ANGEL Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Няма Галена и Фики, няма нов албум на Преслава, няма "Сбърка адреса", цялата държава в момента се тресе от този хит: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 минута, Gerganafen каза: Не съм забелязал никакви аномалии с гледанията на която и да е песен на Лиди! Момичето даже видео беше снимала да ви обясни, че YouTube я прецаква 36 хил. гледания · 942 реакции |... WWW.FACEBOOK.COM https://youtu.be/6Pnl_8UZwHo?si=aZKtLP6FyID6ZBXx #ostavashsam #newsong #AlphaMusic #LIDIA И миналата седмица преди да я изпълни на участие, се обясняваше, че може да не сме я чували, горката... . Подгряваше лидерката Селина, иначе. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 32 минути, Gerganafen каза: Не съм забелязал никакви аномалии с гледанията на която и да е песен на Лиди! Момичето даже видео беше снимала да ви обясни, че YouTube я прецаква 36 хил. гледания · 942 реакции |... WWW.FACEBOOK.COM https://youtu.be/6Pnl_8UZwHo?si=aZKtLP6FyID6ZBXx #ostavashsam #newsong #AlphaMusic #LIDIA Почти се разплаках. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час, Gerganafen каза: Ето, защо викате, че не си изпълнява обещанията жената Даже явно още от 2012 е отметнала поп албума! Разочарован съм, че в статията на Сигнал пише за други проекти, но не и за клип на "It Ain't Over (New Pu$$y Remix)" Някой от ремиксите, не помня кой, беше влязъл в някаква чуждестранна класация и Десс беше споделила. Световен хит! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 час , Gerganafen каза: "Пайнер" просто искаха да лепнат Десовото прозвище на Счети, ама не се получи! Да ги оставим тия, Ангелът във фолка е един, но не помня да се е самовъзпявала все още Да, Деса им беше голяма мъка. Направиха и всевъзможни клонинги. Най-известните са Гуци и Димана. Но и двете нямат активна кариера, а Доня продължава. Между другото при нея изведнъж годинките я удариха. Вече заприлича на баба. А не беше лоша едно време. преди 1 час, Gerganafen каза: Не съм забелязал никакви аномалии с гледанията на която и да е песен на Лиди! Момичето даже видео беше снимала да ви обясни, че YouTube я прецаква 36 хил. гледания · 942 реакции |... WWW.FACEBOOK.COM https://youtu.be/6Pnl_8UZwHo?si=aZKtLP6FyID6ZBXx #ostavashsam #newsong #AlphaMusic #LIDIA Като гледам как сладко лъже - няма да я бъде. Твърде е лигава. Въпрос на година-две тотално да я няма на небосклона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Абе, Ина от Диви и красиви да не е Ина Гаярди? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Теди Александрова за мен си направи едно кариерно харакири, присъединявайки се към Пашев. Сега ще има да гледаме повече тикток битки, откокото участия и продукция. Колкото е талантлива, толкова е и проста. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 28 минути, SantaCloud каза: Да, Деса им беше голяма мъка. Направиха и всевъзможни клонинги. Най-известните са Гуци и Димана. Но и двете нямат активна кариера, а Доня продължава. Между другото при нея изведнъж годинките я удариха. Вече заприлича на баба. А не беше лоша едно време. Като гледам как сладко лъже - няма да я бъде. Твърде е лигава. Въпрос на година-две тотално да я няма на небосклона. Десс късното второ раждане я слеличоса изведнъж. Но пък сега хем си има син-първолак, хем внучка. Мама-Баба Тупалка! Винаги плюеш брутално любимките ми. Хейтър! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 13 минути, Gerganafen каза: Десс късното второ раждане я слеличоса изведнъж. Но пък сега хем си има син-първолак, хем внучка. Мама-Баба Тупалка! Винаги плюеш брутално любимките ми. Хейтър! Все залагаш на куци конища Сега би било изгодно да влезеш в отбора на Счетоводителката. 1 млн! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 9 минути, SantaCloud каза: Все залагаш на куци конища Сега би било изгодно да влезеш в отбора на Счетоводителката. 1 млн! Не обичам да съм от стадото, припадайки по най-вървежната в момента. Иначе на Счети й се получи този път, признавам й го! Все пак песента си става хит въпреки неадекватно късното й излизане. Много хубав аранжимент са й направили, клипът също ми хареса. Дано успехът я амбицира да продължава със самостоятелни БГ поп-фолк песни, а не се забие пак с Костиеви шитни и ненужни дуети. Фактът, че 2-те й последни самостоятелни изглежда да се откроиха най-много от всичко, което пусна, е показателен, че хората искат солови парчета от нея. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 47 минути, ANGEL каза: Теди Александрова за мен си направи едно кариерно харакири, присъединявайки се към Пашев. Сега ще има да гледаме повече тикток битки, откокото участия и продукция. Колкото е талантлива, толкова е и проста. Ама наистина ли е там? Аз помислих колаборация с някого от ония? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Author Report Share Публикувано Ноември 28 Камелия: Любовта не е бройкане и влюбване, а постоянство, отговорност и грижа | Signal.bg SIGNAL.BG Камелия е сред фолк звездите, които се радват както на признание и обич от публиката, така и на своето семейно щастие и голяма любов със съпруга й Цветин. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Пак ли с туй сако 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 3 минути, asylum каза: Пак ли с туй сако Пак ли си е платила за репортаж в На кафе... преди 24 минути, Gerganafen каза: Не обичам да съм от стадото, припадайки по най-вървежната в момента. Иначе на Счети й се получи този път, признавам й го! Все пак песента си става хит въпреки неадекватно късното й излизане. Много хубав аранжимент са й направили, клипът също ми хареса. Дано успехът я амбицира да продължава със самостоятелни БГ поп-фолк песни, а не се забие пак с Костиеви шитни и ненужни дуети. Фактът, че 2-те й последни самостоятелни изглежда да се откроиха най-много от всичко, което пусна, е показателен, че хората искат солови парчета от нея. Просто са й готини парчетата. Дали дует или не - всичко зависи от песента. Deals също беше самостоятелна хаха Уф... нищо че пише + кости Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Това е минало 3.2млн. Коментирайте, че счетоводителката е в топ 3 при жените и тая година, веднага след Праса и Гале. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 3 минути, SantaCloud каза: Това е минало 3.2млн. Коментирайте, че счетоводителката е в топ 3 при жените и тая година, веднага след Праса и Гале. Като за заявката за "балкански хит", този резултат си е флопов флоп. Една "сезонна" "Да й приседне" е с 7+ милиона без да е дует със салами и наденици. "Закъсня" е хубава песен, но Слави ми е противен. Не е трудно да е в Топ 3, като нямаше почти никаква конкуренция, освен 2-те приятелки, празнуващи юбилеите си. Врагинята й Аня затъна, Лиди й даде кард бланш като остана почти цяла година само на дуета с Азис... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 часа , Gerganafen каза: Не съм забелязал никакви аномалии с гледанията на която и да е песен на Лиди! Момичето даже видео беше снимала да ви обясни, че YouTube я прецаква 36 хил. гледания · 942 реакции |... WWW.FACEBOOK.COM https://youtu.be/6Pnl_8UZwHo?si=aZKtLP6FyID6ZBXx #ostavashsam #newsong #AlphaMusic #LIDIA Няма аномалии при гледанията, защото няма гледания. Съвсем нормално нали 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Току що, Lelqtian каза: Няма аномалии при гледанията, защото няма гледания. Съвсем нормално нали 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 2 минути, Gerganafen каза: Като за заявката за "балкански хит", този резултат си е флопов флоп. Една "сезонна" "Да й приседне" е с 7+ милиона без да е дует със салами и наденици. "Закъсня" е хубава песен, но Слави ми е противен. Не е трудно да е в Топ 3, като нямаше почти никаква конкуренция, освен 2-те приятелки, празнуващи юбилеите си. Врагинята й Аня затъна, Лиди й даде кард бланш като остана почти цяла година само на дуета с Азис... Това ако е хит, тц. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 7 минути, SantaCloud каза: Това ако е хит, тц. Продължаваш. Хейтър! Само Лиди, Преси, Галс и Софка видяха концертна сцена през 2024 - другите простакеси се изявяват само след 2 ч. през нощта пред пияници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Между другото ако се чудите откъде слушат Лидия и Галин най-много 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 1 минута, SantaCloud каза: Между другото ако се чудите откъде слушат Лидия и Галин най-много 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Албума на Преслава мина и замина 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Стораро - старши. При Фики Индия е далеч назад. Този трафик идва от песента с Мара! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Само дето твърдяхме, че Константин купува. Да, ама не: Следователно само Алфите искат евтино да минават с трафик от Индия. Не им се плаща за БГ трафик и това е. При Десита няма индийски шашми. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари