Andrew Cunanan. Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Ние плюем чалгарките, че се обезобразяват с пластики, но това какво е? СССР тр*верс? Арлекино? Извънземно с руса перука? Какво е това?! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Интересно какво подготвя Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа Aз пък слушам новия коледен албум на Веселин Маринов след новия първи коледен албум на Талия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 8 часа Report Share Публикувано преди 8 часа преди 39 минути, Andrew Cunanan. каза: Ние плюем чалгарките, че се обезобразяват с пластики, но това какво е? СССР тр*верс? Арлекино? Извънземно с руса перука? Какво е това?! Експонат от Мадам Тюсо прекарал повече от една зима твърде близо до радиатор. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Share Публикувано преди 8 часа Хит или не, тая песен си ми остава слабост! Брутално любима! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Интересно какво подготвя Азис. За никого не е интересно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Десислава с рокля и джапанки 💀 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Колко да е проста да си пуска снимки от съда все едно е във филм 💀 То бива, бива наглост, ма нейното няма край 🙄 На това 💩 долу също. Кухи глави с претенции 🙄 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 1 минута, Just_Me каза: Аз като @xroflx9 разбие поредното семейство с професията си: 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 11 минути, Jouey каза: Десислава с рокля и джапанки 💀 Истинска звезда! Рашия не връща фенките с джапанки и пантофи, желаещи да се снимат с нея! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа От 6.11.2024 г. от 20:17, Andrew Cunanan. каза: Анелия е толкова обезличена вече, че дали пее или не пее, и аз не знам. И по-лошото е, че не ме и вълнува. Дори Глора ми е по-интересна от нея. Не съм предполагала, че ще го кажеш някога за Глория. Кое ти е интересно при нея? 😂 Иначе съм съгласна за Анелия, че е обезличена и не вълнува особено много в последно време. Дано се стегне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа От 6.11.2024 г. от 20:53, Andrew Cunanan. каза: А "Старата ни песен" я слушам май само аз. И аз ама от време на време. Не е лоша, просто е слаба като за Преслава. Бързо омръзва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа Харесва ми новата на Преслава. Очаквах нещо маалко по-бързо, по-скоро умерено, но и така е добре. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 25 минути, Stela каза: Харесва ми новата на Преслава. Очаквах нещо маалко по-бързо, по-скоро умерено, но и така е добре. Мъжът не е ли нацистът от този култов хит? Всички копират Лиди! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 4 минути, Gerganafen каза: Мъжът не е ли нацистът от този култов хит? Всички копират Лиди! Защото Лиди си е якаа! Май е същия, да 😁 Не е ли участвал и в други клипове, пазнат ми е... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Stela каза: Защото Лиди си е якаа! Май е същия, да 😁 Не е ли участвал и в други клипове, пазнат ми е... Май участваше и в някаква реклама. Специалистите по мъжки модели @fengergana & @xroflx9 да кажат, най-вероятно вече са го минали.🤪 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа @meleto Има ли вещициии Преслава за втори път ще пее за вещица в своя песен. Влече я темата явно. 😁 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Stela каза: @meleto Има ли вещициии Преслава за втори път ще пее за вещица в своя песен. Влече я темата явно. 😁 Дали не е забравила за първата? Накрая да издаде албум с вещици. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Gerganafen каза: Май участваше и в някаква реклама. Специалистите по мъжки модели @fengergana & @xroflx9 да кажат, най-вероятно вече са го минали.🤪 Те са минали през доста. @xroflx9 не закача само Мастагарков. Остави го за мен. Цуци в реалния си живот може да не разбира от мъже, но в клиповете показва вкус. 😁 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Stela каза: Те са минали през доста. @xroflx9 не закача само Мастагарков. Остави го за мен. Цуци в реалния си живот може да не разбира от мъже, но в клиповете показва вкус. 😁 Не ги ли избира режисьорът? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 2 минути, meleto каза: Дали не е забравила за първата? Накрая да издаде албум с вещици. Проклета вещица нещо ми прави... 😄 Не знам, съмнявам се да е забравила. Интересно ми е дали ще има вещерски мотиви в клипа. 🪄🧹 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 2 минути, meleto каза: Не ги ли избира режисьорът? Смее ли да противоречи на мис Пеевска? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 2 минути, meleto каза: Не ги ли избира режисьорът? Не знам. Избират и те, но сигурно и изпълнителите. Какво се бърка да каже на режисьорът, че е избрала еди кой си и вече той да даде мнение дали е подходящ за клипа.. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 минута, Gerganafen каза: Смее ли да противоречи на мис Пеевска? Тя вече не е Пеевска 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Честит рожден ден на Лидерката на Републиканската партия, Чалгата и Клетвите 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.