asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: Както и "От мен имаш едно стимулиращо НЕ". Последното бих го носил на тениска. Сега изглежда много по-добре. Ужасен период е било. преди 24 минути, DarkChild каза: Също и гардеробът на Гюра е демоде. Да си намери стилист. Износва стари дрехи, няма лошо - екологична е. Мегахит Гюра: 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Няма как да се твърди, че Камелия не можела да направи три успешни концерта в 1 година, като тя никога не е опитвала подобен тип изява. Колкото и да пишете за Камелия - жената си има най-успешната кариера от първата генерация на чалгата. И без нови песни, и с нови песни флопове - има претъпкани участия. Част от новите й проекти са супер лачени, качествени и силни. И до ден-днешен има едни 5-10 вечни мегахита, дето се знаят от цялата държава. Преди 2 месеца имахме в офиса имахме тиймбилдинг в Стара Загора. Всички плюят чалга и не я слушат. Само аз бях единственият открит чалгар. Втората вечер изкарахме в един караоке клуб - на естрадата беше ок избухване, на рока - тъпеене, на латиното - леко избухване, на чалгата клубът щеше да се събори. Всички бяха на крака и се раздаваха на макс. И то на стари песни като "И ловец съм..", "Луда по тебе", "Нещо неТипично", "Ние сме номер 1" и други. Песен на любимата Ви Глория не прозвуча. За сметка на това всички знаеха "По, по, по" на Галя и Азо. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 47 минути, DarkChild каза: Какво разбираш под шоу? За всеки изпълнител това може да значи нещо различно. За такива като Преслава и Глория, които не обичат да си дават зор, а само да се мотаят по сцената с широки фейк усмивки и да пеят, може би нещо такова: Не ми се мисли какво щеше да се случи в залата ако Галена се беше появила така като Кристина хаха преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза: Вресислава трябваше още 2009-та да направи концерт и щеше да препълни НДК-то. Много пропуснати възможности при нея. Но сега поне канализира този блян, наречен самостоятелен концерт, и то повече от успешно. 2009 още бяха твърде баламосани, че концертите на Пайнер са им достатъчни. Но 2014 трябваше вече, за 10-годишнината, после и 2019, заедно с албума. На този етап вече се забелязваше, че кокошарника дава на заден и че не трябва да се разчита главно на фирмените вечеринки. Пресли поне обеща концерт и го направи. Моя Десунка се канеше през 2013, после направо си го обяви за 2016, след това уж пак се е канила за 2021, после 2023 каза, че й се иска да е скоро, а след като Преси си обяви нейния, тя, да не е по-назад, даде ново обещание - 2026. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 51 минути, SG каза: Да, тази в НДК е по-добре, критиката ми е най-вече за русенската. Но и на трите концерта можеше да се постигне повече откъм визуалната част, според мен. На Пресиния също, и на Софка и Стораро. Повече ефекти, повече шоу, пък дори и те самите да са по-статични. Говорим за ТОП звезди на България от последните 35 години... Да, визуално бяха слаби и на Глория, и на Преслава, някакви мултимедии от 2005-та... Глория не знам кой я снима "behind scenes" на тези клипчета, дето е качила, ама са абсурдни. Да купи един гимбал, ебаси... Има прости приложения за монтаж и обработка, излага се, по-добре само снимки да качва. Ето как се прави: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 10 минути, pacho каза: Да, визуално бяха слаби и на Глория, и на Преслава, някакви мултимедии от 2005-та... Глория не знам кой я снима "behind scenes" на тези клипчета, дето е качила, ама са абсурдни. Да купи един гимбал, ебаси... Има прости приложения за монтаж и обработка, излага се, по-добре само снимки да качва. Ето как се прави: Ай, стига с тез сърбежи. Гюра е по-добра. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ах този фолк - Райко Кирилов, Камелия, Стефан Митров, Кати - By Planetcho OK.RU Ах този фолк - Райко Кирилов, Камелия, Стефан Митров, Кати - By Planetcho 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 От 1 януари 2025 г. официално сме членове на Шенген, поздрав с този хит на феКали който скоро ще стане на четвърт век: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 500 баби с жълти рокли заобиколиха Веско Маринов на концерт! Синът на водещата си тананика Лятна жълта рокля. Аз: Дойде ерата на Весио Маринов. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 минута, SantaCloud каза: 500 баби с жълти рокли заобиколиха Веско Маринов на концерт! Синът на водещата си тананика Лятна жълта рокля. Аз: Дойде ерата на Весио Маринов. Фън факт: Една от приятелките на майка ми е отишла с жълта рокля на участие на Веско в ресторант и той е пял на ушенце. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 тези ТВ версии са много фън. Тук виждаме Гло, Кама, Еклерени, Коцето, които някак си се задържаха. А пък Цветелина, Екстра Нина, Силвия и Елвира Георгиева... На Луна й личи, че още тогава си е била хахо. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 минути, Karma93 каза: тези ТВ версии са много фън. Тук виждаме Гло, Кама, Еклерени, Коцето, които някак си се задържаха. А пък Цветелина, Екстра Нина, Силвия и Елвира Георгиева... На Луна й личи, че още тогава си е била хахо. Тъбнейлът е абсолютен топ: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Тъбнейлът е абсолютен топ: Харли Куин след седмица в България 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 6 минути, Karma93 каза: тези ТВ версии са много фън. Тук виждаме Гло, Кама, Еклерени, Коцето, които някак си се задържаха. А пък Цветелина, Екстра Нина, Силвия и Елвира Георгиева... На Луна й личи, че още тогава си е била хахо. Екстра Нина още е актуална, а Луна е най-нормалната певица. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 минута, asylum каза: Екстра Нина още е актуална, а Луна е най-нормалната певица. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Българките не са това, което бяха... 19 хил. гледания · 3,5 хил. реакции | В деня на християнското... WWW.FACEBOOK.COM В деня на християнското семейство, феята на любовта се пренесе в нашето подкаст предаване. За мен беше удоволствие да разговарям с @nataliabsimeonova. Цялото интервю в YT канала Alexander Vlog . .... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Българките не са това, което бяха... 19 хил. гледания · 3,5 хил. реакции | В деня на християнското... WWW.FACEBOOK.COM В деня на християнското семейство, феята на любовта се пренесе в нашето подкаст предаване. За мен беше удоволствие да разговарям с @nataliabsimeonova. Цялото интервю в YT канала Alexander Vlog . .... Emiliq изглежда подмладена в този клип. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 39 минути, Balkandji1 каза: Българките не са това, което бяха... 19 хил. гледания · 3,5 хил. реакции | В деня на християнското... WWW.FACEBOOK.COM В деня на християнското семейство, феята на любовта се пренесе в нашето подкаст предаване. За мен беше удоволствие да разговарям с @nataliabsimeonova. Цялото интервю в YT канала Alexander Vlog . .... Феята на любовта! 🤭 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 часа , Balkandji1 каза: Именно. Грандиозен успех за регион с малко население като Русе. Трети концерт за годината, отново успешен. В Пловдив имаше тук-таме празни места, но цените не билетите бяха високи, почти 100 лв. за хубаво място. Освен това много от пловдивските й фенове вероятно са били на концерта й в НДК, разстоянието Пловдив-София се взима за 1 час. Отдавна тръбя, че българите масово надебеляха и погрозняха. Това е резултат от няколко фактора, не виждам нищо изненадващо, че публиката на концерта не била достойна за конкурс за красота. Тук Андрю Кюнан в безкрайните си лиготии изпада в настроения да плюе Глория редовно, да й се присмива и увлича още няколко злоради елемента след себе си. Голямо увлечение да плюем певица с три големи успешни концерта за годината. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 10 минути, gotiniq каза: Ами, нека повече чалга концерти да се правят там! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 29 минути, gotiniq каза: Глория с най-посещавания концерт в Арена Русе, по-голям интерес от този на Лили Иванова. Рекордьор! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 часа , z_o_ каза: От 1 януари 2025 г. официално сме членове на Шенген, поздрав с този хит на феКали който скоро ще стане на четвърт век: Само едно уточнение, че песента не визира кога ще сме пълноправни членове на Шенген, а кога ще ни извадят от черния списък на Шенген. До края 2001г. трябваха визи за пътуване в страните от Шенген и се получаваха трудно. Ходиш в консулството, молби, такси, интервюта...Изобщо малко знаете за тези времена. Питайте леля си Данче, тя ще ви разкаже. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Значи осветление, озвучаване, сцена били дело на бившия мъж на Силвия Кацарова. Затова толкова ретро. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 часа , DarkChild каза: Това втора операция ли е? Имаше една навремето май. Мисля, че е само тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 28 минути, DarkChild каза: Значи осветление, озвучаване, сцена били дело на бившия мъж на Силвия Кацарова. Затова толкова ретро. Русе ми е любимият български град. Коментирай! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Топа на Европа > кариерата на Гюра Поздрав от 400-те хил. гледания на тази песен. Как избра точно нея да пуснеш за сравнение... 😁 Никой не отрича предишните успехи на Камелия и старите й хитове, но това не променя факта, че вече няма този интерес към нея. Виждаш го и от последната й песен. Готина е, но никой не я забеляза. С флопове, без флопове ще продължава да запълва само клубовете, такива концерти няма да направи. Добре, че беше Джокович да се зашуми около името й за няколко дни. Щом Глория е направила 3 успешни концерта значи има кой да се вълнува от нея. Щом се кефиш и възхваляваш концерта на Преслава, тогава признай, че и за Глория това е успех. Никой не те кара да я обичаш и харесваш, нито да я слушаш. Просто е малко тъпо да се подиграваш за концертите й само защото не ти е любимка. И на мен Преслава не ми е любимата певица, но признах успешния й концерт, успеха на новите й песни и албума. Дори съжалявам, че не отидох на концерта. Ако има следващия път бих отишла с удоволствие. През годините много пъти съм критикувала Глория и е имало защо, но това сега си е успех. За мащабите на музикална България е доста добре. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари