asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 10 минути, asylum каза: чакаме хитачка като самолет. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Манол Дей 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 2 минути, THE IIconic каза: Най-сетне дует между Десислава и Преслава! ИКОНИ! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 А това “Писмо” също реже на месо: 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 16 минути, GSA каза: А това “Писмо” също реже на месо: Тук сме се събрали само потребители-естете, фенове на Мира! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Говори се за дует между Преслава и Меди, да видим. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Тук сме се събрали само потребители-естете, фенове на Мира! Хит на три морета 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза: Тук сме се събрали само потребители-естете, фенове на Мира! Нека поговорим колко айконик и легендарна е идеята на Люси - режисьор на тоя клип по-горе, Мира да носи змия на врата, като огърлица. И как нагло бе изкопирана от някаква плеймейтка в Черешката на тортата, 17 години по-късно: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 33 минути, Andrew Cunanan. каза: Нека поговорим колко айконик и легендарна е идеята на Люси - режисьор на тоя клип по-горе, Мира да носи змия на врата, като огърлица. И как нагло бе изкопирана от някаква плеймейтка в Черешката на тортата, 17 години по-късно: Кажи и плеймейтка и не я обиждай повече! Хит за изтъркване на пендари! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Дано покрай новите песни Преслава забие и нещо с малко по-рок звучене или някакъв мелез между чалга и рок, ала: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Честит имен ден на кралицата. Да презаписва това парче самостоятелно! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Хейтът към Гюрулту генерално се провокира от това, че тя може много повече, отколкото прави. Все пак това е певицата, която първа започна да прави качествена за стандартите на 90-те музика в един некултивиран към онзи момент жанр. Да не говорим, че през 20-те години на този век тя някакси, за мое огромно очудване, успя да извади хит от дуета с Кеба. (Тук знаете мнението ми, че песента не е баш хита, за който е правена, защото се цели в аудиторията на юго републиките, а за тях 10 млн. са нищо, но ще приемем, че е хит. Отделно не знаем процентно колко от гледанията са от България и колко от чужбина). Ремиксът на "Скъпи, купи ми нещо" и дуетът с Тони са доста успешни за нейното ниво. Последните 2 години скъсвам от слушане втората, може би така не съм слушал песен на Гюрулту от повече от 10 години. Харесвам също и "Вълк" и "Его". Но лично и категорично "Най-добрите" й е най-лошата песен в кариерата и силно се надявам да не повтаря подобен ход скоро. Освен малоумния текст и оркестрацията е много слаба и бозава. При Гюрулту се наблюдава някакъв прогрес, може би най-сетне думите на @adorable са хванали дикиш и тя малко от малко е осъзнала силните си страни и е започнала да залага на тях При Анелия нещата са трагични, откакто се отдели в собствен канал - още повече се обезличи. Има една-единствена песен, която й слушам в последните години - "Наранихме се", останалото е пълен бошлаф. Особено тая година - пусна 100 песни и всичките са кошмарно слаби. Няма никакво ниво при нея и буквално публиката не я е*ава за жива. От 2018-та насам пропадна много стремглаво и в момента не вълнува абсолютно никого. И затова последва Звезда на вечерта и Музиката е лек 🤣 Тотално си скапа и без това слабата инерция. Яче-то беше една от малкото български песни, които въртяха преди концерта на Цеца, та сигурно е някакъв хит. Другата беше Луда по тебе. На Наранихме се текста ме дразни, единственото, което ме кефи на Анелия (а и от чалгата като цяло) за последната година е Буря, друга чалга май не съм си пускал доброволно.. Евентуално и Вълк. Его ми е тотал щета. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Planeta4K 1h · Веселин Маринов / Veselin Marinov подарява на своите почитатели новия си, трети самостоятелен коледен албум - "Писмо до Дядо Коледа"! Албумът може да откриете на CD и USB носители в търговската мрежа в страната! Слушайте "Писмо до Дядо Коледа" и във всички стрийминг платформи! https://orcd.co/vmpismododyadokoleda А на 3, 4 и 5 декември Веселин Маринов ще представи албума си и в Зала 1 на НДК. Началото е 19:00 часа, а билети може да закупите от сайта kupibileti.bg Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 46 минути, GSA каза: Честит имен ден на кралицата. Да презаписва това парче самостоятелно! Знаеш ли що Димитричка презаписа дуета с Райние самостоятелно? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 минути, asylum каза: Знаеш ли що Димитричка презаписа дуета с Райние самостоятелно? Ами тя песента на Дима си е била самостоятелно записана, до колкото знам и след това я правят дует, но реално дуетната версия излиза първа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 минути, GSA каза: Ами тя песента на Дима си е била самостоятелно записана, до колкото знам и след това я правят дует, но реално дуетната версия излиза първа. И аз тъй помислих. Странно, че Дима я пееше самостоятелно после. Язък - не са се изпокарали 🤣 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Emilia Никога не се извинявай,че казваш това,което чувстваш.Все едно да кажеш,че съжаляваш,че си истински! ____________________ LAMÉS Givenchy Хайде, НАП. ВИЕ СТЕ! "Във НАП като ми звънешеееееее" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 32 минути, DevilWish каза: Emilia Никога не се извинявай,че казваш това,което чувстваш.Все едно да кажеш,че съжаляваш,че си истински! ____________________ LAMÉS Givenchy Хайде, НАП. ВИЕ СТЕ! "Във НАП като ми звънешеееееее" Снимка от счетоводната къща 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 8 Author Report Share Публикувано Ноември 8 Тони Стораро втрещи България: С жена ми сме братовчеди! http://zabulgaria.eu/wp-content/uploads/2020/04/favicon.jpg Тони Стораро втрещи България: С жена ми сме братовчеди! ZABULGARIA.EU Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години, направи Тони Стораро. Знаем, че единствената му съпруга е Валя, от която има своите синове Фики Стораро и Емрах Стораро. Тони винаги се е кълнял, че дължи твърде много на Валя, която била добра и разбрана жена, но не е уточнявал каква му се води […] 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Преслава за колежките си 163 хил. гледания · 1,2 хил. реакции | 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 | Leisun Gurdjan Lutfi WWW.FACEBOOK.COM 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Кралица МИЛАНА е издала хит с нов псевдоним, а Рамания не казва нищо. Никога не е късно за ново дъно... 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 28 минути, DevilWish каза: Тони Стораро втрещи България: С жена ми сме братовчеди! http://zabulgaria.eu/wp-content/uploads/2020/04/favicon.jpg Тони Стораро втрещи България: С жена ми сме братовчеди! ZABULGARIA.EU Шокиращо разкритие за брака си и то след толкова години, направи Тони Стораро. Знаем, че единствената му съпруга е Валя, от която има своите синове Фики Стораро и Емрах Стораро. Тони винаги се е кълнял, че дължи твърде много на Валя, която била добра и разбрана жена, но не е уточнявал каква му се води […] Защо някой би се изненадал? Типично е. 22 хил. гледания · 232 реакции | Анелия | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Анелия 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 12 минути, SG каза: Кралица МИЛАНА е издала хит с нов псевдоним, а Рамания не казва нищо. Никога не е късно за ново дъно... Хот е? Нот е? Wtf? преди 2 минути, asylum каза: Защо някой би се изненадал? Типично е. 22 хил. гледания · 232 реакции | Анелия | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Анелия Аз мислех, че са само брат и сестра. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари