Just_Me Публикувано Понеделник в 20:23 Report Share Публикувано Понеделник в 20:23 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Тя работила ли е някога с него? Той е протеже на Ганев като цяло и ако е участвал в нейна песен е било заради него. Иначе аз не разбрах какъв е точно лапсуса? Проверих в Гугъл и наистина има термин “Глисандо” в пеенето. Някой да ни просветли какво толкова страшно е казала. В "Играй" онзи леко мазен отсвир е негов. И аз четох и не разбрах - има глисандо, има портаменто, ама какво е трябвало да каже не знам. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Понеделник в 20:23 Report Share Публикувано Понеделник в 20:23 преди 15 минути, fengergana каза: Райна ако купува, пудела и Аладин как са я минали с 500к,а лайковете им имат само 2к разлика Ами например Райна купува и лайкове, какво толкова чудно има? Как си обясняваш за 1 ден да изпадне от топ 20 извън топ 100 и след няколко дни пак да се върне към топ 20? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Понеделник в 20:30 Report Share Публикувано Понеделник в 20:30 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Тя работила ли е някога с него? Той е протеже на Ганев като цяло и ако е участвал в нейна песен е било заради него. Иначе аз не разбрах какъв е точно лапсуса? Проверих в Гугъл и наистина има термин “Глисандо” в пеенето. Някой да ни просветли какво толкова страшно е казала. Работила е веднъж или два пъти. Сигурно след това й е предлагал други песнички, бил е отрязан и сега е кисел. Така на времето и Силвър, Папи Ханс, Ави Бенеди, Sergio и други си бяха повярвали и след едно общуване са очаквали Галена да им вземе песните които й предлагаха. При нея винаги стават нещата с екип и максимално изпипване на нещата, няма да им вземе нещо ей така. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 20:31 Report Share Публикувано Понеделник в 20:31 Искам Петето да изкара тавъв глас на концерта 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Понеделник в 20:44 Report Share Публикувано Понеделник в 20:44 Хит Ваня! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Понеделник в 21:13 Report Share Публикувано Понеделник в 21:13 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Как ще е минала и заминала, като е една от най-старите в топ 30 и често гравитира около топ 20? Още се слуша. Песента на Анелия не е флоп съотнесено към актуалното състояния на кариерата й. И тя се забеляза. Нещо приеми от дискотеки? Скептичен съм към тази песен. Анелия... какво значи се е забелязала? Всъщност си прав. Всичките й песни флопват на 2.2 млн до 2.3 млн. в последната година. преди 2 часа , DevilWish каза: Ами искаме или не, един от ТОП хитовете на 2024 година в Поп-фолка. И може би най-големия хит на пролетта след "Мой си мерак", заедно с "Къртиш" и "Лудница". Никакъв флоп не е песента на Анелия. Това е най-успешната й самостоятелна песен от години насам. Говоря за "Имам друг". "Буря" имаше шансове, но не я пусна в подходящ момент.... Та така. Къртиш? Лудница? Че това си бяха сезонно известни песни. Мой си мерак е един от хитовете на годината, факт. Ако Имам друг й е успешна самостоятелна песен, .... и сега видях, че Буря и песента на Токича все още я водят по гледания. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Понеделник в 21:14 Report Share Публикувано Понеделник в 21:14 Лили Иванова: Не съм ходила на лекар да ми казва какво да ям и какво да не ям. Сама съм си направила режим. Гюрулту и д-р Емилова: 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 21:22 Report Share Публикувано Понеделник в 21:22 преди 2 минути, DarkChild каза: Лили Иванова: Не съм ходила на лекар да ми казва какво да ям и какво да не ям. Сама съм си направила режим. Гюрулту и д-р Емилова: Те лекарите по нейно време още са лекували хората с молитва и жертвоприношение 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Понеделник в 21:34 Report Share Публикувано Понеделник в 21:34 Новата ми любимка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Понеделник в 21:55 Report Share Публикувано Понеделник в 21:55 преди 32 минути, Emanuela.Carey каза: Те лекарите по нейно време още са лекували хората с молитва и жертвоприношение Резултатите са красноречиви 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Вторник в 00:35 Report Share Публикувано Вторник в 00:35 преди 7 часа , DevilWish каза: Това чудо което пее със Стораро в един от най-големите хитове тази година - "Топ, топ, топ". Мария май иска и тя хит. Между другото "АКО жена се изпърди" е най-големия хит на Марийка в новия й канал, днес прави 2 месеца и скоро ще чукне 1 М. Голямо постижение! ХИТ: Мария Първо тръгна от оная боза с фитнеса Бях го гледал по 78ТВ в предаването на онези от балета на Слави. И разправяше, че бил някакъв стилист на звездите ли кво беше забравих PR ли беше... Абее един невзрачен пък бил сред най-големите звезди извън и в БГ преди 7 часа , DevilWish каза: Мария х Тони Стораро х Кирил Кирилов - “Я, Хабиби” Очаквайте много скоро! Предната й песен със Стругаро беше приличен гюбек, че и Стружката й е правил аранжимента 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 01:02 Report Share Публикувано Вторник в 01:02 Най-противното същество в чалгата,а и извън нея след Емилия и Стораровци е именно Кичка Кирилова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 03:03 Report Share Публикувано Вторник в 03:03 Амари бори бут лачи! време е за сутрешна гимнастика! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 04:51 Report Share Публикувано Вторник в 04:51 преди 4 часа , FolkEmpire каза: Първо тръгна от оная боза с фитнеса Бях го гледал по 78ТВ в предаването на онези от балета на Слави. И разправяше, че бил някакъв стилист на звездите ли кво беше забравих PR ли беше... Абее един невзрачен пък бил сред най-големите звезди извън и в БГ Предната й песен със Стругаро беше приличен гюбек, че и Стружката й е правил аранжимента Когато се съберат труженичка и скараджия от магистралата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Вторник в 07:23 Report Share Публикувано Вторник в 07:23 преди 12 часа , fengergana каза: братът на Борис Дали там ли ще е, за да ида и да ме разчекне като пиле на грил? Въпроса е дали ще издържиш на трио Бик плюс брата ? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 07:33 Report Share Публикувано Вторник в 07:33 преди 2 часа , Lelqtian каза: Когато се съберат труженичка и скараджия от магистралата. Ми кво, бизнес партньори! В почивките между клиентите при него маа кифтета! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 08:10 Report Share Публикувано Вторник в 08:10 Princess (@ani_princess_official) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM ani_princess_official on November 4, 2024 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 08:45 Author Report Share Публикувано Вторник в 08:45 преди 11 часа , meleto каза: Нещо приеми от дискотеки? Скептичен съм към тази песен. Анелия... какво значи се е забелязала? Всъщност си прав. Всичките й песни флопват на 2.2 млн до 2.3 млн. в последната година. Къртиш? Лудница? Че това си бяха сезонно известни песни. Мой си мерак е един от хитовете на годината, факт. Ако Имам друг й е успешна самостоятелна песен, .... и сега видях, че Буря и песента на Токича все още я водят по гледания. Да, но те са сравнително по-стари от "Имам друг". Най-бързо мина милиона "Имам друг" от последните й песни. Следователно - най-успешната й песен за момента. Ако "Къртиш" и "Лудница" са СЕЗОННО ИЗВЕСТНИ, хитове тази година освен "Мой си мерак", "Делта форс" и "Моята принцеса" - няма? Напротив. Хитове са си. Има едно 10-тина хитове тая година. Мой си мерак Делта форс Моята принцеса Топ, топ, топ Къртиш Лудница Ми амор - Десита Окадар От есенните предложения на Емилия и Слави, Анелия - Имам друг и песента на Азис. Даже са повече от 10 песни. На Емануела й се получи с песента? Галена-Неговата жена, Зиг-Заг? 15-тина песни горе-долу.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 08:51 Author Report Share Публикувано Вторник в 08:51 преди 12 часа , Sunlight каза: Данна защо е все на лайф в Тик Ток както в момента и няма участия? Защото е много стара, сбръчкана и вече грозна. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 09:20 Report Share Публикувано Вторник в 09:20 преди 29 минути, DevilWish каза: Защото е много стара, сбръчкана и вече грозна. Не обиждай така хората много стари, сбръчкани и грозни на леля Данче! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Вторник в 09:39 Report Share Публикувано Вторник в 09:39 преди 54 минути, DevilWish каза: Да, но те са сравнително по-стари от "Имам друг". Най-бързо мина милиона "Имам друг" от последните й песни. Следователно - най-успешната й песен за момента. Ако "Къртиш" и "Лудница" са СЕЗОННО ИЗВЕСТНИ, хитове тази година освен "Мой си мерак", "Делта форс" и "Моята принцеса" - няма? Напротив. Хитове са си. Има едно 10-тина хитове тая година. Мой си мерак Делта форс Моята принцеса Топ, топ, топ Къртиш Лудница Ми амор - Десита Окадар От есенните предложения на Емилия и Слави, Анелия - Имам друг и песента на Азис. Даже са повече от 10 песни. На Емануела й се получи с песента? Галена-Неговата жена, Зиг-Заг? 15-тина песни горе-долу.... Може би на мен са ми завишени критериите. Виждам, че твоят радар засича почти всички песни като хит Между другото гледах клип от някаква чалготека - нова - и Цеци лудата пусна Делта Форс... беше мъртвило. Явно е хит само когато Галена е там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 09:45 Report Share Публикувано Вторник в 09:45 преди 24 минути, Lelqtian каза: Не обиждай така хората много стари, сбръчкани и грозни на леля Данче! Гърмежът се е завърнал! 🥰🥰🥰 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 09:51 Report Share Публикувано Вторник в 09:51 преди 7 минути, meleto каза: Може би на мен са ми завишени критериите. Виждам, че твоят радар засича почти всички песни като хит Между другото гледах клип от някаква чалготека - нова - и Цеци лудата пусна Делта Форс... беше мъртвило. Явно е хит само когато Галена е там. Ми като пуска кражбата на Гален, нормално да е мъртвило. Всички знаят кой оргинал е хита! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 10:06 Author Report Share Публикувано Вторник в 10:06 преди 24 минути, meleto каза: Може би на мен са ми завишени критериите. Виждам, че твоят радар засича почти всички песни като хит Между другото гледах клип от някаква чалготека - нова - и Цеци лудата пусна Делта Форс... беше мъртвило. Явно е хит само когато Галена е там. Не моите критерии , а на хората и това което се слуша днес. Ако питаш мен критериите ми за хит са песните от периода на "Луда по тебе" до "Новата ти" 2008 година. И примерно от 2010 "Влез", "Тихо ми пази" до към "Режим неприлична" и "Хавана-Тропикана". И периода на Преслава с Да гори в любов, Не се изтриваш, Пиян...... до към 2021 Галена - Ти не си за мен. Мен ако питаш след "Ти не си за мен" самостоятелен хит е само "Улицата" на Преслава, но това е друга тема. Не съм изброил примерно песни като "Турбуленция" и дуетни...... но и те са малко. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 10:07 Author Report Share Публикувано Вторник в 10:07 преди 46 минути, Lelqtian каза: Не обиждай така хората много стари, сбръчкани и грозни на леля Данче! А дали тя не е шимейл Данче? То, че е леля даже е комплимент. Пра-леля. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.