Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 1 минута, SantaCloud каза: А колко е индикатор? Обикновено в Тикток трендовете се местят за седмица. Да не говорим, че стават хит някакви отрязъци, а не цели песни. Нормално да се пускат само отрязъци… ти искаш хората да си правят 3 минутни клипчета как само си отварят устата на песента ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Нормално да се пускат само отрязъци… ти искаш хората да си правят 3 минутни клипчета как само си отварят устата на песента ли? Казвам, че това не е "консумация" на музиката, а само тийз. И реално Тикток зарибявката се пренася в трафик в Ютюб. Реално Тикток сама по себе си не генерира друго освен любопитство. Така че когато говорим за Ютюб гледания - те се формират и от Тикток любопитството. Ако горната песен изглежда като флоп - най-вероятно е флоп. Макар че 400к гледания за попа са като милион в чалгата. При това за 2 седмици. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Брей, 2ро общо участие за тази година 😀 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Замерят Анелия с телефон 😂 180 хил. гледания · 539 реакции | Хвърлиха телефон по Анелия | Viral... WWW.FACEBOOK.COM Хвърлиха телефон по Анелия. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 29 Author Report Share Публикувано Ноември 29 Здравейте драги и неуморни Фолкмаратонци: 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Автобиографично! Пророческо! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 И като говорим за патологичните лъжи на Десислава 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 5 часа , Just_Me каза: Брей, 2ро общо участие за тази година 😀 Доживяхме обаче Емилия да е по - голяма от залязлата Ана. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 преди 15 минути, WindWalkerMonk каза: Доживяхме обаче Емилия да е по - голяма от залязлата Ана. Постоянството винаги надделява. И мъжа си взе обратно и му направи 2 деца, а после го изхвърли, и в кариерата си я надмина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Емилия доказа с ''Прощавам ти'' и ''Сбърка адреса'', че не само дуетните и песни стават хитове както години наред се твърди тук. Аз мисля дори, че ''Сбърка адреса'' ще се превърне в един от най-големите и хитове в последните години, може би най-големия след ''Турболенция'', първите два дуета с Денис и ''Алкохол''. ''Прощавам ти'' пък никога не избухна с някакви много силни гледания, но показа по-голямо задържане и от самостоятелни хитове като ''Зиг заг'' и почти наравно с ''Улицата''. (Споменавам проекти на Галена и Преслава защото само те са и конкуренция). А Преслава се завърна тотално в играта. Тя не е от най-силните изпълнителки в стрийминг платформите, но с ''Нервите съм зле'' и ''Писмо'' се представят на ниво ''Улицата''. Първата даже по-добре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 150 хил.6 ч. Охаааа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Watch this story by ЛУНА👑LUNA OFFICIAL PAGE on Instagram before it disappears. WWW.INSTAGRAM.COM 13K Followers, 280 Following, 1,262 Posts Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 ТОП 5 за вчера: 1. Емилия - Сбърка адреса 260К 2. Фики и Галена - Живот мой 192К 3. Меди и Саби - Уоу 165К 4. Азис и Емрах - Пак ми звъниш 155К 5. Преслава - С нервите съм зле 149К 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Междувременно нашият стар приятел от Тайланд Иван се е опитал да стане номер 1 вчера с купени гледания, но тягата на Емилия не му е позволила. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Malina (@malina.official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 373 likes, 15 comments - malina.official on November 29, 2024: "Весел уикенд!❤️😘😘😘❄️". 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 51 минути, Balkandji1 каза: Междувременно нашият стар приятел от Тайланд Иван се е опитал да стане номер 1 вчера с купени гледания, но тягата на Емилия не му е позволила. Синан винаги купува - виж, почти всичките му песни имат милиони за няколко дни. 1-2 да са били хитове сред малцинствата. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Много ми харесва тази песен. Вие какво мислите ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 1 час , Balkandji1 каза: Междувременно нашият стар приятел от Тайланд Иван се е опитал да стане номер 1 вчера с купени гледания, но тягата на Емилия не му е позволила. Стига, бе! Макар че в случая Синан купува явно от БГ. Специално не знам при тази песен, но за последните 365 дни - няма трафик от Индия и такива държави. Силен е в Белгия, Холандия, Великобритания и Германия. Имайте предвид, че оттам би бил доста скъп трафикът. Нека овековеча и ДАМЯН! Той пък е цар на Лаос и Бангладеш. ХАХАХ Току що, -A. каза: Много ми харесва тази песен. Вие какво мислите ? Слаба песен. Нея и Не вдигай ги пуснах веднъж. Грам не ми харесаха. Виж Писмото и Нервите са яки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 4 минути, SantaCloud каза: Стига, бе! Макар че в случая Синан купува явно от БГ. Специално не знам при тази песен, но за последните 365 дни - няма трафик от Индия и такива държави. Силен е в Белгия, Холандия, Великобритания и Германия. Имайте предвид, че оттам би бил доста скъп трафикът. Нека овековеча и ДАМЯН! Той пък е цар на Лаос и Бангладеш. ХАХАХ Слаба песен. Нея и Не вдигай ги пуснах веднъж. Грам не ми харесаха. Виж Писмото и Нервите са яки. О, ''Не вдигай'' е доста яка и дори се забелязва. Върви по-добре от летните и предложения. ''Вешицата'' обаче или остана в сянка или изобщо не се хареса от хората. На мен ми напомня на ''Нашето любов е'' и ме изкефи, много се набива в главата, но очевидно ще е провал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 16 минути, SantaCloud каза: Стига, бе! Макар че в случая Синан купува явно от БГ. Специално не знам при тази песен, но за последните 365 дни - няма трафик от Индия и такива държави. Силен е в Белгия, Холандия, Великобритания и Германия. Имайте предвид, че оттам би бил доста скъп трафикът. Нека овековеча и ДАМЯН! Той пък е цар на Лаос и Бангладеш. ХАХАХ Той там и живее. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 2:10 айде на дискотекъъъъъ 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Днес рожден ден имат дъщерята на,Коце, Гергана и Емрах. Започват Стрелците като мен. 😎 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 2 минути, Sunlight каза: Днес рожден ден имат дъщерята на,Коце, Гергана и Емрах. Започват Стрелците като мен. 😎 Екстра Нина, Теди Александрова, Албена Вулева и Софка също са тези дни! Все Големци от тая зодия! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 преди 13 минути, Sunlight каза: Днес рожден ден имат дъщерята на,Коце, Гергана и Емрах. Започват Стрелците като мен. 😎 Като гледам и тази ще остане бездетна. Некадърница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари