Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

Преслава ще пуска вече 5-ти клип, вероятно и 6-ти, плюс концерта, който беше разпродаден до средата на годината. Защо да не заслужава Певица на годината? Дори и да не успее да пусне албума преди 31.12, пак е била предостатъчно продуктивна. Има и по-лежерни песни, като "Писмо" и "Старата ни песен", и комерси. Галена се старае много също, но би било леко прекалено, ако получи Клип, Албум и Певица, а Преслава с фурорите "Писмо" и "Арена" да остане без нищо.

Ама стига сме ги обсъждали тия 2 стари чанти, от ясно по-ясно е, че ЛИДИЯ ще бъде Певица на 2024, ще отмъкне наградата от двете си също млади конкурентки Емилия и Деси Слава!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FikLena каза:

Я я ?

Какво стана ? Нали бяхя продадени всичките билети

Screenshot_20241111_181651_Opera.jpg

Нали пусна допълнителни с ограничено виждане - стига заяждания:wacko:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Gerganafen каза:

Преслава ще пуска вече 5-ти клип, вероятно и 6-ти, плюс концерта, който беше разпродаден до средата на годината. Защо да не заслужава Певица на годината? Дори и да не успее да пусне албума преди 31.12 пак е била предостатъчно продуктивна. Има и по-лежерни песни, като "Писмо" и "Старата ни песен", и комерси. Галена се старае много също, но би било леко прекалено, ако получи Клип, Албум и Певица, а Преслава с фурорите "Писмо" и "Арена" да остане без нищо.

Точно защото е към края на годината и дори да пожъне успех с албума, по-голямата част ще се брои за 2025.

А пък албума на Галена се чуваше цяло лято и все още се, като не броим Мъко моя която също стана голяма за периода си. С или без концерт, годината заслужено си е нейна. Не разбирам защо един концерт да е най-големия критерий, Галена е обещала също за догодина, просто не успя тази.

пък още отсега да казвате на Писмо, че е фурор...

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Тази година е малко трудно все още да говоря за самостоятелна песен, ако за 2023 Песента е за Улицата и Дуета за По, по, по... то тук..... по-скоро дуетите са хитови: Мой си мерак, Делта форс, Моята принцеса, Лудница, дуетите на Емануела и Дамян, Емилия и Слави... Топ, топ, топ...
За момента песен които са самостоятелни това са на Преслава - Писмо която направи фурор,
също и на Джордан - Къртиш.... още 3 песни ми е трудно да определя които да заслужават песен.
По-скоро за момента Песен на 2024 - за мен е Мой си мерак, но има време.... Константин например за дует..... Абе рано е.

Песента на Вресислава не е направила фурор и категорично не заслужава номинация за "Песен на годината". Минали са само 3 дни, за Бога...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Песента на Вресислава не е направила фурор и категорично не заслужава номинация за "Песен на годината". Минали са само 3 дни, за Бога...

Какво от това? Върви много добре песента. Това и аз не го очаквах..... За балада е направо супер! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Gerganafen каза:

Преслава ще пуска вече 5-ти клип, вероятно и 6-ти, плюс концерта, който беше разпродаден до средата на годината. Защо да не заслужава Певица на годината? Дори и да не успее да пусне албума преди 31.12, пак е била предостатъчно продуктивна. Има и по-лежерни песни, като "Писмо" и "Старата ни песен", и комерси. Галена се старае много също, но би било леко прекалено, ако получи Клип, Албум и Певица, а Преслава с фурорите "Писмо" и "Арена" да остане без нищо.

Ама стига сме ги обсъждали тия 2 стари чанти, от ясно по-ясно е, че ЛИДИЯ ще бъде Певица на 2024, ще отмъкне наградата от двете си също млади конкурентки Емилия и Деси Слава!

Защото видиш ли ще пусне песни и албум в края на годината..... По същата тая логика "УЛИЦАТА" трябва да е песен на тази година? А тя излезе 16.11.... Ни в клин, ни в ръкав! 

Сподели в други сайтове

Обожавам как винаги, когато Преслава изкара по-голям хит от обикновенното за нейното ниво, и на втория ден тук се пише, че песента заслужавала "Песен на годината", нищо, че е издадена 25 дни преди края на годината. 

Тя и затова се научи цяла година да изкарва на пълнежи и да пуска хитовете в края на годината. Не й правите услуга с тези хвалебствия. Казвам го като Пресов. 2024 е годината на Галена. Нека тя вземе всичко, което заслужава накуп.

Сподели в други сайтове

Извинявайте, ама чии награди обсъждаме? Или е плод на художествена измислица. Награди на Казан ТВ?

Представяте ли си Митака да организира награди, стил Нов Фолк. Или Пайнерски... там певица на годината ще е Сашка Александрова или Биляниш :D А Райна ще е ПРОГРЕС.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Обожавам как винаги, когато Преслава изкара по-голям хит и на втория ден тук се пише, че песента заслужавала "Песен на годината", нищо, че е издадена 25 дни преди края на годината. 

Тя и затова се научи цяла година да изкарва на пълнежи и да пуска хитовете в края на годината. Не й правите услуга с тези хвалебствия. Казвам го като Пресов. 2024 е годината на Галена. Нека тя вземе всичко, което заслужава накуп.

Нали това обяснявам. "Улицата" също излезе на 16.11. И какво? Няма значение, ако ще декември да пуснеш песен.....
Аз не разбирам защо "Лъжа е" взе за песен на 2007? Конкретно самата песен е пусната 2006 година..... Например. Годината е от 1 януари до 31 декември.... 
Прав си, не й правим услуга, но щом е успяла да се вмести в срока на годината......
Отделно: за "Писмо" казах, че е БАЛАДИЧНА песен. Аз възлагам повече надежди на песента която пусна вчера като тийзър.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, lucellent каза:

Точно защото е към края на годината и дори да пожъне успех с албума, по-голямата част ще се брои за 2025.

А пък албума на Галена се чуваше цяло лято и все още се, като не броим Мъко моя която също стана голяма за периода си. С или без концерт, годината заслужено си е нейна. Не разбирам защо един концерт да е най-големия критерий, Галена е обещала също за догодина, просто не успя тази.

Естествено, че "Писмо" е фурор - балада 4 дни подред с около и над 200К гледания. Това ще й е основният коз от новите песни на концерта. Ако беше на Галена, всички щяхте да припадате "Галена смаза с балада", ама нали е на Преса, трябвало да чакаме, за да я определим.

Викам направо да ги прекръстят "Наградите на Галена" а не на Веселина... В по-голяма полза за жанра би било да се стимулират повече изпълнители, а не един да обира всичко.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Извинявайте, ама чии награди обсъждаме? Или е плод на художествена измислица. Награди на Казан ТВ?

Представяте ли си Митака да организира награди, стил Нов Фолк. Или Пайнерски... там певица на годината ще е Сашка Александрова или Биляниш :D А Райна ще е ПРОГРЕС.

Тези, които може и да ги няма. На радио Веселина.  :D 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, meleto каза:

Наградите на Рамаяна.бг имат повече тежест, макар все още да не сме обявили на кое десетилетие са? Предлагам за раздадем Златни Фризбита за периода 2016-2028!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Естествено, че "Писмо" е фурор - балада 4 дни подред с около и над 200К гледания. Това ще й е основният коз от новите песни на концерта. Ако беше на Галена, всички щяхте да припадате "Галена смаза с балада", ама нали е на Преса, трябвало да чакаме, за да я определим.

Викам направо да ги прекръстят "Наградите на Галена" а не на Веселина... В по-голяма полза за жанра би било да се стимулират повече изпълнители, а не един да обира всичко.

Напротив, много по-справедливо е един да обере всичко, ако заслужава, отколкото за всекиго по нещо, за да нема обидени.

Затова няма смисъл от награди.

Няма и да такива, според мен. И дано!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Това наградите винаги е било най-тъпата тема. Винаги това е съпоставяло Преслава/Галена. Какво толкова пречи да си съществуват и двете, да си бачкат, да си имат хитове, и двете силно са се активизирали да не пускат кокала, не знам какво повече се иска. Едната албум с 10 песни/клипове, сега и другата ако пусне същото. Едната и концерт сега, другата ако обяви и тя идеално. 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, lucellent каза:

Ами да. Предвид гледанията..... Както се вижда, върви повече от чудесно!
Не ме разбирайте погрешно. На мен това не ми е любимата песен. Стократно съм писал, че не съм и по баладите...... но да.... има хит и то БАЛАДИЧЕН.... което за този жанр е доста добре. Отдавна вече балади не вървят. Много малко от тях стават хитове.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Ще има: Преслава, Галена, Емилия и сие ще останат с пръст в уста, а новата Лидерка отново ще е така!

3.jpg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Напротив, много по-справедливо е един да обере всичко, ако заслужава, отколкото за всекиго по нещо, за да нема обидени.

Затова няма смисъл от награди.

Дано няма, но Веселина бяха обявили, че ще правят... Ще разберем на пролет. Аз мисля, че няма смисъл от това.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Дано няма, но Веселина бяха обявили, че ще правят... Ще разберем на пролет. Аз мисля, че няма смисъл от това.

Дано да има. Пак ще има циркове и ще реват по интервютата.

И да са в голяма зала като Пайнерските награди преди. Също да се карат коя след коя ще пее и по колко минути микс ще има 😂

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gerganafen каза:

Ще има: Преслава, Галена, Емилия и сие ще останат с пръст в уста, а новата Лидерка отново ще е така!

3.jpg

Ако беше пуснала мегахитове лятото и есента - да. С "Лудница" ѝ стартира епично годината, жалко, че Галин не канализира успеха в това да я превърне в лидерка.

Сподели в други сайтове

За да няма сеири и разпри между Преслава и Галена относно коя ще е Певица на годината, наградата може да се връчи на ето тази персона:
original.jpg

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ако беше пуснала мегахитове лятото и есента - да. С "Лудница" ѝ стартира епично годината, жалко, че Галин не канализира успеха в това да я превърне в лидерка.

Със садо-мазо клипа ще навакса! :D 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Точно. 4 дни са напълно достатъчни, за да се прецени дали е фурор или не. И да има нови 200К на четвъртия ден е грандиозно. Това ще стане един от най-големите й хитове.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , meleto каза:

Този пък кой е?

Screenshot - 2024-11-11T171725.996.png

Новият тъпкач на Маман?

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Точно. 4 дни са напълно достатъчни, за да се прецени дали е фурор или не. И да има нови 200К на четвъртия ден е грандиозно. Това ще стане един от най-големите й хитове.

Песента е пълен провал и ще зацикли на 2 милиона. ❤️ 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...