Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

• Отговори 657
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, DevilWish каза:

Балада!

Очакваше се. Нали не си представяше "Писмо" да е кючек :D Макар че щеше да е бомба, неочаквано хаха

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Очакваше се. Нали не си представяше "Писмо" да е кючек :D Макар че щеше да е бомба, неочаквано хаха

Не, не съм. Все пак по описанието беше ясно. Очаквах обаче да е нещо на което много да се плаче.... Не мога да кажа, че е до толкова тъжна.... Например на едно "Обещание" и "Не ми пречи" е много по-подходящо да се плаче....  Описала е по-скоро видеото и отчасти песента. Интересна идея. 
Надявам се, че ще има и по-денс песни като за мен. От тази година Нищо ми е любима, а като видео Да й приседне, но и този клип е много добър и идеен. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Айде на новия 20-милионен хит!

Ако балада стане днес хит, това е сериозно постижение! Ако не броим баладата на Емилия и Слави Трифонов.... от години балада не е ставала хит. 
Нищо, че Сигнал ТОЧКА Бг обявиха Улицата за балада. Нямаше нищо общо. Това сега е балада.
Наистина, коя беше последната балада-хит? Сигурно е било преди 10 години някоя песен?

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, DevilWish каза:

Ако балада стане днес хит, това е сериозно постижение! Ако не броим баладата на Емилия и Слави Трифонов.... от години балада не е ставала хит. 
Нищо, че Сигнал ТОЧКА Бг обявиха Улицата за балада. Нямаше нищо общо. Това сега е балада.
Наистина, коя беше последната балада-хит? Сигурно е било преди 10 години някоя песен?

“Да си тук” и “Къде беше ти”. Дори и “Поискай от мен” на Деси Слава се хареса. 

Сподели в други сайтове

От 3.11.2024 г. от 19:26, Balkandji1 каза:

@Blueberry Общуваш ли още със Салваторе? Какво прави? Сигурно вече бачка и няма време за форума?

Работи и предполагам, че не влиза, защото не слуша чалга. :D Ще му кажа да намине

Аз тези дни си пусках някакви чалгии, може пак да наспамя раздел Видеоклипове :girl_in_love:

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DevilWish каза:

+ версията на Галена.

Сподели в други сайтове

Вресислава много трудно от балада ще направи мастодонтен хит с 20+ милиона гледания. Ето например този шедьовър никога не е имал такъв успех:

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

Вресислава много трудно от балада ще направи мастодонтен хит с 20+ милиона гледания. Ето например този шедьовър никога не е имал такъв успех:

Точно тогава се убивах да ходя по клубове и това беше единствената балада, която пускаха и хората се убиваха да крещят. Може и да преувеличавам, понеже я обожавам, но със сигурност имаше успех. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, swiftiebe каза:

Преслава пак ли ще пуска две песни, тия текстове дето е писала в инстаграм не са от Писмо ? :helpsmilie:

Другата ще е кавър на "Джиджи-Биджи" на Кондьо 😘 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тази песен ако ще и сега да излезеше (ама направо с видео) щеше да е мегахит

Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Blueberry каза:

Работи и предполагам, че не влиза, защото не слуша чалга. :D Ще му кажа да намине

Аз тези дни си пусках някакви чалгии, може пак да наспамя раздел Видеоклипове :girl_in_love:

Да не пропуснеш

преди 43 минути, Danger. каза:

Според мен ще е хит на това ниво, но да видим 

И аз точно туй си помислих

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

Другата ще е кавър на "Джиджи-Биджи" на Кондьо 😘 

Да не пипа този хит!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, swiftiebe каза:

Преслава пак ли ще пуска две песни, тия текстове дето е писала в инстаграм не са от Писмо ? :helpsmilie:

Следват две песни на Драганински

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , meleto каза:

В днешно време биха я осъдили за всяка обида. Предаването й беше махленско и обидно Тъй чее ще я баннат дори от ЮТ!

Донякъде си прав, че е било обидно, но имаше и истини поднесени по забавен начин. При това показваха как бг известните отговаряха на провокация. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , GSA каза:

“Да си тук” и “Къде беше ти”. Дори и “Поискай от мен” на Деси Слава се хареса. 

Значи 3 балади.... Защото преди тях по мои наблюдения последните се откроили хитове бяха "Ако утре ме губиш" и "Обичай ме" на Емилия и Борис Дали, както и "В друг живот" на Деси Слава..... и евентуално след тях от много време насам Меди и версията на Галена станаха хитове? 

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

+ версията на Галена.

Да, аз Меди не го харесвам изобщо, но не мога да отрека, че има хитове.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Grinch каза:

Точно тогава се убивах да ходя по клубове и това беше единствената балада, която пускаха и хората се убиваха да крещят. Може и да преувеличавам, понеже я обожавам, но със сигурност имаше успех. 

Бих казал, невероятен хит за балада в последните 10 години. Тогава не знам дали до толкова се гледаше гледанията. Т.е. не бяха фактор какъвто са в момента.... Това броене аз го наблюдавам от 2020-2021? Може и малко преди това да е.... Примерно мега големи хитове на Преслава като "Дяволско желание", "И когато съмне" и "Лъжа е" сигурно трябва да са с над 100 милиона.... а ние се кефим на 10-15 или не знам колко имат..... И то поради простата причина, че преди 10-20 години не бяха чак такъв фактор гледанията. Може би всичко започва от Ковид? 2020? 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...