Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 57 минути, SG каза:

Счети може би наистина нацели. Песента е сезонна зарибявка. Ще бъде ли Емси втората (след куин ДС) със соло хит на 25-тата година от кариерата си?

Хит на ниво Прощавам ти поне!

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 17 минути, Balkandji1 каза:

Коментирай отсъствието на песента на Галена и Фики от основния български Тренд. Че е странно, странно е. Какво обяснение имаш ти?

Предвид че няма 18 плюс кадри, явно гледанията не са от бг. Следователно не е в тренда. Фики го знаем, че купува. Явно и рекламите не помагат.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Ядат Емануела с "срещо честана" 

Това е петото или шестото такова видео което ми излиза. @Emanuela.Carey

#тръмпанаридолу

Буквално хората в коментарите обясняват, че и на тях им се е случвало същото и се забавляват (даже я защитават, че не е голяма работа).

Не виждам къде я “ядат” или пък какво общо има с Тръмп. Тотално си изчаткал вече.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Буквално хората в коментарите обясняват, че и на тях им се е случвало същото и се забавляват (даже я защитават, че не е голяма работа).

Не виждам къде я “ядат” или пък какво общо има с Тръмп. Тотално си изчаткал вече.

Спечели си лаф по Марийски, в стил "Една птичка лястовичка не прави" 

Тръмп го споменах, защото още му е съпортърка. Не е било само фаза покрай Ковид.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Спечели си лаф по Марийски, в стил "Една птичка лястовичка не прави" 

Тръмп го споменах, защото още му е съпортърка. Не е било само фаза покрай Ковид.

Няма нищо общо с фразата на Мария, която е умишлен тъпизъм.

Емануела просто е разменила сричките на двете думи в бързината, а не е изменяла значението им или добавяла нов смисъл.
Освен това не вярвам след седмица някой изобщо да го помни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Селина с 26 участия за декември. Сашка не я оставя да почива. 💀

Това е скандално наистина, 26 пъти яко гюбеци по клубовете гола, пееща 3те си хита😬

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Няма нищо общо с фразата на Мария, която е умишлен тъпизъм.

Емануела просто е разменила сричките на двете думи в бързината, а не е изменяла значението им или добавяла нов смисъл.
Освен това не вярвам след седмица някой изобщо да го помни.

Тя направо сложи Мария с пръст в уста, измисляйки нова дума. 

• Confused 1
Сподели в други сайтове

Маноля като никога говореше гладко на лайфа. Обикновено й върви трудно мисълта, а пък думите... никакви не идват. В случая допусна лапсус. Бъдете вие на живо, разсъждавайте в свободен стил и говорете. Там има много фактори, които да те разконцентрират и да кажеш нещо погрешно.

Пък още по-смешно хора дето не правят разлика между пазаря и пазарувам да дават мнение за изказа на когото и да е.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Авторите на песента на Е Ми Ли Я не са ли същите,от които Пашев открадна Аномалия? Между другото тази песен не беше ли вайръл вече когато Галена си пусна албума? Трябваше да я вземе тя и щеше да е мегахит,сега със заспалия глас на Счета нищо не става.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , fengergana каза:

от тийзъра на новата на Мирела ми дава вайб на

Любимата ми фолклорна песен мила!

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Кой тук обясняваше, че тия били новите лидери? Изчезнаха по-безславно и от Скандау.

IMG-0470.jpg

Е,как кой-Мелето. Реално погледнато единствените им авторски хитове са Текила и Те амо. След това имат само радио хитчета и кавъри

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , asylum каза:

А преди и след тях работи в хоризонтално положение.

И вместо. Изобщо, това представяне на креватните и занимания като участия е прекалено. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Emanuela.Carey каза:

Кой тук обясняваше, че тия били новите лидери? Изчезнаха по-безславно и от Скандау.

IMG-0470.jpg

Опасявам се, че ще досаждат още бая време.

"Хепи" ги наеха за реклама, явно покриват и квотата за "хип-хоп/поп мъжки дует" на мястото на Скандау по някакви фестчета и "Симитли Мези", а и хубавият от двамата обикаля по подкастовете.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Fast каза:

Ядат Емануела с "срещо честана" 

Това е петото или шестото такова видео което ми излиза. @Emanuela.Carey

#тръмпанаридолу

Лапсус. И на мен ми се случва, като говоря бързо - на всички езици. Ясно се разбра какво има предвид. 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тая толкова ли няма песни, че й се налага да играе на емблематичния Дубай кючек? Кощунство!

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, asylum каза:

Тая толкова ли няма песни, че й се налага да играе на емблематичния Дубай кючек? Кощунство!

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

Не от всяка кючекчиня става Малина, за да има песни! Да си друса гюбеците и да се радва че такива хитови изпълнители като Дамян и Яни са я поканили да раздвижи публиката! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Не от всяка кючекчиня става Малина, за да има песни! Да си друса гюбеците и да се радва че такива хитови изпълнители като Дамян и Яни са я поканили да раздвижи публиката! 

тирович такива ботуши йок!

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Гальо каза:

Преслава май е купила тази песен, коментирала е тиктока, където обяснява, че вече е взета песента

https://vm.tiktok.com/ZNe3SGJyn/

а не ! от ранга на Нищо и Старата ни песен

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Гальо каза:

Преслава май е купила тази песен, коментирала е тиктока, където обяснява, че вече е взета песента

https://vm.tiktok.com/ZNe3SGJyn/

Не е лоша. В коментарите са писали, че на Лорена ще й отива. Може да се каже, че е в нейния стил.

преди 1 минута, FikLena каза:

а не ! от ранга на Нищо и Старата ни песен

Не съм сигурен дали я е купила. Само да смени заглавието, да не се повтаря с Емилия. А и не ми харесва за заглавие на песен....

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...