Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Тя работила ли е някога с него? Той е протеже на Ганев като цяло и ако е участвал в нейна песен е било заради него.

Иначе аз не разбрах какъв е точно лапсуса? Проверих в Гугъл и наистина има термин “Глисандо” в пеенето.

Някой да ни просветли какво толкова страшно е казала.

В "Играй" онзи леко мазен отсвир е негов.

И аз четох и не разбрах - има глисандо, има портаменто, ама какво е трябвало да каже не знам.

Сподели в други сайтове

• Отговори 538
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 15 минути, fengergana каза:

Райна ако купува, пудела и Аладин как са я минали с 500к,а лайковете им имат само 2к разлика

Ами например Райна купува и лайкове, какво толкова чудно има?

Как си обясняваш за 1 ден да изпадне от топ 20 извън топ 100 и след няколко дни пак да се върне към топ 20?

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Тя работила ли е някога с него? Той е протеже на Ганев като цяло и ако е участвал в нейна песен е било заради него.

Иначе аз не разбрах какъв е точно лапсуса? Проверих в Гугъл и наистина има термин “Глисандо” в пеенето.

Някой да ни просветли какво толкова страшно е казала.

Работила е веднъж или два пъти. Сигурно след това й е предлагал други песнички, бил е отрязан и сега е кисел. Така на времето и Силвър, Папи Ханс, Ави Бенеди, Sergio и други си бяха повярвали и след едно общуване са очаквали Галена да им вземе песните които й предлагаха. При нея винаги стават нещата с екип и максимално изпипване на нещата, няма да им вземе нещо ей така.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

Как ще е минала и заминала, като е една от най-старите в топ 30 и често гравитира около топ 20? Още се слуша.

Песента на Анелия не  е флоп съотнесено към актуалното състояния на кариерата й. И тя се забеляза.

Нещо приеми от дискотеки? Скептичен съм към тази песен. 

Анелия... какво значи се е забелязала? Всъщност си прав. Всичките й песни флопват на 2.2 млн до 2.3 млн. в последната година. :D 

преди 2 часа , DevilWish каза:

Ами искаме или не, един от ТОП хитовете на 2024 година в Поп-фолка. И може би най-големия хит на пролетта след "Мой си мерак", заедно с "Къртиш" и "Лудница".
Никакъв флоп не е песента на Анелия. Това е най-успешната й самостоятелна песен от години насам. Говоря за "Имам друг". "Буря" имаше шансове, но не я пусна в подходящ момент.... Та така.

Къртиш? Лудница? Че това си бяха сезонно известни песни. Мой си мерак е един от хитовете на годината, факт. Ако Имам друг й е успешна самостоятелна песен, .... и сега видях, че Буря и песента на Токича все още я водят по гледания. 

Сподели в други сайтове

Лили Иванова: Не съм ходила на лекар да ми казва какво да ям и какво да не ям. Сама съм си направила режим.

Гюрулту и д-р Емилова:

uh-oh-melissa-mccarthy.gif

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Лили Иванова: Не съм ходила на лекар да ми казва какво да ям и какво да не ям. Сама съм си направила режим.

Гюрулту и д-р Емилова:

uh-oh-melissa-mccarthy.gif

Те лекарите по нейно време още са лекували хората с молитва и жертвоприношение

f84dcc0f-df1d-4910-bb33-110f95f0ca9c-0.png

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Те лекарите по нейно време още са лекували хората с молитва и жертвоприношение

f84dcc0f-df1d-4910-bb33-110f95f0ca9c-0.png

Резултатите са красноречиви

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , DevilWish каза:

Това чудо което пее със Стораро в един от най-големите хитове тази година - "Топ, топ, топ".
Мария май иска и тя хит. Между другото "АКО жена се изпърди" е най-големия хит на Марийка в новия й канал, днес прави 2 месеца и скоро ще чукне 1 М. Голямо постижение! ХИТ: Мария
image.png.337587e7dd3925b9ce0056a62e558e89.png

Първо тръгна от оная боза с фитнеса :D Бях го гледал по 78ТВ в предаването на онези от балета на Слави. И разправяше, че бил някакъв стилист на звездите ли кво беше забравих PR ли беше... Абее един невзрачен пък бил сред най-големите звезди извън и в БГ :D 

преди 7 часа , DevilWish каза:

Мария х Тони Стораро х Кирил Кирилов - “Я, Хабиби”💙 Очаквайте много скоро!

image.png.e5f7d02bc8855e9c59460db204ed145b.png

Предната й песен със Стругаро беше приличен гюбек, че и Стружката й е правил аранжимента :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , FolkEmpire каза:

Първо тръгна от оная боза с фитнеса :D Бях го гледал по 78ТВ в предаването на онези от балета на Слави. И разправяше, че бил някакъв стилист на звездите ли кво беше забравих PR ли беше... Абее един невзрачен пък бил сред най-големите звезди извън и в БГ :D 

Предната й песен със Стругаро беше приличен гюбек, че и Стружката й е правил аранжимента :D

Когато се съберат труженичка и скараджия от магистралата. 

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , fengergana каза:

братът на Борис Дали там ли ще е, за да ида и да ме разчекне като пиле на грил?

Въпроса е дали ще издържиш на трио Бик плюс брата ? 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Когато се съберат труженичка и скараджия от магистралата. 

Ми кво, бизнес партньори! В почивките между клиентите при него маа кифтета!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , meleto каза:

Нещо приеми от дискотеки? Скептичен съм към тази песен. 

Анелия... какво значи се е забелязала? Всъщност си прав. Всичките й песни флопват на 2.2 млн до 2.3 млн. в последната година. :D 

Къртиш? Лудница? Че това си бяха сезонно известни песни. Мой си мерак е един от хитовете на годината, факт. Ако Имам друг й е успешна самостоятелна песен, .... и сега видях, че Буря и песента на Токича все още я водят по гледания. 

Да, но те са сравнително по-стари от "Имам друг". Най-бързо мина милиона "Имам друг" от последните й песни. Следователно - най-успешната й песен за момента.
Ако "Къртиш" и "Лудница" са СЕЗОННО ИЗВЕСТНИ, хитове тази година освен "Мой си мерак", "Делта форс" и "Моята принцеса" - няма? Напротив. Хитове са си. Има едно 10-тина хитове тая година.
Мой си мерак
Делта форс
Моята принцеса
Топ, топ, топ
Къртиш 
Лудница
Ми амор - Десита
Окадар
От есенните предложения на Емилия и Слави, Анелия - Имам друг и песента на Азис.

Даже са повече от 10 песни. На Емануела й се получи с песента? Галена-Неговата жена, Зиг-Заг? 15-тина песни горе-долу....

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Sunlight каза:

Данна защо е все на лайф в Тик Ток както в момента и няма участия?

Защото е много стара, сбръчкана и вече грозна.

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, DevilWish каза:

Защото е много стара, сбръчкана и вече грозна.

Не обиждай така хората много стари, сбръчкани и грозни на леля Данче! 

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, DevilWish каза:

Да, но те са сравнително по-стари от "Имам друг". Най-бързо мина милиона "Имам друг" от последните й песни. Следователно - най-успешната й песен за момента.
Ако "Къртиш" и "Лудница" са СЕЗОННО ИЗВЕСТНИ, хитове тази година освен "Мой си мерак", "Делта форс" и "Моята принцеса" - няма? Напротив. Хитове са си. Има едно 10-тина хитове тая година.
Мой си мерак
Делта форс
Моята принцеса
Топ, топ, топ
Къртиш 
Лудница
Ми амор - Десита
Окадар
От есенните предложения на Емилия и Слави, Анелия - Имам друг и песента на Азис.

Даже са повече от 10 песни. На Емануела й се получи с песента? Галена-Неговата жена, Зиг-Заг? 15-тина песни горе-долу....

Може би на мен са ми завишени критериите. Виждам, че твоят радар засича почти всички песни като хит :D 

Между другото гледах клип от някаква чалготека - нова - и Цеци лудата пусна Делта Форс... беше мъртвило. Явно е хит само когато Галена е там.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Lelqtian каза:

Гърмежът се е завърнал! 🥰🥰🥰

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, meleto каза:

Може би на мен са ми завишени критериите. Виждам, че твоят радар засича почти всички песни като хит :D 

Между другото гледах клип от някаква чалготека - нова - и Цеци лудата пусна Делта Форс... беше мъртвило. Явно е хит само когато Галена е там.

Ми като пуска кражбата на Гален, нормално да е мъртвило. Всички знаят кой оргинал е хита! 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, meleto каза:

Не моите критерии , а на хората и това което се слуша днес. 
Ако питаш мен критериите ми за хит са песните от периода на "Луда по тебе" до "Новата ти" 2008 година.
И примерно от 2010 "Влез", "Тихо ми пази" до към "Режим неприлична" и "Хавана-Тропикана".
И периода на Преслава с Да гори в любов, Не се изтриваш, Пиян...... до към 2021 Галена - Ти не си за мен. 
Мен ако питаш след "Ти не си за мен" самостоятелен хит е само "Улицата" на Преслава, но това е друга тема. Не съм изброил примерно песни като "Турбуленция" и дуетни...... но и те са малко.

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Lelqtian каза:

А дали тя не е шимейл Данче? То, че е леля даже е комплимент. Пра-леля.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...