asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 @Stela35:30 u 2:06:10 ❤️ 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, кои 20 хил. гледания · 281 реакции | Малина | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Малина Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Киронова е зарязала Преса и вече се кланя на сръбски кукер: 142 хил. гледания · 1,1 хил. реакции | Сръбската звезда Теа Тарович... WWW.FACEBOOK.COM Сръбската звезда Теа Тарович беше впечатлена от Петя Кирионова на нейния концерт в зала "Арена София". Двете изпълнителки ни зарадваха с... 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 54 минути, asylum каза: Киронова е зарязала Преса и вече се кланя на сръбски кукер: 142 хил. гледания · 1,1 хил. реакции | Сръбската звезда Теа Тарович... WWW.FACEBOOK.COM Сръбската звезда Теа Тарович беше впечатлена от Петя Кирионова на нейния концерт в зала "Арена София". Двете изпълнителки ни зарадваха с... Павел да я напляска. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 5 часа , pinkprincess каза: Тя да не е малоумна? Понеже Селина и Габриела са прокопсали там, а Меди й е поредната бройка певец на ревера, с която ще се разделят след няколко месеца, като с предишните. Ще остане от двата стола на земята. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 часа , borisslav1 каза: Предната още не е навършила месец, защо спами чак така Гъбин? А Десита 6 месеца без песен... Малко са. Някой да спонсорира Доня Гъбина да ги закръгли тия 6 месеца с поне една, а най-добре с две нули отзад преди да се сети за конЯ. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 26 минути, DarkChild каза: Павел да я напляска. Или по-лошо, да си го изкара. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Най-високия дебют в Спотифай за годината 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 16 минути, Lelqtian каза: Или по-лошо, да си го изкара. Това ще е като награда. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Най-високия дебют в Спотифай за годината Както каза при Тото -ами ХИТ! Хитът на зимата е при Емилия.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Петък: Азис и Емрах - Пак ми звъниш Музика: Деян Асенов Azis Online (@azis_online_new) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 18K likes, 105 comments - azis_online_new on November 26, 2024: "@emrastr Очаквайте в Петък 🎥🎙️ #newsong #emrah #azis #азис #емрах #pakmizvanish". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Кой та урочаса, ма Райне? Кой ма, някой от някакъв форум ли? Що все на теб, ма Райнеее. Гаджето на Райна я заряза заради лекарка! Певицата остава стара мома - Лайфстайл — Новини HotArena.net HOTARENA.NET Пилето на поп фолка вече е кокошка и отново си няма петел, шушукат зевзеци. 43-годишната певица Райна за пореден път е зарязана от гадже и вече тотално се е отказала от мъжете. Младият ветеринар Вергил Йерусалимов е сложил край на връзката им зар 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 В мрежата от два дни се говори, че Преслава окончателно е приключила всякакви взаимоотношения с Пайнер. Причината се крие в нещо около концерта й в зала Арена София. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 4 часа , asylum каза: Да си стои на сухо! 😜😇 Махай я от подписа си тая неблагодарница! Слагай Нинчето ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Песента на Азис и Емрях звучи хитово Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 часа , asylum каза: Киронова е зарязала Преса и вече се кланя на сръбски кукер: 142 хил. гледания · 1,1 хил. реакции | Сръбската звезда Теа Тарович... WWW.FACEBOOK.COM Сръбската звезда Теа Тарович беше впечатлена от Петя Кирионова на нейния концерт в зала "Арена София". Двете изпълнителки ни зарадваха с... Сръбски кукер вика 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 42 минути, Balkandji1 каза: Кой та урочаса, ма Райне? Кой ма, някой от някакъв форум ли? Що все на теб, ма Райнеее. Гаджето на Райна я заряза заради лекарка! Певицата остава стара мома - Лайфстайл — Новини HotArena.net HOTARENA.NET Пилето на поп фолка вече е кокошка и отново си няма петел, шушукат зевзеци. 43-годишната певица Райна за пореден път е зарязана от гадже и вече тотално се е отказала от мъжете. Младият ветеринар Вергил Йерусалимов е сложил край на връзката им зар още се следват в инстаграм и профилната му е с нея а и това не ми пречи да ида при Вергил и да се упражнява да ми направи ф истинг като на кравите по оборите, в които работи!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 минути, fengergana каза: още се следват в инстаграм и профилната му е с нея а и това не ми пречи да ида при Вергил и да се упражнява да ми направи ф истинг като на кравите по оборите, в които работи!!! Бе, те се следват, но в медиите вече започва да се говори. Вероятно Вергил вече е забелязан да има отношения с 25-годишна жена, тепърва ще видим дали има развитие. Следват се, а сватба още няма, вече може би две години след годежа. Защо? Деца също няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Току що, Balkandji1 каза: Бе, те се следват, но в медиите вече започва да се говори. Вероятно Вергил вече е забелязан да има отношения с 25-годишна жена, тепърва ще видим дали има развитие. Следват се, а сватба още няма, вече може би две години след годежа. Защо? Деца също няма. познавам хора,които са сгодени от 10 години и нямат деца,нито сватба. Не смятам че това е най-важното в живота,явно и мами е на този принцип. А и годеж по принцип не знам да е имало, не вярвам на ''медиите''. Още повече че са сложили и снимка на бившия й Валери, който искам да ме смачка!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Че те сгодили ли са се реално? В статията пише, че само се е говорило за годеж, но пръстен няма... И преди бях чела нещо подобно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 2 минути, Stela каза: Че те сгодили ли са се реално? В статията пише, че само се е говорило за годеж, но пръстен няма... И преди бях чела нещо подобно. не са,аз не знам някой да вярва на тия сайтове през 2024 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 27 минути, FikLena каза: Песента на Азис и Емрях звучи хитово на мен не,но или съм твърде разгонена,или Емрах е станал секси😝 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Аз си спомням, че Райна беше пуснала снимка от някакъв магазин за бижута, че си купува пръстен по случай годежа. Беше преди година-две. Оттам знам, че са сгодени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 час , fengergana каза: на мен не,но или съм твърде разгонена,или Емрах е станал секси😝 Първото ще да е 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 4 часа , Stela каза: Махай я от подписа си тая неблагодарница! Слагай Нинчето ❤️ Олее, не знаех, че имам подпис 🤓 преди 4 часа , Stela каза: Сръбски кукер вика Ми на такъв ми прилича, първата ми асоциация е това 🤪 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари