Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 1 час, SG каза:

Новият дует на Фиклена мен ме кефи повече от всички песни по албумите на Преслава и Галена (освен може би Писмо), но не бих могъл да си затворя очите пред поредния случай на безсрамен фейк трафик. Клип с подобни цифри щеше да мине Преслава още на първия-втория ден, но то баш там си е проблема - цифрите не са истински, или поне не са от България. И преди някой да се е заял по обичайния начин - да, и Алфа обичат да купуват.

Иначе в подкаста на Тото Емилия беше сто про сигурна, че новата песен ще е тотален хит.😆

Буквално Преслава прави по 220к на ден след 10 дни(реални). Как очакваш песен с 240/50к на трети ден да я мине? Плюс че от бг май правят горе-долу еднакви гледания с Прес, защото Фиклена са и в други три тренди, заради ромите в чужбина, абонирани за Фики. Абсолютно нищо нередно не е хванато засега, докато Лидия скача/пада по 50 позиции ден след ден, ама там нищо не казваш.(кажи си в случая Лидия, не Алфа както си писал)

• Like 2

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 13 минути, DanielPiliov каза:

Емилия добре си изигра картите и много хубаво си оправи сметките. Очаквам утре песента и да гръмне тотално и да е с ХИТ за годината.

Първи април е след повече от четири месеца, не сега. 

• Haha 4
  • skull 1

Сподели в други сайтове

Хит у Враца!

IMG_6243.jpeg

преди 12 минути, Willy каза:

Буквално Преслава прави по 220к на ден след 10 дни(реални). Как очакваш песен с 240/50к на трети ден да я мине? Плюс че от бг май правят горе-долу еднакви гледания с Прес, защото Фиклена са и в други три тренди, заради ромите в чужбина, абонирани за Фики. Абсолютно нищо нередно не е хванато засега, докато Лидия скача/пада по 50 позиции ден след ден, ама там нищо не казваш.(кажи си в случая Лидия, не Алфа както си писал)

И аз съм един от тях 😍

• Haha 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Willy каза:

Абе на Теа въобще не изглежда празно, даже напротив.(сторито на Сашка)

Пускала е безплатно накрая, няма да рискува да снимат полупразна зала. Не доумявам как го харесвате този вреден рептил.

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Balkandji1 каза:

Пускала е безплатно накрая, няма да рискува да снимат полупразна зала. Не доумявам как го харесвате този вреден рептил.

Светотатство е българи да й ходят на концерта на тая!

да бяха отишли на Малина!

WWW.INSTAGRAM.COM

188 likes, 5 comments - malina.official on November 23, 2024

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Алгоритъмът обикновено дава приоритет на по-новите песни, а тази на Фиклена има по-добри показатели във всичките си дни - въпреки което едвам мина Писмо и още не може да мине С нервите съм зле. В основния тренд дори не присъства, което също е показател за нещо съмнително. Както казах - още в началото трябваше да са се изстреляли на върха, както се случи и с двете песни на Преслава. Но и да приемем тези нереално изглеждащи цифри за реални - пак не е много похвално за Фики и Галена, че събрани заедно не могат да минат Преслава. ;)

Затапките за Лидия не вървят, след като не отричам манипулациите. И все пак в този канал има нещо много странно. Убеден съм, че Галин не се занимава през ден да сяда да купува гледания и да си вярва, че никой няма да забележи скоковете и спадовете. Според мен каналът е здраво прецакан заради фейк трафика и системата на YouTube се опитва да отсее реалното.

Сподели в други сайтове

Фики си е напазарил яко фейк трафик, 300К на ден пореден, в Спотифай макса им е 12 позиция, в Епъл мюзик 5 позиция. За песен с такива цифри трябва моментално да се изстреля на първите места, а тя едва мина "Не вдигай" в Епъл мюзик с 1 позиция 😄 В Ютуб с тези гледания пак не добутва до 1 място, а нещо и не успя да гръмне в тикток. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Гальо каза:

Фики си е напазарил яко фейк трафик, 300К на ден пореден, в Спотифай макса им е 12 позиция, в Епъл мюзик 5 позиция. За песен с такива цифри трябва моментално да се изстреля на първите места, а тя едва мина "Не вдигай" в Епъл мюзик с 1 позиция 😄 В Ютуб с тези гледания пак не добутва до 1 място, а нещо и не успя да гръмне в тикток. 

А от youtube са забранили присъствието на песента в главния Тренд. Очевидно има нещо...

Да видим дали купуването е разпределено във времето плавно или ще има срив тип Алфите в някой конкретен ден.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Тая песен на Фики и Галена дори не знам как звучи? Нито в тик-ток ми е излизала, нито някъде другаде! Ясно е, че гадния резак отново е напазарил...

Песента си е флоп отвсякъде и наистина Галена трябва да се научи да отказва на Сторарови!

• Like 2
Сподели в други сайтове

Връщам се от концерта на Тайрович в Арена Армеец: 

- брутално сценично присъствие и поведение , както и хореография и от време на време припяваше нашите кавъри с българските им версии. На Теа не знаят нито една нейна песен, която да я пее цялата публика с цяло гърло, та се наложи да пее на свои колеги от Сърбия

- Дж Дамян беше водещ, но изпя цели 5 песни, което беше безумно? Не е съвместен концерт, въпреки че той смаза с прием

- Галена пак се появи внезапно и смаза с прием, но топ звездата на вечерта беше Яни, който получи по-силен прием и от Теа, надпя я и накрая получи жесток бис

- Имаше много празни места в залата, просто след Преслава всичко бледнееше. Звука в залата ми се стори по-гаден откъм озвучаване, минимален бас на песните.

- обърна го на участие по едно време с кючеци 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Гальо каза:

В Ютуб с тези гледания пак не добутва до 1 място, а нещо и не успя да гръмне в тикток. 

Има около 15 000 видеа в Тик Ток от няколко саунда + има пусната реклама в социалните мрежи. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Голяма грешка на Галена да не направи голям концерт, а само да ходи като гост по тези на колегите си. Аз не знам не й ли е малко тъпо да се качва на сцената с няква дебютантка сръбкиня с почти никаква кариера - макс 5 години,която я изпревари и успя да направи концерт в Арената преди нея…

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, BaGaBoNtIn каза:

Голяма грешка на Галена да не направи голям концерт, а само да ходи като гост по тези на колегите си. Аз не знам не й ли е малко тъпо да се качва на сцената с няква дебютантка сръбкиня с почти никаква кариера - макс 5 години,която я изпревари и успя да направи концерт в Арената преди нея…

Ма коте, въпросната е направила турне каквото тая от Аватара ти няма да види и като гост. Какво да й е тъпо на Галена, тя Теа на стадион я викна. Галена знае, че няма как да я бие. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , SG каза:

Лидия е някакъв феномен. Била е в Тв ефир повече от всички от своята генерация, предизвиквала е истерии по клубовете и дори на концертна сцена, направила е сумати дуетни хитове... но няма нито един соло хит, който да е гръмнал мощно.

Поне аз и @Gerganafen успяхме да й добутаме Щрак до почти 10М, та да има за какво да я хвалим.:Jumpy:

Добутали сте я, тоя феномен докат не се изнесе от бардака на Маман, ще си остане Тройница и това е. 

• Like 1
  • Sad 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Lelqtian каза:

Добутали сте я, тоя феномен докат не се изнесе от бардака на Маман, ще си остане Тройница и това е. 

Извън бардака пък ще стане Забравеница.

• Haha 2
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Danger. каза:

Връщам се от концерта на Тайрович в Арена Армеец: 

- брутално сценично присъствие и поведение , както и хореография и от време на време припяваше нашите кавъри с българските им версии. На Теа не знаят нито една нейна песен, която да я пее цялата публика с цяло гърло, та се наложи да пее на свои колеги от Сърбия

- Дж Дамян беше водещ, но изпя цели 5 песни, което беше безумно? Не е съвместен концерт, въпреки че той смаза с прием

- Галена пак се появи внезапно и смаза с прием, но топ звездата на вечерта беше Яни, който получи по-силен прием и от Теа, надпя я и накрая получи жесток бис

- Имаше много празни места в залата, просто след Преслава всичко бледнееше. Звука в залата ми се стори по-гаден откъм озвучаване, минимален бас на песните.

- обърна го на участие по едно време с кючеци 

Брат ми и той беше там. Чакам го да се върне от София. 

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Grinch каза:

Не смятам, че която и да е от горепосочените буди голям интерес у масата. Реално единствено Камелия го направи и то с "Луда по тебе". Правят музика за феновете си, ако нещо се завърти е добре дошло. Това обаче няма да им промени значително бройката на участията или да им вдигне хонорара. Каквото и да се говори те ще си останат големи, дори и със статут на ретро певици. Много певици имаше, малко оставиха такива хитове.

Ама на никого не му дреме за Камелия. Ако тя беше някакъв фактор, след такава масирана реклама с Джокович, новите й песни трябваше да са с милиони гледания, следвайки трафика на Луда по тебе. 

Към днешна дата, Гло се представя най-добре от посочените. След това е Деси слива. Не е имала само дуети - хитове в последното десетилетие. Призната е от всички фенове на музиката, както Софка.

Кама>Ивана. Втората направи самостоятелни концерти - но медийно и като продукция е 0. Докато Кама я бие медийно, та дори и с 2-3 сезонни хита в последното десетилетие. 

Единствено Деса има шанс за актуалност и да избухне, защото е харесвана и от нечалгари. Ако направи Арена - ще я напълни със сигурност. Глория си е приемана само сред феновете на жанра. 

• Like 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...