Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , DarkChild каза:

Явно е, че цяло Две могили се е изсипало тук. Граждани не виждам.

Иначе супер проста сцена. Такива ги има на всеки селски празник. Толкова ли не можа да измисли нещо по-стилно.

И кво стана? Гюрулту не напълни концерта в Пловдив - втория по големина град в България, а в София го напълни за 1 година  с близо 1 500 души по-малко. Русенския за 4-5 месеца - 6 000 човека са си купили билети. Ами селския корен си личи от далеч. Хубаво, че съселяните й са отишли да я уважат, но в провинцията е по-успешна, отколкото сред елита и буржоата. Доколкото група квартални пияници, пишещи мислите си  урина на някой ъгъл след бурен пиянски запой, могат да бъдат причислявани като елит и буржоа.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

И кво стана? Гюрулту не напълни концерта в Пловдив - втория по големина град в България, а в София го напълни за 1 година  с близо 1 500 души по-малко. Русенския за 4-5 месеца - 6 000 човека са си купили билети. Ами селския корен си личи от далеч. Хубаво, че съселяните й са отишли да я уважат, но в провинцията е по-успешна, отколкото сред елита и буржоата. Доколкото група квартални пияници, пишещи мислите си  урина на някой ъгъл след бурен пиянски запой, могат да бъдат причислявани като елит и буржоа.

Математиката определено не ти е сила, поне не се опитвай да се изяваваш публично с нея. 😶‍🌫️

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Andrew Cunanan. каза:

Сега като и Фатмес, и Кама не са в Пайнер - коя е Певица на 2002-ра? Дайте направо на Преси статуетката!

Някоя била още на майка си в ... ако цитираме Счетоводителката. За да не е въпросната ;) 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза:

Дали самата Преслава помни, че е издавала такъв проект?

Защо да не помни?

Защото рекламира силно токсичен продукт, водещ до пристрастряване, на малки, 11-13 годишни деца? 

Или защото е снимала ала-лезбо сцени със църковно законната жена на мъжа си? 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , swiftiebe каза:

Там ли е най- голямата фенка Гроздева 

Най-голямата фенка, Гроздова, от село, в дъмаджанка, за видната трактористка със сигурност е била. Все пак е била в траур как и в тая зала не са пуснали любимото превозно стредство! 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , swiftiebe каза:

Ами да, Кали е права - Глория няма хит от 20 години поне . Била е силна още когато годините са започвали с цифрата 1. От десетилетия е кръгла НУЛА . Кралица е само сред стари г**таци реално, за последните 2 поколения е точно никоя. 

Е как, има си солиден хит жената, даже няколко. Коя друга има толкова матрял да разпечата потници и тениски, "да не ти забия един шЪмар", "д**ба и к**рвите смотани", "втори номер копита", "ама ти си илиЯци", тя просто няма акъл да завърти бизнеса както трябва. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Gerganafen каза:

Колко много кофти определения в 3 изречения, много сладко. Аз лично съм във форума за смеха, за теб не знам. Цяла Рамания вика на Лидия "Тройница", преди Гергана беше "бездарница", да виждаш да ми пука? Не са ни майки, нито сестри, нито пък ни издържат. По-добре да ги обсъждат с лоши или майтапчийски коментари, отколкото да не са коментирани изобщо. Тогава вече е зле.

И добре че не са :) Като гледаме отношението и към майките, а пък за сестрите ... мани мани 

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза:

images?q=tbn:ANd9GcT94xcPz8CCSqC2LuSVNe4

Ма и ти ли си ходил на концерта в РусИ? Такива пресни снимкови материали с Гюрулту, много и тича розавата жилетка междудругото. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Lelqtian каза:

И добре че не са :) Като гледаме отношението и към майките, а пък за сестрите ... мани мани 

Стрина Гю с като долупоставения клип кога? Тоти е щедра, може да й позволи да направи кавър на хита, тъй както й отстъпи вече използван и амортизиран мъж за креватно джудо:

• Love 2
  • skull 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Арената на Молците дето ги хвалехте е била почти наполовина празна. Главно е имало хора на правостоящите места.

На мен хич не ми изглежда наполовина празна. Само по себе си е похвално, че изобщо са се решили на такава крачка след едва 4-5 години кариера, а не след 20-30, като всички чалгари, които правят концерти днес (освен една). За визуалното представяне да не говорим.

https://vm.tiktok.com/ZNe32mRLf/

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Арената на Молците дето ги хвалехте е била почти наполовина празна. Главно е имало хора на правостоящите места.

Арената беше на 85% пълна. Повече билети са продали от Софка и Стораро, при които беше пълно с покани.

Единствената, която мачка всички до момента по този показател е Преслава, при която беше фул макс.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, SG каза:

На мен хич не ми изглежда наполовина празна. Само по себе си е похвално, че изобщо са се решили на такава крачка след едва 4-5 години кариера, а не след 20-30, като всички чалгари, които правят концерти днес (освен една). За визуалното представяне да не говорим.

https://vm.tiktok.com/ZNe32mRLf/

Айде бе, не ти изглежда.  
Ако на чалга концерт бяха толкова рехави местата щеше една седмица да спамиш, че е жанра е умрял.

IMG-0406.jpg

• Like 6
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, FikLena каза:

Палома има 3 деца?

https://vm.tiktok.com/ZGdYWLADL/
Изтеглете TikTok, за да се насладите на повече публикации. Тази публикация е споделена чрез TikTok: https://vm.tiktok.com/ZGdYWaWwf/

2 са от първия му брак. Той е вдовец.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Недооценен хит!

Излезе ми реклама от някакъв клуб и вървеше тая за фон - не е лоша като за Лиса.

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , gotiniq каза:

pic1.jpg.acb89b9814bd8a1657d4d03835139595.jpg

pic2.jpg.c2ec8c2ebc13b45c53638a463ad3abff.jpg

pic3.jpg.31713aaa8236cc1700e8f77faf9486db.jpg

pic4.jpg.4d3c2474ba71355ad4ff07dec010a153.jpg

pic5.jpg.7ba7c083d4cd33c9add385d26482785d.jpg

Maлко по добре от на Преслава, но отново е могло да е доста по добре. Та концертите им са по - зле от тоя на Глория и Нов Фолк 2002 откъм визуална част. И двете са просто поизпяли песни. Сега не знам колко е бил дълъг концерта й, но е определено по големия от този в НДК. Могла е за най - големия си концерт да се постарае повече.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, WindWalkerMonk каза:

Maлко по добре от на Преслава, но отново е могло да е доста по добре. Та концертите им са по - зле от тоя на Глория и Нов Фолк 2002 откъм визуална част. И двете са просто поизпяли песни. Сега не знам колко е бил дълъг концерта й, но е определено по големия от този в НДК. Могла е за най - големия си концерт да се постарае повече.

3 часа. Иначе билетите са били по-евтини от софийския концерт (25 - 50 лв.), което предполага и по-скъпия наем на зала 1 на НДК. За тези цени на билетите, няма как да се докара техника за хубава сцена, още по-ефектно осветление, озвучаване и пиротехника от София, защото струва скъпо да се наеме и още по-скъпо да се транспортира. Предвид цените на билетите, се е използвало и постното оборуване, което предлага Арена Русе. Иначе да, ако Глория можеше да продаде билети по 100-150 лв. в Русе, можело е и да се положи повече старание за красива сцена и уникални ефекти. Както се казва, за тез пари, толкоз.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...