Stela Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 5 часа , fengergana каза: Райна и Галин🔜 Хахаха, добър опит, но това фейк новина, слънце. 😘 Снимката на Райна е от този клип: Дует с Галин няма, хит за Райна също. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 32 минути, Balkandji1 каза: Чао, Преси! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 25 минути, Stela каза: Хахаха, добър опит, но това фейк новина, слънце. 😘 Снимката на Райна е от този клип: Дует с Галин няма, хит за Райна също. 😁 Знам,мила,аз направих този колаж,защото от фотосесията на Галин се сетих за клипа на мами. На мами не й трябва маман,за да й направи хит, все пак не сме 2017 като го брояха за нещо. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 21 000 000 МЕГАХИТ: РАЙНА!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 25 минути, fengergana каза: 21 000 000 МЕГАХИТ: РАЙНА!!! С тази песен ли поздрави Таушанов за рождения му ден мила? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Емилия с втори номер 1 сингъл за годината, "Сбърка адреса" с по-силен дебют от "Прощавам ти" 1. Емилия - Сбърка адреса 285К 2. Фики и Галена - Живот мой 272К 3. Преслава - С нервите съм зле 153К 4. Меди и Саби - Уоу 143К 5. Азис - Мръсница 123К ------------------------------------ Емилия регистрира най-силния си дебют на соло песен в кариерата си с новото парче "Сбърка адреса", което направи ~340К гледания в първите си 24 часа. Доста над 220К-те на "Прощавам ти" от миналата година. Това е вторият номер 1 сингъл за Емилия в рамките на два месеца, която оглави чарта с дуета си със Слави Трифонов "Закъсня" преди няколко седмици. Другият голям хит на Емилия "Прощавам ти" отново влиза в дневния топ 40, подпомогнат от новата песен. Фики и Галена увеличават съмненията за купени гледания не само заради факта, че песента им не беше допусната до официалния български Трендинг, но заради това, че вече над седмица прави около 300К гледания. "Писмо" на Преслава напуска топ 5 с нови 102К. Новата песен на Борис Дали "О, мамо" привлича внимание със скок от 24 позиции до прага на топ 20 с 27К. Изпълнителят с най-много песни в топ 100 е Галена с цели девет песни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 9 часа , FikLena каза: @Emanuela.Carey след всяка нова песен на Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 10 часа , SantaCloud каза: Не се ли отказаха и двамата? Не трябва ли да почнат първо, за да се отказват? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 минути, FikLena каза: @Emanuela.Carey след всяка нова песен на Емануела 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 8 часа , SantaCloud каза: Чао, Преси! песента на Емилия звучи брутално на дискотека.. уцели хита ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM джена проби във волейбола Така де, май е джена. Коя е песента, не знам, но гласът мисля е нейният. Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 минути, SantaCloud каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM джена проби във волейбола Така де, май е джена. Коя е песента, не знам, но гласът мисля е нейният. Гласът е на Джордан 😭 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Гласът е на Джордан 😭 Ох, видях дълга версия и се сетих. Хах 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Гласът е на Джордан 😭 Обаче смятай щом ми прозвуча като Джена мухаха... Какво стана с джорджан? Имам чувството че не е пускал песен от къв съм як. Знам че имаше опити, но те дори не са в топ 40. Нещо инерцията му замина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 33 минути, SantaCloud каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM джена проби във волейбола Така де, май е джена. Коя е песента, не знам, но гласът мисля е нейният. Д Като слушам песента, пък и с тая визуализация, Ванчето е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 25 минути, SantaCloud каза: Обаче смятай щом ми прозвуча като Джена мухаха... Какво стана с джорджан? Имам чувството че не е пускал песен от къв съм як. Знам че имаше опити, но те дори не са в топ 40. Нещо инерцията му замина. Има песен от Ганев и сигурно ще я пусне за 8ми декември и Нова Година 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 От 25.11.2024 г. от 0:30, Fast каза: Ядат Емануела с "срещо честана". Това е петото или шестото такова видео което ми излиза. #тръмпанаридолу По-смешното е, че се подиграва на Виктор за емоционалните му сривове и сълзи от любов. И то тя, която се въргаля в тоалетната на същото предаване с рандъм съквартирант. Мисля, че това е по като за подигравка. Не пропусна да се присмее и на Георги за “многогамен”, а забравя нейните силиконови “имплантанти” например. Да не говорим, че постави своята близка приятелка Ванеса в много кофти ситуация. Не осъзнава ли, че може така да създаде напрежение в две различни връзки.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 25 минути, Runevski каза: По-смешното е, че се подиграва на Виктор за емоционалните му сривове и сълзи от любов. И то тя, която се въргаля в тоалетната на същото предаване с рандъм съквартирант. Мисля, че това е по като за подигравка. Не пропусна да се присмее и на Георги за “многогамен”, а забравя нейните силиконови “имплантанти” например. Да не говорим, че постави своята близка приятелка Ванеса в много кофти ситуация. Не осъзнава ли, че може така да създаде напрежение в две различни връзки.. Оф точно ти не се обаждай с твоята любимка от рекордите на ГинесТ 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Освен Илиян Бойд, видяхте ли къде е "хитът" на Мара и Стораро А уж къртеше с гледания. Много са жалки. А Лидия какво да я коментирам - тя пък съвсем сгъна багажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Преси е продала първия тираж, пуска втори Preslava (@preslava_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM preslava_official on November 26, 2024: "С голямо вълнение и благодарност искам да ви споделя, че първият тираж на новия ми албум “Улицата” вече е напълно изчерпан! Малко... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 49 минути, Гальо каза: Преси е продала първия тираж, пуска втори Preslava (@preslava_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM preslava_official on November 26, 2024: "С голямо вълнение и благодарност искам да ви споделя, че първият тираж на новия ми албум “Улицата” вече е напълно изчерпан! Малко... Браво продала ее 500те. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Много е жалко да намесвате починали хора,за да се опитвате да очерните Емануела. А и това за ГинесТ отнесе далеч повече подигравки от няколкото лапсуса на Ема 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Още една карабина с мозъчна активност като на Анелия. Тук ще чуете леко пийнала Деса, особено от смеха й си личи, а пък и заваля тук-там. А да не пропуснем, ще разберете как подготвя 2 албума и турне в летните театри Забранете й да говори, бе! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Под песните изписва позициите в музикалния тренд, тук се хванали само за главния.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 9 минути, SantaCloud каза: Още една карабина с мозъчна активност като на Анелия. Тук ще чуете леко пийнала Деса, особено от смеха й си личи, а пък и заваля тук-там. А да не пропуснем, ще разберете как подготвя 2 албума и турне в летните театри Забранете й да говори, бе! Деса е сладка като говорила леко почерпена 😄 Все някога ще ги пусне тия албуми, според мен с фолкора ще има успех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари