Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 @asylum Защо те е блокирала Ваня Великова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 11 минути, Willy каза: Той и преди я следваше и лайкваше, ама като не му върна я отследва. Да видим сега. Просто Галена е Team Breskvica и не се асоциира с него! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 🤣🤣🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Теорите за купени нещо секнаха, след като и Емилия вече 5 дни седи на трето?! 😇 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Колко добре изглежда тук TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 24 минути, Willy каза: Теорите за купени нещо секнаха, след като и Емилия вече 5 дни седи на трето?! 😇 А youtube продължава да не допуска "Живот мой" в основния Тренд. Където Емилия е първа и над "С нервите съм зле". Масовият българин се вълнува повече от основия Тренд "Now". Иначе не разбирам какво е това в цялостно отношение за България Емилия да е номер 1, но в музикалния Тренд Преслава да е над нея. Защо си противоречат, някой може ли да обясни? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 17 минути, FikLena каза: Колко добре изглежда тук TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Да! До един момент интервенциите й седяха много добре, беше свежа и въпреки тях изглеждаше естествено. Сега обаче не е така, твърде опъната, ненатурлна. Представяш ли си как ще изглежда на 50? 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 4 минути, Balkandji1 каза: А youtube продължава да не допуска "Живот мой" в основния Тренд. Където Емилия е първа и над "С нервите съм зле". Масовият българин се вълнува повече от основия Тренд "Now". Иначе не разбирам какво е това в цялостно отношение за България Емилия да е номер 1, но в музикалния Тренд Преслава да е над нея. Защо си противоречат, някой може ли да обясни? Как реши че се вълнуват от основният, като под клиповете изписва музикалния и всеки от там цъка и гледа? Фики може да е маркирал клипа и канала само като музика и затова да не влиза, не е първи случай. Не знам с другите му клипове как е било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Току що, Willy каза: Как реши че се вълнуват от основният, като под клиповете изписва музикалния и всеки от там цъка и гледа? Фики може да е маркирал клипа и канала само като музика и затова да не влиза, не е първи случай. Не знам с другите му клипове как е било. Ами като решиш да видиш какво е популярно в държавата и натиснеш на Трендинг, първо ти показва Now. За да видиш музикалния, трябва специално да навигираш до него. Хората не се вълнуват само от музика. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 час , Balkandji1 каза: @asylum Защо те е блокирала Ваня Великова? Не ме е, но ме затри у фейса. Иначе ми лайква коментарите в Меринджей 🤣 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 @Balkandji1 още ли си на мнение, че Писмо ще е хит на ниво Делта форс, че и над нея? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 До този момент не разбирах сравненията на @asylum с Ани Хоанг, но тук ги сбърках признавам си! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 5 минути, Danger. каза: @Balkandji1 още ли си на мнение, че Писмо ще е хит на ниво Делта форс, че и над нея? Откакто извънземните ми казаха, че е по-добре да подкрепям Галена, а не Преслава, не ме интересува. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Откакто извънземните ми казаха, че е по-добре да подкрепям Галена, а не Преслава, не ме интересува. “Винаги се връщат….” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, Danger. каза: “Винаги се връщат….” От къде е тоя цитат? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 4 минути, Balkandji1 каза: От къде е тоя цитат? И аз не знам, някъде съм го видял и съм го запомнил. В една група от 30 човека направихме класация за песните на албума по любимост и ето крайният резултат (в точки): 1. Феноменален - 418 2. Еуфория - 396 3. Delta Force - 357 4. Запалката - 349 5. Убий ме - 324 6. Горчиво - 293 7. Жалко - 284 8. Ти не си за мен - 281 9. Играй - 280 10. В.Н.Л. - 273 11. 100 живота - 256 12. По, по, по - 254 13. Докторе - 247 14. Ток по тялото - 235 15. Къде беше ти - 233 16. Мъко моя - 213 17. Неговата жена - 177 18. Зиг-Заг - 177 19. Welcome to Bulgaria - 158 20. Мъко моя - Ремикс - 45 Има доста странни места, но като цяло е добра. Може и във форума да направим същата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Скоро Симона каза в подкаст, че ако някой се осмели да каже на Глория, че в репертоара и от записани песни има два-три кючека, тя ще му каже, че това не е вярно. Та освен, че дъщеря и я иронизира на тема кючеци, сега виждам че и във фб я разобличават 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 53 минути, Emanuela.Carey каза: До този момент не разбирах сравненията на @asylum с Ани Хоанг, но тук ги сбърках признавам си! Коя е тук 🙈🤐 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, asylum каза: Коя е тук 🙈🤐 Не се прави или смърт! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, SantaCloud каза: Не се прави или смърт! Ти недей зарича! Тебе не ти е дадено да заричаш. Тебе ти е дадено да си зубър. - Д-р Хинова от ученическите години 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 24 минути, asylum каза: Коя е тук 🙈🤐 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 час , Danger. каза: @Balkandji1 още ли си на мнение, че Писмо ще е хит на ниво Делта форс, че и над нея? Живот мой и Сбърка адреса пращаха Преслава на ..... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Това е голям хит в Тикток, има към 15 хиляди клипчета за 2 седмици. В сравнение Мръсница има към 20 хиляди за почти 2 месеца. Гледанията в Ютуб вече не са пълен индикатор за хитовост и актуалност на музиката. По Ютуб стандарти би било пълен флоп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 А между другото сега погледнах и “Живот Мой” има към 10 хиляди клипа. Въпреки че и на мен не ми е излизала никъде, явно си има аудитория. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Гледанията в Ютуб вече не са пълен индикатор за хитовост и актуалност на музиката. По Ютуб стандарти би било пълен флоп. А колко е индикатор? Обикновено в Тикток трендовете се местят за седмица. Да не говорим, че стават хит някакви отрязъци, а не цели песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари