Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 13 часа , Balkandji1 каза:

Предстои да бъде сред най-аплодираните на концерта. Стана един от най-големите й хитове. Много песни ще се пеят с пълни гърла на тоя концерт. Преслава ще пее два часа и половина.

Обожавам я! Невероятна песен ❤️ Заслужено си стана голям хит!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 часа , asylum каза:

@Danger. Ето ти клипче от хита на годината!

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , asylum каза:

@Balkandji1 Пророкувай с кои 2 подготвя дуети! Аз залагам на Преса/Меди/Тирович/Константин

Вече има с:

Галена

Малина

Миле Китич

Бисер Кинг

Софка

Емануела

Азис

Стораро

Не ме интересува тази кестенява булонка. Падна ми в очите, след като лъсна как отчаяно купува гледания на последния си дует. Сакън една от 10 песни да е малко по-неуспешна. Комплексар. Взел се е за новата голяма звезда на фолка.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Не ме интересува тази кестенява булонка. Падна ми в очите, след като лъсна как отчаяно купува гледания на последния си дует. Сакън една от 10 песни да е малко по-неуспешна. Комплексар. Взел се е за новата голяма звезда на фолка.

В последната година-две той е най-успешният изпълнител (мъж и жена) 🤭

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

И, като говорим за кестенявата булонка, вчера се е наср**ал да купува, бутнал е Преслава от първо място, няма такава излагация!

image.png.fede13a92c3e6b7a5f8faac0ee813b0f.png

Тоя пък!

• Like 1
  • Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Balkandji1 каза:

И, като говорим за кестенявата булонка, вчера се е наср**ал да купува, бутнал е Преслава от първо място, няма такава излагация!

image.png.fede13a92c3e6b7a5f8faac0ee813b0f.png

На мен Дж Осман ми е секси. Гони 50, а изглежда така - всички можем да си мечтаем. Им добър ген и голям патлак (предполагам).

• Like 1
  • Haha 2
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Balkandji1 каза:

Жасмин била най-добрата приятелка на голямата му щерка! Дали е сложил рога на Шефката с нея?

• Haha 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

Жасмин била най-добрата приятелка на голямата му щерка! Дали е сложил рога на Шефката с нея?

Надявам се. Тя Ваня от няколко месеца заработва в сайт за травестити от Тайланд. Реши да се преориентира.

• Haha 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, asylum каза:

Прочетох бардаци

IMG_5684.jpeg

Статиите за Нина! И номер 1 синглите й от тогава "Затвори очи" и "Истинска жена" + "Околосветски мечти" + "Любовница"

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

Хора, помогнете! Този 18+ филм в xh@mster или в p0rnhub го има?

466007276_587995853661737_2894262996055039753_n.jpg

Ауу каква гей дружинка! Буков и Азис на едно място + разни други батки. Изповядваме Евроатлантическите ценности!

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Надявам се. Тя Ваня от няколко месеца заработва в сайт за травестити от Тайланд. Реши да се преориентира.

Никога не съм разбирал превъзнасянето по нея и дори този прякор - "шефката" ми е супер нелеп. Смятам, че каквато и музикална кариера да е имала тя, се е дължала предимно на връзките на Дж Дамян, а не на нейния талант.

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Сменила е пола в знак на протест, казвайки:

!

• Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Никога не съм разбирал превъзнасянето по нея и дори този прякор - "шефката" ми е супер нелеп. Смятам, че каквато и музикална кариера да е имала тя, се е дължала предимно на връзките на Дж Дамян, а не на нейния талант.

Мани, той се провали тоя шимейл. В първите си години в Ара успя да направи някакви свои фенове и да има по 1-2 сезонни хита. После се помисли за велика и избяга в Пайнер, където имаше мними успехи. Тук-таме нещо. Включително и номер 1 дуета й с Меди "Параноя".

Окепази се от ботокс и операции. Не прилича на човек.

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Статиите за Нина! И номер 1 синглите й от тогава "Затвори очи" и "Истинска жена" + "Околосветски мечти" + "Любовница"

Олее, бях забравил “Парите”!

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Този дует заслужава 10+ милиона гледания. Дано Преслава започне да прави колаборации с изпълнители извън чалгата. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Симпатяга е, умна и добре пее. Защо я мразиш 🥹 не е натрапвана или самохвалка

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Мани, той се провали тоя шимейл. В първите си години в Ара успя да направи някакви свои фенове и да има по 1-2 сезонни хита. После се помисли за велика и избяга в Пайнер, където имаше мними успехи. Тук-таме нещо. Включително и номер 1 дуета й с Меди "Параноя".

Окепази се от ботокс и операции. Не прилича на човек.

Аз ще я запомня с песента й, посветена на кариерата на Кубрат Пулев:

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Този дует заслужава 10+ милиона гледания. Дано Преслава започне да прави колаборации с изпълнители извън чалгата. 

Няма ли да ги направи в дългосрочен план? Аз тая песен я бях слушал, а след това тубата редовно ми я пуска автоматично. Така съм навъртял сигурно 20 гледания. Има песни, които системата фаворизира и бута на хората. От там правят стабилна бройка гледания. Тази е една от тях. Яка е. Трябваше повече да се забележи. Интересно дали Преслава ще я пее на концерта. Нищо не се е чуло, че тия Торино и Пашата ще гостуват.

Сподели в други сайтове

Бозите "Дяволско желание", "Лъжа е" и "Водка с утеха" може да ги пропусне, нека забие този интернационален химн:

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

А Галена ще гостува ли концерта на Преслава? Нали имат два дуета. Ще се пеят ли? Кои гости е обявила Преслава? Дуетът й с Тони Стораро ще се пее ли? А този с Фики?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз ще я запомня с песента й, посветена на кариерата на Кубрат Пулев:

И тя беше хит. Но на Ваня все й трябваше дуетна помощ в Пайнер. И с Анелия направи. Може би по-късно и с Джена. Аман.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

А Галена ще гостува ли концерта на Преслава? Нали имат два дуета. Ще се пеят ли? Кои гости е обявила Преслава? Дуетът й с Тони Стораро ще се пее ли? А този с Фики?

Май само Софа и Кока.

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...