Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 1 час, FolkEmpire каза:

Ооофф Благо Джийзъса поканил Лайнах...

ИдРустрията вика индиеца :D "Хахахахахахаха" да ти изям мазния смях.

"Любуфтъ ут фенувити ми"?!?! Къде бе :D Малките циглета?! "Кариерата ми" вика :D

"Ние живееме в смъртен свят" Какво каза 😧 :D :D Защо си такъв тъпир бе маугли :D

Реално погледнато света си е безсмъртен защото съществува от милиарди години. А хората са смъртни защото умират след най-много 100-тина години в най-редки случаи.

"Възрастни хора над 30 години"?!?! Ей това да кажеш на зрял мъж/жена възрастен е супер детско мислене :D Казва се по-големите от нас да кажем цигле.

Много смешен с тези зъби.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

В подкаста казва че хонорара ѝ е бил “10 лева”

Ако всичките й счетоводни отчети са такива, доста народ ще изгърми някой ден.

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Balkandji1 каза:

Е, тука вече се оака. Емилия има номер 1 сингъл от 2001 година - "Нежни устни". Успя да стане най-популярната песен в дискотеките и в страната. Колко да й е бил хонорара с номер 1 хит, поне 1000-2000 лв. Тя вече имаше участия 2001.

Абсолютно. По това време Ина и Сани пееха за 500-600 лв, със сигурност не е взимала по-малко от това. А в кръчмите, преди да почне да записва песни, много ясно, че е пяла за 10-20 лв и бакшиши. Подвежда, преувеличава.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Супер! Дай линк да чуем?

Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Кой е Благо? На стопкадъра виждам Умрях два пъти.

Е тоя другия с конската усмивка и цайсите :D

image.png.3ce1f1e52192edfb81420b6ec4436b0e.png

Малко са като сиамски близнаци :D 

Пашев им е крещял след оная случка с Денис където са чупили. Всъщност май Пашев си е бил прав.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Gentleman. каза:

Камелия си пее новата песен по участия преди официалната й премиера. Подгрява от рано. Дали има възможност за хит след шума около скандала с Джокович?

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, FolkEmpire каза:

Е тоя другия с конската усмивка и цайсите :D

image.png.3ce1f1e52192edfb81420b6ec4436b0e.png

Малко са като сиамски близнаци :D 

Пашев им е крещял след оная случка с Денис където са чупили. Всъщност май Пашев си е бил прав.

Прилича ми на засукано, излъскано педи. Такова с брукат поръсено.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , FolkEmpire каза:

"Любуфтъ ут фенувити ми"?!?! Къде бе :D Малките циглета?! "Кариерата ми" вика :D

"Ние живееме в смъртен свят" Какво каза 😧 :D :D Защо си такъв тъпир бе маугли :D

Реално погледнато света си е безсмъртен защото съществува от милиарди години. А хората са смъртни защото умират след най-много 100-тина години в най-редки случаи.

"Възрастни хора над 30 години"?!?! Ей това да кажеш на зрял мъж/жена възрастен е супер детско мислене :D Казва се по-големите от нас да кажем цигле.

Супер е. Сипа и на Гъбин накрая 🤣🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, asylum каза:

Супер е. Сипа и на Гъбин накрая 🤣🤣

"Ми нащиии ваниги са били КОТУ КАЖА АЗЗ" Да бе! Стружката квото каже!

"Хората са расисти" Я върви в Сърбия и виж как ще те гледат като писано яйце :D

"Хората тря си учиат личнуститити" Да се сравняваш с Jay-Z и Beyonce е все едно да сравняваш л@йно с шоколад.

Тоя как си признава как бил напушен по време на интервюто на ВиБокс... И мама и тати си го обичат аууу да те изям.

"Баща ми нали изглежда бая сериозен човек нали" Не, изглежда като съсухрена неграмотна цигле дядка :D

"Искъм жина ми да е думакиня брат" Искаш някой да ти бърше задника като излизаш от клузету на селу.

Какъв виц разказа от дядо си направо пример за подражание....

Тоя ако остане сам и без пари ще умре от мързел и мизерия. Голям лигльо.

преди 27 минути, asylum каза:

QgeM /\u napkema

, @Emanuela.Carey

Охоо напушеното цигле при педито Боби? :D

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Gentleman. каза:

Браво, особено ми хареса как специално за Хелоина ли се е маскирала като Деса! 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , FolkEmpire каза:

Господи, Емрах нарече Галин the top drag queen и фейк мъж. Много мразил фейк мъже. Галин официално обявен за педе**раст от свой конкурент-колега.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Balkandji1 каза:

Господи, Емрах нарече Галин the top drag queen и фейк мъж. Много мразил фейк мъже. Галин официално обявен за педе**раст от свой конкурент-колега.

Той Емрах кой ли не нарече пе*ераст :D

Накрая май ще се окаже, че и той самия е прикрит п*дал :D 

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Той Емрах кой ли не нарече пе*ераст :D

Накраяй май ще се окаже, че и той самия е прикрит п*дал :D 

Нее-не, няма такава опасност. Емрах си е 100% хетеро. Но да си позволи да нарече Галин травестит в свое интервю. Медиите задължително търсят такива материали, трябва просто да изгледат интервюто.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Нее-не, няма такава опасност. Емрах си е 100% хетеро. Но да си позволи да нарече Галин травестит в свое интервю. Медиите задължително търсят такива материали, трябва просто да изгледат интервюто.

Май и преди го беше захапал, още като бяха в Пайнер. Да приготвяме пуканките, очакват ни сеири 🤣

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Е той си позволи да нарече Азис така ти за един Гъбин се притесняваш :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, FolkEmpire каза:

Е той си позволи да нарече Азис така ти за един Гъбин се притесняваш :D 

Да де, но в обществото не е свикнато още да се говори за Галин открито като за гей. Той самият все още поддържа хетеро имидж и се цели в най-младата аудитория. Емрах е високоуважаван и с влияние в индустрията. Открито го нарича "травестит" и фейк мъж. Почна се. На изгаряйте пуканките!

Очакваме фенове да сигнализират на Галин за интервюто и той да го изгледа. Много ще ми е интересно как ще коментира...

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Balkandji1 каза:

Да де, но в обществото не е свикнато още да се говори за Галин открито като за гей. Той самият все още поддържа хетеро имидж и се цели в най-младата аудитория. Емрах е високоуважаван и с влияние в индустрията. Открито го нарича "травестит" и фейк мъж. Почна се. На изгаряйте пуканките!

Очакваме фенове да сигнализират на Галин за интервюто и той да го изгледа. Много ще ми е интересно как ще коментира...

Според мен няма да коментира, за да се потули

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Очакваме от signal.bg да напишат статия за това как Емрах нарича Галин "травестит". Фолкът скоро не е бил разтърсван от подобен скандал!

🤣🤣🤣 зажаднели сме за скандали. След малко Емо пуска песен с Джия/Чия. Прогнози?

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Според мен няма да коментира, за да се потули

🤣🤣🤣 зажаднели сме за скандали. След малко Емо пуска песен с Джия/Чия. Прогнози?

Той е фийт май, а не дует. Нищо не очаквам от Джия. Емрах си направи хит, въпреки че още трябваше да бъде оценен. Песента му май прави към 20К, но успя да влезе в топ 5. Има безапелационни номер 1 хитове Емрах, много е успешен.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...