asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 2 минути, Stela каза: Поздрав от 400-те хил. гледания на тази песен. Как избра точно нея да пуснеш за сравнение... 😁 Никой не отрича предишните успехи на Камелия и старите й хитове, но това не променя факта, че вече няма този интерес към нея. Виждаш го и от последната й песен. Готина е, но никой не я забеляза. С флопове, без флопове ще продължава да запълва само клубовете, такива концерти няма да направи. Добре, че беше Джокович да се зашуми около името й за няколко дни. Щом Глория е направила 3 успешни концерта значи има кой да се вълнува от нея. Щом се кефиш и възхваляваш концерта на Преслава, тогава признай, че и за Глория това е успех. Никой не те кара да я обичаш и харесваш, нито да я слушаш. Просто е малко тъпо да се подиграваш за концертите й само защото не ти е любимка. И на мен Преслава не ми е любимата певица, но признах успешния й концерт, успеха на новите й песни и албума. Дори съжалявам, че не отидох на концерта. Ако има следващия път бих отишла с удоволствие. През годините много пъти съм критикувала Глория и е имало защо, но това сега си е успех. За мащабите на музикална България е доста добре. Ебава се, бе. Той й е фен. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 минути, Stela каза: Поздрав от 400-те хил. гледания на тази песен. Как избра точно нея да пуснеш за сравнение... 😁 Никой не отрича предишните успехи на Камелия и старите й хитове, но това не променя факта, че вече няма този интерес към нея. Виждаш го и от последната й песен. Готина е, но никой не я забеляза. С флопове, без флопове ще продължава да запълва само клубовете, такива концерти няма да направи. Добре, че беше Джокович да се зашуми около името й за няколко дни. Щом Глория е направила 3 успешни концерта значи има кой да се вълнува от нея. Щом се кефиш и възхваляваш концерта на Преслава, тогава признай, че и за Глория това е успех. Никой не те кара да я обичаш и харесваш, нито да я слушаш. Просто е малко тъпо да се подиграваш за концертите й само защото не ти е любимка. И на мен Преслава не ми е любимата певица, но признах успешния й концерт, успеха на новите й песни и албума. Дори съжалявам, че не отидох на концерта. Ако има следващия път бих отишла с удоволствие. През годините много пъти съм критикувала Глория и е имало защо, но това сега си е успех. За мащабите на музикална България е доста добре. Там е работата, че този потребител неведнъж е показвал, че я харесва - песните й, годините й на върха. Знае й дискографията, обича нейни нетолкова популярни песни, но има някакви свои настроения с биполярен характер, в които изпада и изпитва удоволствие в следващ момент да я принизява подигравателно и със педе**растка злоба. То поне да имаше смисъл вчера и днес... а то, усмива жената, в момент, в който тя има рекордна посещаемост в една от най-големите зали в страната. На дар пиран направиха това момче @gotiniq че публикувал няколко снимки от концерта. После с какво настроение потребителите да се връщат отново в този форум, след като нестабилни елементи леят злоба безпричинно срещу тях? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 10 минути, Stela каза: Поздрав от 400-те хил. гледания на тази песен. Как избра точно нея да пуснеш за сравнение... 😁 Никой не отрича предишните успехи на Камелия и старите й хитове, но това не променя факта, че вече няма този интерес към нея. Виждаш го и от последната й песен. Готина е, но никой не я забеляза. С флопове, без флопове ще продължава да запълва само клубовете, такива концерти няма да направи. Добре, че беше Джокович да се зашуми около името й за няколко дни. Щом Глория е направила 3 успешни концерта значи има кой да се вълнува от нея. Щом се кефиш и възхваляваш концерта на Преслава, тогава признай, че и за Глория това е успех. Никой не те кара да я обичаш и харесваш, нито да я слушаш. Просто е малко тъпо да се подиграваш за концертите й само защото не ти е любимка. И на мен Преслава не ми е любимата певица, но признах успешния й концерт, успеха на новите й песни и албума. Дори съжалявам, че не отидох на концерта. Ако има следващия път бих отишла с удоволствие. През годините много пъти съм критикувала Глория и е имало защо, но това сега си е успех. За мащабите на музикална България е доста добре. Само вмятам, че има втора вълна за Камелия в следствие на Джокович .. станала е и рекламно лице и е навсякъде по рекламите в момента. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GSA Публикувано Ноември 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 22 Няма как да не изкажа и аз мнение за концерта на Преслава. Искам да я поздравя за смелостта, но е ясно, че тя концерт трябваше да направи още в пика си през 2007-8-9 година. Много песни е изпяла и всички на живо, за което и правя евала. Най-голямата изненада за мен, може би, е “Умирам” - една от най-любимите ми нейни песни. Няма как да изпее всичко, но тя има прекалено много хитове и уникални нереализирани песни, затова нека прави по-често концерти и просто да сменя подбора на трак листа. Няма как да не отбележа осезаемата промяна в гласа на Преслава. Пеейки “Водка с утеха”, “Лъжа е”, просто се усеща, че вече не е онзи звънлив и мощен глас от преди 10-15 години, което е до някъде нормално, но задимените кръчми няма как да влияят добре. Гласът на една Глория ми се струва по-запазен. Константин и Софи - крайно излишни и досадни. Други песни можеше да изпее вместо да губи време с тях. И аз подкрепям, че “Не ми пречи” трябваше да се изпее вместо онзи комерс. Родата: сестра и крайно излишна, изпей една песен с нея и това е. Племенницата до някъде добра идея, защото поне чухме “Пия за тебе.” Паола, много сладка, но не беше мястото това дете да пее най-актуалния ти хит. Да, майка си, мило ти е, но хората са дошли да чуят теб. Улицата 2 пъти напълно ненужно също. Хубави тоалети, сценографията и видеостената са под въпрос, но като за първи концерт пред 15,000, мога да я оправдая. А и гореспоменатите неща бяха по-големите проблеми. Появата на Галена ми напълни душата също. Нека има разбирателство и любов. Стига вражди и конкуренция. В заключение ще кажа, че съжалявам, че не присъствах. Преслава я обичам от “Тази нощ безумна”, когато много малко хора повярвахме в нея. Тя е от певиците, които трябва да правят концерти всяка година. Толкова силна дискография - нека радва хората по-често. Стига с тези смешни участия. Браво Преси - ти и Глори тази година представихте поп-фолка в една друга светлина напук на душманите и интелектуалците. 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 20 минути, asylum каза: Русе ми е любимият български град. Коментирай! Поне в това отношение имаш вкус. 🙈 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 минута, DarkChild каза: Поне в това отношение имаш вкус. 🙈 Хаха, защото ти си от там. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Току що, Balkandji1 каза: Хаха, защото ти си от там. Зарад Гюра. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 А тези, които пак омаловажават Глория за сметка на певачки с нито един голям концерт зад гърба си, както Фокса казваше на времето: Статут се мери на голямата сцена. За съжаление, някои си останаха без такава и вече десетилетка са само по кръчмите.. Като са толкова вървежни Ивана, Деса и Кама, хайде да ги видим на голям концерт и тогава пак ще говорим. Ивана направи няколко преди 2-3 години, така че нея бих я изключил. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 6 минути, Balkandji1 каза: Там е работата, че този потребител неведнъж е показвал, че я харесва - песните й, годините й на върха. Знае й дискографията, обича нейни нетолкова популярни песни, но има някакви свои настроения с биполярен характер, в които изпада и изпитва удоволствие в следващ момент да я принизява подигравателно и със педе**растка злоба. То поне да имаше смисъл вчера и днес... а то, усмива жената, в момент, в който тя има рекордна посещаемост в една от най-големите зали в страната. На дар пиран направиха това момче @gotiniq че публикувал няколко снимки от концерта. После с какво настроение потребителите да се връщат отново в този форум, след като нестабилни елементи леят злоба безпричинно срещу тях? Не си спомням да е показвал, че я харесва, но щом казваш явно е така. На мен ми беше грозен начина по който беше описана публиката. Стари или млади, слаби или пълнички, това са хора и е тъпо да стават обект на подигравки само за да се принизи успеха на Глория. Понякога е по-добре да замълчим в такива моменти вместо да отричаме и принизяваме човек. Пак казвам, че малко изпълнители могат да си позволят да направят и един концерт, а какво остава за три. А @gotiniq ми се вижда точен и не мисля, че ще се откаже да влиза само заради вчерашните изцепки. Надявам се да е така. Момчето доста добре отсипа на тия коментари 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Защо Азис и Емрях живеят заедно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза: В първият момент помислих, че @Fast e написал този коментар. Ако не се напиеш като свиня', ако не се надрусаш до смърт (буквално) за какво живееш изобщо?! Ако цитираме (или перефразираме) зайката тоя път, монахините в манастира! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 час , FikLena каза: Защо Азис и Емрях живеят заедно? Защото и двамата имат спешна нужда от PR - единия, за да поддържа някакъв интерес към себе си извън брат си и баща си, а другият - защото това го крепи жив на тия години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 8 часа , Stela каза: Поздрав от 400-те хил. гледания на тази песен. Как избра точно нея да пуснеш за сравнение... 😁 Никой не отрича предишните успехи на Камелия и старите й хитове, но това не променя факта, че вече няма този интерес към нея. Виждаш го и от последната й песен. Готина е, но никой не я забеляза. С флопове, без флопове ще продължава да запълва само клубовете, такива концерти няма да направи. Добре, че беше Джокович да се зашуми около името й за няколко дни. Щом Глория е направила 3 успешни концерта значи има кой да се вълнува от нея. Щом се кефиш и възхваляваш концерта на Преслава, тогава признай, че и за Глория това е успех. Никой не те кара да я обичаш и харесваш, нито да я слушаш. Просто е малко тъпо да се подиграваш за концертите й само защото не ти е любимка. И на мен Преслава не ми е любимата певица, но признах успешния й концерт, успеха на новите й песни и албума. Дори съжалявам, че не отидох на концерта. Ако има следващия път бих отишла с удоволствие. През годините много пъти съм критикувала Глория и е имало защо, но това сега си е успех. За мащабите на музикална България е доста добре. Той и Веселин Маринов има поне 3 концерта в НДК в идните дни тая година, това означава ли че някой се вълнува от дейностите му освен кварталните шивачки и производителите на жълти боя за текстил? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 2 часа , FikLena каза: Защо Азис и Емрях живеят заедно? Лесбийска история 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Изключително класна и талантлива. Красива. Мамма миа. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 20 минути, SantaCloud каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Изключително класна и талантлива. Красива. Мамма миа. Вижте коментарите под клипа хахахаха 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 9 часа , DarkChild каза: Зарад Гюра. Зарад Яница и Ивена, както и тази прима: 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 46 минути, SantaCloud каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Изключително класна и талантлива. Красива. Мамма миа. Машшала по-скоро. Поне добре се е ориентирала и крои да се пласира ханъма в Турция. Съвсем искрено и желая скорошен успех в тези начинания! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 31 минути, FikLena каза: Вижте коментарите под клипа хахахаха 100% сама си ги е писала тия коментари от различни акаунти. Дори роднините и ги е срам и се правят да не знаят за тия напъни. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 11 часа , Balkandji1 каза: Глория с най-посещавания концерт в Арена Русе, по-голям интерес от този на Лили Иванова. Рекордьор! Аз доказателства не виждам за това твърдение, а само гола интерпретация предвид неприязъм спрямо Примата' - Лили и боготворене на При'мата - Глория. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 10 часа , GSA каза: Няма как да не изкажа и аз мнение за концерта на Преслава. Искам да я поздравя за смелостта, но е ясно, че тя концерт трябваше да направи още в пика си през 2007-8-9 година. Много песни е изпяла и всички на живо, за което и правя евала. Най-голямата изненада за мен, може би, е “Умирам” - една от най-любимите ми нейни песни. Няма как да изпее всичко, но тя има прекалено много хитове и уникални нереализирани песни, затова нека прави по-често концерти и просто да сменя подбора на трак листа. Няма как да не отбележа осезаемата промяна в гласа на Преслава. Пеейки “Водка с утеха”, “Лъжа е”, просто се усеща, че вече не е онзи звънлив и мощен глас от преди 10-15 години, което е до някъде нормално, но задимените кръчми няма как да влияят добре. Гласът на една Глория ми се струва по-запазен. Константин и Софи - крайно излишни и досадни. Други песни можеше да изпее вместо да губи време с тях. И аз подкрепям, че “Не ми пречи” трябваше да се изпее вместо онзи комерс. Родата: сестра и крайно излишна, изпей една песен с нея и това е. Племенницата до някъде добра идея, защото поне чухме “Пия за тебе.” Паола, много сладка, но не беше мястото това дете да пее най-актуалния ти хит. Да, майка си, мило ти е, но хората са дошли да чуят теб. Улицата 2 пъти напълно ненужно също. Хубави тоалети, сценографията и видеостената са под въпрос, но като за първи концерт пред 15,000, мога да я оправдая. А и гореспоменатите неща бяха по-големите проблеми. Появата на Галена ми напълни душата също. Нека има разбирателство и любов. Стига вражди и конкуренция. В заключение ще кажа, че съжалявам, че не присъствах. Преслава я обичам от “Тази нощ безумна”, когато много малко хора повярвахме в нея. Тя е от певиците, които трябва да правят концерти всяка година. Толкова силна дискография - нека радва хората по-често. Стига с тези смешни участия. Браво Преси - ти и Глори тази година представихте поп-фолка в една друга светлина напук на душманите и интелектуалците. Най-вероятно ни е чела и затова заби "Умирам". Според мен на следващите концерти трябва да започне да налага част от нереализираните си невероятни песни покрай мегахитове. Иначе беше супер, че заби "Дума за вярност" - никога не съм вярвал, че би се сетила за тази песен, която всички много харесваме, но в тубата е някакси пренебрегната. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 10 часа , GSA каза: А тези, които пак омаловажават Глория за сметка на певачки с нито един голям концерт зад гърба си, както Фокса казваше на времето: Статут се мери на голямата сцена. За съжаление, някои си останаха без такава и вече десетилетка са само по кръчмите.. Като са толкова вървежни Ивана, Деса и Кама, хайде да ги видим на голям концерт и тогава пак ще говорим. Ивана направи няколко преди 2-3 години, така че нея бих я изключил. Глория с успех на Балканите кога? Щото Кама с една "Луда по тебе" разтресе целия балкан. Да не говорим колко по-успешна е от всичките накуп последните 8-9 години и то без да си дава зор. Сега дори беше в епицентъра на скандал с най-успешните тенисисти. Камелия може да направи концерт и съм сигурен, че ще й е пълен и супер успешен, просто тя се е отдала на майчинството и сега кариерата й не й приоритет номер 1, както бе дълги години. Отделно има стабилен мъж зад себе си. Глория с един стабилен мъж можеше още 10 години да е номер 1 и да има още по-титанични успехи, уви... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Глория с такъв прием КОГА? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 10 часа , Balkandji1 каза: Там е работата, че този потребител неведнъж е показвал, че я харесва - песните й, годините й на върха. Знае й дискографията, обича нейни нетолкова популярни песни, но има някакви свои настроения с биполярен характер, в които изпада и изпитва удоволствие в следващ момент да я принизява подигравателно и със педе**растка злоба. То поне да имаше смисъл вчера и днес... а то, усмива жената, в момент, в който тя има рекордна посещаемост в една от най-големите зали в страната. На дар пиран направиха това момче @gotiniq че публикувал няколко снимки от концерта. После с какво настроение потребителите да се връщат отново в този форум, след като нестабилни елементи леят злоба безпричинно срещу тях? След този ти коментар няма повече да напиша и един пост тук, камоли да вляза повече. 🖕 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Глория с успех на Балканите кога? Щото Кама с една "Луда по тебе" разтресе целия балкан. Да не говорим колко по-успешна е от всичките накуп последните 8-9 години и то без да си дава зор. Сега дори беше в епицентъра на скандал с най-успешните тенисисти. Камелия може да направи концерт и съм сигурен, че ще й е пълен и супер успешен, просто тя се е отдала на майчинството и сега кариерата й не й приоритет номер 1, както бе дълги години. Отделно има стабилен мъж зад себе си. Глория с един стабилен мъж можеше още 10 години да е номер 1 и да има още по-титанични успехи, уви... Зависи какво броим за балкански успехи. Може би стажа на Дунав мост на младини преди 100на години? А и нали взима пример от другата мостажийка еклеРени напоследък в лизането на дърти сърбежи? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари