Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, кои

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Киронова е зарязала Преса и вече се кланя на сръбски кукер:

WWW.FACEBOOK.COM

Сръбската звезда Теа Тарович беше впечатлена от Петя Кирионова на нейния концерт в зала "Арена София". Двете изпълнителки ни зарадваха с...

• Haha 2
  • Wow 1
  • skull 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, asylum каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Сръбската звезда Теа Тарович беше впечатлена от Петя Кирионова на нейния концерт в зала "Арена София". Двете изпълнителки ни зарадваха с...

Павел да я напляска.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , pinkprincess каза:

Тя да не е малоумна? Понеже Селина и Габриела са прокопсали там, а Меди й е поредната бройка певец на ревера, с която ще се разделят след няколко месеца, като с предишните. Ще остане от двата стола на земята.

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , borisslav1 каза:

Предната още не е навършила месец, защо спами чак така Гъбин? А Десита 6 месеца без песен... 

Малко са. Някой да спонсорира Доня Гъбина да ги закръгли тия 6 месеца с поне една, а най-добре с две нули отзад преди да се сети за конЯ. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Петък: Азис и Емрах - Пак ми звъниш

Музика: Деян Асенов

WWW.INSTAGRAM.COM

18K likes, 105 comments - azis_online_new on November 26, 2024: "@emrastr Очаквайте в Петък 🎥🎙️ #newsong #emrah #azis #азис #емрах #pakmizvanish".
  • Like 2
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

Кой та урочаса, ма Райне? Кой ма, някой от някакъв форум ли? Що все на теб, ма Райнеее. :roll1:

HOTARENA.NET

Пилето на поп фолка вече е кокошка и отново си няма петел, шушукат зевзеци. 43-годишната певица Райна за пореден път е зарязана от гадже и вече тотално се е отказала от мъжете. Младият ветеринар Вергил Йерусалимов е сложил край на връзката им зар

• Wow 1
Сподели в други сайтове

В мрежата от два дни се говори, че Преслава окончателно е приключила всякакви взаимоотношения с Пайнер. Причината се крие в нещо около концерта й в зала Арена София.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Сръбски кукер вика :roll1::roll1:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Balkandji1 каза:

Кой та урочаса, ма Райне? Кой ма, някой от някакъв форум ли? Що все на теб, ма Райнеее. :roll1:

HOTARENA.NET

Пилето на поп фолка вече е кокошка и отново си няма петел, шушукат зевзеци. 43-годишната певица Райна за пореден път е зарязана от гадже и вече тотално се е отказала от мъжете. Младият ветеринар Вергил Йерусалимов е сложил край на връзката им зар

още се следват в инстаграм и профилната му е с нея

а и това не ми пречи да ида при Вергил и да се упражнява да ми направи ф истинг като на кравите по оборите, в които работи!!!

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

още се следват в инстаграм и профилната му е с нея

а и това не ми пречи да ида при Вергил и да се упражнява да ми направи ф истинг като на кравите по оборите, в които работи!!!

Бе, те се следват, но в медиите вече започва да се говори. Вероятно Вергил вече е забелязан да има отношения с 25-годишна жена, тепърва ще видим дали има развитие.

Следват се, а сватба още няма, вече може би две години след годежа. Защо? Деца също няма.

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Бе, те се следват, но в медиите вече започва да се говори. Вероятно Вергил вече е забелязан да има отношения с 25-годишна жена, тепърва ще видим дали има развитие.

Следват се, а сватба още няма, вече може би две години след годежа. Защо? Деца също няма.

познавам хора,които са сгодени от 10 години и нямат деца,нито сватба. Не смятам че това е най-важното в живота,явно и мами е на този принцип.

А и годеж по принцип не знам да е имало, не вярвам на ''медиите''. Още повече че са сложили и снимка на бившия й Валери, който искам да ме смачка!!!

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

Че те сгодили ли са се реално? В статията пише, че само се е говорило за годеж, но пръстен няма... И преди бях чела нещо подобно. 

не са,аз не знам някой да вярва на тия сайтове през 2024

Сподели в други сайтове

Аз си спомням, че Райна беше пуснала снимка от някакъв магазин за бижута, че си купува пръстен по случай годежа. Беше преди година-две. Оттам знам, че са сгодени.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Stela каза:

Махай  я от подписа си тая неблагодарница! Слагай Нинчето ❤️

Олее, не знаех, че имам подпис 🤓

преди 4 часа , Stela каза:

Сръбски кукер вика :roll1::roll1:

Ми на такъв ми прилича, първата ми асоциация е това 🤪

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...