. Тези 3 концерта на Глория, определено си бяха по-различни от предишните и по-добри.

А иначе, концертите от турнето и на Coldplay например, бяха едни и същи навсякъде тази година, на Ed Sheeren също. Вероятно има причина да е така.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, gotiniq каза:

Хубаво би било. Тези 3 концерта на Глория, определено си бяха по-различни от предишните и по-добри.

А иначе, концертите от турнето и на Coldplay например, бяха едни и същи навсякъде тази година, на Ed Sheeren също. Вероятно има причина да е така.

Може да пее каквото си поиска, различни периоди и албуми. Знам, че няма как да се мине без определени песни, но един път може да пробва и без тях, е така, за самата изненада.

Иначе последните 3 наистина бяха по-различни. Някои песни не бяха чувани с години, добри версии им беше направила. Видимо имаше някаква градация и концепция.

Видях клипче на дуета със Стораро одеве, май на плейбек беше. Те май за първи път официално я представят на голяма сцена заедно.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , gotiniq каза:

А .. мани. Селска вечеринка, ужас. Грозни и тъпи хора, събрани да гледат провиснала бабка. Тук, в този форум, само високо интелектуални неща са свикнали да гледат хората ... 

Явно е, че цяло Две могили се е изсипало тук. Граждани не виждам.

Иначе супер проста сцена. Такива ги има на всеки селски празник. Толкова ли не можа да измисли нещо по-стилно.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , adorable каза:

Поздравления за всички, които правят концерти изобщо, без значение Глория, Преслава, Ритон, Лила, Веско, Киров, Миро и с каква публика са им пълни залите. Хората все са си хора. Който събира хора, значи има какво да им пее. Дъвчете си дъвките някъде другаде.

Аз съм супер секси. 🥰

Коментирай новата песен на Камзи, в твой стил е - сигурно ще ти хареса:

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , gotiniq каза:

Най-сетне един адекватен коментар в тоя форум.

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...