Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Току що, DevilWish каза: Новата песен май ще е балада, но няма да е само една. Утре ще е тази "Писмо". Видя ли описанието? Но то май ще са повече от 3 песните. Ако са бози - да ги задържи за себе си. Ако са дело и на Велислав - също. Последният му хит датира от 2015-та. След това всичко е тотална деградация откъм популярност. "Мълчете си" е ужасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа Току що, Andrew Cunanan. каза: Ако са бози - да ги задържи за себе си. Ако са дело и на Велислав - също. Последният му хит датира от 2015-та. След това всичко е тотална деградация откъм популярност. "Мълчете си" е ужасна. "Писмо" е от Ганев. Другите две за "Вещицата" и онова "Не липсваш, само малко" са на Велислав. Иначе и аз рядко слушам "Старата ни песен", но "Нищо" ми е любима.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 11 минути, DevilWish каза: И нека тази песен да е специално за РАБОТНИЦИТЕ от Димитровград! работниците от Димитровград = магистралните шимейли и други въображения на жени от Кокошарник ТВ. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа Току що, Lelqtian каза: работниците от Димитровград = магистралните шимейли и други въображения на жени от Кокошарник ТВ. Както Албена Вулева казва "Стилна жена, спор няма"..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 1 минута, DevilWish каза: "Писмо" е от Ганев. Другите две за "Вещицата" и онова "Не липсваш, само малко" са на Велислав. Иначе и аз рядко слушам "Старата ни песен", но "Нищо" ми е любима.... Anyway so и двете са пословичен флоп и конкурират само "Мълчете си" и "Без теб" като най-големите й флопове в ютюб ерата. 😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Author Report Share Публикувано преди 6 часа преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Anyway so и двете са пословичен флоп и конкурират само "Мълчете си" и "Без теб" като най-големите й флопове в ютюб ерата. 😘 Ще ги видим тези. Тагнала е Велислав, на едната текста е на Росен Димитров, на другата Петя (забравих фамилията).... ? Иначе на песента за "Писмото" ще бъде нещо стойностно от описанието което е направила. Аз не съм по баладите, но очаквам нещо силно и ревливо този път Дали е възможно балада да стане хит в днешно време? А, "Мълчете си" и "Без теб" май няма коя нейна песен да ги победи като флопове. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Първия път бяха заедно 1 седмица,а сега втория път месец и нещо @fengergana скъпа разбихме поредната щастлива връзка✅ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 2 минути, DevilWish каза: Ще ги видим тези. Тагнала е Велислав, на едната текста е на Росен Димитров, на другата Петя (забравих фамилията).... ? Иначе на песента за "Писмото" ще бъде нещо стойностно от описанието което е направила. Аз не съм по баладите, но очаквам нещо силно и ревливо този път Дали е възможно балада да стане хит в днешно време? А, "Мълчете си" и "Без теб" май няма коя нейна песен да ги победи като флопове. За момента Стара ни песен и Нищо са по-големи флопове от Мълчете си и Без теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Помислих, че това е гаджето на Наташа Монева гримирано зе Хелоуин а то било Слави Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. Мариана Карчева Що,за поведение ,това ми било политик,много жалко за нашата държава! Кога го видя да влиза в парламента ма лелче? Псевдо моралистите пак са се изказали, но вкъщи сигурно правят и по-големи простотии от едно плезене с език 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 19 минути, DevilWish каза: А, "Мълчете си" и "Без теб" май няма коя нейна песен да ги победи като флопове. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 4 минути, asylum каза: Тука е записвала в кенефа на студиото докато е хвърляла боба: "Е .. иИиии иииииууу..." 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 7 минути, asylum каза: песента на живота ми. Хит на целия български народ. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Според мен ще пусне нещо силно Прес… не случайно ги е пазила за концерта.. дано изкара и албума този месец или поне следващия. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.