Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 18 минути, Balkandji1 каза:

И защо го крие тогава? Щото е със синдром на Даун като нея.

То самата тя се крие, а за дете дори не е издала има ли, камо ли да го покаже 😬

Вижда че хората я търсят и искат, поне едно интервю при Алпер Чочев да даде, никой не я кара да пропява пак, ама уви 🙄

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, asylum каза:

Екстра Нина, Теди Александрова, Албена Вулева и Софка също са тези дни! Все Големци от тая зодия!

Знам. Теди Александрова е с,мен. И Мария Илиева също е,Стрелец 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Balkandji1 каза:

Като гледам и тази ще остане бездетна. Некадърница! :D

Любопитно ми е защо си се фиксирал върху бездетните? Защо ти е толкова важно дали Гуца или Райна имат деца... 

И как я определи като некадърна, защото е бездетна ли хаха

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, SantaCloud каза:

Любопитно ми е защо си се фиксирал върху бездетните? Защо ти е толкова важно дали Гуца или Райна имат деца... 

И как я определи като некадърна, защото е бездетна ли хаха

Защото всяка жена трябва да даде живот в даден момент Това е главно предназначение на жените на този свят. Ако една жена остане бездетна завинаги, мисията й не е напълно изпълнена.

Извънземните ми казват, че сривът в раждаемостта, както и отчуждението между хората е космическо влияние. Не се управлява от разумно същество, просто някакви стечения на обстоятелствата горе в космоса дават този ефект върху човешката раса. Вчера дискутирахме този въпрос.

Аз сега ги питах - Защо африканските народи не са засегнати от това? Има страни в Африка и Азия, където раждаемостта още е на колосални нива. Те ми отговарят, че и там вече са засегнати, но заради различния цвят на кожата ефектът е по-слаб. Тепърва и при тях ще намалява.

В Западния свят много влияе замърсяването на въздуха, почвите и водите. Доказано е, че определени токсини намаляват репродуктивните способности на хората. В България има епидемия от репродуктивни проблеми, стотици хиляди не могат да имат деца.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Защото всяка жена трябва да даде живот в даден момент Това е главно предназначение на жените на този свят.

Аако тази жена е с увреждания, ментални проблеми или посто детемразка, дали това е предназначението на живота й? Ами ако е фригидна? Тогава какво е предназначението на живота й?

И въобще кой казва, че въобще има някакъв смисъл животът? Ако целта е да се продължи човешкия род... дай да основен една нацистка държава и там само бебета да реват хахах.

Намаляването на населението не е само в резултат на репродуктивни причини. Или се притесняваш, че след 20 години за Преси няма да има публика? Спокойно, тогава пак ще викат "Преслава, Преслава", вярно с фъфлещи гласове и вместо ръкопляскания ще има тропот на бастуни, ама все пак. Всичко е наред хах

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Доста е тъпо да обсъждате коя била бездетна, независимо дали става въпрос за Райна, Гергана или Милица. Това е право на избор, в който не ни е работа да се бъркаме. Какви мисии, какви глупости. Представете си, че еди коя си просто е преценила, че не иска или не би могла да отгледа и възпита едно дете пълноценно. По-добре ли е да роди само за да угоди на клѝюкарите и после да неглижира детето? Вие коментиращите всичките ли имате деца? Защото детето на една жена нали мъж трябва да го направи. Значи и на мъжете им е мисия.

Ох, мед ми капе от сърцето - от надежди за космически клип до трезвомислещ Герганин фен. Еволюция. 

Да, а тези които имат деца се обсъждат не по-малко с негативен оттенък. Аз и затова питам защо има фиксация по тази тема. По-скоро не е свързано с изпълнителките. 

В този смисъл чия Карма е по-добра?

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, SantaCloud каза:

Аако тази жена е с увреждания, ментални проблеми или посто детемразка, дали това е предназначението на живота й? Ами ако е фригидна? Тогава какво е предназначението на живота й?

И въобще кой казва, че въобще има някакъв смисъл животът? Ако целта е да се продължи човешкия род... дай да основен една нацистка държава и там само бебета да реват хахах.

Намаляването на населението не е само в резултат на репродуктивни причини. Или се притесняваш, че след 20 години за Преси няма да има публика? Спокойно, тогава пак ще викат "Преслава, Преслава", вярно с фъфлещи гласове и вместо ръкопляскания ще има тропот на бастуни, ама все пак. Всичко е наред хах

Очевидно не, говорих като цяло за жените. Тия, които изреди, са дадена от човешкия род фира, няма как да минем без фира.

Да, един от смислите на живота е той да бъде продължен. Ти какво искаш, човешкия род да изчезне?

Освен това има прераждания. Както споменах преди известно време, духът ни се преражда в ново тяло около 300 години след смъртта на тялото. Това ми беше разкрито от духвния свят, с който ме запознаха извънземните през 2022 и 2023 години. Общувах с дух Бог, дух Дявол, жената на Бог, моя дух на неиндивид, както и с моя личен дух.

Я, да те питам нещо. Земляни посещават Луната за първи път през 1969 година. В следващите 3 години има няколко мисии до нея. Защо в следващите 50 години човешки крак не е стъпвал на Луната, нали сме много отворени? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SantaCloud каза:

Ох, мед ми капе от сърцето - от надежди за космически клип до трезвомислещ Герганин фен. Еволюция. 

Да, а тези които имат деца се обсъждат не по-малко с негативен утенък. Аз и затова питам защо има фиксация по тази тема. По-скоро не е свързано с изпълнителките. 

В този смисъл чия Карма е по-добра?

И аз мисля, че изобщо не ни засяга и не би трябвало да се обсъжда.

На Гуци, разбира се!:heart:

Иначе и принцеса Палома изкара "Карма" миналогодишния Октомври, тамън за юбилея на Гери:

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

Нова звезда турнадо иде.

SIGNAL.BG

Нова изпълнителка с творчески псевдоним Маца изгря на попфолк небосклона. От лейбъла Grand Music Studio разкриват подробности около дебюта на гласовитата

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, WindWalkerMonk каза:

Нова звезда турнадо иде.

SIGNAL.BG

Нова изпълнителка с творчески псевдоним Маца изгря на попфолк небосклона. От лейбъла Grand Music Studio разкриват подробности около дебюта на гласовитата

Това е като новина от 2003 година.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, SantaCloud каза:

Да, а тези които имат деца се обсъждат не по-малко с негативен утенък. Аз и затова питам защо има фиксация по тази тема. По-скоро не е свързано с изпълнителките. 

Отенък се пише!

преди 27 минути, WindWalkerMonk каза:

Нова звезда турнадо иде.

SIGNAL.BG

Никоя не е прокопсала под туй име

преди 4 минути, SantaCloud каза:

Това е като новина от 2003 година.

Тя и предната Маца тогаз излезе

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, asylum каза:

Отенък се пише!

Никоя не е прокопсала под туй име

Тя и предната Маца тогаз излезе

Всъщност се пише оттенък! :D Дори не знам защо съм го написал така хахах

Затова написах 2003, все едно старата Маца дебютира.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SantaCloud каза:

Да.

да.

преди 2 минути, SantaCloud каза:

Да.

да.

WWW.INSTAGRAM.COM

86K Followers, 767 Following, 1,112 Posts

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Да.458925327_1231846611333170_7997350974241

WWW.INSTAGRAM.COM

86K Followers, 767 Following, 1,112 Posts

BERON.MON.BG

Български езикови ресурси онлайн

Оооо! Доказателство.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на Гергана !

Да е жива, здрава и щастлива!! 

"...Да бъдем по-добри. Когато човек има нужда да му подаваме ръка, защото не се знае дали ние утре няма да имаме нужда" - Гергана, 2015

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Sunlight каза:

Днес рожден ден имат дъщерята на,Коце, Гергана и Емрах. 

Започват Стрелците като мен. 😎

Не знаех, че тези тримата имат дъщеря.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

На Стружката Peace с ръка му прилича като да си е омазал пръстите със сп*рма и да се е слепила за пръстите му - отвратителен :D Сетих се за онзи във Върнах ти го.

WWW.FACEBOOK.COM

🎼🎤🎶 Toni Storaro - декември 2024

image.png.ba759d4190a0a38500e5b19c210fd8d2.png

• Haha 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Защо е пуснала реклама като гледанията ѝ вървят и без това?

image.png

Plot twist без рекламата вече щеше да е на 150/60 на ден. 🦅

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...