asylum Публикувано Петък в 15:55 Report Share Публикувано Петък в 15:55 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Той е фийт май, а не дует. Нищо не очаквам от Джия. Емрах си направи хит, въпреки че още трябваше да бъде оценен. Песента му май прави към 20К, но успя да влезе в топ 5. Има безапелационни номер 1 хитове Емрах, много е успешен. Пее добре и е аткрактивен с непринудените си изцепки Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Петък в 15:56 Report Share Публикувано Петък в 15:56 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: С годините етноса му започва да надделява, като одъртее ще прилича на Милко. Сега си представи Емануела без никакви операции. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Петък в 15:57 Report Share Публикувано Петък в 15:57 преди 3 часа , Balkandji1 каза: Е, тука вече се оака. Емилия има номер 1 сингъл от 2001 година - "Нежни устни". Успя да стане най-популярната песен в дискотеките и в страната. Колко да й е бил хонорара с номер 1 хит, поне 1000-2000 лв. Тя вече имаше участия 2001. Прави се на жертва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 15:58 Report Share Публикувано Петък в 15:58 Току що, WindWalkerMonk каза: Прави се на жертва. Напълно излишно. Успешна си е и без такива циркове 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Петък в 16:01 Report Share Публикувано Петък в 16:01 преди 5 минути, DarkChild каза: Сега си представи Емануела без никакви операции. Че тя винаги си е имала хубави черти - нямаше да е много по-различна. Просто като Паришева и Гергана щеше да има по-увиснала кожа в лицето както и всички други певици в 40те си. Най-рязката промяна, която е правила беше носът и русата коса, но пак е разпознаваема. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Петък в 16:02 Report Share Публикувано Петък в 16:02 преди 19 минути, Balkandji1 каза: Да де, но в обществото не е свикнато още да се говори за Галин открито като за гей. Той самият все още поддържа хетеро имидж и се цели в най-младата аудитория. Емрах е високоуважаван и с влияние в индустрията. Открито го нарича "травестит" и фейк мъж. Почна се. На изгаряйте пуканките! Очакваме фенове да сигнализират на Галин за интервюто и той да го изгледа. Много ще ми е интересно как ще коментира... Не знам в за кое общество става дума. Но всеки знае, че е на другия бряг Това, че никой не му го е казал публично е друг въпрос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 16:03 Report Share Публикувано Петък в 16:03 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Че тя винаги си е имала хубави черти - нямаше да е много по-различна. Просто като Паришева и Гергана щеше да има по-увиснала кожа в лицето както и всички други певици в 40те си. Най-рязката промяна, която е правила беше носът и русата коса, но пак е разпознаваема. Нз кво си е правила, но е най-красивата чалгарка в момента и можем да я бъркаме само с кака Елза, когато е руса преди 1 минута, FolkEmpire каза: Не знам в за кое общество става дума. Но всеки знае, че е на другия бряг Това, че никой не му го е казал публично е друг въпрос. Приятели мои не са ми вярвали , като сме коментирали 🤷🏻♂️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Петък в 16:14 Report Share Публикувано Петък в 16:14 преди 5 минути, asylum каза: Нз кво си е правила, но е най-красивата чалгарка в момента и можем да я бъркаме само с кака Елза, когато е руса По принцип и аз съм ЗА да си върне черната коса, но когато съм я виждал по участия не мога да отрека, че изглежда много добре. Също във Втори Дом и Сиромах си е топ руса. Да се порадва още малко на русото и да направи песента от Ганев с черна коса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Петък в 16:21 Report Share Публикувано Петък в 16:21 преди 18 минути, FolkEmpire каза: Не знам в за кое общество става дума. Но всеки знае, че е на другия бряг Това, че никой не му го е казал публично е друг въпрос. Вероятно защото никога не е имал публична приятелка. Не знам как за толкова години все не излъга някоя плеймейтка да я води по Дубай и да му пази имиджа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 16:28 Report Share Публикувано Петък в 16:28 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: По принцип и аз съм ЗА да си върне черната коса, но когато съм я виждал по участия не мога да отрека, че изглежда много добре. Също във Втори Дом и Сиромах си е топ руса. Да се порадва още малко на русото и да направи песента от Ганев с черна коса. И на снимки от Брадъра ми хареса, но и на Златка СОТ-а мяза преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Вероятно защото никога не е имал публична приятелка. Не знам как за толкова години все не излъга някоя плеймейтка да я води по Дубай и да му пази имиджа. Не беше ли уж с някаква поп певица, и порн* уж си пусна с друга 🤣 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Петък в 16:34 Report Share Публикувано Петък в 16:34 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: С годините етноса му започва да надделява, като одъртее ще прилича на Милко. Защо прилича на пИдал тук?💀💀 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Петък в 16:43 Report Share Публикувано Петък в 16:43 преди 7 минути, xroflx9 каза: Защо прилича на пИдал тук?💀💀 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Петък в 16:44 Report Share Публикувано Петък в 16:44 Ох това интервю на Емилия е ужасно. Така да е неприятно като се съберат лелките на чалгата да се оплакват едно време колко трудно им било, едно време какъв телефон имали, как нямали пари. Бяха забавни тези истории 2012 с Преслава и Галена. И седнала алчната маймуна, дето харчи сега лудо парите на мъжа си, да обяснява, че много сметки имала. Подценявали я от Пайнер, саботирали я, унижавали я. И 20 години по-късно обяснява как песента на живота и е Джа Джа. Само от това може да разбере човек, че няма акъл никакъв 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Петък в 16:51 Report Share Публикувано Петък в 16:51 преди 52 минути, DarkChild каза: Сега си представи Емануела без никакви операции. преди 21 минути, asylum каза: И на снимки от Брадъра ми хареса, но и на Златка СОТ-а мяза Не беше ли уж с някаква поп певица, и порн* уж си пусна с друга 🤣 Това не беше ли една и съща особа - Дион оф ал пийпъл? Нищо чудно че не мина номера. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Петък в 16:56 Report Share Публикувано Петък в 16:56 преди 11 минути, Гальо каза: Ох това интервю на Емилия е ужасно. Така да е неприятно като се съберат лелките на чалгата да се оплакват едно време колко трудно им било, едно време какъв телефон имали, как нямали пари. Бяха забавни тези истории 2012 с Преслава и Галена. И седнала алчната маймуна, дето харчи сега лудо парите на мъжа си, да обяснява, че много сметки имала. Подценявали я от Пайнер, саботирали я, унижавали я. И 20 години по-късно обяснява как песента на живота и е Джа Джа. Само от това може да разбере човек, че няма акъл никакъв Ние много добре знаем за липсата и на акъл, още от най-големия и хит! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 16:58 Author Report Share Публикувано Петък в 16:58 След 38-ма минута. Нарече Галин фейк мъж. The top drag. "Много мразя фейк мъже". Никога не би направил дует с него. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Петък в 16:59 Report Share Публикувано Петък в 16:59 преди 1 час, DarkChild каза: Сега си представи Емануела без никакви операции. Имаме архивен матрял, не е нужно да си представяме! С нейни наборки, тя най-вдясно! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Петък в 17:06 Report Share Публикувано Петък в 17:06 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Че тя винаги си е имала хубави черти - нямаше да е много по-различна. Просто като Паришева и Гергана щеше да има по-увиснала кожа в лицето както и всички други певици в 40те си. Най-рязката промяна, която е правила беше носът и русата коса, но пак е разпознаваема. Не е само това. Има и филъри и кой знае какво друго. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Петък в 17:08 Report Share Публикувано Петък в 17:08 преди 34 минути, xroflx9 каза: Защо прилича на пИдал тук?💀💀 Всички мъже заприличват с годините 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Петък в 17:11 Report Share Публикувано Петък в 17:11 преди 1 минута, DevilWish каза: След 38-ма минута. Нарече Галин фейк мъж. The top drag. "Много мразя фейк мъже". Никога не би направил дует с него. Ма много се интересува и запознат кой драг може да го топ-ва Специално за него се надявам Камелия да не е права и отзад да боли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Петък в 17:12 Report Share Публикувано Петък в 17:12 Още от подкаста Тотка: Да обясним на хората схемата. Обаждат се от заведението и искат Емилия. Там казват Емилия не е свободна. Можем да ви пратим Петранка. И така на Петранка й се събират 20 участия. Петранка от Добрич: 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Петък в 17:22 Report Share Публикувано Петък в 17:22 Само на мен ли от днешното раздаване нищо не ми хареса? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 17:26 Report Share Публикувано Петък в 17:26 преди 3 минути, meleto каза: Само на мен ли от днешното раздаване нищо не ми хареса? Всички слушаме хита от онзиденшното раздаване и всичко е точно 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 17:29 Report Share Публикувано Петък в 17:29 преди 37 минути, Lelqtian каза: Това не беше ли една и съща особа - Дион оф ал пийпъл? Нищо чудно че не мина номера. Демек си е признал, щот Дион е мъж 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Петък в 17:29 Report Share Публикувано Петък в 17:29 Аман от Сръбски боклуци 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.