Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 24 минути, SantaCloud каза:

Тоест  Десита чака да й изтече договорът с Алфа (вероятно тази година - май се навършват 5 години) и ще тичка при Меди.  

Тя да не е малоумна? Понеже Селина и Габриела са прокопсали там, а Меди й е поредната бройка певец на ревера, с която ще се разделят след няколко месеца, като с предишните. Ще остане от двата стола на земята.

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 21 минути, pinkprincess каза:

Тя да не е малоумна? Понеже Селина и Габриела са прокопсали там, а Меди й е поредната бройка певец на ревера, с която ще се разделят след няколко месеца, като с предишните. Ще остане от двата стола на земята.

Любовта е сляпа.

Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Emanuela.Carey каза:

Честно казано съм по-шокиран, че досега е пял за 400 лева, от колкото ако хонорара му беше 12 хиляди.

То и аз невдявам как Маноля получава 15к за разходка по сцената и плейбек, ама какво да се прави. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

То и аз невдявам как Маноля получава 15к за разходка по сцената и плейбек, ама какво да се прави. 

Като напълни дискотеката и направят минимум троен оборот над хонорара ѝ от консумация.

Там винаги цените на алкохола са били с огромна надценка, сега са ги завишили още повече + входове, безалкохолни, такси за сепаре и тн.

• Like 2
Сподели в други сайтове

@fengergana Не плачкай мила, дойде Дрисита с Меди, Саби, мечове и другите му роднини, и ми отнеха Лиди. :( Виж, че е изтрила поста пачата, значи Лиди е "намерена"<_< Вниманието ми пак е изцяло твое😘

WWW.FACEBOOK.COM

Desislava Dimova е във Facebook. Присъединете се към Facebook, за да се свържете с Desislava Dimova и други хора, които може да познавате. Facebook предоставя възможност на хората да споделят и прави...

• Haha 2
  • Wow 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

@fengergana Не плачкай мила, дойде Дрисита с Меди, Саби, мечове и другите му роднини, и ми отнеха Лиди. :( Виж, че е изтрила поста пачата, значи Лиди е "намерена"<_< Вниманието ми пак е изцяло твое😘

искам да ме накараш да плача,но от друго🤪🍆🥹

• Wow 1
  • Tongue 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Emanuela.Carey каза:

Като напълни дискотеката и направят минимум троен оборот над хонорара ѝ от консумация.

Там винаги цените на алкохола са били с огромна надценка, сега са ги завишили още повече + входове, безалкохолни, такси за сепаре и тн.

Дискотеката така или иначе ще се напълни. Когато направи самостоятелен концерт с билети, тогава ми я хвали какво и колко привлича като аудитория. Дотук Стораро, Преслава, Ивана, Азис, Глория и Софка са се доказали. Останалите са Джордан на N-та степен. Със сезонен хит, да се врътнат 5 пъти по сцената, да изквичат "Вие", да измрънкат 2 думи на плейбек и обратно към всъщи. 

Бих включил и Галена към списъка с доказалите се - навсякъде има истерия по нея и наистина се чака с нетърпение. Очаквам Емилия, Галена и Деса да покажат, че също са ПЕВИЦИ, а не позьорки. 

Някои са "актуални" за деня. Маноля успя 15 години да е що годе актуална, при това с впечатляващи пикове, но към днешна дата съм скептичен. Анелия и тя имаше претенция, но дори когато направи концерт беше пред +-1000 души в зала 3 на НДК. Дори не помня дали имаше вход, но това бяха други години. Вече има мегдан за самостоятелни концерти. Имаме добри примери, които изброих.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Karma93 каза:

Пламена - 2000 лв. - това Пламена от Мюзик Айдъл ли е?

Същата. Тя имаше кратка фолк кариера, после се оттегли заради анорексия или не знам какво беше.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SantaCloud каза:

Дискотеката така или иначе ще се напълни. Когато направи самостоятелен концерт с билети, тогава ми я хвали какво и колко привлича като аудитория. Дотук Стораро, Преслава, Ивана, Азис, Глория и Софка са се доказали. Останалите са Джордан на N-та степен. Със сезонен хит, да се врътнат 5 пъти по сцената, да изквичат "Вие", да измрънкат 2 думи на плейбек и обратно към всъщи. 

Бих включил и Галена към списъка с доказалите се - навсякъде има истерия по нея и наистина се чака с нетърпение. Очаквам Емилия, Галена и Деса да покажат, че също са ПЕВИЦИ, а не позьорки. 

Някои са "актуални" за деня. Маноля успя 15 години да е що годе актуална, при това с впечатляващи пикове, но към днешна дата съм скептичен. Анелия и тя имаше претенция, но дори когато направи концерт беше пред +-1000 души в зала 3 на НДК. 

Деси Слава би направила страхотно шоу с мини фолклор и поп части в концерта . Освен това е добре позната на няколко поколения.

Емилия е като цяло харесвана от всички, но има ли някакъв култ към нея, който би се материализирал в продаден билет? Винаги в А-списъка, но никога дори бронзов медал. 

Емануела има фенове, но има ли вокалното майсторство да износи двучасов концерт на гърба си? Би било приятна изненада...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, SantaCloud каза:

Дискотеката така или иначе ще се напълни.

Не е вярно, онзи ден ми бяха изпаднали клипчета на Алфи и се виждаха празни сепарета отзад и разредена публика. Също съм бил на участия на Ариа, Диона (преди скандала) и Даймънди, на които не е било особено пълно.

Само за най-най-големите дискотеки можем да кажем, че уикенди ще се напълнят така или иначе - но в тях и без това рядко канят по-непопулярни изпълнители.

Има ясна разлика когато отиваш на участие на "големите имена" и кога на по-треторазрядни и второразрядни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Къде там?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Нова песен от Галин

Не сра ли преди седмица-две?

преди 20 минути, Karma93 каза:

Деси Слава би направила страхотно шоу с мини фолклор и поп части в концерта . Освен това е добре позната на няколко поколения.

Емилия е като цяло харесвана от всички, но има ли някакъв култ към нея, който би се материализирал в продаден билет? Винаги в А-списъка, но никога дори бронзов медал. 

Емануела има фенове, но има ли вокалното майсторство да износи двучасов концерт на гърба си? Би било приятна изненада...

Ема пее много хубаво и вярно, но рядко го показва. Дори Вулева я хвали след Брадъра, в който бяха заедно, в лайвовете си.

преди 30 минути, Fast каза:

Същата. Тя имаше кратка фолк кариера, после се оттегли заради анорексия или не знам какво беше.

Беше и в Съни, после в Турция пускаше песни. Преди половин година в ретро групите писаха, че се завръща в Пайнер

преди 19 минути, DarkChild каза:

@asylum върви да помагаш

Тя ме изтри отдавна!

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...