Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мали, ми, ако и Вресислава като Галош е направила визуален албум и изпляска всичко наведнъж? @Balkandji1

То вече не е всичко наведнъж. Щом пусна Писмо първа, явно е решила да има пауза между песните, но ето, че нова се задава. Според мен трябва да обяви албум, да го направи по-успешен от на Галена, каквато възможност има и така 2024 ще е нейна.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

Да не видят нещо от Ваня и Сотаджийката!

Галена беше първата с визуален албум още през далечната 2011-та, Ваня дали тогава е била певица?

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Галена беше първата с визуален албум още през далечната 2011-та, Ваня дали тогава е била певица?

Първи са Тони Дачева, Глория и Екстра Нина с видеоалбуми на касети!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тази следващата звучи зарибяваща и хитово, трябвало е да си я пусне още лятото. Дано Ганев се е постарал за нея и гръмне с яко парче

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Първи са Тони Дачева, Глория и Екстра Нина с видеоалбуми на касети!

Не сме били родени тогаз, беб! ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Не сме били родени тогаз, беб! ❤️ 

И аз не съм бил роден за предния видеоалбум на Галя, но не пречи да съм образован и да знам!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Много добре звучи новата на Преслава. Дано утре я пусне. Различно и свежо звучи, повече като лятна наистина, но и сега ще е добре. То беше ясно, че ще пусне нещо преди концерта, но няколко определено не очаквах. Изглежда, че се е постарала за клиповете.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, asylum каза:

И аз не съм бил роден за предния видеоалбум на Галя, но не пречи да съм образован и да знам!

Похвално, похвално! Нали сме фолк енциклопедии тук и трябва да знаем всичко. 😁

Сподели в други сайтове

Евала Преси. Да пуска албума и да го пласира на концерта. Ще смаже, защото всеки предполагам би си взел ако го има само и първо на самия концерт. 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Emanuela.Carey каза:

Време беше Преса да кълне миндилесите като @xroflx9 и @fengergana които всеки ден пишат на Павел!

Дреме ми на …окото за клетвите на Преса.Последната Нейна песен,която скъсвах от въртене беше “Беден в сърцето”,след това песните й са ми неслушаеми бози. А и си имам Емануела като ми се слушат клетви

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, GSA каза:

Евала Преси. Да пуска албума и да го пласира на концерта. Ще смаже, защото всеки предполагам би си взел ако го има само и първо на самия концерт. 

И аз това си мислех. Ако албумът беше вече на пазара, можеше да пръсне с продажби на концерта. Недомислено!

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Emanuela.Carey каза:

Време беше Преса да кълне миндилесите като @xroflx9 и @fengergana които всеки ден пишат на Павел!

Тази песен не беше ли посветена на тея двечките форумки?

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Да, Кати, нея трябва да буташ, тя трябва да издава нови сингли, а не ти, превтасало дърто магаре! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

Похвално, похвално! Нали сме фолк енциклопедии тук и трябва да знаем всичко. 😁

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Дреме ми на …окото за клетвите на Преса.Последната Нейна песен,която скъсвах от въртене беше “Беден в сърцето”,след това песните й са ми неслушаеми бози. А и си имам Емануела като ми се слушат клетви

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

И аз това си мислех. Ако албумът беше вече на пазара, можеше да пръсне с продажби на концерта. Недомислено!

Да го пусне в деня на концерта и да го разфърга кат фризби из залата 🤣🤣🤣🤣🤣

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Да, Кати, нея трябва да буташ, тя трябва да издава нови сингли, а не ти, превтасало дърто магаре! :3fdb8960598fa63e:

Готова е за Алфа Мьозек

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

Аз нямам търпение да чуя и другите две песни. Да ги промотира и тях. Сигурно е оставила нещо и за след концерта.

Аз искам да чуя тази от Драганински за вещицата 😂

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...