Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза:

Както и "От мен имаш едно стимулиращо НЕ". Последното бих го носил на тениска.

Сега изглежда много по-добре. Ужасен период е било.

преди 24 минути, DarkChild каза:

Също и гардеробът на Гюра е демоде. Да си намери стилист.

Износва стари дрехи, няма лошо - екологична е.

Мегахит Гюра:

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Няма как да се твърди, че Камелия не можела да направи три успешни концерта в 1 година, като тя никога не е опитвала подобен тип изява. Колкото и да пишете за Камелия - жената си има най-успешната кариера от първата генерация на чалгата. И без нови песни, и с нови песни флопове - има претъпкани участия. Част от новите й проекти са супер лачени, качествени и силни. И до ден-днешен има едни 5-10 вечни мегахита, дето се знаят от цялата държава.

Преди 2 месеца имахме в офиса имахме тиймбилдинг в Стара Загора. Всички плюят чалга и не я слушат. Само аз бях единственият открит чалгар. Втората вечер изкарахме в един караоке клуб - на естрадата беше ок избухване, на рока - тъпеене, на латиното - леко избухване, на чалгата клубът щеше да се събори. Всички бяха на крака и се раздаваха на макс. И то на стари песни като "И ловец съм..", "Луда по тебе", "Нещо неТипично", "Ние сме номер 1" и други. Песен на любимата Ви Глория не прозвуча. За сметка на това всички знаеха "По, по, по" на Галя и Азо.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, DarkChild каза:

Какво разбираш под шоу?

За всеки изпълнител това може да значи нещо различно. За такива като Преслава и Глория, които не обичат да си дават зор, а само да се мотаят по сцената с широки фейк усмивки и да пеят, може би нещо такова:

Не ми се мисли какво щеше да се случи в залата ако Галена се беше появила така като Кристина хаха :D

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

Вресислава трябваше още 2009-та да направи концерт и щеше да препълни НДК-то. Много пропуснати възможности при нея. Но сега поне канализира този блян, наречен самостоятелен концерт, и то повече от успешно.

2009 още бяха твърде баламосани, че концертите на Пайнер са им достатъчни. Но 2014 трябваше вече, за 10-годишнината, после и 2019, заедно с албума. На този етап вече се забелязваше, че кокошарника дава на заден и че не трябва да се разчита главно на фирмените вечеринки.

Пресли поне обеща концерт и го направи. Моя Десунка се канеше през 2013, после направо си го обяви за 2016, след това уж пак се е канила за 2021, после 2023 каза, че й се иска да е скоро, а след като Преси си обяви нейния, тя, да не е по-назад, даде ново обещание - 2026. :cv:

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, SG каза:

Да, тази в НДК е по-добре, критиката ми е най-вече за русенската. Но и на трите концерта можеше да се постигне повече откъм визуалната част, според мен. На Пресиния също, и на Софка и Стораро. Повече ефекти, повече шоу, пък дори и те самите да са по-статични. Говорим за ТОП звезди на България от последните 35 години...

Да, визуално бяха слаби и на Глория, и на Преслава, някакви мултимедии от 2005-та...

Глория не знам кой я снима "behind scenes" на тези клипчета, дето е качила, ама са абсурдни. Да купи един гимбал, ебаси... :D Има прости приложения за монтаж и обработка, излага се, по-добре само снимки да качва.

Ето как се прави:

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, pacho каза:

Да, визуално бяха слаби и на Глория, и на Преслава, някакви мултимедии от 2005-та...

Глория не знам кой я снима "behind scenes" на тези клипчета, дето е качила, ама са абсурдни. Да купи един гимбал, ебаси... :D Има прости приложения за монтаж и обработка, излага се, по-добре само снимки да качва.

Ето как се прави:

Ай, стига с тез сърбежи. Гюра е по-добра.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

OK.RU

Ах този фолк - Райко Кирилов, Камелия, Стефан Митров, Кати - By Planetcho

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

500 баби с жълти рокли заобиколиха Веско Маринов на концерт!

Синът на водещата си тананика Лятна жълта рокля. 

Аз: Дойде ерата на Весио Маринов. 

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

500 баби с жълти рокли заобиколиха Веско Маринов на концерт!

Синът на водещата си тананика Лятна жълта рокля. 

Аз: Дойде ерата на Весио Маринов. 

Фън факт: Една от приятелките на майка ми е отишла с жълта рокля на участие на Веско в ресторант и той е пял на ушенце.

• Haha 2
  • Wow 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

тези ТВ версии са много фън. Тук виждаме Гло, Кама, Еклерени, Коцето, които някак си се задържаха.

А пък Цветелина, Екстра Нина, Силвия и Елвира Георгиева...

На Луна й личи, че още тогава си е била хахо. 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Karma93 каза:

тези ТВ версии са много фън. Тук виждаме Гло, Кама, Еклерени, Коцето, които някак си се задържаха.

Тъбнейлът е абсолютен топ:
image.png.e769f5e886354eb40fa7ade3c3927c3f.png

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Karma93 каза:

Екстра Нина още е актуална, а Луна е най-нормалната певица.

• Love 2
  • skull 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Българките не са това, което бяха... :roll1:

WWW.FACEBOOK.COM

В деня на християнското семейство, феята на любовта се пренесе в нашето подкаст предаване. За мен беше удоволствие да разговарям с @nataliabsimeonova. Цялото интервю в YT канала Alexander Vlog . ....

• Like 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

WWW.FACEBOOK.COM

В деня на християнското семейство, феята на любовта се пренесе в нашето подкаст предаване. За мен беше удоволствие да разговарям с @nataliabsimeonova. Цялото интервю в YT канала Alexander Vlog . ....

Emiliq изглежда подмладена в този клип.

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Balkandji1 каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Феята на любовта! 🤭

• Haha 4

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Balkandji1 каза:

Именно. Грандиозен успех за регион с малко население като Русе. Трети концерт за годината, отново успешен. В Пловдив имаше тук-таме празни места, но цените не билетите бяха високи, почти 100 лв. за хубаво място. Освен това много от пловдивските й фенове вероятно са били на концерта й в НДК, разстоянието Пловдив-София се взима за 1 час.

Отдавна тръбя, че българите масово надебеляха и погрозняха. Това е резултат от няколко фактора, не виждам нищо изненадващо, че публиката на концерта не била достойна за конкурс за красота.

Тук Андрю Кюнан в безкрайните си лиготии изпада в настроения да плюе Глория редовно, да й се присмива и увлича още няколко злоради елемента след себе си. Голямо увлечение да плюем певица с три големи успешни концерта за годината.

Screenshot_20241122_225641_Facebook.jpg

• Thanks 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , z_o_ каза:

От 1 януари 2025 г. официално сме членове на Шенген, поздрав с този хит на феКали който скоро ще стане на четвърт век:

Само едно уточнение, че песента не визира кога ще сме пълноправни членове на Шенген, а кога ще ни извадят от черния списък на Шенген. До края 2001г. трябваха визи за пътуване в страните от Шенген и се получаваха трудно. Ходиш в консулството, молби, такси, интервюта...Изобщо малко знаете за тези времена. Питайте леля си Данче, тя ще ви разкаже.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, DarkChild каза:

Значи осветление, озвучаване, сцена били дело на бившия мъж на Силвия Кацарова. Затова толкова ретро.

Русе ми е любимият български град. Коментирай!

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Топа на Европа > кариерата на Гюра

Поздрав от 400-те хил. гледания на тази песен. Как избра точно нея да пуснеш за сравнение... 😁 

Никой не отрича предишните успехи на Камелия и старите й хитове, но това не променя факта, че вече няма този интерес към нея. Виждаш го и от последната й песен. Готина е, но никой не я забеляза. С флопове, без флопове ще продължава да запълва само клубовете, такива концерти няма да направи. Добре, че беше Джокович да се зашуми около името й за няколко дни. Щом Глория е направила 3 успешни концерта значи има кой да се вълнува от нея. Щом се кефиш и възхваляваш концерта на Преслава, тогава признай, че и за Глория това е успех. Никой не те кара да я обичаш и харесваш, нито да я слушаш. Просто е малко тъпо да се подиграваш за концертите й само защото не ти е любимка. И на мен Преслава не ми е любимата певица, но признах успешния й концерт, успеха на новите й песни и албума. Дори съжалявам, че не отидох на концерта. Ако има следващия път бих отишла с удоволствие. През годините много пъти съм критикувала Глория и е имало защо, но това сега си е успех. За мащабите на музикална България е доста добре. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...