Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 100% жена, Скъпи купи ми нещо, Досаден ден и Погрешен адрес също си бяха хитове от този албум. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: https://fb.watch/w0oGPRjiLn/ https://fb.watch/w0oIxXZ87o/ E Галена също беше, да. Има фалшиви моменти, особено в началото на първия клип, но може да е от нечуване. Каквото е евтинджос всичко, може и да няма слушалка, каквато е нужна на голяма сцена. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 9 часа , Lelqtian каза: Защо да не помни? Защото рекламира силно токсичен продукт, водещ до пристрастряване, на малки, 11-13 годишни деца? Или защото е снимала ала-лезбо сцени със църковно законната жена на мъжа си? В първият момент помислих, че @Fast e написал този коментар. Ако не се напиеш като свиня', ако не се надрусаш до смърт (буквално) за какво живееш изобщо?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 11 минути, Stela каза: Може би трябва да се пази след операцията и да не го натоварва известно време. Съмнявам се от сега да се пази за концерта. Това втора операция ли е? Имаше една навремето май. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 11 часа , gotiniq каза: Математиката определено не ти е сила, поне не се опитвай да се изяваваш публично с нея. 😶🌫️ 💅👄💅 Незнам на експертното мнение на "Готиния" от някакъв си чалга форум ли да се доверя или на Държавната зрелостна комисия. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 17 минути, Stela каза: Изслушай песните от албума 100%-ва жена, доста добър е. Той е от 98-ма година, а Циганско сърце излезе 99-та в The best албума. Ааа, 100%-ва ми е любима - култово звучене! Яша! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, gotiniq каза: Как не знаеш втората песен, че тя си беше топ къртачка едно време? Музиката й е топ специално на тази песен. В зала 1 на НДК си беше ок сцената на Гюруто. Да, тази в НДК е по-добре, критиката ми е най-вече за русенската. Но и на трите концерта можеше да се постигне повече откъм визуалната част, според мен. На Пресиния също, и на Софка и Стораро. Повече ефекти, повече шоу, пък дори и те самите да са по-статични. Говорим за ТОП звезди на България от последните 35 години... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 6 минути, Stela каза: 100% жена, Скъпи купи ми нещо, Досаден ден и Погрешен адрес също си бяха хитове от този албум. ga 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: 💅👄💅 Незнам на експертното мнение на "Готиния" от някакъв си чалга форум ли да се доверя или на Държавната зрелостна комисия. Луд ли си, разбира се че е все тая и изобщо не е имало нужда от такова действие от товоя страна. То пък вярно да не се пошегува и "подразни" човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Току що, gotiniq каза: Луд ли си, разбира се че е все тая и изобща не е имало нужда от нлтакова действие от товоя страна. То пък верно да не се пошегува и "подразни" човек. Коя ти е любимата песен на Гюрулту? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Коя ти е любимата песен на Гюрулту? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 8 минути, SG каза: Да, тази в НДК е по-добре, критиката ми е най-вече за русенската. Но и на трите концерта можеше да се постигне повече откъм визуалната част, според мен. На Пресиния също, и на Софка и Стораро. Повече ефекти, повече шоу, пък дори и те самите да са по-статични. Говорим за ТОП звезди на България от последните 35 години... Какво разбираш под шоу? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: 💅👄💅 Незнам на експертното мнение на "Готиния" от някакъв си чалга форум ли да се доверя или на Държавната зрелостна комисия. Знаем добре, че си изкарал оценката си в хоризонтално положение под комисията. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Коя ти е любимата песен на Гюрулту? Отдавна съм отдалечен от тази музика като цяло, даже снощи бях на концерта на Молец. Слушам други стилове музика от поне 10+ години, където съм запознат повече с творчества и ала бала. Хвърлям по едно око на Глория от сантимент и защото работи професионално за някои неща, че детството и тийн годините са ми били в онези най-силни времена на чалгата и когато Глория беше най-вървежна. Точно затова ме кефят повече нейни стари песни, но и има и нови сполучливи песни, които няма как да станат масово харесвани от новите тийнове. Визирам песни като Вярвам в любовта, Еднопосочен път, Двойна игра, Прегърни ме, Добре дошла скитнице, Ако счупят всяка нота, Изсвирете нещо ударно ... и такива разни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 50 минути, Balkandji1 каза: Този коментар е лайкнат с любов от Герганафен. Ех, Герганафен, остаряването не ти прости и на теб. Чест е за мен да деля със Счетоводителката такъв верен фен като теб.Все ме плашиш с бръчки и остаряване - не съм инфлуенцър, че да се вглъбявам в такива работи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 9 часа , Lelqtian каза: Е как, има си солиден хит жената, даже няколко. Коя друга има толкова матрял да разпечата потници и тениски, "да не ти забия един шЪмар", "д**ба и к**рвите смотани", "втори номер копита", "ама ти си илиЯци", тя просто няма акъл да завърти бизнеса както трябва. Както и "От мен имаш едно стимулиращо НЕ". Последното бих го носил на тениска. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Най-доброто интервю на Анелия: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 9 часа , Lelqtian каза: Ма и ти ли си ходил на концерта в РусИ? Такива пресни снимкови материали с Гюрулту, много и тича розавата жилетка междудругото. Не съм ходил, но така или иначе живеем в един квартал. Често мяркам леля Стефче. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 8 часа , SG каза: На мен хич не ми изглежда наполовина празна. Само по себе си е похвално, че изобщо са се решили на такава крачка след едва 4-5 години кариера, а не след 20-30, като всички чалгари, които правят концерти днес (освен една). За визуалното представяне да не говорим. https://vm.tiktok.com/ZNe32mRLf/ Вресислава трябваше още 2009-та да направи концерт и щеше да препълни НДК-то. Много пропуснати възможности при нея. Но сега поне канализира този блян, наречен самостоятелен концерт, и то повече от успешно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Също и гардеробът на Гюра е демоде. Да си намери стилист. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, Balkandji1 каза: Тук Андрю Кюнан в безкрайните си лиготии изпада в настроения да плюе Глория редовно, да й се присмива и увлича още няколко злоради елемента след себе си. Голямо увлечение да плюем певица с три големи успешни концерта за годината. Всички могат да последват невероятния ми пример! 🥰 преди 10 минути, DarkChild каза: Също и гардеробът на Гюра е демоде. Да си намери стилист. То щото песньовките й са много модерни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, Stela каза: Мога да кажа евала и на Преслава и на Глория за концертите тази година. Също и на Тони Стораро. За уважение е, че са се решили и са го направили. Преслава напълни на макс Арената, евала, тя е по-актуална от Глория и е нормално да напълни тази зала. Трябва обаче да се признае и успеха на Глория, защото 3 концерта са си събитие. Не се хващайте за някакви минимални празни места, защото залите си бяха почти пълни. Бях на концерта в НДК и мога да ви кажа, че имаше и млади хора, както и такива на средна възраст. Съвсем нормално е да има хора на по-голяма възраст, на които Глория е била любимка на младините им, или когато са били деца. Глория е желязна на сцена като пеене на живо и присъствие. Нищо, че не прави шоу, ние знаем, че тя не е по тези неща, не разчита на това, а на пеенето си. В НДК имаше хора и от други градове, не само от София. Дори мога да кажа, че от актулните по времето на Глория изпълнители няма кой да направи 3 успешни концерта в една година с толкова пълни зали. Нито Камелия, нито Деса, нито Ивана. Глория има по-успешни проекти от последните на Камелия примерно. Ячето, дуета с Тони Стораро, дори ремикса на Скъпи купи ми нещо са по-популярни. Топа на Европа > кариерата на Гюра 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Топа на Европа > кариерата на Гюра Ти к'во, свърши работа на касата на столичната Билла и дойде да ръсиш глупости наред ли? 🤣😂 я се осъзнай малко и иди да похарчиш някой лев, петък е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 28 минути, Gerganafen каза: Чест е за мен да деля със Счетоводителката такъв верен фен като теб.Все ме плашиш с бръчки и остаряване - не съм инфлуенцър, че да се вглъбявам в такива работи. Той и на мен е фен, нищо, че сега ме понаплюл. Има вкус за потребители, но не и за певици. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза: В първият момент помислих, че @Fast e написал този коментар. Ако не се напиеш като свиня', ако не се надрусаш до смърт (буквално) за какво живееш изобщо?! Това може би да съм го казал веднъж преди 6-7 години. Позицията ми е ясна, но не съм развален грамофон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари