Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, SantaCloud каза:

А колко е индикатор? Обикновено в Тикток трендовете се местят за седмица. Да не говорим, че стават хит някакви отрязъци, а не цели песни.

Нормално да се пускат само отрязъци… ти искаш хората да си правят 3 минутни клипчета как само си отварят устата на песента ли?

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Нормално да се пускат само отрязъци… ти искаш хората да си правят 3 минутни клипчета как само си отварят устата на песента ли?

Казвам, че това не е "консумация" на музиката, а само тийз. И реално Тикток зарибявката се пренася в трафик в Ютюб. Реално Тикток сама по себе си не генерира друго освен любопитство. Така че когато говорим за Ютюб гледания - те се формират и от Тикток любопитството. Ако горната песен изглежда като флоп - най-вероятно е флоп. Макар че 400к гледания за попа са като милион в чалгата. При това за 2 седмици.  

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, WindWalkerMonk каза:

Доживяхме обаче Емилия да е по - голяма от залязлата Ана. 

Постоянството винаги надделява. И мъжа си взе обратно и му направи 2 деца, а после го изхвърли, и в кариерата си я надмина.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Емилия доказа с ''Прощавам ти'' и ''Сбърка адреса'', че не само дуетните и песни стават хитове както години наред се твърди тук.

Аз мисля дори, че ''Сбърка адреса'' ще се превърне в един от най-големите и хитове в последните години, може би най-големия след ''Турболенция'', първите два дуета с Денис и ''Алкохол''.

''Прощавам ти'' пък никога не избухна с някакви много силни гледания, но показа по-голямо задържане и от самостоятелни хитове като ''Зиг заг'' и почти наравно с ''Улицата''. (Споменавам проекти на Галена и Преслава защото само те са и конкуренция).

А Преслава се завърна тотално в играта. Тя не е от най-силните изпълнителки в стрийминг платформите, но с ''Нервите съм зле'' и ''Писмо'' се представят на ниво ''Улицата''. Първата даже по-добре.

• Like 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

ТОП 5 за  вчера:

1. Емилия - Сбърка адреса 260К

2. Фики и Галена - Живот мой 192К

3. Меди и Саби - Уоу 165К

4. Азис и Емрах - Пак ми звъниш 155К

5. Преслава - С нервите съм зле 149К

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Balkandji1 каза:

Междувременно нашият стар приятел от Тайланд Иван се е опитал да стане номер 1 вчера с купени гледания, но тягата на Емилия не му е позволила.

image.png

Синан винаги купува - виж, почти всичките му песни имат милиони за няколко дни. 1-2 да са били хитове сред малцинствата.

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Balkandji1 каза:

Междувременно нашият стар приятел от Тайланд Иван се е опитал да стане номер 1 вчера с купени гледания, но тягата на Емилия не му е позволила.

image.png

Стига, бе! Макар че в случая Синан купува явно от БГ. Специално не знам при тази песен, но за последните 365 дни - няма трафик от Индия и такива държави. Силен е в Белгия, Холандия, Великобритания и Германия. Имайте предвид, че оттам би бил доста скъп трафикът.

Нека овековеча и ДАМЯН! Той пък е цар на Лаос и Бангладеш. ХАХАХ

Току що, -A. каза:

Много ми харесва тази песен. Вие какво мислите ?

Слаба песен. Нея и Не вдигай ги пуснах веднъж. Грам не ми харесаха.  Виж Писмото и Нервите са яки.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SantaCloud каза:

Стига, бе! Макар че в случая Синан купува явно от БГ. Специално не знам при тази песен, но за последните 365 дни - няма трафик от Индия и такива държави. Силен е в Белгия, Холандия, Великобритания и Германия. Имайте предвид, че оттам би бил доста скъп трафикът.

Слаба песен. Нея и Не вдигай ги пуснах веднъж. Грам не ми харесаха.  Виж Писмото и Нервите са яки.

О, ''Не вдигай'' е доста яка и дори се забелязва. Върви по-добре от летните и предложения. 

''Вешицата'' обаче или остана в сянка или изобщо не се хареса от хората. На мен ми напомня на ''Нашето любов е'' и ме изкефи, много се набива в главата, но очевидно ще е провал.

• Like 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, SantaCloud каза:

Той там и живее.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Днес рожден ден имат дъщерята на,Коце, Гергана и Емрах. 

Започват Стрелците като мен. 😎

Екстра Нина, Теди Александрова, Албена Вулева и Софка също са тези дни! Все Големци от тая зодия!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Sunlight каза:

Днес рожден ден имат дъщерята на,Коце, Гергана и Емрах. 

Започват Стрелците като мен. 😎

Като гледам и тази ще остане бездетна. Некадърница! :D

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...