asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 https://www.instagram.com/stories/romantikerhanofficial/3507211550173206021?utm_source=ig_story_item_share&igsh=dGFsNG5ybWRqYWE3 Romantik Erhan | BALIKESİR KADINLAR MATİNESİNDE ROMANTİK ERHAN VE BAYAN ROMANTİK YİNE YIKTI GEÇTİ❤️❤️#romantikerhan #konser #balıkesir #asosgarden | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 150 likes, 5 comments - romantikerhanofficial on November 22, 2024: "BALIKESİR KADINLAR MATİNESİNDE ROMANTİK ERHAN VE BAYAN... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 52 минути, Andrew Cunanan. каза: Глория с успех на Балканите кога? Щото Кама с една "Луда по тебе" разтресе целия балкан. Да не говорим колко по-успешна е от всичките накуп последните 8-9 години и то без да си дава зор. Сега дори беше в епицентъра на скандал с най-успешните тенисисти. Камелия може да направи концерт и съм сигурен, че ще й е пълен и супер успешен, просто тя се е отдала на майчинството и сега кариерата й не й приоритет номер 1, както бе дълги години. Отделно има стабилен мъж зад себе си. Глория с един стабилен мъж можеше още 10 години да е номер 1 и да има още по-титанични успехи, уви... А Преслава кога? По твоята логика, Камелия е над Преслава също, удри Камелия, топ звезда, машала! преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Аз доказателства не виждам за това твърдение, а само гола интерпретация предвид неприязъм спрямо Примата' - Лили и боготворене на При'мата - Глория. Кой път иска да ти се доказва на теб точно, умряла Глория за твоето нефелно мнение. Да беше отишъл сам да се убедиш или да си беше пуснал клипове от концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Глория с успех на Балканите кога? Щото Кама с една "Луда по тебе" разтресе целия балкан. Да не говорим колко по-успешна е от всичките накуп последните 8-9 години и то без да си дава зор. Сега дори беше в епицентъра на скандал с най-успешните тенисисти. Камелия може да направи концерт и съм сигурен, че ще й е пълен и супер успешен, просто тя се е отдала на майчинството и сега кариерата й не й приоритет номер 1, както бе дълги години. Отделно има стабилен мъж зад себе си. Глория с един стабилен мъж можеше още 10 години да е номер 1 и да има още по-титанични успехи, уви... С какво ги е забила накуп всичките в последните 8-9 години, защото Кама освен 2 хита, друго няма. Ама какъв музикален успех е този скандал, освен, че се раздуха още повече “Луда по тебе”. Какви други дивиденти извлече от него Камелия? Никакви музикални. Новата песен мина и замина (за съжаление, защото много я харесвам). За Балкански успех, Глория има и Ячето с 10 милиона гледания! Албум, концерт и книга се обещаха още 2014-15 година, много преди майчинството. Тогава пак я оправдавахте с нещо друго. Нека направи концерт, и тогава пак ще си говорим и целия форум ще я подкрепи, разбира се. Просто като се разбра, че Кама едва ли някога ще направи самостоятелен концерт, тук Фокса започна да говори, че файда от концертите нямало. Тезите се менят на всеки 2-3 години, според плановете на Кама.. преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Глория с такъв прием КОГА? Именно от същия концерт: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Фолк певица търси спасение в "Сделка или не", кърпи бюджет с печалба от предаването СНИМКА - Риалити SHOW.BLITZ.BG Ретро фолк певица удари дъното и липсата на участия я принудиха да се запише за "Сделка или не", надявайки се, че ще спечели добра сума. Певицата от години не е сред топ имената и намирането на работа се превръща в сериозен проблем. Затова се е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 6 минути, montil каза: Фолк певица търси спасение в "Сделка или не", кърпи бюджет с печалба от предаването СНИМКА - Риалити SHOW.BLITZ.BG Ретро фолк певица удари дъното и липсата на участия я принудиха да се запише за "Сделка или не", надявайки се, че ще спечели добра сума. Певицата от години не е сред топ имената и намирането на работа се превръща в сериозен проблем. Затова се е Спомням си, че и Дени от 88 на времето беше в "Сделка или не"? А май и Веси? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 5 часа , Lelqtian каза: Той и Веселин Маринов има поне 3 концерта в НДК в идните дни тая година, това означава ли че някой се вълнува от дейностите му освен кварталните шивачки и производителите на жълти боя за текстил? Към концертите на Веселин Маринов винаги е имало интерес. Редовно прави по повечето градове и винаги е пълно. Щом ще прави три поредни в НДК значи все някой го харесва. Какво значение има какви са. Не съм му фенка, но знам, че е любимец на доста хора. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 18 часа , gotiniq каза: Отдавна съм отдалечен от тази музика като цяло, даже снощи бях на концерта на Молец. Слушам други стилове музика от поне 10+ години, където съм запознат повече с творчества и ала бала. Хвърлям по едно око на Глория от сантимент и защото работи професионално за някои неща, че детството и тийн годините са ми били в онези най-силни времена на чалгата и когато Глория беше най-вървежна. Точно затова ме кефят повече нейни стари песни, но и има и нови сполучливи песни, които няма как да станат масово харесвани от новите тийнове. Визирам песни като Вярвам в любовта, Еднопосочен път, Двойна игра, Прегърни ме, Добре дошла скитнице, Ако счупят всяка нота, Изсвирете нещо ударно ... и такива разни. Не знам защо ми замириса на нафталин, но тая песеен не е ли на 15 години? Пък я водиш "нова" хахаха 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, SantaCloud каза: Не знам защо ми замириса на нафталин, но тая песеен не е ли на 15 години? Пък я водиш "нова" хахаха Ами всъщност да, ама в моите представи минава от "новите" или т.нар. новия период на Глория. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 3 минути, SantaCloud каза: Не знам защо ми замириса на нафталин, но тая песеен не е ли на 15 години? Пък я водиш "нова" хахаха Много секси аватар имаш ! "Замириса на пот" ! 1 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз доказателства не виждам за това твърдение, а само гола интерпретация предвид неприязъм спрямо Примата' - Лили и боготворене на При'мата - Глория. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Драги, Камелия е медиен продукт. Да, наложи няколко евъргрийни - може би 4-5 песни. Силно казано е можеща певица. Още от времето на турнетата я плюхме как грачи. А от клипове виждаме, че вече е нетърпима. Единствено слух на пияница може да хареса цвилеенето й.. Фокса ни я буташе едно десетилетие като значим играч и се получаваше медийната пропаганда. Факт, че се задържа в Гласът за без пари много дълго и си оправи медийния образ и няколко песни й се получиха. Но тя винаги е била повече бизнес ориентирана. С нищожни разходи - очаква големи постъпления. ЗАтова не вложи в концерти, пускаше по 1 песеен на година и тн. И си ходи на участия в пакет. Наистина не ми се вярва да напълни и НДК, ако тръгне в тая посока. А ако все пак се случи, препоръчвам на евентуалната аудитория ушна анестезия и спиртно омъртвяване на слуха. Ироничното е, че с отсечения нос и на дърти години, изглежда по-добре от 1999 година.:D А тогава беше набедена за топ икона. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 3 часа , gotiniq каза: А Преслава кога? По твоята логика, Камелия е над Преслава също, удри Камелия, топ звезда, машала! Спокойно, нали знаеш, че Глория има по-голям хит с Кеба от Преслава. 😁 Относно Камелия когато трябваше сме й признали успеха, но дай да лежи вече до края на живота си на Луда по тебе и Джокович ... 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 6 минути, DevilWish каза: Много секси аватар имаш ! "Замириса на пот" ! Веско вече не е поти като едно време. Ставите му не се оросяват ли? Не знам. + това бабите казват, че потта му била благодатна. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 33 минути, DevilWish каза: Спомням си, че и Дени от 88 на времето беше в "Сделка или не"? А май и Веси? И Пепа Петрова. преди 12 минути, SantaCloud каза: Не знам защо ми замириса на нафталин, но тая песеен не е ли на 15 години? Пък я водиш "нова" хахаха Стари са, да. преди 10 минути, gotiniq каза: Ами всъщност да, ама в моите представи минава от "новите" или т.нар. новия период на Глория. Новият й период е от дуета с Кеба насам, откогато отново й потръгна и се възроди. преди 4 минути, SantaCloud каза: Драги, Камелия е медиен продукт. Да, наложи няколко евъргрийни - може би 4-5 песни. Силно казано е можеща певица. Още от времето на турнетата я плюхме как грачи. А от клипове виждаме, че вече е нетърпима. Единствено слух на пияница може да хареса цвилеенето й.. Фокса ни я буташе едно десетилетие като значим играч и се получаваше медийната пропаганда. Факт, че се задържа в Гласът за без пари много дълго и си оправи медийния образ и няколко песни й се получиха. Но тя винаги е била повече бизнес ориентирана. С нищожни разходи - очаква големи постъпления. ЗАтова не вложи в концерти, пускаше по 1 песеен на година и тн. И си ходи на участия в пакет. Наистина не ми се вярва да напълни и НДК, ако тръгне в тая посока. А ако все пак се случи, препоръчвам на евентуалната аудитория ушна анестезия и спиртно омъртвяване на слуха. Ироничното е, че с отсечения нос и на дърти години, изглежда по-добре от 1999 година.:D А тогава беше набедена за топ икона. Кога пък си й светил на хонорара… 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, Stela каза: Спокойно, нали знаеш, че Глория има по-голям хит с Кеба от Преслава. 😁 Относно Камелия когато трябваше сме й признали успеха, но дай да лежи вече до края на живота си на Луда по тебе и Джокович ... 😂 Буквално. Даже Ивана е по-успешна - с концертите дето направи. Глория пък е далеч над двете. Това че има хитове е ок. Но друго е да имаш собствена публика, която идва да гледа конкретно теб.. А не в чалготеки - пияни-заляни, изпълнителят е за фон. Тъй че дори Софка, Стораро и Преслава са много над Кама. Нея дори не я слагам в топ 20 в днешни дни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Истинската счетоводителка на попфолка! Отнеха и тази титла от Еми! По време на интервю за Нова ТВ, Атиджа сподели, че печели 80 000 долара годишно като счетоводителка в САЩ. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 7 минути, SantaCloud каза: Веско вече не е поти като едно време. Ставите му не се оросяват ли? Не знам. + това бабите казват, че потта му била благодатна. Веско взима колаген за ставите редовно и няма проблеми. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Току що, asylum каза: И Пепа Петрова. Стари са, да. Новият й период е от дуета с Кеба насам, откогато отново й потръгна и се възроди. Кога пък си й светил на хонорара… Не мога да се сетя кой от журиращите презз годините беше споделил, че там се ходи за престиж и затова е отказал в някой от предните сезони. Май беше Миро. Естествено каза го завоалирано. А е известно от участници, че Гласът е с хипер нищожен бюджет. Относно хонорара й за чалготеките - Сашка как я пласираше 10 години според теб? Тя в силните си години беше на 4000 лв. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 8 минути, SantaCloud каза: Веско вече не е поти като едно време. Ставите му не се оросяват ли? Не знам. + това бабите казват, че потта му била благодатна. Потта му е: Дар от БоБа! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 2 минути, DevilWish каза: Потта му е: Дар от БоБа! Просто положението е: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Току що, DevilWish каза: Потта му е: Дар от БоБа! Едва ли, от Боба се случва друго нещо. Често пъъъърррр ишшшш във форума. Особено за клозетния образ на Тотя. В боба има фибри, едва ли води до потене. Тц. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Току що, gotiniq каза: Просто положението е: Любима песен ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 @Emanuela.Carey Днес нашите кралици ще коментират "Биг Брадър" заедно! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 преди 7 минути, SantaCloud каза: Едва ли, от Боба се случва друго нещо. Често пъъъърррр ишшшш във форума. Особено за клозетния образ на Тотя. В боба има фибри, едва ли води до потене. Тц. Идва сезона на Боба с киселото зело. Така, че и там се получава Газ, газ, дай газ. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, Gerganafen каза: @Emanuela.Carey Днес нашите кралици ще коментират "Биг Брадър" заедно! Тъкмо щях да те тагна Но се опасявам, че от Патрашкова и другия няма да могат да вземат думата. Особено Лидия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари