Lelqtian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 4 часа , Stela каза: Че те сгодили ли са се реално? В статията пише, че само се е говорило за годеж, но пръстен няма... И преди бях чела нещо подобно. То в тая статия са писали много работи, а колко са верни е редно да ни стане ясно от обложката със снимка на един от бившите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 4 часа , Stela каза: Сръбски кукер вика Ако си беше закачила и някой звънец, щеше да е тамън, добре се е ориентирало момчето как да се открои, пък било то и чисто визуално, от нашенските шимейли. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Емилия запазва лидерството си, Меди и Саби пробиват в топ 3 1. Емилия - Сбърка адреса 234К 2. Фики и Галена - Живот мой 217К 3. Меди и Саби - Уоу 151К 4. Преслава - С нервите съм зле 147К 5. Азис - Мръсница 129К 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 3 часа , Balkandji1 каза: Емилия запазва лидерството си, Меди и Саби пробиват в топ 3 1. Емилия - Сбърка адреса 234К 2. Фики и Галена - Живот мой 217К 3. Меди и Саби - Уоу 151К 4. Преслава - С нервите съм зле 147К 5. Азис - Мръсница 129К Горкото Преси. Много бързо увехна. Но както казах - безсмислено изпляска 4 клипа наведнъж. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Има ли Фейсбуц маняцииииииии? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 28 минути, SantaCloud каза: Горкото Преси. Много бързо увехна. Но както казах - безсмислено изпляска 4 клипа наведнъж. Къде увехна, има си 2 топ хита. За гледания просто е трудно да се бори с ултра купувачите. Фики сам не си вярва, че тази песен може да има такива гледания и реално да не е никакъв хит. Меди и Саби ще паднат до ден-два. Нещо не нацелиха песен и те. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 4 минути, Гальо каза: Къде увехна, има си 2 топ хита. За гледания просто е трудно да се бори с ултра купувачите. Фики сам не си вярва, че тази песен може да има такива гледания и реално да не е никакъв хит. Меди и Саби ще паднат до ден-два. Нещо не нацелиха песен и те. Абсолютно . Никой не може да ме убеди че Живот мой е с реален трафик явно затова е искал да бъде в неговия канал . Върви също доста слабо в Спотифай и Епъл мозък спрямо 200К+ дневно в Ютуб а това не са паралелни светове . А и песента е тъпа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 минута, swiftiebe каза: Абсолютно . Никой не може да ме убеди че Живот мой е с реален трафик явно затова е искал да бъде в неговия канал . Върви също доста слабо в Спотифай и Епъл мозък спрямо 200К+ дневно в Ютуб а това не са паралелни светове . А и песента е тъпа Не ми се мисли сега Азис и Емрах колко трафик ще заредят. Направо е безсмислено как тези мангусти ебават майката на цялата музика, и отвсякъде търсят как да купят гледания, лайкове, последователи. Изтъкани от комплекси. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Тоз няма ли кой да го приземи 🙄 Седя на стари лаври до оня ден + вкопчва се в някви актуални имена, иначе никой нямаше да се сеща за него 😒 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Бонка много увехнала 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 2 часа , SantaCloud каза: Горкото Преси. Много бързо увехна. Но както казах - безсмислено изпляска 4 клипа наведнъж. Доста й е тъпа песента. Иначе е некво хитче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 час , swiftiebe каза: Върви също доста слабо в Спотифай и Епъл мозък спрямо 200К+ дневно в Ютуб а това не са паралелни светове . А и песента е тъпа Worry about факта че най-големия соло хит на 2023 има толкова малко стриймове в Спотифай. Буквално след две седмици ще бъде мината от една Зиг-заг, примерно. И тя ли е купувала? Мангава тут мина ли милион там, поне да пасва на 20те милиона в тубата? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 За сравнение други соло песни от 2023 имат следващите стриймове в Споти: Къв съм як - 5,487,103 Драскай клечката - 3,671,686 Обичам те, ти мене не - 3,620,055 Живей си мило мое - 2,766,384 Горчиво - 2,147,350 Здрасти - 1,594,064 . . . Улицата - 1,584,344 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 30 минути, Willy каза: За сравнение други соло песни от 2023 имат следващите стриймове в Споти: Къв съм як - 5,487,103 Драскай клечката - 3,671,686 Обичам те, ти мене не - 3,620,055 Живей си мило мое - 2,766,384 Горчиво - 2,147,350 Здрасти - 1,594,064 . . . Улицата - 1,584,344 Преслава е силна в ютуб не в спотифай, поради факта, че нея я слушат всякакви възрастови групи, а хора над 30 не мисля, че имат спотифай😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Не мисля, че има човек тук освен @Willyнищо лично, който мисли, че тая песен има реални гледания, буквално от километри личи колко е купувано, частите на Галена са яки, но дотам, ако беше със силен аранжимент отдолу, както и казах, когато излезе, можеше и да се превърне в голям хит, но уви не. Галена не трябваше да се съгласява! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 30 минути, DanielPiliov каза: Не мисля, че има човек тук освен @Willyнищо лично, който мисли, че тая песен има реални гледания, буквално от километри личи колко е купувано, частите на Галена са яки, но дотам, ако беше със силен аранжимент отдолу, както и казах, когато излезе, можеше и да се превърне в голям хит, но уви не. Галена не трябваше да се съгласява! Те затова я резнаха от основния Тренд, Уили тръгнал да наглее, че била в Музикалния. УАУ! Това не променя факта, че не е допусната до основния. Срам и позор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 АРЕ СТИГА!!! ТОВА ЧЕ ПЕСЕНТА НЕ Е ЧАЛГА КЮЧЕК НЕ Я ПРАВИ ЛОША!!! ГЛЕДАНИЯТА СА НАПЪЛНО РЕАЛНИ. ОРИГИНАЛА ИМА 160 млн !! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 35 минути, DanielPiliov каза: Не мисля, че има човек тук освен @Willyнищо лично, който мисли, че тая песен има реални гледания, буквално от километри личи колко е купувано, частите на Галена са яки, но дотам, ако беше със силен аранжимент отдолу, както и казах, когато излезе, можеше и да се превърне в голям хит, но уви не. Галена не трябваше да се съгласява! Аз останах разочарован от тази песен, защото както и очаквах я оср*ха с цел да я пригодят за българския пазар, турската версия е на светлинни години от това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 час , Willy каза: Worry about факта че най-големия соло хит на 2023 има толкова малко стриймове в Спотифай. Буквално след две седмици ще бъде мината от една Зиг-заг, примерно. И тя ли е купувала? Мангава тут мина ли милион там, поне да пасва на 20те милиона в тубата? Реално не ме интересува изобщо, споделям наблюдения. Живот мой не е мегахита който ти се иска да е. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 6 минути, swiftiebe каза: Реално не ме интересува изобщо, споделям наблюдения. Живот мой не е мегахита който ти се иска да е. След няколко дена ще минат и С нервите съм зле 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Току що, FikLena каза: След няколко дена ще минат и С нервите съм зле Ами нека, аз какво да направя по въпроса? Омръзнах ми на Преслава песните и не ги слушам. На Емилия е най- яка от новите, да вкдкм колко ще я слушам и нея. Въпреки че ми е малко неадекватно положението куплети-припев малко като две отделно песни е ама не по як начин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 час, DanielPiliov каза: Не мисля, че има човек тук освен @Willyнищо лично, който мисли, че тая песен има реални гледания, буквално от километри личи колко е купувано, частите на Галена са яки, но дотам, ако беше със силен аранжимент отдолу, както и казах, когато излезе, можеше и да се превърне в голям хит, но уви не. Галена не трябваше да се съгласява! Фики купуваше още през 2014. Знаем го що за стока е.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Не и Преслава/Галена фен война една седмица след концерта. Nature is healing ♥️ 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 21 минути, swiftiebe каза: Ами нека, аз какво да направя по въпроса? Омръзнах ми на Преслава песните и не ги слушам. Аз съм удивен с каква мълниеносна скорост омръзват песните в новото време. Преди не беше така. През десетилетието '00 една песен се слушаше с месеци, случваше се песни да се слушат по половин година, та чак до 2011 с "Тихо ми пази", която беше хит сигурно 8-9 месеца. Какво се случи? Защо нови, яки песни писват за 5 дни? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Аз съм удивен с каква мълниеносна скорост омръзват песните в новото време. Преди не беше така. През десетилетието '00 една песен се слушаше с месеци, случваше се песни да се слушат по половин година, та чак до 2011 с "Тихо ми пази", която беше хит сигурно 8-9 месеца. Какво се случи? Защо нови, яки песни писват за 5 дни? Защото съзнанието на всички ни се промени и сме тотални консуматори. Постоянно искаме нещо ново, а и постоянно излиза нещо ново . Пристрастени сме към такъв моментен допамин от тикток видеа и инстаграм видеа и постоянно търсим нещо свежо. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари