Balkandji1 Публикувано Неделя в 17:33 Report Share Публикувано Неделя в 17:33 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Мали, ми, ако и Вресислава като Галош е направила визуален албум и изпляска всичко наведнъж? @Balkandji1 То вече не е всичко наведнъж. Щом пусна Писмо първа, явно е решила да има пауза между песните, но ето, че нова се задава. Според мен трябва да обяви албум, да го направи по-успешен от на Галена, каквато възможност има и така 2024 ще е нейна. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 17:35 Report Share Публикувано Неделя в 17:35 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 17:37 Report Share Публикувано Неделя в 17:37 преди 5 минути, asylum каза: Да не видят нещо от Ваня и Сотаджийката! Галена беше първата с визуален албум още през далечната 2011-та, Ваня дали тогава е била певица? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Неделя в 17:38 Report Share Публикувано Неделя в 17:38 Време беше Преса да кълне миндилесите като @xroflx9 и @fengergana които всеки ден пишат на Павел! 1 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 17:39 Report Share Публикувано Неделя в 17:39 Току що, Andrew Cunanan. каза: Галена беше първата с визуален албум още през далечната 2011-та, Ваня дали тогава е била певица? Първи са Тони Дачева, Глория и Екстра Нина с видеоалбуми на касети! 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Неделя в 17:41 Report Share Публикувано Неделя в 17:41 Тази следващата звучи зарибяваща и хитово, трябвало е да си я пусне още лятото. Дано Ганев се е постарал за нея и гръмне с яко парче 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 17:43 Report Share Публикувано Неделя в 17:43 преди 3 минути, asylum каза: Първи са Тони Дачева, Глория и Екстра Нина с видеоалбуми на касети! Не сме били родени тогаз, беб! ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Неделя в 17:45 Report Share Публикувано Неделя в 17:45 Преслава е решила да мачка! Втората песен звучи брутално! Дано обяви кога излиза и албума… 😻 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 17:45 Report Share Публикувано Неделя в 17:45 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не сме били родени тогаз, беб! ❤️ И аз не съм бил роден за предния видеоалбум на Галя, но не пречи да съм образован и да знам! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 17:50 Report Share Публикувано Неделя в 17:50 Много добре звучи новата на Преслава. Дано утре я пусне. Различно и свежо звучи, повече като лятна наистина, но и сега ще е добре. То беше ясно, че ще пусне нещо преди концерта, но няколко определено не очаквах. Изглежда, че се е постарала за клиповете. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 17:52 Report Share Публикувано Неделя в 17:52 преди 5 минути, asylum каза: И аз не съм бил роден за предния видеоалбум на Галя, но не пречи да съм образован и да знам! Похвално, похвално! Нали сме фолк енциклопедии тук и трябва да знаем всичко. 😁 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Неделя в 17:52 Report Share Публикувано Неделя в 17:52 Евала Преси. Да пуска албума и да го пласира на концерта. Ще смаже, защото всеки предполагам би си взел ако го има само и първо на самия концерт. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 17:54 Report Share Публикувано Неделя в 17:54 Аз нямам търпение да чуя и другите две песни. Да ги промотира и тях. Сигурно е оставила нещо и за след концерта. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Неделя в 17:54 Report Share Публикувано Неделя в 17:54 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Време беше Преса да кълне миндилесите като @xroflx9 и @fengergana които всеки ден пишат на Павел! Дреме ми на …окото за клетвите на Преса.Последната Нейна песен,която скъсвах от въртене беше “Беден в сърцето”,след това песните й са ми неслушаеми бози. А и си имам Емануела като ми се слушат клетви 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Неделя в 17:55 Report Share Публикувано Неделя в 17:55 преди 2 минути, GSA каза: Евала Преси. Да пуска албума и да го пласира на концерта. Ще смаже, защото всеки предполагам би си взел ако го има само и първо на самия концерт. И аз това си мислех. Ако албумът беше вече на пазара, можеше да пръсне с продажби на концерта. Недомислено! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 17:55 Report Share Публикувано Неделя в 17:55 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Време беше Преса да кълне миндилесите като @xroflx9 и @fengergana които всеки ден пишат на Павел! Тази песен не беше ли посветена на тея двечките форумки? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 17:55 Report Share Публикувано Неделя в 17:55 Щерката на Кати https://www.instagram.com/stories/kati.mihailova1/3498395163999562287?utm_source=ig_story_item_share&igsh=Y2Zzb2lzYm50a2Jv 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Неделя в 17:57 Report Share Публикувано Неделя в 17:57 Току що, asylum каза: Щерката на Кати https://www.instagram.com/stories/kati.mihailova1/3498395163999562287?utm_source=ig_story_item_share&igsh=Y2Zzb2lzYm50a2Jv Да, Кати, нея трябва да буташ, тя трябва да издава нови сингли, а не ти, превтасало дърто магаре! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 18:00 Report Share Публикувано Неделя в 18:00 преди 5 минути, Stela каза: Похвално, похвално! Нали сме фолк енциклопедии тук и трябва да знаем всичко. 😁 преди 2 минути, xroflx9 каза: Дреме ми на …окото за клетвите на Преса.Последната Нейна песен,която скъсвах от въртене беше “Беден в сърцето”,след това песните й са ми неслушаеми бози. А и си имам Емануела като ми се слушат клетви преди 2 минути, Balkandji1 каза: И аз това си мислех. Ако албумът беше вече на пазара, можеше да пръсне с продажби на концерта. Недомислено! Да го пусне в деня на концерта и да го разфърга кат фризби из залата 🤣🤣🤣🤣🤣 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Да, Кати, нея трябва да буташ, тя трябва да издава нови сингли, а не ти, превтасало дърто магаре! Готова е за Алфа Мьозек 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Неделя в 18:01 Report Share Публикувано Неделя в 18:01 преди 6 минути, Stela каза: Аз нямам търпение да чуя и другите две песни. Да ги промотира и тях. Сигурно е оставила нещо и за след концерта. Аз искам да чуя тази от Драганински за вещицата 😂 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 18:03 Report Share Публикувано Неделя в 18:03 преди 2 минути, Mr. Greshen каза: Аз искам да чуя тази от Драганински за вещицата 😂 Сигурно е най-тъпа от всичките 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Неделя в 18:09 Report Share Публикувано Неделя в 18:09 58 мин от тийзъра и тик ток гръмна, над 150 клипа от 2 саунда, нямам думи… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 18:09 Report Share Публикувано Неделя в 18:09 Една от най-любимите ми песни тази година май ще дотрапа до 2М до 31.12 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 18:12 Report Share Публикувано Неделя в 18:12 Камелия ми е регирала на коментара под новата ѝ песен в Тубата! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Неделя в 18:17 Report Share Публикувано Неделя в 18:17 Само Галена ли предизвиквала фурор😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.