asylum Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 37 минути, FolkEmpire каза: Очевидно който е на снимката. Махна се от Шит Фикс и й спряха ротацията там и сега в Планетката и с баш най-умрелия машъп Може и за без пари да я въртят 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Ето пример за купени гледания, като толкова търсите. 800к гледания с 4к харесвания и 75 коментара. Писал се е автор на музиката, а е крадена сръбска. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 18 минути, Willy каза: Ето пример за купени гледания, като толкова търсите. 800к гледания с 4к харесвания и 75 коментара. Писал се е автор на музиката, а е крадена сръбска. Ох, счетоводителката се смее на това хахах 323К гледания 22К лайка 1060 коментара. Този Илиян толкова ли е зле? Чудя му се. А той участия има ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Окей,зариби ме заради синеокото лъвче в клипа.Това не променя факта,че тая не мога да я понасям и тайно се надявам да флопне 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 6 минути, xroflx9 каза: Окей,зариби ме заради синеокото лъвче в клипа.Това не променя факта,че тая не мога да я понасям и тайно се надявам да флопне ЙЕС!!! Бъди добро момче. Не помня да е имало толкова положителни отзиви за песен в последните години. Дори антифеновете я харесаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 19 минути, xroflx9 каза: Окей,зариби ме заради синеокото лъвче в клипа.Това не променя факта,че тая не мога да я понасям и тайно се надявам да флопне Toп хита на сезона ще е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Райна и Галин🔜 1 1 1 1 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 6 минути, fengergana каза: Райна и Галин🔜 Скъпа,признай че си прегрешила с Ервин от този клип!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 1 минута, xroflx9 каза: Скъпа,признай че си прегрешила с Ервин от този клип!!! не знам кой е Ервин, но за Галин 2014 - 2018 си вдигах краката моментално,докато сега ми е гнусен!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 2 минути, fengergana каза: не знам кой е Ервин, но за Галин 2014 - 2018 си вдигах краката моментално,докато сега ми е гнусен!!! Как може да не го знаеш,а да се имаш за парцалана!!!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Току що, xroflx9 каза: Как може да не го знаеш,а да се имаш за парцалана!!!?! искам да ме правят на сандвич между два салама да бъда резенчето филия!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Току що, fengergana каза: искам да ме правят на сандвич между два салама да бъда резенчето филия!!! Ами какво чакаш?? Пиши му и ще те покани да пиете водка и да ядете желирани бонбони!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 35 минути, xroflx9 каза: Ами какво чакаш?? Пиши му и ще те покани да пиете водка и да ядете желирани бонбони!! не му намирам инстаграма, сигурно съм спала вече с него и съм го блокирала!!! сега съм хвърлила око на настоящия на Петканова - Светломиров!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 58 минути, fengergana каза: Райна и Галин🔜 Райна дует с актуално име няма да има в скоро време. Като гледам няма нито една приятелка/приятел от чалгата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 5 минути, fengergana каза: не му намирам инстаграма, сигурно съм спала вече с него и съм го блокирала!!! сега съм хвърлила око на настоящия на Петканова - Светломиров!!! me_since_1983 май беше. Аз съм го мютнала,защото много ми досаждаше!!! А аз на охранителя или какъвто се води там на Жоро Игнатов!! Даже обмислям да го извикам заради злобните изблици на @Emanuela.Carey и да го изнасиля извън кадър!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 7 минути, fengergana каза: не му намирам инстаграма, сигурно съм спала вече с него и съм го блокирала!!! сега съм хвърлила око на настоящия на Петканова - Светломиров!!! Как този има 15 участия за месец? Има ли негови песни?? преди 1 минута, Willy каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Рехава публика. А уж Луда по тебе била хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 1 минута, xroflx9 каза: А аз на охранителя или какъвто се води там на Жоро Игнатов!! Даже обмислям да го извикам заради злобните изблици на @Emanuela.Carey и да го изнасиля извън кадър!!! Няма да мога да участвам - на пролет съм в Хелс Китчън, после съм Ергена, после в Сървайвър и на есен в Биг Брадър! А да, влизам и в Алфа Мюзик! Вече имам записани дуети и тройки с всички там. Имам заета година за разлика от леки жени като теб! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 1 минута, SantaCloud каза: Как този има 15 участия за месец? Има ли негови песни?? Няма негови,не му се получава и пеенето,но явно освен с Петканова и мен, спи и с който трябва!!! преди 1 минута, xroflx9 каза: me_since_1983 май беше. Аз съм го мютнала,защото много ми досаждаше!!! А аз на охранителя или какъвто се води там на Жоро Игнатов!! Даже обмислям да го извикам заради злобните изблици на @Emanuela.Carey и да го изнасиля извън кадър!!! ох,да,много ми харесва и на мен,даже искам да ме опъне в съдебната зала!!! преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Райна дует с актуално име няма да има в скоро време. Като гледам няма нито една приятелка/приятел от чалгата. за какво са й лицемери на мами 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Няма да мога да участвам - на пролет съм в Хелс Китчън, после съм Ергена, после в Сървайвър и на есен в Биг Брадър! А да, влизам и в Алфа Мюзик! Вече имам записани дуети и тройки с всички там. Имам заета година за разлика от леки жени като теб! Единственото,което е влизало в теб,за да си в Алфа е патето на Галин!! Евтина си!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 5 минути, xroflx9 каза: me_since_1983 май беше. Аз съм го мютнала,защото много ми досаждаше!!! А аз на охранителя или какъвто се води там на Жоро Игнатов!! Даже обмислям да го извикам заради злобните изблици на @Emanuela.Carey и да го изнасиля извън кадър!!! о,не , мила, този от луната си личи че е пас и женствен!!! мен ме праскат само алфа мъжкари,ако може и окосмени!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Емануела като реши да прави дуети със Супер Саш: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела като реши да прави дуети със Супер Саш: Галена когато изпя Запалката- 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 2 часа , asylum каза: Може и за без пари да я въртят А може и да й плащат 😆 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 5 минути, Willy каза: Галена когато изпя Запалката- Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари