Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Препоръчани коментари

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ако Галош обяви концерт - искам в плейлиста да присъства този култов мегахит. Може да пресъздаде някоя от визиите в клипа. Ще бъде епично.

Само ако викне Амет и Хабиби и пресъздадат триото! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Топ 20 най-успешни топик видеа на Преслава:
1. Мангава тут (дует със Софи М.) - 3,4 млн;
2. Сладкото зло (дует с Константин) - 3 млн;
3. Улицата - 1,9 млн.;
4. Пиян - 1,7 млн;
5. Пия за тебе (дует с Елена) - 1,6 млн;
6. Добрини - 1,4 млн;
7. Спомени - 1,3 млн;
8. В твоето легло - 1,2 млн;
9. По моята кожа - 1,1 млн;
10. Беден в сърцето - 1,1 млн;
11. Дяволско желание - 1,1 млн;
12. Моето слабо място - 979К;
13. Така ни се пада (дует с Галин) - 924К;
14. Не ми пречи (дует с Константин) - 904К;
15. Не се изтриваш - 834К;
16. Режим "Неприлична" - 789К;
17. От утре - 711К;
18. Нямам право - 695К;
19. Лудата дойде - 684К;
20. Да гори в любов - 664К;

Уоу! Колко хитове! Толкова години на сцена, само хитове!

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Преслава имаше тогава и "Жените след мен" - един от най-големите хитове на лятото. Реално битката й с Галена беше супер успорвана, но Галена накрая надделя с тоя албум и "Тихо ми пази" като самостоятелен хит. По-късно през годината Галена участваше и в "Аларма".

С фразата: "Знам, че никоя, никога няма да ме замени!" прокле Пайнера и всичките колежки.
В началото на годината имаше и този голям сезонен хит (приема на 20 години Пайнер пред Александър Невски беше убийствен), в който се беше снимала по лятна рокля на минус 12 градуса в каменно хале:

Във втората половина на годината Галош и Цуци Пеевска доминираха.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

О, не. Това в никакъв случай не трябва да концерт под надслов "Преслава и приятели". Преслава има достатъчно самостоятелни мегахитове за много повече от 2-3 часа. Ако ще има гости - 1-2 са напълно достатъчни.
А дуетите и сама може да си ги изпее.
С Тони Стораро дуетът не е култов, но този е:

Съгласен съм!
Защо й е изобщо да пее дуети? Може да изкара и 3 часа САМО на самостоятелни песни!
Иначе ако ще пее дуети, с Борис Дали Първи в сърцето, аз харесвам и Бързо ли говоря..... С Константин Не ми пречи и Сладкото зло са супер успешни, но Усещане за Мерилин е срам за кариерата и на двамата.... Така, че предполагам, че даже не се сещат за тая песен, но архивите помнят какъв хубав и скъп клип има тази боза. Може би даже е по-голям флоп за мен от Без теб и Мълчете си. Песен почти на ниво Ин контрол и Ен Джи Джи.
Иначе се надявам да не е Милко там, също и Сторарови..... Тя не беше на концерта на чалмата, защо й е да ги кани?
Софи Маринова и Константин са сигурни. Вероятно Мангава тут и някакъв микс от Не ми пречи и Сладкото зло.
Елена ще бъде добре да е там, да не кажа, че най-силния дует в кариерата на Преслава е с нея - "Пия за тебе".
Ако Галена е там "Хайде, откажи ме" и "Живей" със сигурност.... Но много дуети стават, за това може би изпълнителите с които има повече от един, освен да е нещо като микс от двете песни.
Най-интересно ми е дали ще изпълни "ПИСМО"? Но има толкова силни песни които са задължителни, че не знам как изобщо планира да има дуети с такава богата и хитова дискография за 20 години!

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Тук, само притичала набързичко между фитнеса и пътуването за участие, с прегракнал глас и невчесана - направи най-добрият си прием евър:

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Danger. каза:

След седмица ще пишем как е пропуснала да изпее някой стар брутал за сметка на някоя от новите бози 

Ти ще се наредеиш сред едни от най-големите фенове на Преслава да пееш редом с тях песните й в най-голямата зала. :3fdb8960598fa63e:След толкова години, в които я плю! Очакваме клипчета и коментари от събитието.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Danger. каза:

След седмица ще пишем как е пропуснала да изпее някой стар брутал за сметка на някоя от новите бози 

Няма как на всички да се угоди. Да беше направила два концерта

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

За мен дуетите й с Тони Стораро и Фики са позабравени и няма нужда да ги пее - единствено ще има фурор с Пия за тебе, Не ми пречи и Живей/Бутилка

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Danger. каза:

Има някои задължителни песни от новите според мен от периода на 2017-2023.
1.Да гори в любов!!!
2.Не се изтриваш!!!
3.Пиян!!!
4.Беден в сърцето
5.Улицата
6.Изтрезняваш ли...

Също В твоето легло заслужава да бъде чута на живо и Обратно в играта, но няма как всичко да се включи..
Ако пропусне някой период най-добре този 2015-2017 до към Не се изтриваш.... Въпреки, че и там си има Няма да ти пиша.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Най-интересно ми е дали ще изпълни "ПИСМО"?

Естествено, че ще я изпълни, нали това й е новия хит преди концерта. Ще се пее с пълно гърло, тя точно тази песен ще промотира.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Аз бих се зарадвал на концерт тип втория на Софи Маринова в Арената - само вечни песни от първата половината на кариерата ѝ и нито помен от последните 14 години и комерс вълната.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Danger. каза:

За мен дуетите й с Тони Стораро и Фики са позабравени и няма нужда да ги пее - единствено ще има фурор с Пия за тебе, Не ми пречи и Живей/Бутилка

За "Бутилка" не знам. Направиха фурор на един концерт с нея.... Но си мисля, че и "Хайде, откажи ме" заслужава шанс. Към днешна дата може би, би била по-добре приета? 
А дали Борис Дали ще е там? Как мислите? С него има хубави песни.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Естествено, че ще я изпълни, нали това й е новия хит преди концерта. Ще се пее с пълно гърло, тя точно тази песен ще промотира.

Да не стане като случая с Не се изтриваш и Колодрума? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Надявам се само да пропусне "Старата ни песен" например.....
Аз искам да чуя любимата си песен "Последен адрес" ❤️ 
Този албум ми е любим, надявам се да включи също "Моят нов любовник", "Мъж на хоризонта" и "Не съм ангел"?

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, SG каза:

Силни песни се издадоха тези дни. Камелия ме кефи най-много, имаме си завръщане във форма. Ама как само 44k гледания? :wacko:Заслужава 440k...

Казах го и в темата й, пореден флоп за Камелия. Камелия, ако може да доближи 100К гледания дневно на своя песен, бих я признал все още, но отдавна не може. Предполагам на четвъртия ден гледанията ще се 18-20К. И от там надолу. Хубава песен, но Камелия не може да я направи хит. Интересът към нея стихна, джен зи не я харесват.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Като се връщаме сега назад във времето, все повече се убеждавам каква машина за хитове през въпросната година беше Преслава и как заслужаваше Певица на годината. Впрочем и Галена направи тотален фурор с "Пак ли" и "Спри ме", и тя заслужаваше, а накрая я получи Анелия заради едни 60К за концерт в мазето на НДК пред 200 човека.

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Милко на концерта на Преса 

WWW.FACEBOOK.COM

Милко Калайджиев ❤️❤️❤️ подскача като ученик да е жив и здрав и благословен. Милко е роден на 23 септември 1951 г. (73 години)

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Надявам се само да пропусне "Старата ни песен" например.....
Аз искам да чуя любимата си песен "Последен адрес" ❤️ 
Този албум ми е любим, надявам се да включи също "Моят нов любовник", "Мъж на хоризонта" и "Не съм ангел"?

Тези ще прозвучат със сигурност. За Мъж на хоризонта не съм сигурен.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Като се връщаме сега назад във времето, все повече се убеждавам каква машина за хитове през въпросната година беше Преслава и как заслужаваше Певица на годината. Впрочем и Галена направи тотален фурор с "Пак ли" и "Спри ме", и тя заслужаваше, а накрая я получи Анелия заради едни 60К за концерт в мазето на НДК пред 200 човека.

Това, е че поне по 2-3 песни от всичките тези 7 албума е добре да включи.
Преслава - Обичам те и Нямаш сърце - задължителни, Горчиви спомени (навярно) ?
Дяволско желание - Дяволско желание, Нямам право, (може би и Финални думи)
Интрига - Лъжа е, И когато съмне, Нищо друго (Заклевам те също заслужава)
Не съм ангел - Последен адрес, Мъж на хоризонта, Моят нов любовник, Не съм ангел (и Водка с утеха дето хич не ми се слуша)
Пази се от приятелки - Новата ти тук е задължителна (може би освен нея ще включи Червена точка или Не можеш да си влюбен)
Как ти стои - Как ти стои и Като за финал (има вероятност да чуем и От мен питието)
Да гори в любов - Да гори в любов, Не се изтриваш, Пиян, Изтрезняваш ли

От тези които не ги е включила в албуми най-много искам да чуя Режим неприлична, Улицата и Беден в сърцето.....

Това са песните според мен, които задължително трябва да изпее... Естествено има и още.

Сподели в други сайтове

С Борис Дали със сигурност трябва да изпеят двата си дуета. Включвам и втория "Бързо ли говоря". Беше номер 1 хит, като излезе, доста владя дискотеките. С Милко Калайджиев има култов дует. Трябваше повече гости, аман от тоя Константин. Елена, Борис Дали и Милко трябва да са на концерта.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Щом Ванчето се снима на нея, значи е хит! Тя наложи и Моята принцеса!

WWW.FACEBOOK.COM

Фолк Звездата Ваня Великова преди поредното участие

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

С Борис Дали със сигурност трябва да изпеят двата си дуета. Включвам и втория "Бързо ли говоря". Беше номер 1 хит, като излезе, доста владя дискотеките. С Милко Калайджиев има култов дует. Трябваше повече гости, аман от тоя Константин. Елена, Борис Дали и Милко трябва да са на концерта.

Да, "Бързо ли говоря" си беше хит....
В плейлиста който написах пропуснах и "Зле разпределени".... Ами като добавим "Моето слабо място", "На тебе не отказвам", "Няма да ти пиша" и "Пиши го неуспешно".... стават много песни, но онези са ми най-задължителни.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...