Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Не съм забелязал никакви аномалии с гледанията на която и да е песен на Лиди! :1000(1):Момичето даже видео беше снимала да ви обясни, че YouTube я прецаква:cry:

И миналата седмица преди да я изпълни на участие, се обясняваше, че може да не сме я чували, горката... :(. Подгряваше лидерката Селина, иначе.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Gerganafen каза:

Не съм забелязал никакви аномалии с гледанията на която и да е песен на Лиди! :1000(1):Момичето даже видео беше снимала да ви обясни, че YouTube я прецаква:cry:

Почти се разплаках.

• Like 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

Ето, защо викате, че не си изпълнява обещанията жената :D Даже явно още от 2012 е отметнала поп албума!

Разочарован съм, че в статията на Сигнал пише за други проекти, но не и за клип на "It Ain't Over (New Pu$$y Remix)":confused:

Някой от ремиксите, не помня кой, беше влязъл в някаква чуждестранна класация и Десс беше споделила. Световен хит! :Jumpy:

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gerganafen каза:

"Пайнер" просто искаха да лепнат Десовото прозвище на Счети, ама не се получи!

Да ги оставим тия, Ангелът във фолка е един, но не помня да се е самовъзпявала все още:as:

Да, Деса им беше голяма мъка. Направиха и всевъзможни клонинги. Най-известните са Гуци и Димана. Но и двете нямат активна кариера, а Доня продължава. Между другото при нея изведнъж годинките я удариха. Вече заприлича на баба. А не беше лоша едно време.

преди 1 час, Gerganafen каза:

Като гледам как сладко лъже - няма да я бъде. Твърде е лигава. Въпрос на година-две тотално да я няма на небосклона.

Сподели в други сайтове

Теди Александрова за мен си направи едно кариерно харакири, присъединявайки се към Пашев. Сега ще има да гледаме повече тикток битки, откокото участия и продукция. Колкото е талантлива, толкова е и проста. 

• Like 2
  • Haha 2
20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, SantaCloud каза:

Да, Деса им беше голяма мъка. Направиха и всевъзможни клонинги. Най-известните са Гуци и Димана. Но и двете нямат активна кариера, а Доня продължава. Между другото при нея изведнъж годинките я удариха. Вече заприлича на баба. А не беше лоша едно време.

Като гледам как сладко лъже - няма да я бъде. Твърде е лигава. Въпрос на година-две тотално да я няма на небосклона.

Десс късното второ раждане я слеличоса изведнъж. Но пък сега хем си има син-първолак, хем внучка. Мама-Баба Тупалка!:heart:

Винаги плюеш брутално любимките ми. Хейтър!:angry:

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Десс късното второ раждане я слеличоса изведнъж. Но пък сега хем си има син-първолак, хем внучка. Мама-Баба Тупалка!:heart:

Винаги плюеш брутално любимките ми. Хейтър!:angry:

Все залагаш на куци конища :D Сега би било изгодно да влезеш в отбора на Счетоводителката.

1 млн! 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, SantaCloud каза:

Все залагаш на куци конища :D Сега би било изгодно да влезеш в отбора на Счетоводителката.

1 млн! 

Не обичам да съм от стадото, припадайки по най-вървежната в момента. :1000(1):

Иначе на Счети й се получи този път, признавам й го!:1000(33): Все пак песента си става хит въпреки неадекватно късното й излизане. Много хубав аранжимент са й направили, клипът също ми хареса. Дано успехът я амбицира да продължава със самостоятелни БГ поп-фолк песни, а не се забие пак с Костиеви шитни и ненужни дуети. Фактът, че 2-те й последни самостоятелни изглежда да се откроиха най-много от всичко, което пусна, е показателен, че хората искат солови парчета от нея.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, ANGEL каза:

Теди Александрова за мен си направи едно кариерно харакири, присъединявайки се към Пашев. Сега ще има да гледаме повече тикток битки, откокото участия и продукция. Колкото е талантлива, толкова е и проста. 

Ама наистина ли е там? Аз помислих колаборация с някого от ония?

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Камелия е сред фолк звездите, които се радват както на признание и обич от публиката, така и на своето семейно щастие и голяма любов със съпруга й Цветин.

• Love 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Пак ли с туй сако

Пак ли си е платила за репортаж в На кафе... :D 

преди 24 минути, Gerganafen каза:

Не обичам да съм от стадото, припадайки по най-вървежната в момента. :1000(1):

Иначе на Счети й се получи този път, признавам й го!:1000(33): Все пак песента си става хит въпреки неадекватно късното й излизане. Много хубав аранжимент са й направили, клипът също ми хареса. Дано успехът я амбицира да продължава със самостоятелни БГ поп-фолк песни, а не се забие пак с Костиеви шитни и ненужни дуети. Фактът, че 2-те й последни самостоятелни изглежда да се откроиха най-много от всичко, което пусна, е показателен, че хората искат солови парчета от нея.

Просто са й готини парчетата. Дали дует или не - всичко зависи от песента. Deals също беше самостоятелна хаха Уф... нищо че пише + кости

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, SantaCloud каза:

Това е минало 3.2млн.  

Коментирайте, че счетоводителката е в топ 3 при жените и тая година, веднага след Праса и Гале.

Като за заявката за "балкански хит", този резултат си е флопов флоп. Една "сезонна" "Да й приседне" е с 7+ милиона без да е дует със салами и наденици. "Закъсня" е хубава песен, но Слави ми е противен.

Не е трудно да е в Топ 3, като нямаше почти никаква конкуренция, освен 2-те приятелки, празнуващи юбилеите си. Врагинята й Аня затъна, Лиди й даде кард бланш като остана почти цяла година само на дуета с Азис...

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Няма аномалии при гледанията, защото няма гледания. Съвсем нормално нали ;) 

image.png.48ebd6bb5eedc94e828bf5ee86345810.png

• Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Като за заявката за "балкански хит", този резултат си е флопов флоп. Една "сезонна" "Да й приседне" е с 7+ милиона без да е дует със салами и наденици. "Закъсня" е хубава песен, но Слави ми е противен.

Не е трудно да е в Топ 3, като нямаше почти никаква конкуренция, освен 2-те приятелки, празнуващи юбилеите си. Врагинята й Аня затъна, Лиди й даде кард бланш като остана почти цяла година само на дуета с Азис...

Това ако е хит, тц. 

• Like 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SantaCloud каза:

Това ако е хит, тц. 

Продължаваш. Хейтър!:angry:

Само Лиди, Преси, Галс и Софка видяха концертна сцена през 2024 - другите простакеси се изявяват само след 2 ч. през нощта пред пияници!:1000(1):

Сподели в други сайтове

Само дето твърдяхме, че Константин купува. Да, ама не:

Следователно само Алфите искат евтино да минават с трафик от Индия. Не им се плаща за БГ трафик и това е. При Десита няма индийски шашми.

Screenshot - 2024-11-28T185533.896.png

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...