Jump to content

Поп фолк скандали (ноември 2024)

Темата ще бъде автоматично заключена в 22:01

Препоръчани коментари

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Само на Живко Добрев му е през пут.... дали ще има концертна дирекция или не, той ще си продължи да бъде ескорт и при двете положения:

Ще му се. Кой би го поръчал? Може би за извращения…

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Цуци ексПеевска ще МАМАНКАТА на концертна дирекция!

преди 2 минути, asylum каза:

Ще му се. Кой би го поръчал? Може би за извращения…

Без завист моля!

PIK.BG

Шокиращи разкрития! Неуспял роден чалгаджия заживя като арабска принцеса с шейх в Дубай

Сподели в други сайтове

Ето кой е разделил Цуци ексПеевска и Делян!

BLITZ.BG

Певецът все по-често е засичан в родината ни

Сподели в други сайтове

Клеа е невменяема. Тя и затова не стана известна. Малоумна е, с изостанало развитие и я отхвърлиха. Само нашите зевзеци я тикаха, тоя пъпеш.

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Клеа е невменяема. Тя и затова не стана известна. Малоумна е, с изостанало развитие и я отхвърлиха. Само нашите зевзеци я тикаха, тоя пъпеш.

Клеа е чалга версията на @Kitty?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Тук съм съгласен. Банна всички, които й писахме, че я харесваме 😳🥹🤷🏻‍♂️

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Зимата се доразвиха "Улицата" и "Ако ти върна". Пролетта получи голям сезонен хит в лицето на "Да ѝ приседне", но песента си остана само в пролетта и не успя да се заддържи през останалите сезони. През лятото пусна 2 флопа. Най-силният сезон го пропиля с две думи.

Да, тук съм съгласен. "Да й приседне" е сезонен хит... щом и аз не го споменавам.... Като видео е впечатляващо за нея..... Аз обаче мисля, че това е било някаква стратегия лятото да пусне песните на които по-малко залага, за да има силни и хитови неща в албума? По принцип като песен на мен "Нищо" ми е любима..... Не мога да кажа, че е чак флоп, защото знаем и по-големи флопове от тия двете, поне за мен. Но със сигурност не са и хитове. А "Старата ни песен" можеше да я включи в албум без да й снима клип директно, но според мен щом тя има клип... сигурно е снимала всичките си песни и като Галена може да ни представи албум с 10 наложили се и 10 нови песни. Като Да й приседне, Старата ни песен, Улицата и Писмо да са тези които са излезнали до момента..... и да има още. Ако е такава стратегия ще е супер! Вчера ги изкарах 15 от Беден в сърцето до Писмо като броя и дуетите.... Което означава, че освен тия трите обявени, със сигурност има поне още 2.... А ако е решила и да не включва разни песни като "Мълчете си" може и повече да са...

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Balkandji1 каза:

Гледа ли Лоренцо в Инстаграм? Говореше против нюз24? Искаха му пари за снимки негови с мъже, той ги кълнеше! Много забавно. С Диона се бяха обединили против медията.

Нищо не намирам! Подай ми пуканките там, де!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Balkandji1 каза:

Какво е станало с този концерт, ние не знаем.

Беше излъчван баш навръх Нова година. Софчето разцепи, което не е изненада, като се има предвид, че от години и дори десетилетия се налага колко велики и простовато добродушни са хитруши като нея.

Заговорихте за Клеа и ме хвана носталгия... Някой от другите й фенове знае ли какво става с нея? Още чакаме втория хит, трябваше да го издаде поне послучай 5 години на сцена.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DevilWish каза:

Да, тук съм съгласен. "Да й приседне" е сезонен хит... щом и аз не го споменавам.... Като видео е впечатляващо за нея..... Аз обаче мисля, че това е било някаква стратегия лятото да пусне песните на които по-малко залага, за да има силни и хитови неща в албума? По принцип като песен на мен "Нищо" ми е любима..... Не мога да кажа, че е чак флоп, защото знаем и по-големи флопове от тия двете, поне за мен. Но със сигурност не са и хитове. А "Старата ни песен" можеше да я включи в албум без да й снима клип директно, но според мен щом тя има клип... сигурно е снимала всичките си песни и като Галена може да ни представи албум с 10 наложили се и 10 нови песни. Като Да й приседне, Старата ни песен, Улицата и Писмо да са тези които са излезнали до момента..... и да има още. Ако е такава стратегия ще е супер! Вчера ги изкарах 15 от Беден в сърцето до Писмо като броя и дуетите.... Което означава, че освен тия трите обявени, със сигурност има поне още 2.... А ако е решила и да не включва разни песни като "Мълчете си" може и повече да са...

Стига с тез фермани!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Заговорихте за Клеа и ме хвана носталгия... Някой от другите й фенове знае ли какво става с нея? Още чакаме втория хит, трябваше да го издаде поне послучай 5 години на сцена.

Всеки фен е

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Нищо не намирам! Подай ми пуканките там, де!

Абе клипчето се пусна тук, Фиклена ги пускаше преди ден-два за Диона и Лоренцо, малко по-назад в темата е. Лоренцо беше впечатляващ!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Абе клипчето се пусна тук, Фиклена ги пускаше преди ден-два за Диона и Лоренцо, малко по-назад в темата е. Лоренцо беше впечатляващ!

За Диона видех, другото съм изтървал. Копелдашко уебсайтче 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Новата върви добре. Но не с бум като Улицата. Стратегиите на Преслава да атакува с хитове в края на годината са ясни, но това никога не е означавало, че са й достатъчни чак за да й уредят Певица, особено ако други са имали по-силна година в цялостност. Освен ако не са масови хитачки като от ретрото, каквито вече се раждат веднъж на някоя и друга година.

Именно, че годината й е била насила изкарвана силна само заради един голям хит през есента е било и причината за някои от големите скандали с нейното име в чалгата - и в частност Певица на 2015, което на практика сложи край на наградите.

И аз не мисля, че е честно концертът на Преслава да се зачита за големия й коз, с който да си е заслужила Певица на годината. За никоя друга не сме го правили това, а е имало и изпълнители, като например Софка, която редом с даден концерт си е имала и силни нови предложения.

Но Преслава наистина много я разлигавихте. Представяте ли си да й се налагаше да се старае малко повече, Галена направо щеше да й диша прахта!:bn:

Тази година може да й признаем, че вероятно заради годишнината е решила да е по-продуктивна, но до момента от всичките проекти само тази новата може да се води някакъв по-убедителен успех. Не мисля, че трябва да се следи количеството, защото иначе сме длъжни и на едни Емилия, Алисия и дори Ваня да им признаем старанието да издадат много песни накуп.

Да зарежем наистина обичайните баби, кажи кога ще правим и ние протест пред парламента и народното събрание задето Галин лиши Лиди от възможността да се бори за Певица на 2024?:girl_cry2:

О, в никакъв случай не я сравнявам с "Улицата".... На тозе етап е много рано за това, а и "Улицата" ми е много любима песен, докато тази няма как да ми хареса повече от Беден в сърцето, В твоето легло, Улицата и Нищо.... Просто казах вече, че не съм по баладите.
За мен "Новата" Преслава така да се каже е от периода 2010 насам..... До песни като "Новата ти" е онази Преслава с която ми стана любимка. Просто ми е различен самия период.
Но ако трябва да изброя моите любими песни от след периода на "Новата ти" до сега:
1.Режим неприлична
2.Да гори в любов
3.Как ти стои
4.Не се изтриваш
5.Пиян
Също Беден в сърцето, Улицата, Изтрезняваш ли..... но тези са ми най след периода на "Новата ти". Все пак ретро песните й са ми най-много на сърцето.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

О, в никакъв случай не я сравнявам с "Улицата".... На тозе етап е много рано за това, а и "Улицата" ми е много любима песен, докато тази няма как да ми хареса повече от Беден в сърцето, В твоето легло, Улицата и Нищо.... Просто казах вече, че не съм по баладите.
За мен "Новата" Преслава така да се каже е от периода 2010 насам..... До песни като "Новата ти" е онази Преслава с която ми стана любимка. Просто ми е различен самия период.
Но ако трябва да изброя моите любими песни от след периода на "Новата ти" до сега:
1.Режим неприлична
2.Да гори в любов
3.Как ти стои
4.Не се изтриваш
5.Пиян
Също Беден в сърцето, Улицата, Изтрезняваш ли..... но тези са ми най след периода на "Новата ти". Все пак ретро песните й са ми най-много на сърцето.

преди 1 минута, DevilWish каза:

1.Режим неприлична
2.Да гори в любов
3.Как ти стои
4.Не се изтриваш
5.Пиян

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

Стига с тез фермани!

Избери си едната песен! По правила е ДО един клип! Бързо.... или ми кажи коя да остане.

Сподели в други сайтове

Е, Преслава на 20-тата си годишнина се оказа, че отново може да владее страната, както преди. 4-ти ден на новата й песен, нови 200К регистрирани гледания. Остава безапелационен номер 1 в страната.

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Е, Преслава на 20-тата си годишнина се оказа, че отново може да владее страната, както преди. 4-ти ден на новата й песен, нови 200К регистрирани гледания. Остава безапелационен номер 1 в страната.

ужас.

Сподели в други сайтове

По обяд беше с 800 клипчета -  значи е направила 400 клипа само за няколко часа.

IMG-0098.jpg

Да използва момента и да направи песен от Пашев или Ганев! Периодично нейна песен влиза в тренда, а тя още си тъпче на едно място с тоя Асенов.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DevilWish каза:

Избери си едната песен! По правила е ДО един клип! Бързо.... или ми кажи коя да остане.

Наскоро мелето написа в коментар, че може до 2 😎

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, SG каза:

Беше излъчван баш навръх Нова година. Софчето разцепи, което не е изненада, като се има предвид, че от години и дори десетилетия се налага колко велики и простовато добродушни са хитруши като нея.

Охо, значи да очакваме концерта на Преслава да се излъчи баш на Нова Година? Сензационно! Ако има и албум дотогава, ще пръсне с продажби., Може да засенчи 1000-те копия на Галенината флашка.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

Наскоро мелето написа в коментар, че може до 2 😎

Да, но е имал предвид ако втория видео клип е скрит. Той беше дал пример?
@meleto ?

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Balkandji1 каза:

Охо, значи да очакваме концерта на Преслава да се излъчи баш на Нова Година? Сензационно! Ако има и албум дотогава, ще пръсне с продажби., Може да засенчи 1000-те копия на Галенината флашка.

Да окомплектова албума със задна прашка и секси слип и може да продаде 100 копия.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Да, но е имал предвид ако втория видео клип е скрит. Той беше дал пример?
@meleto ?

Два клипа на страница от потребител. Другите да са в скрити.  Тоест на страница потребителите е добре да се придържат до 2 клипа на страница. И да, макс 2 клипа и на пост.

Как ще се казва новата на Лидия и защо решихте, че утре ще я пусне?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...