asylum Публикувано Вторник в 18:30 Report Share Публикувано Вторник в 18:30 3 хил. гледания · 63 реакции | Красен Бонев - Социални Помощи... WWW.FACEBOOK.COM Красен Бонев - Социални Помощи https://www.tiktok.com/@krasenb0nev?_t=8r8Oie94Ati&_r=1 58 хил. гледания · 440 реакции | Фолк Звездата Ваня Великова:... WWW.FACEBOOK.COM Фолк Звездата Ваня Великова: Тръгнала съм за къщата на Биг Брадър! 🤣🤣🤣 как се спира не мога да го спра аууу…..🤣 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 18:36 Author Report Share Публикувано Вторник в 18:36 ХИТ: Андреа Tova e Hit Selqni! Na kolene pred men! TI sashto grozna shivachke !!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 18:38 Report Share Публикувано Вторник в 18:38 266 хил. гледания · 1,7 хил. реакции | Джорджанп се завърна с нова... WWW.FACEBOOK.COM Джорджанп се завърна с нова песен на музикалната сцена❤️ Харесва ли ви новото парче ? 28 хил. гледания · 447 реакции | Фолк Звездата Лина | By Меринджей |... WWW.FACEBOOK.COM Фолк Звездата Лина 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 18:41 Author Report Share Публикувано Вторник в 18:41 Номера ми е първо да те зашлевя, а дали ще го покажа - не, обърка пола. Искам скъпите неща, аз съм Глория. За сигнално жълто не говоря, да тропат копитата. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Вторник в 19:18 Report Share Публикувано Вторник в 19:18 преди 6 часа , Balkandji1 каза: @fengergana се оказа прав, че Дамян купува. Вчера песента изпадна с 50 позиции надолу до 18К гледания, днес Дамян чак я е засилил към номер 1. Комплексар! много ясно,че съм права и винаги съм била,освен когато не ме карат да коленича!!! ХИТ РАЙНА! Most replayed започва от средата,където почва частта на мами,защото Радко Петков е неслушаем! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 19:34 Report Share Публикувано Вторник в 19:34 преди 17 минути, fengergana каза: нали сама го пуснах,за да се пише за мен🤪 Въпроса е защо първо не си го пратила на мен🫠 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Вторник в 19:35 Report Share Публикувано Вторник в 19:35 искам да знам кой е модела в клипа на Лиди,защото искам и аз да съм на корици на вестници и списания??!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 19:38 Report Share Публикувано Вторник в 19:38 преди 2 минути, fengergana каза: искам да знам кой е модела в клипа на Лиди,защото искам и аз да съм на корици на вестници и списания??!!!! И мен ме интересува това!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Вторник в 19:51 Report Share Публикувано Вторник в 19:51 преди 12 минути, xroflx9 каза: И мен ме интересува това!! хайде, скъпа, ти си експертката в намирането на тъпкачи! откакто ми намери секси Таушанов,всяка вечер ме прави 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 20:04 Report Share Публикувано Вторник в 20:04 преди 10 минути, fengergana каза: хайде, скъпа, ти си експертката в намирането на тъпкачи! откакто ми намери секси Таушанов,всяка вечер ме прави Мила,с Тошко сме били в обща компания на една Нова година. Твърде добро момче е за парцалани като нас,ще го развалиш🥹 Трябва да го огледам по-добре,че в профил ми е трудно да го позная. Дано Маман му напише името в описанието ако аз не го намеря 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Вторник в 20:38 Report Share Публикувано Вторник в 20:38 Как се движи Луна в президентските избори в САЩ? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Вторник в 22:56 Report Share Публикувано Вторник в 22:56 преди 7 часа , xroflx9 каза: Може и да ми се кара,че не мога да играя ръченица Важното е да можеш да въртиш кючека. Футболистите не играят ръченица. 😁 Какво стана с тогавашното хлапе Ванката? Със сигурност вече е голям, ама с какво се занимава? 😁 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Вторник в 22:57 Report Share Публикувано Вторник в 22:57 преди 7 часа , meleto каза: С какво се избелват? Със свински сапун. 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Вторник в 23:10 Report Share Публикувано Вторник в 23:10 преди 10 минути, Stela каза: Със свински сапун. 😁 Не съм забелязал от опита ми със свински сапун да избелва Прави хубава пяна, ама дрехите не стават по-бели хахахха Та, лицата ли? Скептичен съм. Опитай да ме излъжеш с друго хххх Кога излиза песента на Пресла? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Вторник в 23:41 Report Share Публикувано Вторник в 23:41 преди 26 минути, meleto каза: Не съм забелязал от опита ми със свински сапун да избелва Прави хубава пяна, ама дрехите не стават по-бели хахахха Та, лицата ли? Скептичен съм. Опитай да ме излъжеш с друго хххх Кога излиза песента на Пресла? Може твоят сапун да е фалшив. Ти ли си го правиш? 😁 Вещицата ти е готина, получава 10 от 10 👻😈 Преслава си я влече вещерското обаче. Тази седмица би трябвало да я пусне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 02:34 Report Share Публикувано вчера в 02:34 преди 6 часа , DarkChild каза: Как се движи Луна в президентските избори в САЩ? Оттегли се благородно, има други задачи и не може да се посвети изцяло на делото. Не иска да разочарова избирателите си с половинчати неща. А и дава път на други да се изявят. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано преди 20 часа Report Share Публикувано преди 20 часа преди 10 часа , DarkChild каза: Как се движи Луна в президентските избори в САЩ? Изостава! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Пепе обяви трета нова песен, този път е тагнала Ганев и Петя Радева По описанието е балада?? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Утре 18:00 - Преслава - “Писмо” Preslava (@preslava_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,287 likes, 38 comments - preslava_official on November 6, 2024: " “ПИСМО” 07.11.24 от 18ч в моят YouTube channel- Preslava! 🎬📽️🎥 На никого от нас не е гарантиран... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Утре 18:00 - Преслава - “Писмо” Preslava (@preslava_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,287 likes, 38 comments - preslava_official on November 6, 2024: " “ПИСМО” 07.11.24 от 18ч в моят YouTube channel- Preslava! 🎬📽️🎥 На никого от нас не е гарантиран... И Галя, и Преса се гримират като Луна. Ако се изрусят, ще имаме поредна Тройници 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Освен ако не си е объркала таговете, засега е потвърдила три песни: Драганински/Радева Драганински/Росен Ганев/Радева Дали има вероятност да пусне и тя мини албум с клипове като Алисия? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Защо и Стораро го качи в неговия канал? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа Таз наглярка нали отричаше, че се дрогира и се заканваше на полицията и тн 😂 И какво се оказа - и кръвната проба положителна 🤣 Трябваше малко да поседи в сливенския затвор, но уви! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Утре 18:00 - Преслава - “Писмо” Preslava (@preslava_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 1,287 likes, 38 comments - preslava_official on November 6, 2024: " “ПИСМО” 07.11.24 от 18ч в моят YouTube channel- Preslava! 🎬📽️🎥 На никого от нас не е гарантиран... Безсрамница, в поп-фолка има място само за една песен "Писмо". ❤️ 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано преди 16 часа Report Share Публикувано преди 16 часа Преслава пуска албума, първата песен е “Писмо”. Истерията по “Улицата” ще се повтори. Само за 1 седмица Преслава ще сложи всички в малкият си джоб, заедно с концерта, пригответе се, че скоро за друго няма да се говори😉 1 4 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.